Înșelătorie online, câștiguri nerealiste cu HH-Video.xyz

0
(0)

Nici nu m-am dezmeticit bine după publicarea unui articol despre site-ul SCAM VideoPay.is, că a mai apărut unul asemănător. Nu glumesc când spun similar, are exact aceleași caracteristici ”uimitoare” care vor reuși cu siguranță să convingă oamenii să folosească acest site. Este vorba de HH-Video.xyz, un site care ne oferă bani pentru a viziona videoclipuri.

Am încercat să accesez VideoPay.is, din fericire a fost blocat de programul antivirus pe care îl dețin. Începe să se simtă o gură de aer proaspăt în această zonă suspectă a escrocheriilor online și a altor practici care pot aduce multe neplăceri oamenilor naivi care doresc să facă mulți bani într-un timp relativ scurt.

Să revenim acum la noua escrocherie care a apărut online. Voi prezenta pe scurt informații reale și dumneavoastră veți decide dacă am dreptate sau nu.

Ce este HH-Video.xyz?

HH-Video.xyz este un site care ne promite venituri foarte mari pentru vizualizarea unor clipuri video simple în care sunt promovate diverse reclame.

Până aici totul pare a fi în regulă, ideea în sine este una atractivă, de a câștiga bani doar urmărind videoclipuri, la fel cum ați face-o pe alte site-uri sau aplicații specializate precum Permission.io, GameGleam, CoinSpiller, Cash’em All și așa mai departe.

Cum ne înregistrăm pe HH-Video.xyz?

La fel ca și pe site-ul VideoPay.is, veți avea un formular de înregistrare simplu în care veți adăuga câteva detalii despre dumneavoastră, adică un nume de utilizator, o adresă de e-mail și o parolă.

De asemenea, vă puteți conecta la acest site prin intermediul platformelor de socializare, cum ar fi VK, Facebook sau Connect.OK (RU).

După ce ați furnizat aceste informații, veți primi un link de confirmare pe adresa dvs. de e-mail.

bonus înregistrare Pin
Bonus de înregistrare

Pentru înregistrarea pe acest site, veți primi 10 dolari. Această strategie de a oferi bonusuri de înscriere este des întâlnită pe multe alte site-uri de câștig, cum ar fi HoneyGain, TimeBucks, IPRoyal Pawns, Bananatic și așa mai departe.

Acest bonus de înscriere este singurul aspect pe care toate aceste companii îl au în comun. Spre deosebire de HH-Video.xyz, site-urile enumerate mai sus sunt platforme serioase, care nu încearcă să ne inducă în eroare și să ofere promisiuni care nu pot fi îndeplinite.

Cum încearcă HH-Video.xyz să ne atragă atenția și sa ne păcălească?

Fiind un site care promovează reclame, singura modalitate de a câștiga bani ar fi vizionarea de videoclipuri. Conform informațiilor de pe site, aceste videoclipuri ar fi promovate de marile companii ”RETAIL”, de bloggeri celebri și de multe alte personalități. Toți aceștia au ales această platformă pentru a-și promova serviciile sau produsele.

Vă dați seama că toate acestea sunt informații false. Nicio companie importantă din orice domeniu nu s-ar asocia cu o astfel de escrocherie online.

înșelătorii pe net cu HH-Video.xyzPin
Reclame Video

În imaginea de mai sus, puteți vedea asemănările cu VideoPay.is, adică câștiguri nerealiste pentru efectuarea unor activități simple, cum ar fi vizionarea de videoclipuri.

Teoretic, din ceea ce ne spune acest site, 1 minut de vizionare a unei reclame ne poate aduce 0,50 dolari. Dacă petrecem mai mult timp pe acest site, vom obține o sumă mult mai mare, de exemplu, pentru o oră de videoclipuri putem obține 30$. Cum vi se pare un venit lunar de 2700$ doar vizionând reclame video?

Exact, acest lucru este imposibil.

Cine nu și-ar dori să câștige 42,61 dolari doar pentru a viziona un videoclip? Cine nu și-ar dori să câștige 42,61 dolari doar pentru a viziona un videoclip? Din păcate, acest lucru nu este posibil și trebuie să știți acest lucru pentru a evita să vă pierdeți timpul sau banii cu astfel de site-uri.

În ce constă programul de promovare?

Un site SCAM nu ar putea să nu aibă și un program de promovare atractiv. Un program de promovare în cadrul căruia se oferă un comision de 40% din câștigurile celor care se înregistrează folosind link-ul dumneavoastră de înregistrare.

Ce metode de retragere sunt oferite de HH-Video.xyz?

HH-Video.xyz dorește cu adevărat să ne ofere cea mai plăcută atmosferă.

Ca urmare, ne oferă câteva posibilități interesante de retragere a câștigurilor:

  • Visa Mastercard;
  • Bitcoin;
  • PayPal;
  • Cont bancar;
  • Western Union.

Să vă spun și care este suma minimă de retragere pe care o cere acest site?

Ei bine, suma minimă de retragere este de 200 de dolari. Dar nu este suficient să aveți această sumă în cont.

Principala condiție pentru a retrage această sumă de bani este să aveți 340 de minute vizualizate, adică sa urmăriți reclame timp de 340 de minute.

Pe lângă faptul că are un minim de retragere foarte mare, ne cere, de asemenea, să vizionăm și un anumit număr de minute de reclame disponibile pe acest site.

Merită sau nu?

HH-Video.xys este o altă înșelătorie pe internet care încearcă să ne motiveze să lucrăm în mod gratuit pentru bunăstarea acelora care se află în spatele acestei platforme SCAM.

Acest articol este menit să vă ofere informații corecte și adevărate, astfel încât să nu cădeți în plasa acestor oameni și să evitați escrocheriile online.

În concluzie, nu merită să folosiți acest site pentru a face bani. Acest site are un singur scop, acela de a face bani de pe urma dumneavoastră, oferindu-vă câștiguri nerealiste și o modalitate foarte ușoară de a face bani. Cum altfel ar putea atrage un număr mare de utilizatori?

Citește și Escrocherie online, câștiguri trucate cu Earn-h4h4.beauty

Din nefericire, vor exista și persoane neexperimentate care se vor lăsa păcălite de acest site. Cu siguranță nu va fi ultimul site de acest gen care va apărea online. Ideea este să ne protejăm și să ne informăm înainte de a folosi un site destinat obținerii de bani online.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu