Este Tatatu cea mai bună aplicație de câștiguri din social media? Adevărat sau Minciună?

0
(0)

Social Media se află în centrul vieții noastre de zi cu zi. Pe lângă oportunitatea de a comunica și de a crea conținut, ele oferă și oportunități de câștig financiar. Platforme precum AdComment, Facebook, Tik Tok, Display Social sau Tatatu încearcă să ofere utilizatorilor soluții pentru a obține venituri online.

Nu doar interacțiunea cu prietenii, familia sau alte comunități online devine posibilă prin intermediul Social Media, ci și alte metode cu potențial de câștig, cum ar fi crearea de conținut sau promovarea produselor prin intermediul influencerilor.

Ceea ce este interesant este că nu sunt necesare condiții stricte pentru a debloca acest potențial uriaș de câștig. Chiar și cu un număr minim de urmăritori, de până la 1000, unii utilizatori au reușit să obțină venituri prin Social Media.

Vă voi prezenta un site care, teoretic, ne răsplătește pentru munca simplă pe care o depunem. Acesta se numește Tatatu.

Ce este Tatatu?

În lumea rețelelor de socializare, fiecare platformă sau site încearcă să se promoveze ca fiind cel mai bun și mai eficient pentru a atrage cât mai mulți utilizatori.

Tatatu se remarcă prin faptul că se prezintă ca fiind prima platformă care recompensează membrii pentru activități simple, cum ar fi comentariile, like-urile sau share-urile. Platforma oferă o experiență unică ce combină divertismentul, licitațiile și comerțul electronic.

Vom vedea mai jos dacă aceste afirmații sunt sau nu adevărate.

Cum ne putem înregistra pe Tatatu?

Pentru a deveni membru pe Tatatu, sunt disponibile mai multe opțiuni. Puteți completa un formular de înregistrare sau puteți utiliza platforme precum Facebook sau Google.

înregistrare pe TatatuPin

Atunci când alegeți opțiunea formularului de înregistrare, vi se vor cere informații precum numele, adresa de e-mail și parola. După aceea, vă veți configura un nume de utilizator unic pentru a interacționa cu ceilalți membri ai comunității.

Apoi, vei alege dintr-o listă de 20 de recomandări din interesele tale, inclusiv mâncare și gătit, jocuri, dans, finanțe, călătorii etc.

La final, veți primi un mesaj pe adresa dvs. de e-mail în care veți fi informat pe scurt despre caracteristicile site-ului care ar putea fi relevante pentru interesele dvs.

Important este că Tatatu este disponibil atât pe Android, cât și pe iOS, ceea ce vă permite să interacționați cu comunitatea chiar și de pe telefonul mobil.

bonus de înregistrarePin
Bonus de înregistrare

Completând formularul de înregistrare cu atenție și cu toate informațiile necesare, veți primi un bonus generos de înscriere de 50 de monede TTU, echivalentul a 12,50 dolari.

Acest bonus poate fi considerat unul exagerat, mai ales pentru un site relativ nou precum Tatatu, care încă se dezvoltă și își construiește o comunitate activă.

Cum funcționează Tatatu?

Pe Tatatu, veți primi recompense în monede TTU pentru interacțiunea cu alți membri ai comunității. Spre deosebire de alte site-uri, recompensele nu provin neapărat din creația proprie, ci din interacțiunea cu conținutul altor utilizatori.

Metode de câștig de monede TTUPin

După cum puteți vedea în imagine, puteți câștiga monede TTU prin activități precum:

  • vizualizări;
  • like-uri;
  • share-uri;
  • tag-uri;
  • obținerea de noi urmăritori;
  • invitarea unui prieten pe Tatatu.

Pentru a începe să colectați aceste recompense, trebuie să urmăriți cât mai mulți utilizatori, să interacționați cu conținutul acestora și să le dați like. Cu toate acestea, trebuie să aveți răbdare, deoarece urmărirea altor persoane nu garantează că acestea vă vor urmări înapoi.

Vizionarea videoclipurilor

Pentru a primi monede TTU pentru vizionarea de videoclipuri, un nou utilizator trebuie să îndeplinească o anumită condiție.

Aceasta se referă la numărul total de minute petrecute vizionând astfel de conținut video. Astfel, numai după ce a vizionat cel puțin 100 de minute de videoclipuri, utilizatorul va începe să primească monede TTU.

Cu toate acestea, recompensa pentru această acțiune este de doar 12 TTU, ceea ce poate fi considerat un beneficiu destul de modest, având în vedere timpul considerabil petrecut vizionând aceste videoclipuri.

Program de promovare

Tatatu vine cu o surpriză pentru utilizatorii săi – un program de promovare!

Tot ce trebuie să faceți este să promovați link-ul de invitație și veți primi un număr de monede TTU. De fiecare dată când o persoană se înregistrează pe platformă folosind link-ul dumneavoastră, veți primi 4 monede TTU.

Care sunt metodele de plată?

Monedele TTU pe care le câștigați prin activitățile dvs. pe Tatatu pot fi folosite, dar există un dezavantaj major în convertirea acestora.

metode de plată oferite de TatatuPin

Singura opțiune pentru a converti aceste monede este să achiziționați produse de pe site-ul „Tatatu Ecommerce„, care aparține creatorilor site-ului Tatatu. Aici veți găsi diverse categorii de produse, cum ar fi Modă, Tehnologie, Ceasuri, Îmbrăcăminte și altele.

Exemple de produse pe TatatuPin
Exemple de produse pe Tatatu

În imaginea de mai sus, puteți vedea câteva exemple de produse disponibile pe „Tatatu Ecommerce„.

Cu toate acestea, există o eroare în acest proces de conversie a monedelor TTU. Pe lângă numărul de monede TTU necesare pentru un produs, utilizatorii trebuie să plătească și o anumită sumă de bani din propriul buzunar.

Personal, cred că acest sistem de recompensare a utilizatorilor este o mare porcărie și nu mă surprinde că popularitatea sa este scăzută.

Tatatu vrea ca noi să ne petrecem timpul liber făcând activități simple, dar nu oferă un sistem de recompensă corect. Dacă nu suntem atenți, putem ajunge să cheltuim mai mult decât este necesar pentru a primi recompense mediocre.

Merită sau nu?

Tatatu este o platformă de socializare interesantă, dar nu oferă un sistem de recompensă corect pentru utilizatori. Acesta este un dezavantaj major, deoarece utilizatorii nu pot converti monedele TTU în bani, ceea ce poate descuraja noii utilizatori să se înscrie.

Are sens să se ia în considerare un sistem de recompense în care recompensele sunt mediocre și utilizatorii trebuie să cheltuiască niște bani pentru a le obține?

De asemenea, un alt aspect curios al platformei este bonusul de înscriere de 12,5 dolari în monede TTU. Sincer, acest bonus de înscriere pare să nu aibă o logică clară.

Dacă vrem să socializăm și să ne facem prieteni, putem găsi nenumărate alte aplicații sau site-uri similare care oferă modalități mult mai atractive de a face bani.

În concluzie, nu se recomandă utilizarea platformei de socializare Tatatu, deoarece există alternative mai bune și mai benefice pentru utilizatori.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu