Bani din scrierea de articole cu forumul Bizdustry | Merită sau nu?

0
(0)

În zilele noastre, atunci când dorim să obținem mai multe informații despre site-uri web, programe sau jocuri, putem folosi mai multe platforme, precum YouTube, Twitch, Vimeo, DailyMotion sau diverse rețele sociale, cum ar fi Uhive, Facebook, Tik Tok, Twitter sau Tsu Social. În plus, ne putem informa și prin intermediul forumurilor și să câștigăm bani din scrierea de articole online plătite. Printre acestea se numără Beermoneyforum, EarnThatBuck, RoForum, Trendri sau Bizdustry.

În acest articol, voi prezenta forumul Bizdustry, care atrage utilizatorii cu promisiunea de a câștiga bani din scrierea de articole de acasă. Acesta susține că este cel mai bun forum online. Dar oare este într-adevăr așa?

Eu folosesc deja un număr mare de astfel de forumuri, unde postez diverse articole, prezentări sau dovezi de plată pentru site-urile și aplicațiile pe care le folosesc. Așa că am decis să mă înregistrez pe Bizdustry pentru a vedea dacă merită notele bune acordate de alți utilizatori.

Lista de site-uri de FORUM recomandate pentru utilizatorii din România

În continuare, voi enumera câteva dintre forumurile preferate pe care le folosesc în ceea ce privește scrierea de articole online plătite sau promovarea site-urilor:

 • FacemBani.ro;
 • RoForum;
 • Cracking Forums;
 • Forumul Bitcoin Garden;
 • EarnThatBuck;
 • BitcoinTalk.org;
 • eMoneySpace.

Mai sunt și alte forumuri pe care le folosesc, dar acestea sunt preferatele mele.

Revenind la Bizdustry, haideți să vedem ce oferă acest forum noilor veniți.

Ce este Bizdustry?

Bizdustry este un forum care se încadrează în categoria site-urilor GPT, oferind oportunități de a câștiga bani din scrierea de articole de acasă sau din oferte plătite.

Deși pare o modalitate atractivă de a obține venituri, întrebarea firească care se pune este cât se plătește pentru realizarea de articole online plătite și care sunt modalitățile de plată.

Pentru a afla aceste informații, este necesară înregistrarea pe platforma Bizdustry.

Cum ne putem înregistra pe Bizdustry?

Procedura este simplă: vom completa un formular de înregistrare. Totuși, am avut o surpriză neplăcută când am descoperit că există două opțiuni de înregistrare.

Opțiunea de înregistrare gratuită pe Bizdustry ne permite să ne înscriem pe forum, dar pentru a beneficia de toate avantajele acestuia, trebuie să devenim membri VIP.

înregistrare BizdustryPin
Înregistrare pe Bizdustry

Pentru a face acest lucru, trebuie să plătim o sumă consistentă de 240 de dolari pe an, ceea ce nu este deloc convenabil pentru un utilizator din România care dorește să facă bani din scrierea de articole de acasă.

Există multe forumuri online care oferă oportunități de colaborare plătită pentru joburi de scriere de articole online. În consecință, opțiunea de înregistrare gratuită este cea mai potrivită pentru utilizatorii care nu doresc să plătească pentru a beneficia de avantajele unui forum.

După ce am selectat opțiunea de înregistrare gratuită, vom fi direcționați către o pagină unde vom completa un formular de înregistrare care va include câmpuri precum:

 • numele de utilizator;
 • adresa de e-mail;
 • parola;
 • data nașterii;
 • locația geografică.

În final, va trebui să accesăm adresa de e-mail folosită pentru înregistrare pentru a confirma înregistrarea pe Bizdustry.

Acum că ne-am ocupat de problema înregistrării, să vedem ce oportunități de colaborare oferă acest forum.

Câștigați bani din scris articole cu Bizdustry

Bizdustry oferă posibilitatea de a câștiga bani din scrierea de articole de acasă. Principala modalitate de a câștiga bani pe această platformă este prin postarea de articole plătite online.

Spre deosebire de alte forumuri care încurajează crearea de conținut fără a plăti sume semnificative, Bizdustry permite doar membrilor VIP sau moderatorilor să creeze subiecte și discuții.

În principiu, un membru care nu a investit niciun ban poate răspunde doar în subiectele create de VIP-uri. Însă, pentru a începe să câștigați bani din răspunsurile la subiectele pe care le creați, trebuie să îndepliniți anumite condiții.

Pentru a deveni eligibil pentru joburi de redactare de articole online plătite pe acest site, trebuie să postați 10 articole de calitate, verificate de moderatori. După această primă etapă, va trebui să mai scrieți încă 15 articole, care vor fi verificate de aceleași „personalități”.

Abia după ce veți posta 26 de articole veți începe să câștigați bani. Fiecare răspuns pe care îl oferiți într-un topic vă va aduce un premiu de 20 de „BizNotes„.

rata schimb puncte BizdustryPin
Rata schimb Biznotes

Așadar, puteți posta de câte ori doriți, dar doar 3 vor fi considerate valabile pentru recompensă.

Această oportunitate de a câștiga bani din scrierea de articole de acasă poate fi atractivă pentru mulți, dar limitările impuse de platformă ar putea fi un factor de descurajare a participării active a utilizatorilor.

Completarea de oferte de tip ”OFFERWALLS”.

Completarea ofertelor „OFFERWALLS” este un mod neobișnuit de a face bani pe forumuri.

Bizdustry a devenit un site GPT datorită acestor oferte, alături de alte site-uri populare precum Idle-Empire, PrizeRebel, SwagBucks sau OpinionPioneer.

Totuși, pentru a accesa aceste oferte trebuie să completați un alt formular de înregistrare.

înregistrare secțiune OfertePin
Înregistrare secțiune Oferte

Cifrele sunt dezamăgitoare: doar 530 de membri aveau acces la aceste oferte și doar una dintre acestea era activă la momentul redactării acestui articol.

În comparație cu alte site-uri GPT care oferă joburi de redactare de articole online sau bani din scrierea de articole de acasă, aceste oferte sunt departe de a fi profitabile.

Din curiozitate, m-am înscris și eu pe acest mini-site pentru a vedea cu ce companii colaborează.

În România, sunt disponibile doar trei companii:

 • OfferToro
 • Persona.ly
 • Notik.

Suma minimă de retragere este de doar 2 dolari și poate fi retrasă prin PayPal sau Litecoin.

Fără îndoială, chiar și această secțiune poate fi considerată o pierdere totală de timp în comparație cu alte site-uri GPT care sunt mai avantajoase.

Ce program de promovare oferă Bizdustry?

Dezamăgit de opțiunile de generare de venituri de pe forumul Bizdustry, mi-am concentrat atenția asupra secțiunii de promovare.

Cu programul de promovare al Bizdustry, aveți posibilitatea de a câștiga 1 dolar sau 1.000 de „BIZNOTES” pentru fiecare persoană invitată să se alăture acestei platforme.

Totuși, pentru a promova acest forum și a câștiga bani din scrierea de articole online plătite, trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

 • Să fiți activ pe forum și să vă implicați în cel puțin 25 de postări;
 • Să folosiți un singur cont pe o singură adresă IP, fără a utiliza servere PROXY;
 • trebuie să respectați regulile interne ale platformei;
 • să folosiți un link special de promovare.

Care sunt metodele de plată?

Tot ceea ce realizați pe Bizdustry va fi recompensat în ”BIZNOTES”.

Rata de schimb pentru aceste ”puncte” este de 1.000 BizNotes = 1,00 USD.

Suma minimă de retragere este de 5$, adică 5.000 de ”Biznotes”.

transfer biznotesPin
Transfer puncte Biznotes

Și acest proces este complicat. Trebuie să selectăm numărul de puncte ”Biznotes”, apoi trebuie să facem un ”mic” transfer în dolari americani și, în final, să selectăm metoda de plată disponibilă.

Toate aceste plăți vor trece printr-un proces de verificare.

Merită sau nu?

Fiecare postare plătită aduce 20 de „Biznotes„, echivalentul a 0,02 dolari, cu un maxim de 0,06 dolari pe oră, cu excepția cazului în care aveți ghinionul de a vă fi șterse postările. Dar dacă vreți să obțineți mai mult, vi se va cere să investiți bani în forum, ceea ce nu este acceptabil, mai ales pentru un site de tip forum.

În concluzie, nu recomand Bizdustry ca sursă de venit suplimentar. Veniturile sunt scăzute, iar riscurile sunt ridicate, ceea ce duce la un potențial de câștig derizoriu.

Acest lucru este valabil, din păcate, și pentru așa-numitele „oferte” care sunt disponibile pe acest forum.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu