Câștigați 250$ din studii de cercetare cu Respondent | Adevărat sau Fals?

4
(1)

Trăim vremuri foarte tulburi, în care pandemia COVID-19 a avut un impact major asupra situației noastre financiare. De aceea, mulți au ajuns să caute online alte oportunități de a aduce bani în propriile buzunare. Una dintre aceste oportunități este cea a sondajelor de opinie sau a participării la diverse studii de cercetare prin intermediul unor site-uri precum Picoworkers, Respondent, User Interviews sau Latium.

Ei bine, în acest articol vă voi prezenta un site cu totul deosebit, care ne oferă posibilitatea de a face bani din participarea la studii de cercetare.

Acesta este site-ul web Respondent. Trebuie să subliniez faptul că nu este un site obișnuit de sondaje de opinie. Acesta se focalizează în mare parte pe participarea la diverse studii de cercetare care pot fi efectuate fie față în față, fie în mediul online. Aceste studii de cercetare ne sunt puse la dispoziție sub forma unor proiecte care vor necesita anumite condiții de participare.

În general, site-urile de sondaje nu ne oferă modalități de a face cu adevărat bani online. În toată experiența mea în acest domeniu, am văzut multe site-uri de sondaje care au apărut, dar și multe care au dispărut de pe scenă. Unele dintre acestea au ajuns să fie considerate o pierdere totală de timp, dar, din fericire, au existat cazuri de site-uri cu care a meritat să colaborăm și care sunt încă în activitate, datorită seriozității cu care își tratează membrii.

Aici pot enumera câteva dintre preferatele mele cu care colaborez sau de la care am reușit să obțin multe plăți fie în PayPal, fie în criptomonede, și anume:

Mai multe amănunte vi le voi oferi puțin mai târziu.

Ce este Respondent?

Respondent este un site care se încadrează în categoria site-urilor de crowdsourcing, ceea ce înseamnă că veți fi recompensat pentru că participați la anumite activități de cercetare organizate de diverse companii de prestigiu din întreaga lume.

Poate vă întrebați ce este crowdsourcing. Ei bine, crowdsourcing se referă la situația în care un grup mare de persoane își oferă ideile, opiniile sau punctele de vedere cu privire la anumite task-uri sau activități care se realizează prin intermediul aplicațiilor mobile, rețelelor de socializare sau al platformelor specializate, cum ar fi și site-ul Respondent.

Cum ne putem înregistra pe site-ul Respondent?

Procedura de înregistrare pe Respondent este mai complexă decât cea cu care sunteți obișnuiți de pe site-urile normale de câștiguri online, indiferent de domeniul de activitate.

Pentru a ne înregistra pe această platformă, trebuie să facem o alegere cu privire la modul de utilizare a acesteia.

opțiuni înscrierePin
Opțiuni de înscriere

Astfel, veți avea de ales între ”CERCETĂTOR” sau ”PARTICIPANT”. După cum probabil v-ați dat seama, prima opțiune se referă la companiile care vor genera studiile de cercetare pe site-ul Respondent. Așadar, cei mai mulți dintre noi vor alege a doua opțiune, respectiv cea de participant.

Abia acum vom trece la adevăratul proces de înregistrare.

înscriere RespondentPin
Formular înscriere Respondent

Vom adăuga informații precum numele, prenumele și adresa de e-mail. Se recomandă introducerea adresei de e-mail pe care o aveți atașată la contul PayPal.

Desigur, ca orice platformă care se respectă, dispune și de alte metode de înregistrare, cum ar fi contul de Facebook sau Linkedin.

În următoarea etapă se adaugă parola, numărul de telefon și data nașterii.

Această etapă a procesului de înregistrare este condiționată de confirmarea numărului de telefon prin codul primit prin SMS.

În cele din urmă, ne va direcționa către o pagină în care vom răspunde la câteva întrebări care fac parte din profilul dumneavoastră pe acest site.

De asemenea, dacă luați în serios acest site, este recomandat să tratați cu seriozitate răspunsurile la aceste întrebări.

Întrebările vor fi de ordin demografic, de locație, de angajare sau de plată.

Și cam asta a fost procedura de înregistrare pe site-ul web Respondent. Nu uitați să vă confirmați adresa de e-mail, care este privită drept o etapă importantă în vederea utilizării site-ului în cele mai bune condiții.

Bani din completarea unor studii de cercetare cu site-ul Respondent

În secțiunea ”My account” (Contul meu), puteți verifica, de asemenea, informațiile pe care le-ați furnizat pentru a vă completa profilul.

profil RespondentPin
Completare profil Respondent

Pentru a face bani cu Respondent trebuie să participați la diverse studii de cercetare, care se mai numesc și proiecte.

Aceste proiecte sunt de 3 categorii:

  • față în față;
  • interviu prin telefon;
  • mediul online.

Fiecare proiect va conține detalii despre data la care a fost publicat, durata de realizare, recompensa și tipul de proiect.

proiecte RespondentPin
Proiecte Respondent

Marea majoritate a acestor proiecte se vor concentra pe tot ceea ce ține de tehnologie, dar vor exista unele studii de cercetare complexe care vor cere mai multe condiții pentru a fi îndeplinite. Totul depinde de specificul companiilor care au publicat aceste proiecte.

Majoritatea proiectelor sunt de tipul „față în față” cu un reprezentant al acestor companii. Acest lucru va necesita ca locul de întâlnire să fie oarecum aproape de domiciliul dumneavoastră.

proiect neactivatPin
Proiect NEACTIVAT

La momentul redactării acestui articol, erau listate 40 de proiecte, dintre care doar 3 au fost activate pentru profilul meu.

Pentru a avea acces la celelalte proiecte, profilul meu ar trebui să fie completat în proporție de 100%, și anume o adresă de e-mail de lucru (diferita de adresa de email personală), o fotografie de profil și o prezentare video. Pentru că nu am adăugat aceste 3 informații în profilul meu, nu am putut accesa toate proiectele.

Cum se poate finaliza un proiect pe Respondent?

Ați căutat în listă și ați găsit un proiect care vi s-a părut interesant. Pentru a avea acces la acesta, trebuie doar să selectați proiectul și să completați un chestionar de calificare.

Numărul maxim de chestionare de calificare este de 3 la fiecare 24 de ore.

proiect limba engleza RespondentPin
Exemplu de proiect

De exemplu, pentru un proiect simplu am primit un chestionar de calificare care conținea între 6 și 8 întrebări de genul acesta:

  • dacă în prezent învăț limba engleză;
  • cum învăț limba engleză;
  • când aș dori să încep să învăț limba engleză;
  • nivelul de vorbire a limbii engleze și așa mai departe.

În cazul în care companiile implicate consideră că sunteți potrivit pentru proiectul respectiv, veți fi contactat. Chiar dacă, la prima vedere, pare că sunteți mai mult decât potrivit pentru aceste proiecte, acest lucru nu înseamnă că veți fi și selectat. Și nu uitați că puteți aplica doar la 3 proiecte pe parcursul a 24 de ore.

În ce constă programul de promovare oferit de Respondent?

Site-ul Respondent este, de asemenea, mai complex, în sensul că puteți obține 20 de dolari pentru fiecare invitat, dar numai dacă acesta câștigă cel puțin 75 de dolari din proiectele de pe site.

Astfel, dacă persoana invitată finalizează un proiect cu un premiu de 75 de dolari, dumneavoastră veți primi 20 de dolari.

Care sunt metodele de plată?

Respondent este un site care plătește doar prin PayPal. Deci, asigurați-vă că aveți un astfel de cont înainte de a vă înregistra pe acest site.

Toate plățile pe care le solicitați de pe acest site vor fi procesate automat. Nu treceți cu vederea comisioanele de plată atunci când faceți o retragere.

Taxa de retragere poate ajunge până la 5% pentru procesarea acestor plăți.

La ce câștiguri vă puteți aștepta? Merită sau nu?

Din ceea ce am putut observa (experiența mea și părerile altora), site-ul Respondent este unul serios și vă va recompensa pentru participarea la sondajele sale.

Dar trebuie să știți anumite lucruri despre acest site. Chiar dacă fiecare proiect nu va necesita (teoretic) mai mult de 1 oră pentru a fi finalizat, în realitate va presupune undeva la câteva ore de muncă.

Premiile oferite pot ajunge până la 250 de dolari, dar acestea nu vor fi compatibile cu persoanele care locuiesc în România și vor necesita mult mai mult efort din partea dumneavoastră.

Proiectele vor lua de obicei forma unor întâlniri față în față sau interviuri telefonice.

Din analiza pe care am făcut-o pe acest site, cea mai mare provocare este dificultatea de a fi acceptat pentru aceste proiecte. Așadar, așteptați-vă la o rată de succes de 10% în ceea ce privește rata de acceptare pentru aceste proiecte.

Dar dacă aveți șansa de a fi acceptați, atunci plata pe oră este foarte bună pentru o țară ca România.

Cu toate acestea, Respondent plătește mult mai bine decât un site de sondaje normal, care vă va oferi doar câștiguri de câțiva dolari pe sondaj.

Un lucru care este în favoarea acestui site este faptul că multe companii celebre precum eBay, Alibaba sau Weebly folosesc această platformă pentru studii de cercetare.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu