Bucksify Tutorial | Cripto monede, Tichete cadou eMAG, Flanco sau H&M

0
(0)

Știu că te-ai săturat să auzi de o mie de site-uri care îți promit o afacere excelentă când vine vorba de a face bani online fără investiții. Dar ce-ar fi dacă te-aș duce pentru o clipă pe un alt drum? Ei bine, intră pe scena Bucksify, un nou venit în arena GPT. Unul care pare să spună: ”Ei bine, vino aici, te voi plăti pentru ceea ce faci deja online”.

Spune-mi, ce ai face pentru bani în plus?

Să fim sinceri. Cu toții visăm la niște bani în plus la salariul nostru. Și de ce nu? Viața este scumpă, nu-i așa? Dar știi ce e și mai scump? Timpul tău. Și de aceea, ideea de a face bani adevărați pe internet fără a da foc la tastatură sau a-ți vinde un rinichi pare atât de tentantă. Și de aceea tot mai mulți oameni caută o mică scurtătură digitală.

Studiu de piață: Profit sau pierdere?

Ați auzit de companiile de cercetare de piață, nu-i așa? Eu am auzit. Sună plictisitor.

Dar sunt gata să își deschidă portofelele pentru niște date și informații. Acum, imaginați-vă că este vorba de ”monedă” în schimbul opiniilor dumneavoastră despre produse și servicii. Nimic complicat, doar completarea câtorva sondaje sau, cine știe, profitând de oferte atractive.

Bucksify în Balanță

Și aici vine întrebarea de un milion de lei: ”Este Bucksify o afacere reală sau doar o necunoscută?”. Aș spune că este timpul să scoatem lupa și să examinăm. M-am așezat, mi-am băgat nasul pe site și iată ce am găsit….

Ce este Bucksify?

Bucksify nu este doar un alt site din multitudinea de platforme GPT. Acesta se distinge prin recompensarea utilizatorilor pentru activitățile pe care le facem oricum online. Participați la sondaje? Perfect! Promovezi un serviciu? Același lucru! Aveți idee ce este cu adevărat interesant la Bucksify? Te recompensează în criptomonede sau chiar în tichete cadou!

Pași simpli către bonusul tău

Și pentru că Bucksify pare să țină foarte mult la primii pași, iată ce trebuie să faci:

 • Înregistrați-vă;

Pe pagina oficială a site-ului, vei găsi butoanele ”Get Started” și ”Sign Up”. Alegeți oricare dintre ele. Același lucru. Vi se va prezenta formularul de înregistrare.

 • Completați formularul;

Adăugați numele de utilizator, adresa de e-mail și, evident, o parolă puternică. Un mic sfat: asigurați-vă că selectați țara corectă. Să te joci cu sistemul nu este cea mai bună idee aici.

 • Confirmare prin e-mail;

După ce te-ai înregistrat, primești un bonus de înscriere. Sună bine, nu-i așa? Dar asta după ce îți confirmi adresa de e-mail. Vorbeam despre bonus? Este de 5.000 BXT. Asta înseamnă 0,50 dolari. Nu e rău pentru început, nu?

Tokenii BXT: Drumul tău spre recompense

Ce se întâmplă cu aceste BXT-uri? Sunt token-uri prin care Bucksify îți spune ”mulțumesc”. Pentru fiecare activitate pe care o finalizați, colectați aceste puncte. Și ce faci cu ele? Le transformi în criptomonede sau, dacă preferi ceva tradițional, în tichete cadou.

Cum câștigați cripto monede sau tichete cadou cu Bucksify?

Odată ce v-ați înscris pe Bucksify, ați pornit deja mașina de făcut bani. Uitați de așteptare sau de faptul că trebuie să vă scotociți buzunarul – Bucksify vă îmbrățișează cu brațele deschise, fără costuri ascunse.

Se pare că a face bani online fără investiții tocmai a devenit puțin mai ușor, nu-i așa?

Cum transformi activitățile zilnice în bani reali?

Încă ești sceptic? Lasă-mă să te lămuresc. Pe Bucksify, lucrurile sunt foarte intuitive. Ești recompensat pentru lucruri pe care le faci deja: de la cumpărături online și oferte, până la completarea sondajelor. Cu fiecare activitate, contul dumneavoastră se umple cu puncte BXT. Și când spun ”se umple”, mă refer la o avalanșă de puncte!

Vouchere cadou: Gândiți în afara cutiei

Ce faceți cu aceste puncte BXT? Ei bine, mulți le schimbă pentru tichete cadou electronice. Imaginați-vă că oferiți cadouri celor dragi folosind… timpul petrecut online. Perfect pentru acele sărbători sau zile de naștere care se apropie!

Maximizarea câștigurilor: Misiuni și recomandări

Și dacă asta nu era de ajuns! Meniul dvs. personalizat pe Bucksify vă deschide o lume de oportunități:

 • sondaje;
 • cadouri;
 • concursuri;
 • misiuni;
 • misiuni speciale.

Fiecare misiune finalizată înseamnă mai multe puncte BXT. De exemplu, dacă finalizați 10 sondaje, vă așteaptă un bonus generos de 200 de puncte BXT.

misiuni de îndeplinitPin
misiuni speciale

Iar dacă vă place să împărtășiți lucrurile bune cu prietenii, sistemul de recomandare este cireașa de pe tort. Persoana care se înscrie folosind link-ul tău și câștigă 20.000 de puncte BXT? Bum! Primești un bonus de 2.500 de puncte BXT.

Oferte și Sondaje: Partenerii Tăi în Câștigul Online

Bucksify și-a făcut treaba cu seriozitate. Au lucrat cu nu mai puțin de 22 de parteneri de publicitate, fiecare cu ceva special de oferit. Oferte, sondaje, aplicații… aveți tot ce vă trebuie pentru a pune câțiva bănuți în plus în buzunar.

Iată câteva dintre vedetele de pe această listă:

 • CPX Research;
 • Yuno;
 • PeanutLabs;
 • BitLabs;
 • Wannads;
 • AdscendMedia;
 • PollFish;
 • SurveyTime;
 • TheoremReach;
 • SaySo… și alții.

Interesant, nu-i așa? Dar așteptați, pentru că aici intervine o mică provocare. Pentru a debloca unele oferte, cum ar fi PeanutLabs, TheoremReach sau SaySo, trebuie să aduni încă 5.000 de puncte BXT. Provocare acceptată?

Cum funcționează sondajele?

Atunci când începeți un sondaj, veți da peste câteva întrebări inițiale. Acestea sunt acolo pentru a vedea dacă sunteți persoana potrivită pentru acel sondaj. Dacă totul merge bine, bingo! Ați trecut la următorul nivel, sondajul propriu-zis.

Dar, ca în orice joc, dacă nu îndeplinești cerințele, există o șansă să fii respins. Ăsta e jocul, nu-i așa?

Se pot face bani din sondaje în România?

Vrei să afli răspunsul? Aruncă o privire pe acest articol. O să-ți placă ce vei descoperi!

Cadouri gratis din oră în oră

La fiecare oră, da, așa este, la fiecare 60 de minute, aveți șansa de a câștiga acele puncte BXT gratuite. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butonul ”Continuă”.

Dar nu uitați, pentru a evita roboții și pentru a vă asigura că sunteți acolo, vi se va cere să completați o verificare rapidă (Recaptcha). Și odată ce ați trecut de această mică provocare, veți fi recompensat cu între 10 și 15 puncte BXT și, ca bonus, cu câteva puncte de experiență!

cadou cu puncte BXTPin
un bonus simplu

Participati la concursuri pentru a câștiga premii în puncte BXT

Pentru a participa la acest concurs, trebuie să faceți puncte. Numărul de puncte obținut din activitatea prestată pe Bucksify vă conferă dreptul de a participa la diferite concursuri zilnice cu premii. Doar primele 10 locuri vor câștiga puncte BXT, astfel:

 • primul loc cu 5 000 de puncte BXT;
 • al doilea loc cu 2 000 de puncte BXT;
 • al treilea loc cu 1 000 de puncte BXT.

Cei care se clasează pe locurile între 4 și 10 vor primi 500 de puncte BXT.

Ce beneficii bănești primiți dacă promovați Bucksify

Pentru ceea ce va realiza persoana invitată de dumneavoastră, veți primi un comision de 10%. Aceste comisioane sunt creditate pentru fiecare cont la sfârșitul zilei. Informațiile pot fi accesate în rubrica ”Refer & Earn” din meniul principal.

Cum vă puteți schimba punctele în cripto monede sau tichete cadou electronice?

Punctele BXT pot fi schimbate prin intermediul următoarelor modalități, și anume:

 • criptomonede;

Aici putem enumera câteva opțiuni precum bitcoin, dogecoin, litecoin, digibyte, ethereum, tron, zcash sau dash.

 • tichete cadou.

Am fost surprins în mod plăcut să observ tichete cadou pentru firme precum eMAG, Il Passo România, H&M România, Flanco, Fashion Days sau Cărturești România. Cred că este primul site (cel puțin pentru mine), care are o ofertă atât de variată pentru România.

câștigă tichete cadou cu BucksifyPin
tichete cadou Bucksify

Care este minimul de retragere?

Minimul de retragere este diferit în funcție de cripto moneda sau de tichetul cadou selectat, astfel:

Cripto Monede

 • bitcoin (50 000 de puncte BXT);
 • litecoin, dogecoin, digibyte, tron, zcash, dash (30 000 de puncte BXT);
 • ethereum (300 000 de puncte BXT).

Tichete cadou electronice

 • Flanco (200 RON sau 484 650 BXT);
 • eMAG (50 RON sau 121 150 BXT);
 • H&M România (20 RON sau 48 450 BXT);
 • Fashion Days (50 RON sau 121 150 BXT);
 • Therme Group (100 RON sau 242 300 BXT);
 • IL Passo (150 RON sau 363 500 BXT).

Sondajele online: o lume plină de oportunități?

Să recunoaștem, cei mai mulți dintre noi au trecut cel puțin o dată prin faza în care căutam modalități de a face bani online. Câți dintre noi ne-am pierdut în labirintul acelor site-uri de sondaje online, fără să știm cu adevărat pe care să îl alegem? Ei bine, măsurându-ne pașii, descoperim câteva perle rare în nisip. Dar sunt toate la fel de strălucitoare?

Înainte de a vă arunca în lumea sondajelor și a câștigurilor în criptomonede, fiți gata să faceți o analiză serioasă. Află exact cu cine ai de-a face. Pentru că, să fim sinceri, cine are timp de pierdut pe site-uri dubioase?

Pasul corect cu Bucksify

Dacă ai auzit de Bucksify și te gândești să îi dai o șansă, lasă-mă să te ajut cu un sfat de aur. Dacă intri în lumea sondajelor, fă-o cu stil. Creați-vă o adresă de e-mail specială doar pentru asta. Nimic nu este mai frustrant decât să primești o tonă de e-mailuri nedorite în căsuța de e-mail personală, nu-i așa?

Citește și Socializare online și schimburi interculturale

Și cum rămâne cu securitatea? Nu este un joc. Este esențial să aveți o protecție de calitate, cum ar fi antiviruși, mai ales dacă vă aventurați în locuri necunoscute. În plus, o pauză din când în când nu numai că îți va odihni ochii, dar te va menține sănătos și energic.

Concluzia?

A face bani reali pe internet nu este doar un vis. Este posibil. Cu prudență, inteligență și, de ce nu, cu puțin noroc. Cine știe, poate că Bucksify este exact ceea ce căutai. Merită o încercare, nu crezi?

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu