SocialRebel – Un site capcană, câștiguri NEREALISTE (NU MERITĂ)

0
(0)

Acest articol servește drept avertisment. Ce vreau să spun prin asta? Din păcate, în mediul online, există multe site-uri suspecte care ne promit câștiguri ce pot ajunge la mii de dolari pe lună. Aceste site-uri supraviețuiesc și chiar fac profituri pe spinarea oamenilor naivi care investesc bani în speranța că vor primi acele recompense frumoase. Iar la final vor avea surpriza neplăcută că au pierdut tot ce au investit în aceste site-uri capcană. Un astfel de site, pe care îl vom discuta în acest articol, se numește SocialRebel.

Acest site promite câștiguri de până la 500 de dolari pe zi. Chiar și înregistrarea pe acest site ar trebui să vă aducă 50 de dolari ca bonus de înscriere.

Ce ar trebui să faceți pe site-ul SocialRebel pentru a ”câștiga” aceste sume frumoase de bani?

Nu vă gândiți la ceva complicat, aceste site-uri trebuie să atragă cât mai multe persoane. Prin urmare, tot ce trebuie să faceți este să convingeți un număr cât mai mare de persoane să folosească site-ul, să testați aplicații și jocuri pe telefonul mobil sau să completați sondaje de opinie.

La prima vedere, trebuie să recunosc că sună incredibil. De ce aș avea nevoie de o slujbă adevărată când pot face ceea ce îmi place, adică să testez jocuri sau să completez sondaje de opinie. Dacă vă gândiți să dați o șansă acestui site, vă recomand să citiți mai întâi acest articol, pentru a cunoaște toate aspectele importante ale acestui site. În acest fel veți ști dacă merită sau nu să folosiți acest site pentru a ”face bani online”.

În cazul acestui site, se aplică zicala „dacă sună prea frumos ca să fie adevărat, probabil că sunteți ținta unor escroci„.

Această analiză vă va oferi informații care vă vor arăta la ce să vă așteptați, în cazul în care vă decideți să vă înscrieți.

Ce este SocialRebel?

Un nume interesant pentru un site suspect, așa îl cataloghez eu pe acest site. Ei bine, SocialRebel vă răsplătește pentru îndeplinirea unor micro sarcini, fie că este vorba de rețele sociale, aplicații, jocuri sau sondaje.

Până acum, acest site este perfect similar cu alte site-uri precum GG2U Premium, ySense, Womplay, Bananatic, Latium și așa mai departe, adică oferă ceva ce ați mai întâlnit cu siguranță și pe alte site-uri online.
În rândurile următoare, vom vedea unde apar aceste mari diferențe între SocialRebel și site-urile serioase (unele dintre ele enumerate mai sus).

Ce are de oferit SocialRebel?

Pentru a înțelege cum operează acest site, trebuie să analizăm ce oportunități are de oferit. Așa cum am precizat în rândurile de mai sus, tot ceea ce ar trebui să facem pe acest site este să efectuăm diverse micro activități.

metode de câștig onlinePin
Modalități de ”câștig”

Așadar, SocialRebel ne oferă următoarele modalități de a câștiga:

 • sondaje de opinie;
 • postări pe diverse rețele sociale (Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok, Youtube sau Twitter);
 • program de promovare.

Sondaje de opinie online

Aceasta este prima modalitate de câștig cu care veți fi întâmpinat după crearea unui cont nou pe SocialRebel. Pentru cei care sunt obișnuiți cu site-urile GPT precum MoolaDays, Bucksify, OfferNation sau OpinionPioneer, nu ar trebui să aveți nicio dificultate în a găsi și completa sondaje.

sondaje SocialRebelPin
Sondaje de opinie SocialRebel

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, sondajele de opinie sunt mai mult decât atrăgătoare, în ceea ce privește titlul lor și recompensa oferită. Cine nu și-ar dori să devină milionar? Nu știam că putem deveni milionari completând sondaje. Ei bine, acest site a găsit „soluția perfectă”.

Trebuie să răspundeți la 4 întrebări pentru a afla secretul mult râvnit despre cum să deveniți milionar.

Citește și Jocuri mobile gratuite prin intermediul aplicației Playsmart | Merită sau nu?

Acum hai să fim serioși, răspundem la 4 întrebări și putem câștiga 45 de dolari? Nu cred că această întrebare mai are nevoie de un răspuns. Din fericire, nu sunt atât de multe sondaje pentru România. Marea bătălie se dă pentru țări mult mai atractive precum SUA, Anglia, Canada și unele țări din Europa de Vest. Acolo găsesc suficiente victime pe care le pot ademeni și de la care pot stoarce bani. În România e mai greu, dar acest articol trebuia făcut, pentru a nu cădea în capcana lor și a spera că am câștigat potul cel mare.

Aceste sondaje, care nu sunt cu adevărat sondaje, sunt făcute pentru ca ei să facă bani. Nu am îndrăznit să dau click pe niciunul dintre sondaje. Cine știe prin ce gaură mă trimite și ce reclame POP primesc.

Postări pe diverse rețele de socializare

După cum sugerează și numele acestui site, aceasta ar trebui să fie principala modalitate de a câștiga.

postări InstagramPin
Instagram Postări

Nu este complicat, aveți la dispoziție mai multe rețele sociale pe care ar trebui să faceți postări. Aceste postări ar trebui să vă aducă câștiguri începând de la 10$ și pot ajunge până la 90$ pe postare (mesaj).

Acestea sunt câștigurile pentru fiecare rețea socială în parte:

 • Facebook cu câștiguri de peste 40$;
 • Instagram cu câștiguri de peste 30$;
 • Snapchat cu câștiguri de peste 90$;
 • TikTok cu câștiguri de peste 90$;
 • Youtube cu câștiguri de peste 40 de dolari;
 • Twitter cu câștiguri de peste 10 dolari.

Nu trebuie să fiți neapărat un expert în social media pentru a vedea cât de suspecte sunt aceste câștiguri. Această secțiune poate fi considerată doar un instrument de promovare pentru acest site în cadrul acestor rețele de socializare, și astfel vor putea păcăli mai multe persoane.

Având în vedere impactul pe care o rețea socială îl are asupra vieții noastre, nu mă surprinde această abordare.

În concluzie, nu veți câștiga niciodată 90 de dolari pentru a posta un mesaj pe o anumită rețea socială.

Ce este programul de promovare?

Pe acest site, programul de promovare este etichetat ”HOT”, ceea ce înseamnă foarte important. Ei doresc să atragă cât mai multe persoane pe site.

Ce beneficii oferă pentru a convinge alte persoane să folosească site-ul?

Fiecare sondaj din programul ”OfferCenter” finalizat cu succes de către persoana invitată vă va aduce un comision de 25%.

Acum vine partea interesantă, atunci când o persoană se înregistrează cu link-ul dumneavoastră, veți primi 20 de dolari. Dacă nu se înregistrează, dar dă click pe acel link de promovare, tot veți primi ceva, adică 2 dolari.

Ce site serios plătește pentru simplul click pe un link de promovare? Doar un site SCAM, acesta este răspunsul corect.

Care sunt metodele de plată?

Vă voi furniza aceste informații, dar cu siguranță nu veți putea retrage nimic de pe acest site.

Metodele de plată disponibile pe SocialRebel sunt următoarele:

 • PayPal;
 • Cash App;
 • Venmo;
 • Bitcoin;
 • Ethereum;
 • cec.

Când vă faceți un cont pe SocialRebel, veți primi un bonus de 50 de dolari.

retragere SocialRebelPin
Condiții pentru retragere

Pentru a retrage (teoretic) trebuie să îndepliniți anumite condiții:

 • un număr de 15 click-uri;
 • 6 oferte sau sondaje completate;
 • 5 invitați;
 • 50$ în comision (oferte sau sondaje de opinie).

Deja ne putem da seama că e ceva putred aici. Să presupunem că ați îndeplinit aceste condiții și doriți să retrageți suma de bani din sold, site-ul SocialRebel va impune și alte condiții suplimentare. Vă spun acest lucru din experiență. Acesta nu este singurul site pe care l-am întâlnit cu o astfel de abordare. Ideea este să le faceți bani și să rămâneți cât mai mult timp pe site fără să retrageți bani.

SocialRebel – Merită sau nu?

Răspunsul este NU. Acest site este menit să vă înșele. În timp ce sunteți conectat la site, veți fi notificat cu numeroase mesaje cu plăți procesate care se ridică la mii de dolari. Ca să nu mai vorbim de analizele ”efectuate” de către anumiți membri, toate false (de la poze până la cuvinte). Nimic nu este adevărat pe acest site, de aceea vă recomand să evitați acest site.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu