Jucați jocuri gratuite pentru Android cu aplicația Playsmart | Merită sau nu?

0
(0)

Jocurile online gratuite pe telefonul mobil, o activitate din ce în ce mai populară printre cei care încearcă să câștige niște bani și să se distreze în același timp. Toate acestea sunt posibile datorită unor aplicații precum Cash Giraffe, Playsmart, Funtap, Givvy App sau Earnista, care vă oferă posibilitatea de a câștiga premii reale doar jucând pe telefonul mobil.

Atunci când folosim aplicații de acest gen, este indicat să ne documentăm prin recenzii sau comentarii făcute online de persoane care au folosit această aplicație. În acest fel ne putem da seama dacă este o aplicație serioasă, care are suficiente oportunități pentru ca fiecare dintre noi să aibă șansa de a realiza ceva notabil, adică să fie recompensat în funcție de activitatea fiecăruia.

Modalitatea oferită de acest tip de aplicații este una interesantă, trebuie să recunoaștem. Problema apare însă atunci când încercăm să transformăm în bani ceea ce am obținut în aceste aplicații. În multe cazuri, nu există suficiente jocuri care să ne ajute să atingem retragerea minimă. De regulă, jocurile mobile nu sunt limitate în ceea ce privește accesul din anumite zone geografice. Cu alte cuvinte, teoretic, oricine poate folosi aceste aplicații de jocuri pentru a face bani.

Dar cât de profitabilă poate fi această activitate pentru persoanele care locuiesc în România?

În acest articol, vă voi prezenta aplicația Playsmart, prin intermediul căreia puteți face bani doar jucând jocuri pe telefonul mobil.

Veți afla cum să vă creați un cont, ce jocuri sunt disponibile sau care sunt metodele de plată, asta în cazul în care aplicația Playsmart va plăti. Toate acestea și multe altele le veți afla doar citind acest articol.

Ce este Playsmart?

Playsmart este o aplicație simplă care vă răsplătește pentru a juca jocuri online gratuite pe telefonul dumneavoastră mobil.

La prima vedere, aplicația Playsmart pare a fi una serioasă, care nu ar trebui să vă pună probleme în ceea ce privește utilizarea acesteia.

autentificare cont PlaysmartPin
Aplicația Playsmart

Dar acesta nu este și cel mai bun indicator pentru a determina dacă este potrivită pentru dumneavoastră. Pentru a afla ce oportunități oferă această aplicație de jocuri, este necesară înregistrarea.

Cum ne înregistrăm pe Playsmart?

Înainte de a accesa magazinul de aplicații, trebuie menționat faptul că aplicația Playsmart este disponibilă doar pentru telefoanele Android. De aceea, vom folosi magazinul de aplicații Google Play.

Nu cred că este nevoie să vă explic cum să instalați un joc din Google Play, este foarte simplu.

După instalarea acestei aplicații pe telefonul mobil, va trebui să vă creați un cont nou.

Pentru a crea un cont nou veți avea 3 opțiuni de înregistrare:

 • Cont Google;
 • Facebook;
 • adresa de e-mail.

De regulă, eu nu prea folosesc contul Google pentru a mă înregistra pe aceste aplicații. De aceea, voi alege metoda de înregistrare prin e-mail.

Asigurați-vă că adăugați o adresă de e-mail reală, deoarece veți primi un link de verificare pe aceasta.

Procedura de înregistrare prin adresa de e-mail este foarte simplă și include următoarele informații:

 • adresa de e-mail;
 • sexul (masculin sau feminin);
 • data nașterii.

După ce adăugați toate aceste informații, veți primi un bonus de înregistrare în valoare de 200 de puncte sau monede, sau cum vreți să le numiți.

bonus de înregistrarePin
Bonus de înregistrare Playsmart

Ați confirmat contul dvs. prin intermediul link-ului primit pe e-mail și acum veți putea accesa contul Playsmart nou creat. Înainte de a vedea ce jocuri vă sunt disponibile, trebuie să faceți o mică setare în telefonul mobil pentru a oferi acces de utilizare pentru monitorizarea activității dvs. Fără această opțiune activată, nu veți putea primi niciun punct de la jocurile pe care le jucați pe telefonul mobil.

acces utilizare aplicație PlaysmartPin
Acces utilizare

Acest lucru se regăsește pe marea majoritate a acestor aplicații și cu siguranță nu este ceva ieșit din comun, mai ales pentru cei care au mai folosit astfel de aplicații.

Jucați jocuri online gratuite pe telefonul mobil cu aplicația Playsmart

Acum că am reușit să finalizăm procesul de înregistrare, este timpul să vedem ce are de oferit această aplicație.

Fiind o aplicație specializată în jocuri, singura modalitate prin care putem obține puncte este prin intermediul jocurilor de pe telefonul mobil.

Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la contul pe care l-ați creat.

Din păcate, nu sunt disponibile multe jocuri pentru România.

La momentul scrierii acestui articol, aplicația Playsmart oferă următoarele jocuri:

 • Match Masters;
 • Solitaire – Grand Harvest.

Fiecare joc trebuie instalat pe telefonul mobil și veți fi recompensat în funcție de activitatea desfășurată în cadrul acestuia. Cu cât jucați mai mult, cu atât mai multe puncte de experiență veți obține. Această experiență vă va ajuta să creșteți în nivel. Cu cât nivelul este mai ridicat, cu atât veți câștiga mai multe monede.

jocuri România PlaysmartPin
Jocuri Playsmart

De exemplu, nivelul 1 necesită 500 de puncte de experiență. Aceste puncte de experiență se numesc GXP.

Toate jocurile trebuie să fie deschise din aplicația Playsmart. Acest lucru este foarte important, dacă nu deschideți jocul prin această aplicație, activitatea dvs. nu va fi monitorizată.

Nefiind monitorizată, nu veți putea fi recompensat.

Numărul de monede depinde de multiplicatorul de monede, în funcție de nivelul pe care îl atingeți.

În mod normal, cu cât joci mai mult, cu atât mai multe monede vei colecta. Dar, din păcate, acest lucru nu se aplică la aceste aplicații.

Cu cât jucați mai mult, cu atât mai puțin primiți!

Un lucru pe care trebuie să îl știți despre aceste aplicații de jocuri este că nu sunt concepute pentru ca dumneavoastră să faceți bani. Ele sunt realizate pentru a face bani doar pentru persoanele care au creat aceste jocuri. Drept urmare, cu cât nivelul este mai ridicat, cu atât numărul de monede va fi mai redus, adică am cam pierdut timpul.

Vă spun sincer că nu folosesc astfel de aplicații pentru a face bani. Mi se pare o pierdere totală de timp, adică să mă joc niște jocuri pentru a câștiga niște monede care îmi pot aduce niște recompense modeste într-un timp foarte lung. Ok, înțeleg dacă folosiți aceste aplicații pentru a vă petrece timpul liber, dar asta e tot ce puteți face cu acestea.

Dacă vreți să faceți bani cu telefonul mobil există multe alte oportunități care oferă modalități mult mai serioase decât aceste jocuri pentru mobil. Aici putem enumera aplicații precum Honeygain, IPRoyal Pawns sau Attapoll, unde veți găsi și dovezi de plată.

În ce constă programul de promovare?

Cred că acest program de promovare ar putea fi considerat un mod mult mai eficient de a face bani cu aplicația Playsmart.

Fiecare persoană activă care utilizează link-ul de promovare vă poate aduce 100 de monede, la care se vor adăuga alte 50 de monede.

Cele 100 de monede le veți primi doar atunci când persoana invitată va atinge nivelul 4.

Eu am primit 200 de monede la înregistrare, sincer nu știu de ce. Poate că am fost prea norocos…

Care sunt metodele de plată?

Singura metodă de retragere este prin PayPal. În alte țări, sunt mai multe opțiuni de retragere. Dar pentru România vom folosi PayPal ca principală metodă de retragere.

În PayPal vom avea următoarele sume minime de retragere:

 • 0.5€ (400 de monede);
 • 1€ (800 de monede);
 • 5€ (1 900 monede);
 • 10€ (3 700 de monede);
 • 15€ (5 500 de monede);
 • 25€ (9 100 de monede).

Așadar, înregistrarea în această aplicație mi-a adus 0,25€.

La ce câștiguri ne putem aștepta?

Din păcate, alte vești proaste. Nu veți face bani cu aceste aplicații. Să spunem că, prin absurd, veți ajunge la prima retragere (0,50€) și aici vom include și bonusul de înscriere. Următoarea plată nu va fi atât de ușor de atins. Așadar, va trebui să petreceți aproximativ 10 ore pe zi pentru a ajunge la cea mai mică retragere minimă.

Cum vi se pare acest lucru? Este un mod eficient de a vă petrece timpul liber? Eu zic că nu.

În concluzie, aplicația Playsmart poate fi folosită ca un instrument de divertisment, nu ca o modalitate de a face bani cu telefonul mobil.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu