FunTap – Jocuri online gratuite pentru telefonul mobil | Merită sau nu?

0
(0)

Jocurile pentru telefoanele mobile au devenit o modalitate din ce în ce mai populară de a face bani. Dacă ne petrecem timpul liber jucând aceste jocuri online gratis pe telefonul mobil, de ce să nu câștigăm și niște bani din asta? În acest articol voi prezenta o astfel de aplicație care, teoretic, ar trebui să ne plătească în bani pentru realizarea acestei activități. Este vorba de aplicația FunTap.

Spun ”teoretic” pentru simplul motiv că, de regulă, aceste aplicații (marea majoritate) au probleme cu recompensarea celor care folosesc aceste jocuri. Dacă vă uitați cu atenție la unele jocuri de pe Google Play sau AppStore, veți găsi cu siguranță oameni care se plâng că nu au fost plătiți pentru ceea ce au realizat în acele jocuri.

Citește și Testați site-uri web, programe sau aplicații cu Digivante și fiți răsplătit în PayPal sau Payoneer

Este FunTap una dintre acele aplicații care va oferi același tratament? Merită să folosiți această aplicație pentru a face bani cu telefonul mobil? Este o aplicație serioasă sau doar o altă înșelătorie de care ar trebui să ne ferim?

Toate aceste întrebări vor primi răspuns în această analiză a aplicației Funtap.

Folosirea acestor jocuri pentru a face bani este una dintre cele mai ușoare modalități de a face bani, dar, din păcate, nu este profitabilă.

Cunoașteți celebra zicală ”vorba multă, sărăcia omului”, așa că haideți să trecem la analiza noastră și să vedem dacă merită sau nu să folosiți această aplicație pentru a face bani cu telefonul mobil.

Ce este FunTap?

FunTap este o aplicație care pretinde că ne oferă o modalitate de a folosi jocurile mobile într-un mod distractiv și profitabil. Cu alte cuvinte, vom folosi jocurile pentru a câștiga bani.

Din start vă pot spune că nu este o înșelătorie. În momentul de față, această aplicație nu are probleme cu procesarea plăților către membrii săi. Cât timp va dura această situație, nu vom ști niciodată.

De obicei, aceste aplicații obțin venituri din reclamele afișate pe acestea. Cu alte cuvinte, numărul de utilizatori este un factor important care poate afecta negativ sau pozitiv situația financiară a unei aplicații care obține venituri din această activitate.

Din acest punct de vedere, FunTap este similar cu alte aplicații precum Money Well, CashKarma, AppKarma sau mGamer, unde, de asemenea, suntem plătiți pentru a juca jocuri pe dispozitive mobile.

Cum ne putem înregistra pe FunTap?

Cât de dificilă poate fi instalarea unei astfel de aplicații? Pentru a începe procesul de instalare, veți accesa magazinul Google Play. Din păcate, aceasta nu este disponibilă pentru dispozitivele iOS. Ca urmare, dacă utilizați un astfel de telefon, atunci nu veți putea instala și utiliza această aplicație. Doar utilizatorii de telefoane android pot folosi aplicația FunTap.

Instalarea a durat doar câteva secunde. Ceea ce m-a surprins la procesul de instalare a fost faptul că nu a fost nevoie să adaug nicio informație personală, cum ar fi numele, adresa de e-mail sau parola.

Imediat ce ați instalat aplicația, puteți începe să o utilizați.

Însă trebuie menționat un lucru. Deoarece nu va trebui să furnizați niciun fel de date personale, ”contul” va fi valabil doar pentru dispozitivul mobil pe care l-ați instalat. Cu alte cuvinte, nu veți putea să vă transferați câștigurile dacă folosiți un alt telefon (în caz de defecțiune sau dacă îl pierdeți). Contul este legat de telefonul pe care ați instalat aplicația.

Acest lucru poate fi considerat un mare dezavantaj în cazul aplicațiilor care nu utilizează un mod de înregistrare. Dacă, dintr-un motiv oarecare, dezinstalați aplicația, veți pierde tot ceea ce ați realizat până în acel moment.

bonus înregistrarePin
Bonus de înregistrare FunTap

Acum nu știu cât de atractivă poate părea această aplicație, dar veți primi un bonus de înscriere de 5 000 de monede, adică 5$. La prima vedere, un bonus de 5 $ ar trebui să fie un motiv serios pentru a folosi această aplicație. Dar, din păcate, nu este atât de simplu. Voi explica mai târziu de ce acest bonus de 5 dolari este atât de nesemnificativ.

Cum putem face bani din jocuri online gratis pe telefonul mobil cu aplicația FunTap?

Veți fi recompensat pentru a juca jocuri online gratuite pe telefonul mobil. Cu siguranță ați mai folosit și alte aplicații similare. După ce ați instalat aplicația, veți putea accesa lista de jocuri disponibile.

Lista va conține 10 jocuri, și anume:

 • Solitaire GO;
 • Funny Wheel;
 • Magic Scratch;
 • Rock Dice;
 • Rolling Slots;
 • Royal Dice Rolling;
 • Knife Stack;
 • Merge Ball Party;
 • Word Journey Chef;
 • Maestrul Zummba.

Dacă doriți să încercați un joc, tot ce trebuie să faceți este să îl selectați și apoi să îl instalați pe telefonul dumneavoastră mobil.

jocuri telefon gratis cu FunTapPin
FunTap jocuri

De altfel, interfața de utilizator este foarte ușor de utilizat.

O interfață ușor de utilizat

Veți avea la dispoziție doar 3 opțiuni:

 • jocurile;
 • butonul de retragere;
 • balanța contului.

Pentru a primi recompensa, jocul trebuie să fie pornit din aplicație. Țineți cont de acest lucru. Dacă îl porniți direct de pe telefonul mobil, atunci activitatea dvs. în aplicație nu poate fi monitorizată, deci nu veți fi plătit.

Modul de recomandare este ușor diferit față de alte aplicații similare. În mod normal, într-o astfel de aplicație de joc veți fi recompensat în funcție de timpul petrecut sau de finalizarea anumitor misiuni. În cazul aplicației FunTap, veți fi recompensat doar după ce vedeți reclamele afișate în timpul jocului. Acestea vor apărea la întâmplare și este necesar să le vizualizați în întregime înainte de a primi recompensa.

Astfel, în timp ce jucați, veți primi diverse reclame pe care le veți vizualiza.

Este recomandat să jucați diferite jocuri. Ideea este că, cu cât petreceți mai mult timp jucând un joc, cu atât veți câștiga mai puțin. În acest fel, aplicația vă obligă să jucați cât mai multe jocuri și să vedeți cât mai multe reclame. Din păcate, marea majoritate a acestor aplicații sunt construite în acest mod. Ele vă oferă câștiguri, dar cu cât jucați mai mult, cu atât veți câștiga mai puțin.

Care sunt metodele de plată?

Pentru România, se va folosi doar retragerea prin PayPal.

Într-adevăr, mai sunt alte 2 metode de retragere, dar nu știu cât de mult le veți folosi pentru a schimba monedele obținute din jocuri.

Este vorba despre tichete cadou Amazon și PlayStore.

Acum să ne întoarcem la acel bonus de 5.000 de monede, sau 5$. De ce este nesemnificativ?

Pentru simplul motiv că suma minimă de retragere este de 20 de dolari (20 000 de monede) pentru PayPal. Chiar și cu acest cadou, va fi foarte greu să ajungeți la suma de retragere de 20 de dolari.

Acum, să fim sinceri, cât de mult putem obține dintr-o reclamă pe care o vedem în timp ce jucăm? Foarte puțin, pentru că frecvența cu care vor apărea aceste reclame nu este atât de neobișnuită.

Dar ce experiență de joc putem avea în timp ce desfășurăm aceasta activitate dacă suntem bombardați cu astfel de reclame?

Așadar, nu putem fi mulțumiți cu utilizarea unor astfel de aplicații. Oricum ați privi lucrurile, tot veți găsi dezavantaje.

La ce câștiguri suplimentare vă puteți aștepta?

Câștigurile depind de timpul pe care îl investiți în această aplicație. În mod normal, o reclamă vizualizată în timp ce jucați vă poate aduce până la 7 monede. Aceasta este valoarea maximă pe care o veți primi, deoarece aceste câștiguri vor scădea pe măsură ce jucați mai mult.

Așadar, câte reclame veți putea vizualiza pentru a ajunge la retragerea minimă de 20 000 de monede? Sincer, nu am răbdare să fac acest calcul matematic.

Deși poate fi considerat un mod distractiv de a vă petrece timpul liber, nu pot spune același lucru despre potențialul de câștig.

Per total, nu merită să folosiți aplicația FunTap pentru a face bani cu telefonul mobil, chiar dacă oferă acel bonus de înscriere de 5 dolari.

Ca să nu mai vorbim de serviciul de asistență, care este practic inexistent. Din punctul meu de vedere, dacă nu se oferă acest minim de servicii, atunci nu se poate realiza nimic notabil cu astfel de aplicații.

Eu folosesc o altă aplicație care ne oferă același bonus de înscriere de 5 dolari. Dar, în acest caz, doar instalăm aplicația pe mai multe dispozitive mobile și uităm de ea. Se numește HoneyGain. Are același minim de retragere (20 de dolari), dar este diferită în ceea ce privește modul în care este folosită. Nu trebuie să vedem reclame sau să instalăm diverse jocuri pentru a face bani.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu