GameGleam – Jocuri, videoclipuri sau articole scrise | Merită sau nu?

0
(0)

Vă petreceți timpul liber jucând jocuri pe calculator sau pe mobil? Există site-uri sau aplicații online care ne recompensează pentru a juca jocuri și a efectua activități precum sondaje, reclame PTC și multe altele. Ei bine, în acest articol vă voi prezenta un site care ne oferă recompense exact pentru realizarea acestor activități. Este vorba de GameGleam.

Ce poate fi mai frumos decât să jucăm un joc pe calculator și să fim recompensați pentru această activitate?

Dar cât de serios este acest site? Merită să ne petrecem timpul liber pe GameGleam?

La prima vedere, GameGleam pare a fi un site legitim care ne oferă diverse recompense pentru a finaliza activități simple, cum ar fi jocuri, sondaje, videoclipuri și multe altele.

Pentru a vă oferi răspunsuri la întrebările de mai sus, vă voi prezenta o imagine de ansamblu a ceea ce are de oferit acest site, astfel încât să puteți decide dacă merită sau nu să vă înscrieți pe acest site.

Ce este GameGleam?

GameGleam face parte din categoria site-urilor GPT, care ne plătesc pentru a efectua anumite activități, în acest caz jocuri sau alte task-uri simple, cum ar fi sondaje, videoclipuri sau interacțiunea pe diverse rețele de socializare.

În ceea ce privește modul de funcționare, GameGleam este destul de asemănător cu RewardXP, care la rândul său oferă cam aceleași oportunități.

Sau poate că ați dori un site precum Bananatic care să vă ofere banane pentru aceste activități simple. Ideea este că sunt multe astfel de site-uri sau aplicații care au această ofertă prin care putem face bani online. Din păcate, nu toate se pot lăuda ca fiind corecte din punct de vedere financiar. Haideți să vedem dacă este cazul aici și ce poate oferi acest site.

Cum putem face bani online cu GameGleam?

Pe scurt, GameGleam ne oferă următoarele modalități de recompensare, și anume:

 • jocuri sau ”Quests”;
 • oferte;
 • interacțiunea pe rețelele sociale;
 • crearea de conținut (video sau articol scris);
 • program de promovare.

Toate aceste metode sunt recompensate în puncte. Așadar, GameGleam se bazează pe un sistem de recompensare bazat pe puncte. La un moment dat, aceste puncte pot fi schimbate în diverse premii în bani PayPal sau în tichete cadou electronice.

Joacă jocuri online gratuite cu GameGleam

Cele mai multe puncte vor putea fi obținute prin intermediul acestor jocuri. Numărul de jocuri este influențat de locația fiecărui membru. Ca urmare, aceste jocuri pot fi accesate în secțiunea ”Quests” din meniul din stânga.

jocuri online GameGleamPin
Jocuri GameGleam

Pentru România, numărul acestor jocuri nu este foarte mare. Din păcate, la momentul realizării acestui articol, am găsit doar 2 jocuri mari și late, și anume:

 • Crossout;
 • Lineage 2.

Pentru a juca aceste jocuri, trebuie să le instalați. După ce le-ați instalat, va trebui să vă înregistrați. Este important să rețineți numele de utilizator pe care îl veți folosi în joc. Acesta va fi necesar pentru a finaliza cu succes misiunea.
După finalizarea misiunii va trebui să faceți o fotografie. Această fotografie, împreună cu numele dvs. de utilizator, este necesară pentru a dovedi că v-ați atins obiectivele.

Completați ofertele și câștigați puncte

Aceste oferte sunt oferite de diverse platforme specializate, cum ar fi:

 • AdGateRewards;
 • AdGEM;
 • OfferToro;
 • AdscendMedia;
 • Wannads;
 • Persona.ly;

Aceste oferte sunt o formă de promovare a unor site-uri web sau aplicații. După finalizarea acestor oferte, indiferent de platforma folosită, veți primi puncte. Aceste puncte vor fi trimise în balanța contului dumneavoastră GameGleam.

oferte online GameGleamPin
Oferte GameGleam

Ce oferte putem completa?

Ei bine, marea majoritate a acestor oferte sunt sondaje. Dar puteți, de asemenea, să vizionați videoclipuri sau să vă înregistrați pe anumite site-uri sau chiar să jucați unele jocuri pe telefonul mobil.

Din păcate, aceste oferte sunt prost plătite. Așa cum am menționat și în alte articole, nu este recomandat să faceți aceste activități prin intermediul acestor oferte. Recompensele pe care le primiți sunt mult mai mici decât dacă le-ați fi completat pe site-uri specializate. Aici mă refer la site-uri serioase precum TimeBucks, PrizeRebel, FruitLab sau Bucksify.

Dacă vă decideți să încercați aceste oferte, vă recomand să citiți cu atenție instrucțiunile. Aceste instrucțiuni trebuie respectate 100% pentru a fi recompensat.

Dacă neglijați acest aspect, atunci nu veți primi nimic.

Realizați un videoclip sau un articol scris

GameGleam ne oferă, de asemenea, posibilitatea de a primi puncte pentru realizarea de conținut original. Când vorbesc de conținut, mă refer la videoclipuri sau articole scrise.

Toate acestea pot fi găsite doar accesând secțiunea ”Create content” din meniul principal.

realizare videoclip YouTubePin
Creare de videoclip pe YouTube

Videoclipurile ar trebui să fie încărcate doar prin intermediul platformei YouTube. Prin urmare, nu puteți folosi alte platforme similare.

Numărul de puncte acumulate pentru un videoclip este influențat de numărul de abonați la canalul dvs. de YouTube.

Pentru a încărca videoclipuri, trebuie să vă conectați la contul dvs. de YouTube.

După ce ați realizat videoclipul, va trebui să trimiteți link-ul pentru verificare. Numai după ce acesta a fost aprobat veți primi numărul de puncte.

articol scris cu GameGleamPin
Realizare de articol scris

În cazul articolelor scrise, se aplică aceeași procedură. Adică, veți scrie un articol care trebuie să îndeplinească anumite condiții, cum ar fi:

 • un număr minim de caractere de 2 500;
 • fără greșeli gramaticale;
 • titlu, descriere, imagine sau conținut;
 • articolul trebuie să se încadreze corect într-o categorie (articol, recenzie sau știre).

Numărul de puncte va fi acordat în funcție de mărimea și calitatea articolului.

În ce constă programul de promovare?

GameGleam are un program de promovare. Din păcate, acesta nu este unul atractiv. Din punctul meu de vedere, este foarte dificil pentru o persoană să rămână activă pe acest site. Cum aș putea sa promovez un site unde este dificil sa se facă bani online? Nu există așa ceva.

Acest program de promovare ne oferă 2 500 de puncte și 500 de puncte de experiență pentru fiecare membru adus la GameGleam. Dar pentru a primi acest bonus, persoana invitată trebuie să cheltuiască 5 000 de puncte pe site.
Adică, invitatul trebuie să retragă aceste 5 000 de puncte. Cu alte cuvinte, trebuie să fie activ pe site.

Care sunt metodele de plată?

Pentru a înțelege procedura de retragere de pe acest site, trebuie să știm cum suntem recompensați. Activitățile desfășurate pe GameGleam sunt recompensate în puncte.

Punctele pot fi răscumpărate accesând secțiunea ”Rewards”. Aici vom putea găsi toate modalitățile de retragere.

Astfel, pentru a putea schimba punctele câștigate, sunt disponibile următoarele metode:

 • PayPal;
 • Google Play;
 • Skin-uri CS:GO;
 • jocuri (GTA5, Red Dead Redemption 2, Assassin’s Creed: Odyssey și altele).

Retragerea minimă pentru Paypal este de 5 dolari (adică 2650 de puncte).

Încă o mențiune de adăugat aici. Toate aceste metode de retragere vor necesita un anumit nivel al contului pe GameGleam pentru a fi deblocate.

De exemplu, pentru a debloca retragerea prin PayPal (5$), este necesar nivelul 4.

La ce câștiguri ne putem aștepta?

Sincer, câștigurile de pe GameGleam nu se vor ridica la suma pe care ne-o dorim. Dacă nu sunteți activi, atunci nu vă recomand să vă înregistrați pe acest site. Oricum, pentru România, ofertele disponibile nu sunt suficiente pentru a ne oferi o satisfacție din punct de vedere financiar.

Cu alte cuvinte, nu vă pierdeți timpul cu acest site. Pur și simplu nu merită.

Acest site este recomandat pentru cei care locuiesc în SUA, Anglia, Canada, Germania sau Canada. Acolo merită probabil utilizarea acestui site datorită numărului mare de oferte disponibile.

Cu alte cuvinte, stați liniștiți și căutați alte site-uri care vă pot oferi mult mai multe oportunități din punct de vedere financiar. Nu vă va fi greu să le găsiți.

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu