CoinSpiller – Criptomonede, Videoclipuri gratuite, Oferte | Merită sau nu?

0
(0)

Vă place să răspundeți la sondaje? Sunteți dispus să faceți diverse task-uri sau job-uri online de acasă? În acest articol, vă prezint site-ul CoinSpiller, un site care s-ar putea să vă stârnească interesul și care vă răsplătește în criptomonede pentru îndeplinirea acestor simple activități online.

Citește și Completați diverse proiecte de freelancing cu Latium

Așa cum v-ați obișnuit cu marea majoritate a articolelor prezentate pe site-ul ”Sondaje Bune”, vă voi prezenta o analiză onestă care vă va oferi informații reale despre cum funcționează acest site și va determina dacă este REAL sau doar un simplu site menit să vă păcălească.

Ca urmare, haideți să pornim la drum și să vedem ce oferă acest site pentru a face bani online de acasă.

Ce este CoinSpiller?

Înainte de a utiliza un site web, trebuie să știm ce fel de site este și ce trebuie să facem pentru a câștiga un ban. Așadar, CoinSpiller este un site care oferă o modalitate simplă de a face bani online, prin sondaje, jocuri, videoclipuri sau alte mini joburi.

Toate acestea se pot face în confortul propriei case, folosind doar un scaun sau o canapea la care se va adăuga un calculator (tastatură și mouse). Până acum, totul pare ok, adică nu există cerințe complicate pentru a face bani online fără investiții cu site-ul CoinSpiller.

Deși nu pare complicat, poate vă întrebați dacă merită sau nu să folosiți acest site pentru a câștiga online. Pentru a oferi un răspuns la această întrebare pertinentă, trebuie să cunoaștem mai multe detalii despre oportunitățile disponibile și despre modul în care vom fi recompensați pe acest site. Nu putem folosi un astfel de site până nu înțelegem aceste aspecte importante pentru a ne face o idee despre potențialul de câștig oferit de CoinSpiller.

Cum ne înregistrăm pe CoinSpiller?

Pentru a beneficia de opțiunile de câștig oferite, trebuie să avem un cont pe CoinSpiller. Acest cont poate fi creat doar prin completarea unui formular de înregistrare.

Acest formular de înregistrare conține următoarele rubrici care trebuie completate cu anumite informații personale:

 • nume de utilizator;
 • adresa de e-mail;
 • o parolă;
 • un cod de promovare (referal).

Nu este obligatoriu să adăugați un cod de promovare. Cu alte cuvinte, acest câmp va fi lăsat gol.

După adăugarea acestor informații, veți primi un link de confirmare. În cazul în care adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat nu este corectă, nu veți putea utiliza acest site. Prin urmare, vă rog să verificați cu atenție toate informațiile furnizate în acest formular pentru a evita situațiile neplăcute în timpul utilizării acestui site GPT.

Insist asupra acestui lucru pentru simplul motiv că este posibil ca la un moment dat (de obicei la prima retragere) contul dumneavoastră să fie verificat. Această verificare are rolul de a determina dacă informațiile furnizate sunt ADEVĂRATE.

bonus CoinSpillerPin
Bonus de înregistrare pe CoinSpiller

Înregistrarea pe CoinSpiller vă va aduce un mic bonus de înregistrare de 350 de monede, adică 0,0350$.

Cum puteți folosi Coinspiller pentru a câștiga bani online fără investiții?

După ce ați finalizat întregul proces de înregistrare, vă veți putea autentifica în contul dvs. nou creat. Pagina principală este foarte simplă de utilizat, adică veți avea un meniu principal care va conține toate informațiile de care veți avea nevoie pentru o activitate cât mai ”eficientă” pe CoinSpiller.

Acest meniu va conține următoarele detalii:

 • informații despre cont (setări, câștiguri și istoricul plăților);
 • programul de promovare (link de promovare);
 • metode de câștig;
 • secțiunea de retragere.

După cum puteți vedea, în acest meniu aveți cam tot ce vă trebuie pentru a lucra pe acest site. Acum, cât de profitabil va fi, vom determina în rândurile de mai jos, explicând fiecare modalitate de a face bani care este folosită pe CoinSpiller.

Metoda 1 – Utilizarea ofertelor de tip ”OfferWalls”

Această metodă este comună pe site-urile GPT, precum CollectSkins, One Day Rewards, Surveyo24 sau Bananatic. Aceste oferte sunt de fapt platforme sau aplicații al căror rol principal este de a promova alte site-uri sau aplicații prin intermediul unor oferte de tip ”Offerwalls”. Ele nu necesită experiență sau alte talente ascunse și sunt concepute pentru a vă oferi diverse recompense în puncte sau bani în schimbul muncii depuse în cadrul acestora.

În meniul principal, veți găsi secțiunea ”Câștig”, unde va fi afișată o listă de site-uri cu oferte ”OfferWalls”.

oferte plătite cu CoinSpillerPin
Oferte ”Offerwalls” pe CoinSpiller

Deși nu este important, vă voi da câteva exemple de site-uri care pot fi folosite pentru a efectua aceste oferte, și anume:

 • AdGateRewards;
 • AdscendMedia;
 • AdGem;
 • Pollfish;
 • Opinion Capital;
 • Revenue Wall;
 • Wannads;
 • OfferToro și așa mai departe.

Cu siguranță că ați mai completat oferte pe aceste site-uri specializate. Acestea sunt cele mai importante care au oferte și pentru persoanele din România. Dar asta nu înseamnă că veți avea mereu ceva de făcut pe acest site. Și aceste oferte sunt limitate și, prin urmare, să nu vă așteptați la câștiguri ”WOW”.

În mod normal, toate aceste oferte ne oferă posibilitatea de a completa sondaje de opinie, de a descărca diverse aplicații pe telefonul mobil, de a viziona videoclipuri prin intermediul unor site-uri specializate și multe alte oportunități.

Fiecare ofertă va conține anumite instrucțiuni. Aceste instrucțiuni sunt concepute pentru a vă ajuta să completați oferta în cel mai bun mod posibil și să fiți recompensat.

De aceea, este foarte important să înțelegeți aceste instrucțiuni, pentru a nu ajunge în situația în care veți sări peste un pas fără să-l finalizați și astfel să ajungeți să nu fiți plătit.

După finalizarea ofertei, veți fi recompensat în monede CoinSpiller, acestea urmând să fie trimise în balanța contului dumneavoastră.

De asemenea, veți întâlni oferte care necesită mai mult timp pentru a fi verificate. Adică, veți finaliza sarcina, dar nu veți primi imediat recompensa în monede. Recompensa va fi primită doar după ce munca dvs. a fost verificată.

Așadar, nu trebuie să fiți surprinși de acest aspect.

Metoda 2 – Joc de ruletă la cazinoul online

Acest joc este conceput pentru a vă lua banii, adică un joc în care veți paria jetoanele (token-uri) pe care le câștigați pe site. Pariul minim este de 5 token-uri sau monede. De regulă, aceste jocuri nu sunt complicate și sunt făcute în așa fel încât să poată fi folosite de oameni indiferent de nivelul lor de educație.

Miza poate fi ridicată dacă vă îmbunătățiți contul. Acest lucru poate fi realizat prin experiență. Experiența poate fi obținută din activități precum sondaje, oferte, jocuri sau videoclipuri. Suma maximă ce poate fi pariată ajunge până la 50 de token-uri.

Utilizarea acestei secțiuni nu este recomandată. Voi preciza acest lucru de fiecare dată când voi folosi un site care oferă acest tip de câștig.

Metoda 3 – Vizualizați videoclipuri scurte și amuzante

Vizionarea videoclipurilor se poate face prin intermediul unor site-uri specializate, cum ar fi:

 • VideoFox;
 • HideoutTV;
 • Arcadium Games & Videos.

Dintre aceste 3 opțiuni, veți putea folosi doar 2, adică HideoutTV sau Arcadium Videos (ofertele ”Offerwalls”).

Citește și Vizionați clipuri video și câștigați bani cu Daily Watch Video | Adevăr sau amăgire?

Cu toate acestea, plățile sunt foarte mici. Nu veți câștiga prin vizionarea acelor videoclipuri, ci prin reclamele care sunt afișate în cadrul acestora. Deși efortul este minim, nu merită să folosiți acest mod de câștig.

Metoda 4 – Realizarea de PROVOCĂRI

În fiecare zi, veți avea parte de așa-numitele provocări, adică misiuni pe care trebuie să le îndepliniți și în urma cărora veți primi diverse premii în monede.

misiuni de completat CoinSpillerPin
CoinSpiller provocări (misiuni)

Să vă dau câteva exemple:

 • Provocarea ”Jungle” care constă în completarea a 50 de oferte de pe platforma Jungle Offerwall;

Recompensa este de 500 de monede.

 • secțiunea ”FAUCET” care constă în a folosi această metodă de 30 de ori într-o zi.

Recompensa va fi de 30 de monede.

 • oferta Adscend care constă în obținerea a 10 000 de monede din activități desfășurate exclusiv pe această platformă.

Recompensa va fi de 500 de monede.

Metoda 5 – Locuri de muncă online de acasă

O altă modalitate de a câștiga monede este prin intermediul joburilor. Acestea au un mod de realizare asemănător cu ofertele de tip ”Offerwalls”. Cu alte cuvinte, și aici veți putea răspunde la întrebări în cadrul unor sondaje de opinie, vă puteți înregistra pe anumite site-uri sau puteți juca jocuri.

Acest tip de joburi pot fi găsite și pe un alt site similar, numit Picoworkers, care oferă joburi similare, dar într-un număr mult mai mare.

Pentru a debloca această secțiune, contul dumneavoastră trebuie să ajungă la nivelul 2, ceea ce nu este foarte dificil.

Metoda 6 – Robinete de monede cripto

Cu această metodă se pot obține 3 monede cripto:

 • bitcoin;
 • dogecoin;
 • litecoin.

Sincer, nu văd rostul acestei secțiuni, deoarece veți avea ghinionul să primiți o grămadă de reclame POP AD doar printr-un simplu click, noroc cu antivirusul care ne mai protejează.

Metoda 7 – Utilizarea codurilor promoționale

Aceste coduri pot fi găsite pe pagina lor de Twitter și vor apărea sub forma unei fraze simple. Veți primi tokenuri (monede) sau bitcoin atunci când veți valorifica un astfel de cod.

În ce constă programul de promovare?

Linkul de promovare poate fi găsit în meniul principal, în secțiunea ”Recomandări” sau ”Referrals”.

Invitarea de noi persoane pe CoinSpiller vă va aduce următoarele beneficii:

 • Un premiu de 20 000 de monede atunci când persoana invitată câștigă cel puțin 100 000 de monede pe acest site;
 • un comision de până la 20% din tot ceea ce persoana invitată câștigă pe acest site.

Atunci când o persoană se înregistrează pe site cu linkul dvs. de promovare, veți primi un comision de 1%. Acesta va crește până la 20%, în funcție de activitatea persoanei invitate.

Ce metode de plată sunt folosite pe CoinSpiller?

Așa cum am menționat mai sus, veți primi monede în schimbul activităților dvs. pe acest site.

De fapt, CoinSpiller folosește 2 unități, și anume:

 • Monede;
 • Token-uri.

Token-urile sunt obținute sub forma unui mic bonus în urma desfășurării activităților pe acest site.

La momentul publicării acestui articol, 1 token valora 2,5 monede. Token-urile pot fi folosite și pentru a paria la ruletă.

Retragerea minimă este de 1.000 de monede, indiferent de moneda folosită. Pentru a vă face o idee, 1.000 de monede valorează aproximativ 0,10 dolari.

Aceste 3 criptomonede pot fi retrase doar folosind FaucetPay. Așadar, este recomandat să aveți un cont în acest micro portofel.

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

Din păcate, nu am un răspuns favorabil la această întrebare. Potențialul de câștig este scăzut în comparație cu site-uri precum FruitLab, TimeBucks, CrowdSurf sau Remotasks.

Deși oferă multe oportunități de câștig, nu veți putea face nimic special cu acest site. În cel mai bun caz, veți obține undeva între 0,01 și 0,05 dolari, ceea ce este destul de puțin.

Nici la capitolul criptomonede nu se descurcă prea bine. Aceste faucet-uri nu vă oferă nimic altceva decât să prindeți anumite ”mici bucurii” care vă vor afecta într-o oarecare măsură calculatorul sau dispozitivul pe care lucrați.

Ca o concluzie, CoinSpiller nu este recomandat pentru a câștiga bani online. Ar trebui să investiți ceva timp pentru a obține un câștig decent pe un site care ne oferă o mulțime de reclame SPAM.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu