Jocuri pe bani reali în PayPal cu aplicația FitPlay | Merită sau nu?

0
(0)

Am un telefon mobil cu care aș vrea să fac și altceva decât să socializez pe platforme precum Tik Tok, YouTube, PunkPanda, WAM etc. Sunt în regulă, dar parcă aș vrea să încerc niște jocuri cu care să mă relaxez. Și astfel, căutările mele au dus la o aplicație de jocuri numită FitPlay.

Aceste aplicații care ne oferă posibilitatea de a obține bani în PayPal din jocuri au devenit foarte apreciate. Cu un număr atât de mare de aplicații care ne ademenesc cu câștiguri în bani, posibilitatea de a da peste unele care sunt o mare pierdere de timp a crescut considerabil.

Toate par interesante la început, până să le descărcați pe telefonul mobil. Abia după ce ați parcurs întregul proces de înregistrare ați putut vedea că publicitatea din spatele acelor aplicații NU se potrivea cu realitatea.

Citește și Câștigați 33 de dolari pe încărcare video cu DoodStream

Prin urmare, cu riscul de a mă repeta, este recomandat (ca să nu spun că este obligatoriu) să vă informați înainte de a descărca o aplicație pe telefonul mobil. Pe telefonul mobil aveți informații importante care nu trebuie să ajungă în mâinile altora.

De aceea, ar trebui să analizați foarte atent aceste aplicații înainte de a le instala pe telefonul mobil.

Acesta este obiectivul pentru care vă ofer aceste analize, astfel încât să știți dinainte la ce să vă așteptați și să nu pierdeți timp cu instalarea acestora.

Ce este FitPlay?

FitPlay este o aplicație de tip GPT prin care, teoretic, puteți beneficia de bani în PayPal în urma jocurilor practicate pe telefonul mobil. Este oarecum asemănătoare cu alte aplicații precum AppNana, MistPlay sau Coin Pop, unde trebuie să descărcați diverse jocuri și să le jucați pe telefonul mobil în schimbul unor puncte care pot fi schimbate în bani prin PayPal.

Cum vă puteți înregistra pe FitPlay?

Pentru a crea un cont în aplicația FitPlay, trebuie să aveți un telefon android pentru a o descărca din Google Play. Din păcate, sistemul de operare iOS nu este compatibil cu această aplicație de jocuri.

Din acest motiv, va trebui să accesați magazinul de aplicații Google Play pentru a descărca această aplicație.

Notă: Dimensiunea fișierului pentru instalarea aplicației FitPlay este de 23,10 MB.

Înscrierea pe FitPlay presupune 3 modalități, și anume:

  • Facebook;
  • Google;
  • adresa de e-mail.

De obicei, nu folosesc contul Google pentru a testa astfel de aplicații. Din fericire pentru mine, nici Facebook nu mai este o opțiune serioasă de socializare și, prin urmare, îl folosesc foarte rar și niciodată în acest tip de aplicație.

Tocmai de aceea am folosit metoda de înregistrare prin e-mail la care am adăugat o parolă. După care va trebui să vă specificați vârsta, sexul (feminin sau masculin), iar la final vi se va cere permisiunea de a vă accesa datele de utilizare pentru a vă monitoriza eficient timpul petrecut în această aplicație.

permis acces utilizare FitPlayPin
Acces utilizare FitPlay

Acest efort de a vă înregistra pe FitPlay va fi recompensat cu 1 800 de puncte.

bonus de înregistrarePin
Bonus de înregistrare

Descărcarea și utilizarea jocurilor recomandate de FitPlay

De îndată ce v-ați creat un cont pe FitPlay, veți putea testa toate jocurile recomandate care sunt afișate pe pagina principală.

La momentul redactării acestui articol, FitPlay avea 23 de jocuri cu recompense de la 1 punct pe nivel până la 33 de puncte pe nivel finalizat.

selectarea și deschiderea unui joc pe FitPlayPin
Selectarea unui joc pe FitPlay

Tot ce trebuie să faceți este să selectați un joc și să îl deschideți. În continuare, veți fi direcționat către Google Play pentru a descărca jocul respectiv.

Acum tot ce trebuie să faceți este să îl jucați. De fiecare dată când finalizați un nivel veți primi un anumit număr de puncte.

De regulă, în aceste aplicații, timpul jucat nu influențează în mod pozitiv numărul de puncte pe care îl puteți obține. Cu alte cuvinte, cu cât jucați mai mult jocul, cu atât mai puține puncte veți obține. Este ciudat, dar cam acesta este modul în care funcționează acest gen de aplicații.

Când se ajunge la această situație, atunci va trebui să încercați un alt joc.

Acesta este modul în care aceste aplicații supraviețuiesc, utilizatorii sunt forțați să joace cât mai multe jocuri diferite și să nu se concentreze pe un singur joc.

secțiunea Aplicațiile melePin
Aplicațiile mele

Toate jocurile instalate vor fi afișate în secțiunea ”My Apps” (Aplicațiile mele) din meniul principal, așa cum se arată în imaginea de mai sus.

Program de promovare

Promovarea acestei aplicații vă poate aduce beneficii în puncte de la persoanele pe care le invitați să se înscrie pe FitPlay.

Prin urmare, puteți câștiga un mic comision de 25% din punctele obținute de cei pe care îi invitați.

De asemenea, cei pe care îi invitați vor primi 25% din punctele câștigate de dvs.

Pentru a obține acest lucru, ambele persoane trebuie să fie active, atât dumneavoastră ca persoană care promovează, cât și persoana care se înregistrează folosind codul dumneavoastră de promovare.

Care sunt metodele de plată?

Așa cum am specificat la începutul articolului, FitPlay oferă o singură metodă de plată, și anume prin PayPal.

Pentru a putea retrage prin PayPal, trebuie să îndepliniți următoarele sume de plată:

  • 2 000 de puncte (0,83 RON);
  • 3 959 puncte (1,66 RON);
  • 9 701 puncte (4,16 RON);
  • 18 826 puncte (8,31 RON);
  • 37 275 puncte (16,62 RON);
  • 55 354 puncte (24,93 RON);
  • 73 067 puncte (33,24 RON).

Merită sau nu?

Din păcate, utilizarea aplicației FitPlay nu este recomandată. Am testat câteva jocuri din această aplicație timp de câteva zile, dar nu am obținut niciun punct. În această situație se află multe alte persoane care au încercat-o.

De asemenea, serviciul de suport este de foarte slabă calitate, în sensul că nu există comunicare.

Deși am folosit opțiunea de dezactivare a contului din secțiunea de profil, nu știu dacă a fost finalizată. Nu am primit nici un răspuns cu privire la această problemă.

În ceea ce privește câștigurile, acestea sunt foarte mici. Vă imaginați cât timp trebuie să petreceți pentru a ajunge la o plată de 33 RON, adică să obțineți aproximativ 73 000 de puncte.

Cred că trebuie să fiu prea plictisit de viață ca să recurg la o aplicație precum FitPlay.

În concluzie, nu vă recomand să instalați aplicația FitPlay pe telefon.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu