Bucksify Tutorial | Cripto monede, Tichete cadou eMAG, Flanco sau H&M

0
(0)

Nu putem spune că ducem lipsă de site-uri care să ne ofere metode reale de făcut bani online și să nu necesite prea mult timp sau efort din partea noastră. Bucksify este un site relativ nou în această lume a site-urilor GPT, care pretinde că vom fi răsplătiți pentru ceea ce facem în mod normal în mediul online.

Oricum folosim internet-ul pentru diverse activități sociale sau de alta natura, de ce să nu profităm de oferta acestor site-uri, să obținem și ceva avantaje bănești de pe urma acestora.

Citește și Bani PayPal și tichete cadou cu Chequity

Realitatea este că multe persoane sunt în căutarea unor astfel de modalități, care să le ofere posibilitatea de a face bani în plus față de salariul de bază și fără prea mari bătăi de cap. Probabilitatea de a câștiga bani fără să faceți aproape nimic este foarte mică.

Anumite companii de cercetare de piață sunt dispuse să plătească bani frumoși pentru informațiile furnizate de către dumneavoastră cu privire la diverse servicii sau produse. Aceste informații pot fi obținute prin intermediul sondajelor de opinie sau alte oferte similare.

Este Bucksify o opțiune legitimă de făcut bani online sau este doar o păcăleală? Am încercat acest website pentru a vedea dacă este o variantă serioasă și acestea sunt informațiile pe care le-am aflat.

Ce este Bucksify?

Bucksify este un site GPT, care ne oferă cripto monede sau tichete cadou în schimbul unor activități online precum sondaje de opinie, concursuri, oferte sau promovare.

Câștigați un bonus la înregistrare

Pentru a obține acest bonus, trebuie să vă creați un cont nou și să îl confirmați. Pe pagina oficială, aveți 2 butoane (Get Started sau Sign Up) pe care le puteți utiliza pentru înregistrare. Nu contează pe care îl utilizați, ambele vă vor direcționa către formularul de înscriere.

În acest formular de înscriere, veți adăuga următoarele informații, și anume:

 • nume utilizator;
 • adresa de email;
 • parola.

Aveți grijă să selectați țara reală. Nu încercați să păcăliți sistemul prin adăugarea unor informații false, prin care sperați că veți obține mai multe beneficii.

Important: Schimbarea adresei de mail nu mai este posibilă după ce a fost verificată.

După confirmarea adresei de email, veți primi bonusul de 5 000 BXT, adică 0.50$. Bucksify vă recompensează în tokeni (puncte) BXT pentru tot ceea ce realizați pe site. Apoi, acești tokeni vor putea fi schimbați în cripto monede sau tichete cadou.

Cum câștigați cripto monede sau tichete cadou cu Bucksify?

Unul din punctele forte al utilizării site-ului Bucksify este că puteți începe să faceți bani imediat cum v-ați înregistrat. Nu trebuie să așteptați sau să investiți bani pentru a le folosi serviciile, ceea ce este un lucru bun.

Ok, acest site nu este SCAM, dar ce trebuie să faceți pentru a face bani? Este foarte simplu, faceți exact ceea ce oricum realizați în mediul online, de la cumpărături online, oferte până la sondaje de opinie și așa mai departe.

Cu cât veți fi mai activ, cu atât veți câștiga mai multe puncte BXT. Sunt persoane care strâng aceste puncte BXT pentru a le schimba în tichete cadou electronice. Aceste tichete cadou sunt oferite persoanelor dragi pentru achiziționarea unor cadouri pentru anumite sărbători sau zile de naștere.

Citește și Bani din sondaje, plăți PayPal cu Survimo | Merită sau nu?

Secțiunea unde sunt afișate aceste modalități de a face bani online se află în meniul din stânga al paginii principale al contului dvs. Acestea sunt următoarele:

 • sondaje de opinie;
 • cadouri;
 • concursuri;
 • misiuni;
 • programul de promovare.
misiuni de îndeplinitPin
misiuni speciale

Câștigurile mai pot fi îmbunătățite și prin intermediul unor misiuni. Acest lucru înseamnă să fiți cât mai activ. Aveți niște ”ținte” de atins. De exemplu, când ați completat 10 sondaje sau oferte, veți primi suplimentar 200 de puncte BXT.

În cazul în care o persoană care a folosit link-ul dumneavoastră de referință, câștigă 20 000 de puncte BXT, veți primi 2 500 de puncte. Dacă aduceți 100 de persoane pe Bucksify, veți primi 25 000 de puncte, și așa mai departe.

Completați sondaje de opinie sau oferte

Aveți în jur de 22 de parteneri de reclame (OfferWalls), care promovează diferite site-uri sau aplicații prin intermediul unor oferte sau sondaje. Astfel, pentru România, veți avea la dispoziție următoarele platforme de reclame OfferWalls:

 • CPX Research;
 • Yuno;
 • PeanutLabs;
 • BitLabs;
 • Wannads;
 • AdscendMedia;
 • PollFish;
 • TheoremReach;
 • SaySo etc.

Notă: Pentru deblocarea unor oferte precum PeanutLabs, TheoremReach sau SaySo, trebuie sa obțineți 5 000 de puncte BXT.

În mod normal, când începeți un sondaj, veți răspunde la câteva întrebări de calificare pentru a verifica dacă sunteți compatibil. În cazul în care veți trece de acest test, o să treceți la sondajul propriu zis.

În caz contrar, veți fi respins și va duce la pierderea punctelor puse în joc. Se poate câștiga bani din sondaje în Romania? Un răspuns îl puteți găsi doar citind acest articol.

Cadouri gratis din oră în oră

La fiecare 60 de minute, dumneavoastră aveți posibilitatea de a câștiga puncte BXT în mod gratuit. Trebuie doar să apăsați pe butonul ”Continue” și să completați o imagine de securitate (Recaptcha). Astfel veți obține între 10 și 15 puncte BXT și câteva puncte de experiență.

cadou cu puncte BXTPin
un bonus simplu

Participati la concursuri pentru a câștiga premii în puncte BXT

Pentru a participa la acest concurs, trebuie să faceți puncte. Numărul de puncte obținut din activitatea prestată pe Bucksify vă conferă dreptul de a participa la diferite concursuri zilnice cu premii. Doar primele 10 locuri vor câștiga puncte BXT, astfel:

 • primul loc cu 5 000 de puncte BXT;
 • al doilea loc cu 2 000 de puncte BXT;
 • al treilea loc cu 1 000 de puncte BXT.

Cei care se clasează pe locurile între 4 și 10 vor primi 500 de puncte BXT.

Ce beneficii bănești primiți dacă promovați Bucksify

Pentru ceea ce va realiza persoana invitată de dumneavoastră, veți primi un comision de 10%. Aceste comisioane sunt creditate pentru fiecare cont la sfârșitul zilei. Informațiile pot fi accesate în rubrica ”Refer & Earn” din meniul principal.

Cum vă puteți schimba punctele în cripto monede sau tichete cadou electronice?

Punctele BXT pot fi schimbate prin intermediul următoarelor modalități, și anume:

 • criptomonede;

Aici putem enumera câteva opțiuni precum bitcoin, dogecoin, litecoin, digibyte, ethereum, tron, zcash sau dash.

 • tichete cadou.

Am fost surprins în mod plăcut să observ tichete cadou pentru firme precum eMAG, Il Passo România, H&M România, Flanco, Fashion Days sau Therem Group. Cred că este primul site (cel puțin pentru mine), care are o ofertă atât de variată pentru România.

câștigă tichete cadou cu BucksifyPin
tichete cadou Bucksify

Care este minimul de retragere?

Minimul de retragere este diferit în funcție de cripto moneda sau de tichetul cadou selectat, astfel:

Cripto Monede

 • bitcoin (50 000 de puncte BXT);
 • litecoin, dogecoin, digibyte, tron, zcash, dash (30 000 de puncte BXT);
 • ethereum (300 000 de puncte BXT).

Tichete cadou electronice

 • Flanco (200 RON sau 484 650 BXT);
 • eMAG (50 RON sau 121 150 BXT);
 • H&M România (20 RON sau 48 450 BXT);
 • Fashion Days (50 RON sau 121 150 BXT);
 • Therme Group (100 RON sau 242 300 BXT);
 • IL Passo (150 RON sau 363 500 BXT).

Care este verdictul?

În mediul online sunt multe astfel de site-uri de sondaje din care puteți alege. Toate aceste site-uri vă vor oferi diverse beneficii și avantaje. Înainte să vă înscrieți pe un site, ar trebui să faceți o comparație și să vedeți dacă merită să lucrați cu acesta.

Dacă timpul vă permite, puteți face o încercare cu această platformă de sondaje și să câștigați cripto monede. Este o muncă cu un grad de risc scăzut și are potențialul de a vă oferi șansa prin care sa obțineți niște venituri suplimentare de acasă.

Citește Socializare online și schimburi interculturale

În cazul în care v-ați decis să lucrați cu Bucksify, ați putea lua în considerare sfatul meu de a vă crea o adresă de email separată, care să fie utilizată doar pentru aceste site-uri de sondaje.

De asemenea, utilizarea unor soluții de securitate (antiviruși sau alte programe similare) ar trebui să reprezinte o prioritate pentru dumneavoastră, asta în cazul în care dați de un site care face SPAM. Și anumite pauze sunt binevenite pentru a oferi o odihnă bine meritată ochilor dvs.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania