Womplay – Joacă jocuri online și câștigă criptomonede EOS

5
(1)

Nu știu cât de pasionați sunteți de jocurile online, dar există un site care ne răsplătește pentru această activitate. Acest site se numește Womplay.

Teoretic, tot ce trebuie să faceți este să vă jucați jocurile, indiferent de platforma pe care o folosiți, și veți fi recompensați în criptomoneda EOS.

Trebuie să recunosc că această ofertă este foarte atractivă pentru persoanele care își petrec mult timp liber jucându-se pe calculator sau pe dispozitive mobile. Cu toate acestea, vă recomand să citiți acest articol pentru a vedea dacă într-adevăr este un site care merită atenția dumneavoastră.

Citește și Joacă jocuri online și câștigă bani cu Bananatic

Acest articol vă va oferi suficiente informații despre Womplay pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie.

Haideți să trecem la treabă și să vedem ce are de oferit acest site de jocuri.

Ce este Womplay?

Womplay este un site care susține că ne oferă recompense in criptomonede pentru timpul dvs. petrecut atunci când jucați jocuri prin intermediul acestui site. Cu alte cuvinte, vă jucați jocuri fie pe calculatorul dvs., fie prin intermediul telefonului mobil.

Într-o mare măsură, Womplay este similar cu Mistplay, un alt site care ne plătește pentru a juca jocuri. Dar, există câteva diferențe între cele 2 site-uri în ceea ce privește modul în care funcționează.

Cum ne putem înregistra pe Womplay?

Procesul de înregistrare pe Womplay nu este deloc complicat.

înregistrare WomplayPin
Formular de înregistrare Womplay

Pentru a vă înregistra pe acest site, puteți utiliza următoarele metode:

 • un cont Google;
 • Facebook;
 • Twitter;
 • Apple.

După cum puteți vedea, nu se poate crea un cont prin intermediul unei adrese de e-mail. Eu mi-am folosit contul Google pentru a crea un cont nou. În cazul în care nu doriți să vă folosiți contul Google pentru acest site, puteți alege să vă înregistrați cu contul dvs. de Facebook.

Care sunt modalitățile prin care puteți câștiga criptomonede EOS?

După cum se menționează în rândurile de mai sus, Womplay ne plătește pentru a juca jocuri. Dar asta nu este tot ce putem face pe această platformă online.

Prin urmare, modalitățile de a obține criptomonede EOS sunt următoarele:

 • selectarea și jucarea jocurilor (pe calculator sau pe telefonul mobil);
 • concursuri bazate pe performanța dvs. în jocuri;
 • participarea la diverse evenimente săptămânale, unde puteți câștiga criptomonede EOS;
 • programul de promovare.

Joacă jocuri online gratuite cu Womplay

Principala modalitate de a câștiga criptomonede EOS este prin intermediul jocurilor. De îndată ce v-ați creat noul cont Womplay, veți fi direcționat către pagina principală. În cadrul acestei pagini, veți putea accesa toate jocurile compatibile cu zona geografică în care vă aflați.

joaca jocuri pentru telefonul mobilPin
Jocuri telefon mobil

Vedeți care joc vă interesează, apoi selectați-l pentru a vedea ce instrucțiuni sunt disponibile pentru jocul respectiv. Instrucțiunile pot fi accesate folosind link-ul ”Afișează detalii”, care este prezentat în cadrul fiecărui joc de pe acest site. În această secțiune, vi se va arăta tot ce trebuie să faceți pentru a finaliza oferta și a obține recompensa.

Recompensele sunt oferite în moneda proprie, și anume ”WomBucks”.

Ce instrucțiuni trebuie să completăm?

Să luăm ca exemplu jocul din imaginea de mai jos.

instrucțiuni jocuriPin
Instrucțiuni joc Womplay

După cum puteți vedea, pentru instalarea acestui joc veți primi 1 000 de Wombucks. Fiecare realizare majoră din acel joc vă va aduce recompense suplimentare de până la 19 000 de monede.

De asemenea, câștigați până la 1 000 de monede în funcție de timpul jucat în fiecare zi.

Citește și Jocuri, sondaje și simple task-uri cu HitBits

Am stabilit că acest site ne oferă posibilitatea de a juca jocuri pentru care vom primi monede Wombucks. Dar ce fel de jocuri sunt disponibile pe această platformă?

Jocurile sunt împărțite în mai multe categorii, și anume:

 • jocuri de calculator;
 • aplicații (jocuri) mobile;
 • jocuri de tip ”jucător contra jucător;

Pentru a juca aceste jocuri, fie că sunt pentru PC sau pentru mobil, va trebui să instalați jocul.

La ce câștiguri ne putem aștepta de la Womplay?

Fiecare joc oferă recompense diferite. Acestea sunt afișate în cadrul fiecărui joc în secțiunea ”Afișează detalii”. Nu vă grăbiți să jucați jocuri. Este recomandat să citiți cu atenție toate instrucțiunile afișate pentru fiecare joc.

Trebuie să menționez că, dacă ați instalat deja jocul (este vorba despre telefoane mobile), atunci nu veți putea obține recompense de la acel joc.

Citește și Bani reali din vânzarea de ouă cu Golden Farm? Este real sau FAKE?

Încercați să dezinstalați jocul de pe telefonul mobil și apoi să îl instalați din nou. Instalarea se va face din link-urile furnizate de Womplay. Acestea sunt obligatorii pentru a vă monitoriza progresul în joc. Dacă nu folosiți aceste linkuri, nu veți putea obține nimic.

Ce este cadoul zilnic?

Cadoul zilnic poate fi accesat în partea de jos a paginii principale. Acesta va apărea sub forma unui cufăr. Eu, de exemplu, am primit 344 de monede Wombucks.

cadouri zilnicePin
Cadou zilnic

Cu aceste monede, am putut participa la fondul de recompense săptămânal. Prin urmare, pentru a participa la acest fond de recompense, trebuie să aveți monede Wombucks în contul dumneavoastră.

Care sunt provocările?

Aceste provocări vă oferă posibilitatea de a juca jocuri NFT. Dacă nu știți ce sunt token-urile NFT, puteți accesa acest link.

De obicei, aceste jocuri vor necesita o anumită investiție din partea dvs. Cu alte cuvinte, trebuie să băgați bani pentru a juca aceste jocuri. Aici chiar trebuie să vă faceți un plan de bătaie, mai ales că veți investi niște bani. Drept urmare, trebuie să evaluați situația și să vedeți dacă merită sau nu să investiți bani pentru a face bani.

jocuri NFT provocăriPin
NFT jocuri

Și în acest caz există un fond de premii. Persoanele care investesc cele mai multe criptomonede EOS vor avea, de asemenea, șansa de a participa la acest fond de premii.

Însă recompensa pe care o puteți primi depinde și de valoarea acestui fond de premiere. Se va întocmi un clasament, iar cei care au investit cel mai mult într-un joc vor împărți marele premiu. De regulă, primii 10 vor primi premii.

Toate premiile vor fi plătite în criptomonede EOS.

Vă spun cu sinceritate că nu am încercat aceste provocări, din cauza faptului că necesită timp și bani. De aceea, nu pot recomanda această oportunitate.

Ce este programul de promovare?

Există și alte modalități de a obține monede Wombucks. Acest lucru se face prin intermediul programului de promovare.

Comisionul pe care îl primiți este de 25% din monedele Wombucks realizate de cei care au folosit link-ul dvs. de promovare.

În cazul în care persoana invitată nu este activă, nu veți primi nici o recompensă. Ca urmare, persoana invitată trebuie să fie activă și să joace jocuri.

Cum veți fi plătit?

Și astfel am ajuns la partea care ne interesează cel mai mult, cea în care suntem plătiți. Nimeni nu vrea să lucreze pe gratis.

Ați jucat jocul și ați primit monede Woombucks. Ce puteți face cu aceste monede?

Aceste monede vă dau dreptul să participați la retragerea săptămânală (o valoare de 2.500 de dolari, în mod normal).

Cu alte cuvinte, cu cât aveți mai multe monede, cu atât puteți retrage mai mult.

Veți primi plata la o oră după ce se încheie evenimentul special de retragere.

Înainte de a participa la acest eveniment, trebuie să vă creați un cont EOS. Odată creat, toate plățile vor fi transferate în acest cont. Plățile vor fi efectuate în criptomoneda EOS. Așadar, nu vă așteptați să fiți plătiți în dolari sau în orice altă valută.

Transferul de puncte în EOS se realizează automat la sfârșitul săptămânii, în funcție de numărul de puncte colectate.

Câte monede Woombucks puteți obține?

Numărul de monede depinde de numărul de participanți. Cu cât numărul este mai mare, cu atât mai puține monede veți primi. Prin urmare, este dificil de estimat la ce fel de câștiguri vă puteți aștepta.

Având în vedere toate aceste informații, pot spune că potențialul de câștig al acestui site este scăzut.

Citește și Merită să folosiți aplicația Yodo pentru a face bani și a vă menține sănătoși?

Ca să nu mai vorbim de sistemul de plată care este destul de complicat. Din punctul meu de vedere, nu merită să ne petrecem timpul liber cu acest site, deoarece nu oferă nimic interesant.

Prin urmare, nu îl pot recomanda pentru a câștiga un venit suplimentar. Singurul avantaj al acestui site este în ceea ce privește numărul de jocuri. Atâta tot!!!

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu