Branded Surveys Tutorial | Sondaje Online pe bani

0
(0)

Sondajele online cu premii în bani sau bonuri cadou vă oferă diverse oportunități de valorificare al timpului petrecut în mediul online. Fie că folosești „Branded Surveys” sau oricare altă platformă specializată în sondaje online, conceptul de recompensare este în mare parte același.

De regulă, aceste platforme de chestionare online sunt angajate de diverse companii de renume pentru a colecta diverse informații personale. Aceste informații personale sunt colectate cu scopul precis de a crea sau îmbunătăți anumite produse sau servicii.

Informațiile obținute sunt vitale pentru punerea în aplicare a unor decizii sau politici, în vederea asigurării succesului comercial al produselor sau serviciilor promovate fie în mediul online fie offline.

Înainte să începem acest tutorial, trebuie știut faptul că aceste sondaje nu vă vor aduce câștiguri foarte mari. Dacă așteptările dumneavoastră nu sunt foarte ridicate, atunci „Branded Surveys” poate fi o alternativă viabilă de a câștiga bani online.

Ce este Branded Surveys?

Branded Surveys este o companie de cercetare care te recompensează în bani pentru fiecare chestionar sau ofertă completată. Această platformă a fost lansată în anul 2012 și este deținută de către firma Branded research, Inc. Când s-a lansat, această companie de cercetare era cunoscută sub numele de MintVine. În anul 2017, MintVine și-a schimbat numele în Branded Surveys.

Cum funcționează platforma Branded Surveys?

Pentru a beneficia de serviciile puse la dispoziția dvs de către Branded Surveys, este necesară completarea unui formular simplu de înregistrare. După ce v-ați înregistrat cu succes, puteți începe să completați chestionare. Pentru fiecare sondaj completat, veți fi recompensat în puncte. Punctele obținute pot fi schimbate în bani.

Fiecare punct are o valoare fixa, și anume 0.01$. Dacă ați obținut 100 de puncte, atunci valoarea acestor puncte ajunge la suma de 1$.

În ce constă formularul de înregistrare?

Din fericire, formularul de înregistrare nu necesită prea multe informații personale. Pentru a-l completa cu succes, este nevoie să adaugați următoarele detalii:

 • adresă de email;
 • parolă;
 • sex-ul.

În cazul în care nu doriți să folosiți adresa dvs. de email, aveți la dispoziție o altă metodă de înregistrare. Drept urmare, puteți folosi și contul dumneavoastră de Facebook pentru a vă înregistra pe Branded Surveys.

Notă: Branded Surveys vă oferă un bonus de înregistrare în valoare de 1$. Pentru a obține acest bonus, este necesar să completați profilul. După ce ați finalizat acest profil, veți primi bonusul instantaneu în balanța contului dvs.

Din păcate, momentan, înscrierile se pot face numai dacă sunteți din Statele Unite al Americii, Anglia și Canada.

Cum puteți câștiga bani online cu Branded Surveys?

Metodele prin care puteți câștiga bani online cu Branded Surveys sunt următoarele:

 • sondaje plătite;

Sondajele plătite online reprezintă metoda principală de câștig pe Branded Surveys. În momentul în care vor fi disponibile chestionare, veți primi invitații. Aceste invitații conțin toate detaliile necesare pentru a duce la bun sfârșit acele chestionare.

Acest lucru vă va ajuta să stabiliți priorități pentru sondajele în funcție de durată și recompensă. În mod normal, completarea unui sondaj poate dura până la 30 de minute, având câștiguri posibile care pot ajunge până la 4$.

 • oferte;
 • program de loialitate;
 • sondaje zilnice;

În fiecare zi, veți avea oportunitatea să câștigați 5 puncte din completarea acestui sondaje zilnic. Sunt conștient că nu este mult dar nu durează mai mult de câteva secunde pentru a-l completa.

 • comisioane din invitarea altor persoane.

În ce constă programul de loialitate?

Branded Surveys vă recompensează pentru loialitatea și activitatea dumneavoastră. Cu alte cuvinte, fiecare sondaj, ofertă sau oricare altă activitate realizată pe acest site, vă vor aduce puncte de loialitate.

Acest program de loialitate conține 3 nivele, și anume:

 • bronz;

Acest nivel de loialitate este cuprins între 0 și 599 de puncte. Bonusul obținut de pe urma acestui nivel poate ajunge până la 9%. Acest bonus se adaugă la numărul de chestionare completate în ultimele 7 zile.

 • argint;

Pentru a beneficia de avantajele nivelului argintiu, trebuie să aveți între 600 și 2 099 de puncte. Bonusul ajunge până la 14% pentru chestionarele completate în ultima săptămână.

 • aur.

Ultimul nivel vă aduce un bonus de până la 19%. Acest bonus, că și în cazul celorlalte nivele, va fi adăugat la acele sondaje, care sunt completate în ultimele 7 zile.

Se poate folosi Branded Surveys și pe telefonul mobil?

Nu veți întâmpina nici o problemă dacă veți folosi telefonul mobil pentru a accesa acest site. Folosirea telefonului mobil pentru a finaliza cu succes diverse chestionare reprezintă un mare avantaj pentru Branded Surveys. Teoretic, puteți completa sondaje sau oferte de oriunde, atâta timp cât profilul dvs, este real și atractiv pentru companiile de cercetare online.

Cum vă puteți retrage câștigurile?

Minimul de retragere pentru Branded Surveys este de 1 000 de puncte, adică 10$. Ca metode de plată, puteți folosi următoarele opțiuni de retragere:

 • bonuri cadou.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu