Bilete câștigătoare de loterie online gratuită cu Winagain | Merită sau nu?

5
(1)

Nu prea joc la loto sau la pariuri sportive, pentru simplul motiv că nu am noroc. Am încercat tot felul de strategii, dar, din păcate, nu a fost să fie. În acest articol, vă voi prezenta aplicația Winagain care ne oferă șansa de a câștiga bani în PayPal fără nicio investiție și fără a fi nevoie să ne verificăm contul.

În mod surprinzător, am avut mai mult succes cu astfel de site-uri sau aplicații. În afară de aplicația Winagain, mai folosesc și un alt site de loterie online numit BigFreeGiveaway, unde am reușit să obțin niște bani fără să depun un efort supraomenesc.

Am aflat recent despre această aplicație și datorită curiozității mele ”neobișnuite” (glumesc…) am decis să scriu un articol despre aceasta.

Citește și Completarea sondajelor cu MarketAgent | Merită sau nu?

Dacă sunteți interesați de această metodă de a face bani, atunci vă recomand să citiți întregul articol pentru a afla cum funcționează, metodele de plată și alte detalii interesante, pe scurt dacă merită sau nu să o instalați și să o folosiți pentru a face rost de niște bănuți într-un mod relativ simplu.

Această aplicație este disponibilă atât în magazinul de aplicații Google Play, cât și în App Store.

Ce este Winagain?

Winagain este o aplicație prin care puteți face bani prin intermediul biletelor de loterie online care pot fi obținute la fiecare 2 minute.

Așa cum am precizat în rândurile de mai sus, nu este nevoie să depuneți bani sau să furnizați informații suplimentare despre dumneavoastră.

Cum putem face bani gratis jucând la loteria online Winagain?

Pentru a utiliza aplicația Winagain, trebuie să o instalați pe telefonul mobil. Eu am un telefon android și, prin urmare, voi folosi Google Play pentru a o instala.

Winagain aplicație Google PlayPin
Aplicația Winagain Google Play

După ce o instalați, vi se va cere să alegeți un nume de utilizator, apoi veți putea să vă conectați la contul nou creat.

Așa cum puteți observa, nu sunt necesare alte informații suplimentare pentru a utiliza această aplicație de loterie online.

Citește și Optimizare SEO, trafic organic, linkuri interne sau tehnici de aplicare

Să ne întoarcem la întrebarea noastră despre cum putem face bani cu aplicația Winagain.

La fiecare 15 minute are loc o extragere de numere.

Puteți participa cu maximum 20 de bilete, cu numere de la 0 la 999.

La prima extragere, primele două bilete sunt acordate automat, ceea ce înseamnă că nu trebuie să faceți nimic special pentru a le obține.

roata cu premii WinagainPin
Învârte roata și câștigă bilete

Începând cu al treilea bilet, trebuie să efectuați ceva în plus pentru a obține aceste bilete, adică veți învârti o roată. În funcție de numărul câștigător de pe roată (de la 1 la 6), veți primi un anumit număr de bilete cu care puteți participa la loteria curentă.

Tot ce trebuie să faceți este să dați click pe bilet. Veți fi direcționat către secțiunea în care este afișată roata.

adăugare bilete loto onlinePin
Bilete loterie online Winagain

La fiecare rotire a roții, va trebui să urmăriți o reclamă.

Aceste premii provin din reclamele vizionate de către utilizatorii acestei aplicații. Fără aceste reclame, nu ar fi posibilă recompensarea câștigătorilor.

În ce constă programul de promovare?

Această aplicație de loterie online are un program de promovare prin care suntem recompensați pentru aducerea de noi membri.

Pentru fiecare bilet câștigător al unei persoane invitate, vom primi un comision de 10% din valoarea premiului.

Citește și Reclame PTC, sondaje sau oferte cu AtiClix | Merită sau nu?

Trebuie să recunosc că este un program de promovare atractiv, care are un potențial de câștig destul de ridicat.

Acum depinde de norocul fiecăruia. Să ghicim un număr de la 0 la 999 este un pic dificil, dar nu imposibil.

Acum să vedem cât de norocoși suntem.

Care sunt metodele de plată?

Aplicația Winagain plătește doar în PayPal.

Pentru a retrage, trebuie să vă confirmați adresa de e-mail. Confirmarea adresei de e-mail se face prin securizarea contului dvs.

confirmarea adresei de email PayPalPin
Confirmarea adresei de email

Veți primi un cod format din 6 cifre pe adresa dvs. de e-mail.

Eu am adăugat adresa de e-mail pe care am atașat-o la contul meu PayPal. În cazul în care doriți să vă schimbați adresa de e-mail, Winagain vă oferă această posibilitate de a actualiza informațiile privind adresa de e-mail atașată la contul PayPal.

La ce câștiguri ne putem aștepta?

Totul depinde de norocul dumneavoastră și de cât de inspirat sunteți atunci când alegeți numerele de loto.

O extragere are un premiu de 25 de dolari. În cazul în care mai mulți utilizatori au ghicit același număr, premiul va fi împărțit între aceștia.

Retragerea minimă este de 15 dolari. În mod normal, ne așteptăm la o plată de 0,50$ și 0,80$ în cazul în care există mai mulți câștigători.

Cu toate acestea, probabilitatea de a nimeri numărul câștigător este scăzută. Prin urmare, este dificil de estimat valoarea câștigurilor care pot fi obținute cu ajutorul aplicației Winagain.

Merită sau nu?

Având în vedere faptul că nu necesită mult efort, consider că aplicația Winagain merită să fie folosită. Dar nu vă așteptați la câștiguri mari și frecvente. Dacă ați mai folosit aplicații sau site-uri similare și ați reușit să obțineți ceva de pe urma acestora, atunci nu văd de ce nu ați încerca-o și pe aceasta.

Nu este nevoie să depuneți bani sau să folosiți cine știe ce strategie complexă pentru a ghici numerele câștigătoare. Pur și simplu veți învârti o roată și veți viziona o reclamă pentru a primi un număr de bilete.

Singurul dezavantaj ar fi suma minimă de retragere (15 dolari), care este un pic cam piperată.

Actualizare 03 Decembrie 2021

Din păcate, am vești proaste pentru dumneavoastră. Am încercat acest site pentru a vedea dacă într-adevăr este o opțiune serioasă prin care putem obține bani în PayPal.

În mod surprinzător, aproape în fiecare zi am reușit să câștig o sumă de bani cuprinsă între 0,50 și 0,70 dolari. Am folosit aceleași numere în fiecare zi la fiecare extragere la care am participat. Chiar și așa, am fost întâmpinat cu mesajul că am fost câștigător.

Faptul că a fost atât de ușor să câștig m-a făcut să-mi pun niște semne de întrebare. Am un prieten care a reușit să ajungă la suma minimă de retragere.

Surpriză, nu a primit niciun ban în contul său PayPal.

Drept urmare, putem presupune că această aplicație este un SCAM, care ne oferă promisiuni false pentru a ne motiva să vizionăm reclame.

În concluzie, vă recomand să ștergeți această aplicație de pe telefonul mobil, deoarece este o pierdere de timp. Nu veți obține niciodată bani de la acești impostori.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu