App Flame Analiză – Definiție, Oportunități și Metode de plată

joburi online gratuite cu SproutGigs
5
(4)

Există multe aplicații mobile care pot fi instalate pentru a obține venituri suplimentare. Există chiar și aplicații care vă vor plăti pentru a juca jocuri pe telefonul mobil, ceea ce vă poate oferi cu siguranță o modalitate interesantă de a face bani. Un exemplu ar putea fi o aplicație numită App Flame, care pretinde că vă permite să câștigați bani pur și simplu jucându-vă jocurile preferate.

Citește și Joacă jocuri pe telefonul mobil cu aplicația Money Well

Dar funcționează această aplicație în mod legitim sau este o înșelătorie de care ar trebui să vă feriți?

Această evaluare a aplicației App Flame va furniza informații și vă va explica cu exactitate ceea ce oferă această aplicație. Prin urmare, puteți descoperi cu ușurință dacă într-adevăr merită să colaborați cu această aplicație sau nu.

Ce este App Flame?

App Flame este o aplicație mobilă gratuită care vă răsplătește pentru descărcarea și utilizarea unor jocuri interesante pe telefonul mobil. De fiecare dată când jucați un joc pentru o anumită durată, veți fi recompensat sub formă de puncte.

Aceste puncte câștigate pot fi valorificate în diverse premii, inclusiv în numerar, după ce ați atins valoarea minimă de retragere.

Citește și Cum puteți face bani din Tik Tok

Din ceea ce am observat până în prezent, aș putea afirma că aplicația App Flame este o oportunitate reală de a obține venituri suplimentare. Se pot câștiga puncte doar pentru că jucați anumite jocuri. Punctele dobândite pot fi folosite în mod real pentru a primi diferite premii.

Bineînțeles, ca și orice altă aplicație mobilă, sunt și aspecte mai puțin pozitive sau plângeri legate de această oportunitate.

Principala problemă cu App Flame este cu privire la câștigurile obținute. Acestea nu sunt garantate. De asemenea, această aplicație nu oferă multe jocuri pe care să le descărcați pe telefonul mobil.

Veți găsi și multe plângeri în legătură cu aceasta în magazinul Google Play. Un alt aspect negativ este că aplicația este disponibilă doar pe Android.

Pentru a înțelege modul în care funcționează aplicația și pentru a vedea dacă merită să vă pierdeți timpul liber, trebuie să analizăm mai atent posibilitățile de câștig oferite. Prin urmare, haideți să vedem cum putem câștiga bani cu această aplicație mobilă.

Cum vă puteți înregistra pe App Flame?

După ce descărcați aplicația, puteți alege să vă înregistrați folosind contul de Facebook sau Google. În continuare, aplicația App Flame vă va cere să îi acordați accesul la datele dvs. de utilizare pentru monitorizarea timpului de joc. Dacă nu sunteți dispus să faceți acest lucru, atunci aveți opțiunea de a vă înregistra prin intermediul adresei de e-mail. În ambele cazuri, veți fi direcționat către același tablou de bord.

bonus de înscriere App FlamePin
Bonus App Flame

Rețineți că, dacă alegeți să vă înregistrați prin intermediul adresei de e-mail, vi se va cere doar vârsta și sexul dumneavoastră.

După finalizarea procedurii de înregistrare, veți primi 9 444 de monede ca bonus de înscriere. Acest bonus poate varia. După ce ați accesat contul dvs., veți putea vedea lista completă de jocuri sau aplicații care pot fi descărcate și utilizate în totalitate.

Cum puteți câștiga bani online de pe telefonul mobil cu App Flame?

Aplicația App Flame vă oferă diverse modalități de a obține recompense suplimentare. Cu toate acestea, modalitatea de bază este descărcarea și utilizarea aplicațiilor lor pentru o anumită perioadă. În acest fel, puteți aduna punctele obținute, care pot fi preschimbate în premii, printre care și bani. Nu trebuie decât să ajungeți la valoarea de retragere minimă necesară ca să vă valorificați punctele.

Cei mai mulți bani obținuți cu această aplicație se vor obține de pe urma jocurilor pe telefonul mobil.

După ce v-ați conectat la aplicație, este suficient să apăsați butonul „Featured” din meniul lor. Astfel, veți putea accesa toate jocurile disponibile în cadrul aplicației. Veți observa în această listă numărul de monede pe care le veți putea câștiga la fiecare joc.

joaca jocuri cu App FlamePin
App Flame Joc

Totuși, acesta nu reprezintă numărul exact de monede pe care le veți putea obține din joc. Este important să rețineți că App Flame vă plătește pentru fiecare minut petrecut în joc cu un anumit număr de monede.

Sistemul lor de recompensare a fost gândit în așa fel încât să câștigați din ce în ce mai puține monede pe măsură ce jucați un joc mai mult timp. Prin urmare, pentru a câștiga în mod eficient monede, recomand să nu petreceți mai mult de o oră într-un joc.

Nu jucați mai mult de o oră la fiecare joc

În fiecare zi, cronometrul va fi resetat automat, astfel încât să puteți relua jocul în ziua următoare. Din acest motiv, cel mai bine este să jucați un anumit joc doar pentru o anumită perioadă în fiecare zi. De îndată ce atingeți acest timp, atunci treceți la următorul joc. Această abordare ar fi cea mai reușită modalitate de a vă petrece timpul cu această aplicație.

În momentul în care vedeți un joc care vă place, tot ce trebuie să faceți este să dați click pe el. Acesta vă va cere să instalați jocul pe telefonul mobil. Odată instalat, jocul va fi inclus în lista ‘‘My Apps” din cadrul aplicației App Flame.

Citește și Câștigă bani PayPal foarte simplu cu BigFreeGiveaway

Țineți minte acest lucru, pentru că este foarte important. Dacă doriți să câștigați din jocurile pe care le jucați, trebuie să vizitați link-ul App Flame pentru a deschide jocul. Acest lucru va permite aplicației App Flame să monitorizeze timpul pe care îl petreceți în joc. Vă rog să nu navigați pur și simplu în meniul telefonului dvs. pentru a deschide jocul pe care doriți să îl jucați.

Va trebui să accesați aplicația App Flame și să navigați la secțiunea „My Apps” (Aplicațiile mele). De acolo, va trebui să deschideți jocul. Făcând acest lucru, puteți acumula monedele pe care trebuie să le obțineți atunci când jucați jocul în cauză.

Majoritatea jocurilor sunt sloturi, pe care le puteți seta pentru joc automat. Asigură-te doar că ai App Flame deschis în fundal și setează ecranul de blocare să dureze 30 de minute sau mai mult. Apoi, puteți lăsa jocul să ruleze automat în timp ce faceți alte activități online. Activități pe care le puteți efectua pe site-uri precum FireFaucet, unde puteți obține bitcoin gratuit, sau sondaje de opinie cu site-uri precum ySense sau TimeBucks.

În ce constă programul de promovare?

Aplicația App Flame oferă și un program de recomandare deosebit de generos. De acest program de recomandare puteți beneficia în același timp atât dumneavoastră, cât și persoana recomandată.

Pentru fiecare utilizator invitat, obțineți 250 de puncte, precum și 25% din toate câștigurile acestuia. De asemenea, persoana recomandată va câștiga și ea 25% din toate monedele colectate de dvs.

Nu trebuie decât să dați clic pe butonul roșu „Invitați„. Astfel, veți putea expedia codul QR către toate persoanele interesate sau să faceți click și pe butonul albastru pentru a distribui prin intermediul rețelei de socializare Facebook.

Cum vă puteți retrage banii?

Procedura de retragere poate fi efectuată destul de ușor și rapid. Pentru a retrage bani, trebuie să navigați în secțiunea Plăți (Payouts) din meniul principal. Dacă doriți să primiți numerar, trebuie să selectați opțiunea PayPal. Pentru a primi banii, veți avea nevoie sa va creați un cont PayPal. Tichetele cadou electronice nu sunt disponibile pentru România.

Aveți nevoie de un minim de 9 998 de monede (2,5 RON) pentru a efectua o retragere. Pentru majoritatea oamenilor, această plată este obținută în prima zi de la descărcarea aplicației, ceea ce reprezintă un mare avantaj.

Mai jos sunt prezentate câteva dintre opțiunile de recompensă, precum și cerințele de monede:

  • 2,5 RON PayPal – 9.998 de monede;
  • 5 RON PayPal – 19.796 de monede;
  • 12 RON PayPal – 48 506 de monede;
  • 25 RON PayPal – 94 130 de monede;
  • 50 RON PayPal – 186 376 de monede;
  • 75 RON PayPal – 276 768 de monede;
  • 100 RON PayPal – 365 334 de monede.

Important: Numărul de puncte pentru fiecare tip de retragere se poate schimba în timp.

Potențialul de câștig este extrem de redus în această aplicație. Este clar că această aplicație presupune un număr considerabil de ore de joacă pentru o plată modestă.

Este App Flame o sursă sigură de venit?

Deși se pot realiza venituri cu această aplicație, nu se vor câștiga foarte mulți bani. Această aplicație este potrivită pentru cei care sunt în căutarea unor aplicații de recompensare care să ofere și divertisment.

Citește și Obține bani din clickuri cu Paidverts (cu dovezi de plată)

App Flame este o aplicație reală în care puteți juca jocuri și primi recompense în bani prin PayPal sau tichete cadou electronice (nu sunt disponibile pentru România).

În orice caz, nu există garanții, prin urmare nu vă puteți aștepta la obținerea unor sume de bani nesfârșite.

Mulți oameni ajung să aibă speranțe false că vor face bani frumoși folosind acest tip de aplicație. Ceea ce majoritatea oamenilor nu realizează este că aceasta este o companie al cărei scop principal este de a face bani pentru creatorii de jocuri care își fac reclamă pe App Flame.

Va mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Curve Card de plată universal
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania