Criptomonede din jocuri pe mobil cu Crypto Dragons

5
(2)

Nu știu cum să o spun, dar sunt foarte interesat de jocurile care îmi oferă posibilitatea de a obține criptomonede. Aici putem include jocuri precum ClickFight (include dovezi de plată), HitBits, Crypto Dragons sau RollerCoin, unde într-adevăr s-a investit un efort considerabil pentru a ne oferi ceva de calitate și distractiv.

Presupun că ați observat apariția așa-numitelor jocuri NFT în care utilizatorilor li se oferă multe beneficii, printre care un control mai mare asupra obiectelor din joc, așa numitele ”ITEMS”.

Aici vorbim de arme, skin-uri, personaje sau chiar terenuri virtuale, toate într-o lume virtuală extrem de bine concepută.

Aceste obiecte din joc pot fi achiziționate în mai multe moduri, cum ar fi crearea de la zero a acestor obiecte, achiziționarea unora deja existente pe piața NFT sau câștigarea acestora prin diverse mijloace online.

În ceea ce privește conceptul care stă la baza jocurilor NFT, acesta se referă la două noțiuni, și anume libertatea și recompensa echitabilă a utilizatorului.

Sunt multe de discutat pe marginea acestui subiect interesant, care devine din ce în ce mai atractiv în rândul utilizatorilor de internet.

Dar să revenim la subiectul acestui articol, care se referă la un joc NFT, de aici și mica prezentare a acestor jocuri interesante și a opțiunii acestora de a dobândi criptomonede într-un mod distractiv.

Este vorba de jocul NFT Crypto Dragons. Având în vedere numărul tot mai mare de astfel de jocuri, este important să știm dacă Crypto Dragons este ceva serios sau doar o pierdere de timp și de bani.

Desigur, putem folosi metode mult mai simple și oarecum mai stabile pentru a obține criptomonede, cum ar fi CryptoTab (venit pasiv), FireFaucet, Cointiply, FreeShibaInu sau CoinFaucet. Dar acestea nu par să ofere acel sentiment pe care îl avem atunci când jucăm un joc.

De aceea, m-am gândit să vă ofer o recenzie a jocului Crypto Dragons, astfel încât să puteți afla dacă merită sau nu să îl folosiți pentru a obține criptomonede.

Ce este Crypto Dragons?

Crypto Dragons aparține categoriei de jocuri numite joc RPG bazat pe cripto, care se caracterizează prin elemente colectabile interesante. În acest joc, veți putea obține recompense cu ajutorul DRAGONILOR care vor alerga în diferite curse pentru a vă aduce monede.

Fiecare cursă finalizată va aduce modificări în soldul contului dumneavoastră.

Aceasta este ideea principală din spatele acestui joc NFT. Dar hai să vedem cât de profitabil este.

Nu mă îndoiesc că va fi distractiv. De regulă, aceste jocuri sunt concepute în așa fel încât să rămâneți conectați cât mai mult timp posibil.

Cum ne putem înregistra pe Cryto Dragons?

Ei bine, înregistrarea pe Crypto Dragons este posibilă doar pentru telefoanele android.

Având în vedere că nu există nicio restricție privind locația geografică, nu veți avea probleme în a identifica aplicația în Google Play.

instalare din Google a jocului Crypto DragonsPin
Instalare joc Crypto Dragons

După ce ați găsit aplicația, veți proceda la instalarea acesteia pe telefonul mobil.

Notă: Dimensiunea fișierului pentru instalarea jocului Crypto Dragons este de 68,35 MB.

După instalarea jocului, desigur, îl veți deschide pentru a vă înregistra.

La început, veți face cunoștință cu câteva noțiuni de bază ale jocului.

Deși jocul poate fi jucat fără a vă înregistra, tot ceea ce faceți în joc nu va fi salvat.

înregistrare cont nouPin
Creare cont pe Crypto Dragons

Prin urmare, pentru a vă înregistra trebuie să completați un formular foarte simplu care conține următoarele:

  • adresa de e-mail;
  • parola;
  • o secțiune pentru introducerea unui cod de referință (opțional).

Obțineți criptomonede din jocurile pentru mobil cu Crypto Dragons

Ce așteptări putem avea de la un joc? Să ne jucăm, nu-i așa?

Ei bine, principala modalitate de a câștiga este să vă jucați pe telefonul mobil.

Deși mi s-au prezentat, așa cum am spus mai sus, elementele de bază, abia am reușit să aflu ce trebuie să fac în acest joc.

Veți primi un ou, din care va ieși un dragon care se va învârti ca un nebun pe ecranul telefonului dumneavoastră. De fiecare dată când acesta va completa un traseu, veți primi monede.

cum arată Crypto DragonsPin
Iată cum arată Crypto Dragons

În timp, vi se vor oferi alte ouă din care vor ieși alți dragoni. Acești dragoni vor putea fi combinați, ceea ce va duce la o îmbunătățire a nivelului. Un dragon cu un nivel mai ridicat vă va aduce recompense mai mari și va finaliza cursa mult mai repede.

Atunci când combinați 2 dragoni, veți primi anumite recompense în monede, câștiguri sau viteză.

Notă: Dragonii trebuie să fie din aceeași specie ( vorba vine) pentru a fi combinați într-o versiune mai bună.

Atenție că acest joc poate crea dependență, fiind foarte bine construit. Din câte am putut vedea, nu veți avea nicio limită în ceea ce privește numărul de dragoni disponibili pe traseu.

Cumpărați dragoni cu bani reali

Dacă nu mai aveți răbdare, puteți folosi monedele câștigate sau poate doriți să investiți bani reali (nu vă recomand acest lucru) pentru a cumpăra dragoni cu niveluri mai ridicate, care, teoretic, vă vor aduce câștiguri mai mari.

În secțiunea ”MAGAZIN” din mijlocul ecranului, puteți cheltui monede pentru a cumpăra dragoni, care vă vor oferi câștiguri pe secundă de 13 monede pentru un dragon de nivel 3 sau câștiguri de 833.192 de monede pentru un dragon de nivel 18 și așa mai departe, cu un nivel maxim de dragon de 155 și recompense pe măsură.

Pe măsură ce jucați, veți primi și anumite upgrade-uri care vă vor crește câștigurile, dar acestea sunt temporare. Iar la un moment dat, va trebui să investiți mai mulți bani pentru a beneficia de respectivele sau de noi bonusuri.

Care sunt metodele de plată?

Timpul petrecut jucând Crypto Dragons va fi recompensat în monede. Aceste monede pot fi folosite pentru a cumpăra criptomoneda LIS.

Din punct de vedere tehnic, criptomonedele LIS vor putea fi transferate pe site-ul oficial și apoi vor putea fi retrase într-un portofel Ethereum.

Opțiunea de retragere va fi disponibilă atunci când veți deține un dragon de nivel 14.

Conform informațiilor din joc, 1 000 LIS valorează 135 de dolari la momentul scrierii acestui articol.

Citește și Recompense în criptomonede cu Yamgo din activitatea online zilnică

Cu toate acestea, întreaga procedură de retragere este oarecum confuză. Se pare că mai au încă ceva de lucru la acest capitol.

Dacă selectăm pagina în care sunt prezentate detaliile procedurii de retragere, vom afla că, de fapt, retragem token-ul SOUL într-un portofel ERC20 sau BEP8.

Notă: 1 SOUL valorează 0,135 dolari la momentul acestei analize.

Un aspect care mi a lăsat ”un gust amar” este cel referitor la data de procesare a plăților către alți utilizatori.

Conform datelor de pe site-ul oficial, ultima plată a fost procesată pe 05 august 2021, ceea ce ridică un mare semn de întrebare cu privire la seriozitatea acestui joc.

Merită sau nu?

Din punctul meu de vedere, Crypto Dragons nu este o opțiune serioasă care să vă aducă câștiguri în criptomonede.

Ca să nu mai spunem că, teoretic, pentru a face bani cu acest joc, trebuie să investiți bani.

Nu am reușit să aflu despre câte ore de joc sunt necesare pentru a ajunge la un câștig decent. Totul este confuz în ceea ce privește procesul de retragere.

Ideea este că am unele rețineri în legătură cu conectarea contului meu de pe MetaMask cu acest joc.

Poate că sunt prea fricos, dar nu am de gând să risc mai ales cu ceva care nu îmi oferă cu adevărat garanții că voi obține ceva substanțial.

În concluzie, în acest moment, jocul Crypto Dragons nu dă dovadă de credibilitate ceea ce duce la verdictul ”Nu merită”. Poate că în viitor situația se va schimba în bine, mai ales în ceea ce privește metodele de retragere.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu