MoolaDays Tutorial | Citește E-mailuri, Sondaje online și Oferte plătite

joburi online gratuite cu SproutGigs
5
(1)

Există multe site-uri web ale căror oferte sau sarcini obișnuite sunt recompensate cu premii în bani. Un astfel de site este MoolaDays. Site-ul vă propune variate metode pentru a câștiga bani. Totuși, este într-adevăr chiar atât de ușor cum pretind ei? Este oare legal? Haideți să vedem dacă este adevărat.

Ce este MoolaDays?

MoolaDays este o companie înființată în anul 2009 de către Gerardas Norkus. Inițial a fost un website specializat pe sondaje de opinie și apoi a devenit unul de recompense în stil GPT. Acesta oferă recompense pentru realizarea unor activități, precum citirea de e-mailuri cu plată, finalizarea unor oferte gratuite sau cu plată. Dar nu numai atât, utilizatorii pot beneficia și de oportunitatea acumulării de puncte care pot fi valorificate în schimbul unor carduri electronice, e-mailuri plătite și multe altele.

Citește și Coinbase – Avantaje și o siguranță financiară în România

Din păcate, nu am reușit să aflu nici o informație de încredere despre proprietarul și conducerea acestui site. Tot ce am putut afla este cu privire la datele privind înființarea acestui site, numele deținătorului domeniului și sediul central, situat în orașul Vilniaus Apskritis din Lituania.

Cum ne înregistrăm pe MoolaDays?

Înregistrarea pe site-ul MoolaDays este 100% gratuită și nu necesită nici o experiență.

Partea bună a acestei platforme este că funcționează la nivel mondial. Asta înseamnă că și persoanele care nu locuiesc în SUA se pot înscrie pentru obținerea calității de membru. Pentru a vă înregistra, trebuie doar să prezentați câteva informații de bază. Aceste date includ numele dvs., țara de origine, codul poștal și o adresă de e-mail.

Pentru a vă încuraja, în momentul în care contul dvs. este validat, veți beneficia din oficiu și de un bonus de bun venit în valoare de 3 USD. Prin comparație cu alte platforme, pentru a primi acest bonus de înscriere nu sunt necesare anumite cerințe speciale.

Cum puteți face bani online de acasă cu MoolaDays?

Haideți să trecem la descrierea detaliată pentru fiecare dintre aceste activități pentru a vă ajuta să obțineți câștiguri de bani cu ușurință.

Completarea unor sondaje online plătite

Puține sunt activitățile care să fie mai interesante și simple decât să fii răsplătit în schimbul opiniilor dvs. Tocmai pentru acest lucru sunteți plătit, pentru completarea câtorva sondaje de opinie bune.
Acestea reprezintă principalul obiectiv al majorității site-urilor de tip GPT. Într-adevăr, sondajele de opinie constituie un mod prin care puteți obține cu ușurință venituri suplimentare. Cu toate acestea, eu nu am fost impresionat deloc de acest mod de abordare din câteva considerente.

bani pe net din sondajePin
Sondaje disponibile pe MoolaDays

În primul rând, toate aceste sondaje sunt efectuate prin intermediul unor intermediari, precum Your Surveys, Dynata sau Opinion Surveys. Din păcate, acestea nu plătesc atât de bine. Puteți obține în medie doar 50 de cenți pe sondaj sau chiar mai puțin. Dar este rar să prindeți astfel de sondaje cu o remunerație atât de mică.

Sunt alte site-uri, cum ar fi ySense sau PrizeRebel, în care se plătește între 80 de cenți și 1,00 $ pe fiecare sondaj în parte. Dacă intenționați să răspundeți rapid la niște sondaje scurte în timpul pauzei de masă, această diferență minoră va însemna în timp o sumă de bani însemnată pentru dvs.

Oferte plătite în bani

Majoritatea site-urilor GPT oferă, de asemenea, și oferte sau ”OfferWalls”. Aici puteți obține beneficii prin acceptarea mai multor tipuri de oferte. Unele site-uri au multe astfel de oportunități și, dacă selectați corect aceste opțiuni, poate fi o modalitate eficientă de a vă îmbunătăți veniturile.

Totuși, nu este tocmai așa în cazul MoolaDays. Cu toate că în meniul principal sunt mai multe tipuri de oferte, acest site afișează doar un număr mic de oferte. Aceasta situație apare când veți da click pentru a vizualiza întreaga listă de oferte.

oferte bani cu MoolaDaysPin
O ofertă limitată

Acestea sunt exact cele trei routere pentru sondaje care se găsesc la secțiunea de sondaje. Singura deosebire se observa cu privire la grafică și text, însă este tot același lucru. Prin urmare, nu prea se pot găsi cu adevărat oferte la această secțiune din cadrul site-ului MoolaDays. Deci, sunt pur și simplu niște sondaje care sunt prezentate în mod diferit.

Se poate însă da click și pe tab-ul „Puncte” din meniul principal, ceea ce vă va da posibilitatea să accesați o listă de oferte venite din partea celor de la PeanutLab.

Din nou, sunt aceleași oferte care sunt disponibile pe multe alte site-uri, care oferă oportunități mult mai bune. Dar cel puțin pe MoolaDays aveți câteva oferte disponibile dacă știți unde să le căutați.

Citirea de email-uri

E-mailurile plătite sunt e-mailuri care conțin diverse oferte. Veți primi o sumă de câțiva cenți pentru a da click pe linkul primit în e-mail. În consecință, MoolaDays așteaptă ca dumneavoastră să acceptați oferta respectivă în scopul de a primi unele comisioane.

Din acest motiv, ei vă răsplătesc pentru că faceți clic pe link-urile primite în email-uri. Ceea ce este curios este faptul că puteți alege oarecum singuri răsplata acordată pentru fiecare e-mail.

emailuri gratuitePin
E-Mail – Configurare Bani

Asta înseamnă că puteți opta pentru o sumă cuprinsă între 0,01 și 0,05 dolari. Dar dacă alegeți o recompensă mai mare, atunci veți avea o problemă. Numărul de e-mailuri plătite garantate va ajunge la zero mult mai repede. Atunci când acest coeficient va ajunge la zero, veți înceta să mai obțineți venituri de pe urma citirii mesajelor de e-mail primite și a click-urilor efectuate.

Citește Ce este Marketingul Afiliat – Avantaje și Dezavantaje

Cu toate acestea, mai aveți totuși și opțiunea de a acumula puncte. Aceste puncte pot fi câștigate prin participarea la diverse sondaje sau oferte pe care le puteți folosi pentru a vă crește din nou numărul de GPE.

Așadar, pentru a continua să primiți mai multe e-mailuri pentru care veți fi recompensat dacă le acceptați, va trebui să plătiți. Acest lucru mi se pare puțin straniu. Totuși, tocmai din acest motiv a fost implementat acest sistem.

În ce constă programul de promovare?

Dacă sunteți priceput în a convinge persoane să se înregistreze pe MoolaDays, acest lucru poate părea un câștig obținut cu ușurință pentru dvs.

Dar, din păcate, nu este așa. Indiferent cât de bun ești la promovare, realitatea este că sunt minime șanse de a obține bani de pe această platformă pentru cei pe care îi recomandați.

Totuși, veți putea primi un comision de 15% pentru ceea ce obțin cei pe care îi recomandați. Însă acest comision nu înseamnă ca veți obține un venit pasiv.

Așadar, după părerea mea, nu este un mod prea potrivit pentru a câștiga bani cu MoolaDays.

Care sunt metodele de plata și cum puteți retrage banii?

Întotdeauna trebuie să verificați ce metode de plată și ce condiții de plată sunt oferite de un site de sondaje sau de un site GPT înainte să vă alăturați. Astfel, veți fi siguri că puteți să vă scoateți fondurile într-o manieră potrivită pentru dvs. înainte de a vă dedica timpul pe site-ul respectiv.

În ceea ce privește site-ul MoolaDays, pare la început destul de promițător, întrucât pe prima pagină vi se precizează faptul că puteți fi plătiți imediat cu PayPal sau tichete cadou electronice.

Nu știu cum definiți dumneavoastră plățile instante, însă pentru mine este puțin diferita de ce oferă acest site MoolaDays. Pentru toate activitățile desfășurate pe site, veți obține puncte sau bani.

Aceste puncte pot fi utilizate în schimbul unor carduri cadou sau pentru a vă putea crește nivelul GPE (numărul de e-mailuri plătite). Aveți opțiunea de a cere un tichet cadou atunci când ați acumulat suma de 15 dolari. Suma de bani obținută se poate plăti prin intermediul sistemului PayPal, atunci când atingeți pragul de 15 dolari. Banii se pot schimba în puncte, pe când punctele nu se pot transforma în numerar.

Un minim de 15$, destul de greu de atins

Acest lucru înseamnă că s-ar putea să ajungeți să câștigați ceva mai mult. Întrucât există două tipuri distincte de recompense și trebuie să colectați suficiente venituri pentru fiecare dintre ele.

Mai mult decât atât, prima dumneavoastră plată nu va fi efectuată decât după 15 zile după încheierea lunii în cursul căreia a fost solicitată.

Plată instantanee? Mie nu mi se pare. Într-adevăr, sunt site-uri ce plătesc imediat. Adică, după ce ați acumulat suma de 1 dolar sau mai puțin, veți primi plata în decurs de câteva minute sau ore.

De aceea, consider că afirmația prezentă pe prima pagină cu privire la posibilitatea ca MoolaDays să plătească repede (instante), este o mare exagerare. În realitate, în opinia mea, acesta prezintă niște condiții de plată cu adevărat deficitare comparativ cu alte site-uri.

Merită sau nu?

Realmente nu prea găsesc un mare potențial de câștiguri suplimentare pe site-ul MoolaDays. Problema este cu privire la oportunitățile limitate. Dar și faptul că nu se poate efectua schimbul între bani și puncte. Acest aspect îl determină să fie extrem de dificil prin comparație cu alte site-uri. Prin urmare, din punctul meu de vedere, nu trebuie să vă așteptați la posibilitatea de a putea obține venituri considerabile prin înregistrarea pe MoolaDays.

În principal, acest site realizează venituri prin intermediul afiliaților și prin publicitate. Din acest motiv, site-ul acesta oferă câștiguri care nu sunt plătite imediat.

Site-ul funcționează în mod legal, însă dacă credeați că va fi vorba de niște bani ușor de obținut, gândiți-vă mai bine. Activitățile nu sunt dificile ca atare, însă sunt consumatoare de timp. În cazul în care priviți acest site ca o modalitate de a câștiga bani în fiecare zi, atunci veți fi foarte dezamăgiți.

În schimb, dacă căutați o activitate pentru a face ceva când vă plictisiți, ar putea merge. Trebuie doar să fiți conștienți că recompensele sunt normale pentru acest domeniu, însă deloc extraordinare. Sunteți răsplătit cu suma de 0,05 dolari în schimbul citirii unui e-mail care vă va lua cel mai probabil câteva minute.

Haideți să privim lucrurile în perspectivă. Pentru a câștiga 15 dolari pe oră, trebuie să citiți aproximativ 300 de e-mailuri. În cazul în care vor exista și câteva sondaje bune și plătite, acest lucru poate duce la o creștere importantă a venitului. Cu toate acestea, este foarte greu, sa nu zic imposibil, sa obținem un câștig de 50$ pe lună cu acest site.

În consecință, nu este un website care să fie recomandat de mine și nici nu voi mai continua să-l folosesc.

Va mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Curve Card de plată universal
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania