Digivante – Tester programe, Câștiguri suplimentare, plata în PayPal

0
(0)

Sunteți o persoană orientată spre detalii? Doriți să lucrați ca ”TESTER”? Există site-uri care caută astfel de persoane pentru a testa diverse programe, site-uri web sau aplicații. În acest articol vă voi face cunoștință cu Digivante, un site care ne plătește exact pentru această activitate, aceea de a fi tester.

Acum nu știu cât de interesat ați fi de o astfel de oportunitate. Pentru mine este prima dată când încerc un astfel de site, eu fiind obișnuit să completez sondaje, să joc jocuri video sau să mă uit la videoclipuri.

Citește și Testarea produselor software sau hardware cu Betabound | Merită sau nu?

Trebuie să recunosc că este o mare diferență. Nu oricine poate aplica pentru un astfel de job. Chiar și eu am întâmpinat unele probleme în a mă adapta la ceea ce mi-a oferit acest site.
Dar dacă sunteți interesați de oferta Digivante, atunci vă recomand să citiți acest articol.

Acest articol vă va oferi informații despre fiecare caracteristică a acestui site, astfel încât să puteți decide dacă merită cu adevărat să vă petreceți timpul liber și să lucrați la proiectele disponibile pe acest site de testare.

Ce este Digivante?

Digivante este un site de testare care ne oferă posibilitatea de a fi recompensați pentru testarea sau identificarea de bug-uri pe anumite site-uri, aplicații mobile sau diverse programe.

La prima vedere, pare un pic complicat. Trebuie să aveți anumite abilități de cunoaștere a limbii engleze și să aveți cunoștințe de navigare pe internet, deoarece veți testa site-uri web sau aplicații mobile.

Dar cât de mult se poate câștiga de pe urma unui astfel de site? Merită să vă petreceți timpul liber lucrând pe site-ul Digivante?

Răspunsurile la aceste întrebări importante pot fi găsite parcurgând prezentul articol.

Cum ne putem înregistra pe Digivante?

Înainte de a vedea potențialul de câștig al acestui site, trebuie să ne creăm un cont nou. Pe pagina principală avem un meniu care ne oferă diverse detalii despre acest site. Pe noi ne interesează secțiunea ”Company”. În această secțiune veți găsi link-ul către pagina de înregistrare.

opțiune înregistrare TESTERPin
Înregistrare ca TESTER

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, aveți opțiunea ”Become a Tester”. Faceți clic pe acest link pentru a fi direcționat către pagina care conține formularul de înregistrare.

În acest moment, veți accesa formularul de înregistrare care va conține următoarele câmpuri:

 • numele și prenumele dumneavoastră;
 • adresa de e-mail (încercați să adăugați adresa pe care o aveți în contul PayPal);
 • numele de utilizator;
 • parola;
 • confirmarea termenilor și condițiilor de utilizare.
formular de înregistrare pe DigivantePin
Digivante formular de înregistrare

Nu vă grăbiți, pentru că nu ați terminat. Veți primi un link de confirmare pe adresa de e-mail. Odată ce v-ați confirmat contul pe Digivante, veți putea trece la următoarea etapă, care constă în verificarea abilităților dumneavoastră de tester.

Confirmarea contului = Verificarea abilitaților dumneavoastră de tester

După cum puteți vedea, înregistrarea pe acest site este un pic mai complicată în comparație cu alte site-uri de câștiguri online. Prin aceste verificări, ei se asigură că vor lucra cu persoane competente care vor oferi o muncă de calitate.

condiții de verificare TESTERPin
Condiții de a deveni TESTER

În imaginea de mai sus, puteți vedea ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a începe să lucrați pe Digivante.

Așadar, pentru a finaliza procesul de acceptare în această comunitate selectă, trebuie să efectuați următoarele acțiuni:

 • Adăugați alte informații personale decât cele pe care le-ați adăugat în acel formular de înregistrare;
 • adăugarea și verificarea unui dispozitiv, adică veți adăuga dispozitivul sau dispozitivele cu care veți lucra pe acest site (computer personal, tabletă, telefon mobil și așa mai departe);
 • vizionarea unui clip video care explică modul în care funcționează site-ul Digivante;
 • efectuarea unui test.

Cât de important este testul?

Acest test este foarte important și conține 10 întrebări, la care TREBUIE să dați răspunsuri corecte în proporție de 90%.

Întrebările vor fi despre site-uri web, software sau gramatica limbii engleze.

exemplu întrebare testPin
Exemplu de întrebare

Rețineți că veți avea DOAR 3 încercări de a trece acest test. Dacă veți răspunde greșit la 2 întrebări, veți pica testul (2 greșeli pentru fiecare încercare)). Prin urmare, dați testul atunci când sunteți într-o stare mai liniștită. Nu este dificil, dar trebuie să vă concentrați.

Cum puteți face bani online de acasă cu Digivante?

Singura modalitate de a face bani cu acest site este prin intermediul proiectelor. Aceste proiecte vor necesita cunoștințele dumneavoastră de TESTER pentru a identifica posibilele bug-uri pe site-uri, aplicații mobile sau programe.

proiect DigivantePin
Exemplu de proiect Digivante

În imaginea de mai sus, puteți vedea cum arată un proiect pe Digivante. Înainte de a accesa un proiect, trebuie să fiți de acord cu anumiți termeni de utilizare. Fiecare proiect va conține informații despre cum să îl finalizați cât mai bine. Cu riscul de a mă repeta, trebuie să fiți 100% sigur că puteți finaliza proiectul selectat. Persoanele care încep un proiect fără a-l finaliza vor fi penalizate și există riscul de a vă pierde contul dacă nu sunteți atent.

Toate proiectele au un termen de valabilitate. Cu alte cuvinte, nu puteți să începeți un proiect și să îl terminați mai târziu. În mod similar, dacă nu respectați aceste reguli, probabilitatea de a primi proiecte va scădea, ceea ce va duce la o situație în care nu veți avea proiecte de finalizat.

După finalizarea proiectului, munca dumneavoastră va fi verificată. Dacă totul este realizat conform planului, atunci veți fi recompensat. Recompensa va fi trimisă în soldul contului dumneavoastră. De regulă, această verificare nu va dura mai mult de 3 zile lucrătoare.

Dar cu cât veți fi plătiți pentru a identifica bug-uri?

În imaginea care prezintă un exemplu de proiect, puteți vedea o sumă de bani, cea de 4 GBP (lire sterline britanice).

Dar puteți vedea și termenul ”FROM”. Acea sumă de bani nu reprezintă suma totală. Cu acea sumă de bani veți fi recompensat pentru fiecare bug identificat. Așadar, puteți obține un venit frumușel dacă sunteți cât de cât specializat pe acest domeniu de activitate.

Care sunt metodele de plată?

Toate câștigurile realizate pe Digivante pot fi retrase prin următoarele metode de plată:

 • PayPal;
 • Payoneer.

Ceea ce trebuie menționat despre metoda de retragere este că nu trebuie să atingeți un anumit prag de retragere. Cu alte cuvinte, de îndată ce primiți banii în contul dumneavoastră, îi puteți retrage.

De asemenea, timpul de procesare este scurt, așa că nu va trebui să așteptați mult timp pentru a vedea banii în PayPal sau Payoneer.

Sunteți interesat de alte site-uri care plătesc în PayPal? Dacă da, vă pot recomanda câteva site-uri care folosesc PayPal ca metodă de retragere, și anume:

Câți bani se pot câștiga online cu joburile de pe site-ul Digivante?

Așa cum am menționat la începutul articolului, sunt necesare cunoștințe de limba engleză sau de IT. Valoarea acestor câștiguri este influențată de nivelul dumneavoastră de cunoștințe. Recompensele sunt mai mult decât decente, dar veți fi recompensat în funcție de numărul de bug-uri pe care le găsiți. Cu cât sunteți mai activi, cu atât veți obține mai mult din proiectele de pe acest site.

În mod normal, recompensa poate varia de la 1 la 5 lire sterline pentru fiecare eroare identificată. Nu vă așteptați să găsiți multe bug-uri. Nu există nicio garanție cu privire la numărul de bug-uri care pot fi identificate.

Și încă un lucru de care trebuie să țineți cont. Cu cât mai multe proiecte ați finalizat cu succes, cu atât mai mult veți primi. Digivante are, de asemenea, un sistem de evaluare, care vă poate oferi mult mai multe beneficii dacă sunteți bun în aceste domenii de activitate.

Aveți câteva comentarii de făcut. În acest caz, vă rog să folosiți secțiunea de comentarii. Ce experiență ați avut cu acest site? Cum vi s-au părut proiectele? Nivelul de dificultate a fost unul rezonabil?

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu