AdsRePay Tutorial | Bani online fără investiție (Merită sau nu?)

joburi online gratuite cu SproutGigs
4
(1)

Site-urile GPT au devenit din ce în ce mai căutate, datorită numeroaselor oportunități simple de a face bani în mediul online. Dar, este important ca aceste site-uri să fie serioase pentru a avea garanția că vom fi recompensați pentru efortul și timpul depus. În acest tutorial, vom discuta de AdsRePay, un site care ne oferă șansa de a ne monetiza timpul prin intermediul activităților pe care le putem desfășura pe acesta.

Pe acest site, aveți posibilitatea de a câștiga puncte pentru realizarea unor activități precum sondaje, instalare de aplicații, jocuri online sau vizionarea de videoclipuri. Din păcate, AdsRePay nu dispune de o aplicație mobilă, prin intermediul căreia să ne putem conecta și să completăm diverse joburi cu telefonul mobil sau tabletă. Dar asta nu înseamnă că nu poate fi utilizată și pe dispozitivele mobile pentru a face bani de oriunde dorim.

Întrebarea este, merită să ne petrecem timpul liber pentru a lucra cu acest site? Răspunsul îl veți găsi în acest tutorial, unde vom trece în revistă principalele modalități care sunt disponibile pe AdsRePay pentru a face bani online.

Ce este AdsRePay?

AdsRePay este un site GPT normal, care nu iese în evidență cu nimic special, în comparație cu alte site-uri GPT precum PrizeRebel sau TimeBucks. Veți completa sondaje de opinie sau alte oferte precum instalare de aplicații sau programe pe telefonul mobil, jocuri online sau vizionare de videoclipuri.

Prea multe informații nu am reușit să găsesc despre persoana sau compania care a realizat acest site. În schimb, am găsit dovezi de plată de la diferite persoane pe anumite rețele de socializare precum Facebook sau Twitter și pe forumuri de specialitate. Cu alte cuvinte, putem spune că, momentan, AdsRePay este un site care plătește.

Cum ne înregistrăm pe AdsRePay?

Așa cum este și normal, pentru a începe munca pe acest site, trebuie să avem cont. Pentru a avea cont, este necesar să completăm un formular de înregistrare. Nu este nevoie să apăsăm pe alte butoane pentru a accesa pagina cu acest formular de înscriere. Acesta poate fi accesat imediat cum ați ajuns pe pagina oficială a site-ului. Trebuie doar să adaugați informații precum adresa de email, nume utilizator și o parolă. Puteți ignora căsuța unde trebuie să adaugați codul de referință. Doar în cazul în care doriți să îi ”mulțumiți” persoanei care v-a recomandat acest site, puteți adăuga acel cod de promovare.

După ce ați introdus aceste informații, veți primi un link de confirmare pe adresa de email. Acest link de confirmare este obligatoriu pentru a vă accesa contul nou creat. Drept urmare, verificați adresa de email și confirmați-vă contul. Doar după ce ați realizat acest lucru, puteți folosi datele de identificare pentru a intra în contul dvs.

Cum putem face bani online gratis cu AdsRePay?

După ce v-ați creat cont, veți primi automat un bonus de înregistrare de 10 puncte, care valorează în jur de 0.10$. Nu este mult dar, măcar primim ceva. Nu sunt multe astfel de site-uri care oferă asemenea bonusuri de înscriere. De aceea, este bine să apreciem acest efort din partea celor care au realizat acest site GPT.

Citește Obține un bonus de înregistrare de 5$ cu aplicația HoneyGain

Haideți să vedem cam ce putem realiza pe AdsRePay pentru a face bani. Toate aceste detalii sunt afișate în meniul din stânga al paginii de start al contului dvs.

Sondaje de opinie plătite în puncte

Unul dintre principalele modalități prin care puteți obține recompense îl reprezintă participarea la sondaje de opinie. Aceste sondaje nu aparțin de site-ul AdsRePay. Sondajele de opinie provin de la diverse routere de sondaje (furnizori) care sunt în parteneriat cu acest site GPT. Este important să cunoașteți acest aspect.

Prin accesarea acestor routere de sondaje, aveți posibilitatea de a completa mult mai multe sondaje, nefiind obligați să vă înregistrați pentru fiecare în parte. Dar, această abordare are și un mic dezavantaj, în sensul că, recompensele sunt mai mici decât cele pe care le-ați putea obține pe un site de sondaje specializat.

sondaje pe bani cu AdsRePayPin
Sondaje online România

Pentru a completa un sondaj, trebuie doar să selectați un router de sondaje. Partea bună este că, AdsRePay ne oferă un număr decent de routere de sondaje. Deci, avem de unde să alegem.

Pentru România, veți lucra în mod deosebit cu următoarele routere de sondaje:

 • TheoremReach;
 • Yuno;
 • AdGaterewards;
 • Wannads Surveys;
 • PollFish;
 • AdscendMedia.

Toate sondajele vor putea fi accesate doar după ce ați selectat routerul respectiv de sondaje. Este necesar doar de un click pentru a participa la aceste sondaje de opinie. Toate aceste sondaje vor cuprinde și anumite întrebări de calificare. Aceste întrebări de calificare sunt necesare pentru a vă construi profilul. Pe baza acestui profil, veți primi și alte sondaje. Prin intermediul acestor întrebări, ei vor să se asigure că sunteți compatibil și că răspunsurile oferite au valoare pentru studiul respectiv.

În momentul în care ați finalizat acel sondaj de opinie, veți fi recompensat în puncte. Se mai întâmplă să dureze ceva timp până să primiți acele recompense. Motivul principal îl reprezintă procedeul de validare al răspunsurilor oferite în cadrul acelui studiu sau sondaj.

Oferte, joburi și jocuri pe telefonul mobil

Pe lângă sondaje de opinie, mai putem completa și alte oferte sau joburi simple pentru a face bani în mediul online. Aceste oferte sunt diverse platforme publicitare, având ca scop principal promovarea unor site-uri web sau aplicații mobile. Promovarea acestora se realizează prin intermediul unor oferte plătite.

Aceste oferte plătite se găsesc pe marea majoritate al site-urilor GPT. Aici putem enumera câteva site-uri GPT precum IPRoyal Pawns, Bucksify, sau RewardXP. Toate aceste site-uri GPT pot fi folosite și pentru cei care locuiesc în România, având un număr suficient de oferte de completat.

oferte plătite în punctePin
Oferte plătite

AdsRePay ne oferă un număr bun de oferte plătite, din care puteți alege. De regulă, aceste oferte plătite constă în diverse activități precum descărcarea de aplicații mobile, vizionarea de videoclipuri sau completarea de simple sondaje de opinie. Fiecare ofertă va conține instrucțiuni. Aceste instrucțiuni trebuie respectate în totalitate, pentru a primi recompensa promisă după ce ați finalizat-o. Nu treceți cu vederea peste cerințele care sunt necesare pentru finalizarea acelor oferte. Recompensele le veți primi imediat sau mai târziu, după ce vor fi făcute anumite verificări cu privire la veridicitatea informațiilor furnizate.

Vizionarea gratis de videoclipuri

Aceasta este o altă modalitate prin care puteți câștiga venituri suplimentare. Pentru a începe să vizionați videoclipuri, trebuie să selectați platforma corespunzătoare.

videoclipuri simplePin
platforme pentru vizionare de videoclipuri

Aveți la dispoziție 4 platforme de videoclipuri, și anume:

 • Hideout.TV;
 • Loot.TV;
 • RepayTV;
 • HyprMX (aceasta este valabila doar pentru USA).

Pentru platforma RepayTV, este necesar doar să selectați o categorie pentru a începe vizionarea unui videoclip. Se va întâmpla să primiți mesajul că nu sunt videoclipuri de afișat. Acest mesaj se datorează faptului că membrii RepayTV nu au încărcat videoclipuri pentru acea categorie sau nu sunt disponibile din cauza locației geografice. Recompensa pentru vizionarea acestor videoclipuri o veți primi doar după ce ați răspuns la o întrebare de verificare. Cele mai mari șanse să găsiți videoclipuri le veți avea cu platforma Hideout.TV. Chiar și așa, recompensele primite sunt foarte mici. Nu merită să acordați prea mult timp cu acesta modalitate de câștig. Pur și simplu, nu merită.

În ce constă programul de promovare?

AdsRePay ne oferă posibilitatea de a câștiga comisioane de pe urma persoanelor invitate. Din păcate, programul de recomandare nu este unul foarte atractiv. Fiecare persoană activă vă aduce un comision de 5% din veniturile realizate. Dacă persoana invitată de dumneavoastră aduce alte persoane, mai puteți obține un alt comision de 2% din câștigurile realizate de aceștia. Cu alte cuvinte, programul lor de recomandare se bazează pe 2 nivele de câștiguri.

Desigur, pentru a intra în posesia acestor câștiguri, persoanele invitate trebuie să fie active și interesate să lucreze pe acest site GPT. În caz contrar, nu veți obține nimic. Oricum, veți avea nevoie de foarte multe persoane, pentru a primi cu adevărat ceva semnificativ din programul lor de recomandare.

Care sunt metodele de plată?

Fiecare sondaj sau ofertă completată vă aduce un număr de puncte. Aceste puncte pot fi schimbate în diverse modalități de plată. Principalele modalități prin care pot fi schimbate punctele sunt următoarele:

 • PayPal;
 • tichete cadou electronice Amazon.

Minimul de retragere este 1$ pentru ambele opțiuni. Desigur că puteți retrage și mai mult, și poate ajunge până la un maxim de 100$, adică 9 925 puncte.

Câți bani puteți face cu AdsRePay?

Deși, AdsRePay ne oferă multe opțiuni de a face bani, nu pot să spun că plătesc bine. Pentru marea majoritate al sondajelor, vă puteți aștepta la niște câștiguri de cel mult 0.50$. În cazul acestora, trebuie luată în considerare și varianta de a fi descalificat. Dacă ne concentram pe ofertele plătite, putem obține până la 1$ pe ofertă completată. Chiar dacă sunt valoroase, aceste oferte necesită mult timp pentru completare. Sunt anumite jocuri care vă vor cere să atingeți un anumit nivel pentru a fi recompensați. Acest lucru va necesita un timp mai lung pentru a fi finalizat.

Care sunt argumentele PRO sau CONTRA?

Acestea sunt avantajele (PRO)

 • minim de retragere de 1$;
 • AdsRePay se poate utiliza și pe telefonul mobil;
 • plata în PayPal sau tichete cadou;
 • disponibil în România.

Acestea sunt dezavantajele (CONTRA)

 • câștiguri mici;
 • un program de recomandare dezamăgitor;
 • rată de schimb nu este una atractiva.

Merită sau nu?

Din punctul meu de vedere, AdsRePay nu este o soluție rea dar nici bună. Am încercat să găsesc ceva inovator la acest site. Nu am reușit. Poate este o mică diferență la felul cum este realizat site-ul. Nimic altceva. Chiar dacă minimul de retragere este de doar 1$, câștigurile sunt destul de mici. Drept urmare, vă trebui să vă petreceți ceva timp pentru a realiza ceva notabil cu acest site, dar nu imposibil.

Deci, eu nu vă pot recomanda sa munciți pe AdsRePay. Sunt multe alte oportunități care plătesc mult mai bine decât acesta.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Curve Card de plată universal
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania