Înregistrare de voce, transcriere audio cu Audio Bee | Merită sau nu?

0
(0)

Căutați un loc de muncă online? Sunteți interesat de munca pe cont propriu, precum transcrierea audio, traducerea sau înregistrarea video? Există o mulțime de site-uri online care oferă acest tip de muncă, cum ar fi Latium, Audio Bee, SquadHelp, PerkWiz sau Hive Work.

Dacă sunteți o persoană care se descurcă binișor în aceste activități independente, ați putea lua în considerare posibilitatea de a lucra pe astfel de site-uri.

În acest articol, vă voi prezenta site-ul Audio Bee.

În acest fel veți afla dacă merită să lucrați cu acesta, având în vedere faptul că locuim în România. Chiar dacă nu ne place acest aspect, România încă nu este considerată o țară atractivă pentru site-urile din străinătate care oferă posibilitatea de a face bani din diverse joburi de muncă independentă.

Citește și Câștiguri suplimentare din sondaje online cu OpinionBar | Merită sau nu?

De aceea, înainte de a vă înregistra pe acest site, vă recomand să citiți acest articol pentru a afla dacă site-ul Audio Bee este unul care merită încercat și de către cei cu domiciliul în România.

Ce este Audio Bee?

Urmărind cele menționate mai sus, putem spune că Audio Bee este un site web specializat în munca independentă, de tipul transcrierii audio sau înregistrării video. Teoretic, acest site ne oferă multe locuri de muncă care se concentrează mai ales pe dactilografiere sau tastare.

Prin urmare, ar trebui să vă pricepeți oarecum la utilizarea tastaturii dacă considerați că Audio Bee ar putea fi o soluție pentru dumneavoastră.

Acum că am înțeles ce fel de site este Audio Bee, ar fi bine să vedem cum ne putem înregistra.

Cum ne putem înregistra pe Audio Bee?

Pe pagina oficială a site-ului, aveți un buton numit ”Become a freelancer”. Dați click pe acest buton pentru a accesa formularul de înregistrare.

formular înregistrare Audio BeePin
Audio Bee Înregistrare

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, formularul nu este complicat și conține următoarele câmpuri:

 • numele și prenumele dumneavoastră;
 • adresa de e-mail;
 • limba dvs. maternă;
 • tipul de job (înregistrare vocală, transcriere sau segmentare);
 • parola.

Nu vă concentrați prea mult pe ”limba maternă” sau pe ”tipul de job”. Acestea pot fi modificate de îndată ce v-ați autentificat în noul dvs. cont.

Să nu uitați de confirmarea adresei de e-mail. Imediat după ce ați completat formularul de înregistrare, verificați-vă adresa de e-mail.

Înregistrarea vocii, transcrierea sau segmentarea prin Audio Bee

În colțul din dreapta sus, puteți vedea numele de utilizator cu care v-ați înregistrat pe Audio Bee. Dacă dați pur și simplu un click pe acesta, veți vedea un meniu.

Acest meniu conține următoarele secțiuni:

 • informații personale;
 • limbi;
 • informații despre metodele de plată;
 • detalii despre dispozitivul utilizat pentru a lucra pe Audio Bee;
 • selectarea sarcinilor.

Pentru început, vă veți concentra pe secțiunea ”My languages” (Limbile mele), adică limbile în care aveți un nivel avansat de înțelegere.

De ce este importantă această secțiune?

Când m-am înregistrat, am selectat limba română, așa cum era și normal. Am finalizat procesul de înregistrare și m-am logat în contul meu nou creat.

incompatibilitate limba românăPin
Număr atins de utilizatori

Spre surprinderea mea, am fost întâmpinat cu mesajul că a fost atins numărul maxim de utilizatori cu limba română. Cu alte cuvinte, nu voi primi niciun proiect dacă mă concentrez doar pe limba română.

adăugarea limbii englezePin
Adăugarea unei alte limbi

Am stat și m-am gândit ce aș putea face pentru a fi ”acceptat” de acest site. M-am dus în meniul principal, în secțiunea ”My Languages” și am adăugat o nouă limbă, și anume engleza (Statele Unite).

Surpriză, ceva s-a întâmplat, după cum puteți vedea în imaginea de mai sus.

Indiferent de modificările pe care le facem în secțiunea ”Limbile mele”, site-ul Audio Bee oferă doar 2 modalități de a face bani, și anume:

 • înregistrarea vocală;
 • transcrierea.

Din păcate, secțiunea ”Voice Recording” nu conține niciun proiect sau alt tip de muncă independentă, indiferent de limba selectată.

De aceea, ne vom concentra pe secțiunea ”Transcriere”.

Transcrierea după audio

Pentru a vă califica pentru task-uri plătite, trebuie să completați anumite teste și chestionare, care vor necesita mai mult timp și atenție. Efortul pe care îl veți depune pentru a trece aceste teste nu vă garantează că veți obține un număr decent de proiecte. Trebuie să fiți conștienți de acest lucru.

condiții teste freelancePin
Condiții de finalizare

În imaginea de mai sus, puteți vedea ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a finaliza cu succes aceste teste. Cu alte cuvinte, trebuie să vă încadrați în acea rată de succes de 80% pentru a trece mai departe. Dacă nu reușiți și primiți o notă care este sub 50%, atunci ați eșuat.

Notă: Acest test trebuie completat în 25 de minute și conține 10 întrebări. Numărul de greșeli acceptate este de 2.

Citește și Înregistrare vocală pe telefonul mobil cu aplicația Robson

Dacă sunteți puțin nesigur, vă recomand să citiți instrucțiunile, în care veți găsi câteva exemple a ceea ce ar trebui să faceți la testul respectiv.

După ce ați finalizat cu succes aceste teste, va trebui să semnați un acord de confidențialitate sau ”NDA”. Acest lucru este obligatoriu înainte de a începe să primiți proiecte sau sarcini plătite.

În ce constă programul de promovare?

Audio Bee vă oferă, de asemenea, o altă modalitate de a câștiga bani, respectiv prin intermediul programului de promovare. Din păcate, site-ul nu oferă multe detalii despre programul lor de promovare. Tot ce vă pot spune este că puteți câștiga până la 20 de dolari per persoană invitată, dar numai după ce aceasta finalizează un proiect sau un task plătit.

Care sunt metodele de plată?

Audio Bee ne oferă mai multe metode de plată pentru a ne retrage banii câștigați cu greu.

Acestea sunt următoarele:

 • PayPal (fără retragere minimă);
 • transfer bancar.

Un avantaj în ceea ce privește procesarea plăților este că acestea sunt efectuate automat în fiecare săptămână.

La ce câștiguri ne putem aștepta?

Deși pe site se spune că vom putea obține până la 120 de dolari pe oră transcrisă, acest lucru va fi foarte greu de atins.

Ați observat termenul ”oră transcrisă”? Ei bine, veți fi plătiți pe oră transcrisă și nu pentru orele necesare pentru a finaliza acea sarcină de 1 oră transcrisă.

În concluzie, vă va fi foarte greu să câștigați cu acest site, indiferent de limba pe care o selectați și de nivelul dumneavoastră de cunoștințe.

Merită sau nu?

Deși domeniul de activitate al transcrierii audio oferă câștiguri mai mult decât decente, nu veți putea face prea multe cu acest site. Recompensele pe care le obțineți sunt foarte mici dacă luați în considerare efortul și timpul pe care îl veți depune pentru sarcinile de freelancer. Lipsa anumitor detalii poate fi considerată, de asemenea, un alt aspect negativ al utilizării acestuia.

Există și acuzații online din partea unor utilizatori care susțin că nu au fost plătiți pentru munca depusă. Primesc tot timpul mesaje potrivit cărora munca depusă trebuie îmbunătățită. Că până la urmă, aceștia vor renunța și vor căuta alte site-uri care să fie mai aproape de membrii săi.

Ca o concluzie, nu recomand folosirea acestui site.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu