One Day Rewards Tutorial | Câștiguri reale sau o pierdere de timp?

joburi online gratuite cu SproutGigs
5
(1)

Putem face bani online cu site-urile GPT? Acest gen de a face bani online este unul dintre cele mai căutate și mai atrăgătoare modalități prin care putem obține venituri suplimentare. Adevărul este că, foarte multe persoane promovează în spațiul online diverse site-uri GPT, prin care vă ”roagă” să faceți un mic efort și să vă alăturați lor. În această situație, se află și site-ul One Day Rewards, un site GPT care ne plătește pentru a îndeplini diverse activități precum sondaje, oferte sau alte joburi asemănătoare. Dar, este acest site o variantă reală de a face bani, sau se dovedește a fi o mare înșelătorie?

În acest articol, vă voi răspunde la această întrebare și vă voi oferi și alte detalii importante, care vă vor ajuta să faceți o alegere cu privire la acest site GPT și dacă este, într-adevăr, o oportunitate de a câștiga bani din confortul casei dumneavoastră.

Ce este One Day Rewards?

One Day Rewards este un site GPT, care ne oferă un număr decent de modalități prin care putem face ceva bani de buzunar în mediul online. Acest site a fost lansat în anul 2016, și conform informațiilor afișate pe pagina de start, peste 50 000 de persoane au ales să se înscrie pe acest site. Din păcate, interfața de utilizare nu este foarte atractivă, mai ales pentru un site lansat în anul 2016.

Trebuie să recunosc că am fost puțin surprins de acest lucru, mai ales pentru un asemenea site. Dar, aspectul nu ar trebui să fie un factor important, care să vă afecteze decizia de a vă înscrie pe un site anume. Important este ceea ce are de oferit. Până la urmă, suntem aici pentru un simplu motiv, și anume, să facem bani.

Mie mi-a luat ceva timp ca să mă acomodez cu interfața acestui site GPT. Modul în care a fost conceput, face ca experiența avută de utilizator să fie una dificilă și confuză. În comparație cu site-uri precum Star-Clicks, PTCShare sau ClixToYou, nu este atât de simplu a aflăm informații despre ce modalități sunt disponibile pentru a câștiga bani. Drept urmare, în rândurile de mai jos, vă voi explica principalele metode oferite pentru a face bani, astfel încât să vă puteți decide, dacă merită să vă petreceți timpul dvs. liber sau nu.

Cum ne înregistrăm?

Prima dată, haideți să ne înregistrăm pe One Day Rewards. Pentru a ne înscrie pe acest site GPT, trebuie să completăm un simplu formular de înscriere. În acest formular, este necesar să adaugăm câteva informații personale.

Aceste informații sunt următoarele:

 • numele și prenumele dumneavoastră;
 • nume de utilizator și o parolă;
 • adresa de email;
 • adresa unde locuiți, orașul și țara de proveniență;
 • codul poștal.

În mod normal, ar fi trebuit să primim un link de verificare, așa cum este și pe alte site-uri asemănătoare. Din fericire, nu este cazul aici. Drept urmare, după ce v-ați înregistrat, puteți începe imediat să beneficiați de oportunitățile puse la dispoziția dvs. de One Day Rewards.

înregistrare pe One Day RewardsPin
Formular de înscriere pe One Day Rewards

Cum puteți face bani de acasă gratis cu One Day Rewards?

În primul rând, toate activitățile realizate pe acest site sunt recompensate în puncte. Aici vorbim despre sondaje, oferte sau reclame. Toate aceste activități vor putea fi găsite în meniul principal sau pe pagina de start al contului dvs. Mai jos aveți o imagine, care vă arată modul în care sunt afișate modalitățile de a face bani pe One Day Rewards.

După cum puteți vedea, nu prea arată ca un site modern și poate fi oarecum derutant pentru marea majoritate dintre noi să navigăm cu ușurință și să găsim ceea ce ne interesează mai mult. Cu toate acestea, se pot face bani cu acest site, putini dar se fac. Sunt foarte multe dovezi de plată pe diverse forumuri sau rețele de socializare precum Facebook, Reddit, Tsu Social sau Twitter.

modalități de a face bani cu One Day RewardsPin
opțiuni de a face bani

Sondaje de opinie plătite în puncte

Fiind un site GPT, One Day Rewards ne oferă posibilitatea de a completa sondaje online. Din punctul meu de vedere, sondajele de opinie reprezintă o modalitate bună de a obține niște venituri suplimentare, în timp ce vă exprimați și opinia dvs. cu privire la diverse produse sau servicii pe care le-ați folosit.

Din fericire, sondajele pot fi găsite foarte ușor, în sensul că sunt afișate în meniul principal sub denumirea de ”Surveys”. Toate aceste sondaje sunt oferite de către anumiți furnizori terți. Asta înseamnă că, pentru a accesa un sondaj, veți fi direcționat pe un alt site extern pentru a completa sondajul respectiv. Dar recompensa o veți primi în contul dumneavoastră pe One Day Rewards.

YourSurveys și Dynata

Din punct de vedere al recompenselor primite de pe urma acestor sondaje, veți primi între 10 puncte și 100 de puncte, în funcție de furnizorul de sondaje. Veți lucra în mod deosebit doar cu 2 furnizori, care au sondaje și pentru cei care locuiesc în România. Este vorba despre YourSurveys și Dynata.

Mai sunt și alți furnizori precum Opinion Capital sau PeanutLabs, dar sunt șanse mult mai mici să prindeți vreun sondaj. De altfel, fiecare sondaj oferit de acești furnizori, afișează și numărul de câte ori a fost completat acesta.

Cu toate acestea, recompensele primite sunt mai mici decât alte site-uri similare, care oferă aceleași sondaje de opinie. Aici vorbim de site-uri precum ySense, TimeBucks sau GG2U Premium.

Cu alte cuvinte, dumneavoastră vă veți conecta cu alte site-uri de sondaje, veți răspunde la niște întrebări, și apoi veți finaliza sondajul pentru a primi recompensa în puncte în contul dvs. Toate sondajele vor afișa numărul de puncte pe care îl puteți obține. Din păcate, nu este afișată și durata de completare. Dar, nu este nici o problemă, pentru că veți ști acest aspect înainte să începeți sondajul propriu-zis.

Câștigați bani din clickuri pe net cu One Day Rewards

De asemenea, mai puteți face bani și din clickuri pe reclame. Aceste reclame sunt afișate în secțiunea ”Paid to Click”. Din păcate, această secțiune nu este situată în meniul principal, așa cum era și normal. Pentru a accesa această secțiune, trebuie să selectați opțiunea ”Main” din meniul principal.

Într-adevăr, nu este foarte complicat să faceți bani cu această modalitate. Tot ceea ce trebuie să faceți este să dați niște clickuri pe diverse reclame sau anunțuri. Aceste reclame au o durată de 10 secunde și valorează 0.001$, ceea ce este foarte puțin. Deci, o să fie nevoie de foarte multe reclame pentru a face ceva bani.

dați clickuri din reclame
Asa arata ”captcha” pentru clickuri

În general, site-urile PTC nu oferă prea mulți bani pe aceste reclame. De aceea, mulți preferă să completeze sondaje, decât să dea clickuri. În condițiile în care veți avea în jur de 10 reclame pe zi, nu cred că merită efortul să vă ”stricați” mouse-ul cu aceste clickuri.

Completați oferte plătite

Această secțiune se află în meniul principal. Din fericire, sunt suficiente oferte de completat. Aceste oferte includ jocuri pe telefonul mobil, teste, descărcări de programe sau aplicații, videoclipuri sau achiziționarea unor servicii. Cu siguranță, veți găsi și oferte interesante, care oferă recompense notabile. Dar, vă rog să vă asigurați că ați citit toate instrucțiunile, înainte să treceți la completarea acestora. Ca și în cazul sondajelor, aceste oferte pot fi găsite și pe alte site-uri similare, unde puteți primi recompense mai mari.

Participați la diverse concursuri online

În mod normal, pe One Day Rewards se țin 2 concursuri, unul pentru promovare și celalalt pentru ofertele completate. Este o ocazie perfectă de a obține niște venituri suplimentare. Problema este că, aceste concursuri nu au loc în mod regulat. Singurul concurs, care se desfășoară mai des, este cel care ne premiază pentru ofertele completate.

Pentru a participa la concursul de oferte, trebuie să fiți activ. Doar primi 8 participanți vor fi premiați, cu premii care pot ajunge și la sume destul de măricele. Marele premiu poate ajunge și la suma de 25$. Aceste sume nu sunt fixe, se pot schimba la fiecare concurs. Dar, trebuie să completați oferte, sondaje sau alte joburi similare. Aici nu vor fi incluse clickurile pe reclame.

Vizionează videoclipuri amuzante cu One Day Rewards

Ce poate fi mai frumos, decât să câștigăm bani din vizionarea unor videoclipuri scurte? One Day Rewards ne oferă această oportunitate. Videoclipurile pot fi vizionate prin intermediul unui site specializat. Acesta se numește Loot.TV. Dar, trebuie să vă faceți un cont nou pe acesta, pentru a urmări aceste videoclipuri.

Chiar dacă pare simplu la prima vedere, recompensele primite sunt foarte mici. Deși, ei specifică faptul că, putem obține un număr nelimitat de puncte, este o abureală. Teoretic, se pot viziona câte reclame doriți. Dar aici vine partea interesantă. Pentru a obține puncte, trebuie să vedem 3 videoclipuri, la care se mai adaugă și niște reclame. Cu alte cuvinte, este nevoie de prea mult timp pentru a obține niște bani reali. Putem lua în calcul această modalitate, doar dacă vă place să vizionați astfel de videoclipuri.

Ce este acest jackpot?

Jackpotul este un concurs zilnic, unde puteți câștiga premii în bani. Pentru a participa la acest concurs, trebuie să utilizați punctele câștigate din alte activități prestate pe One Day Rewards. Deci, participarea la acest concurs zilnic nu este gratuită. Marele premiu se ridică la o sumă ”senzațională” de 1$. Este adevărat, înscrierea la acest concurs nu costă prea multe puncte. Totuși, nu este o opțiune prea bună de a face bani.

Programul de promovare

Pentru promovarea acestui site GPT, veți primi un comision de 10% din câștigurile realizate de referalii dvs. Programul de promovare se bazează pe 2 nivele. Primul nivel vă oferă 10% iar cel de al doilea un comision de 5% din câștigurile realizate de cei care au fost invitați de referalii dvs. Din când în când, se mai ține și un concurs de premiere pentru cei care reușesc să aducă mai multe persoane pe acest site.

Care sunt metodele de plată?

La acest capitol, One Day Rewards stă foarte bine, în sensul că, ne sunt asigurate numeroase modalități de retragere. Pentru a schimba punctele în bani, aveți următoarele metode, și anume:

 • PayPal, cu un minim de retragere de 0.10$;
 • Payeer, cu un minim de retragere de 0.10$;
 • Litecoin, unde minimul de retragere se ridică la suma de 2$;
 • Bitcoin, având un minim de retragere de 5$;
 • Bitcoin Cash (0.10$);
 • tichete cadou electronice (Amazon) de 1$ sau 5$.

De asemenea, mai puteți retrage și în Perfect Money (1$) sau în moneda Ethereum (10$).

Câți bani se pot face cu One Day Rewards?

Am stabilit deja că, One Day Rewards stă foarte bine în ceea ce privește diversitatea modalităților de retragere. Dar, acest lucru nu însemnă că aveți și metode diverse de a face bani online. Cu siguranță, nu face parte din acea categorie selectă a unor metode reale de făcut bani online.

Există multe alte site-uri care își recompensează membrii mult mai bine. Aici putem enumera site-uri precum Paidverts, Cointiply sau CoinPayU, unde avem suficiente opțiuni de câștig și de retragere. Singura modalitate prin care puteți face bani cu One Day Rewards este fie prin intermediul sondajelor, fie prin aducerea de noi persoane prin link-ul dvs. de recomandare.

Un alt aspect important cu privire la aceste site-uri GPT, este că nu reprezintă un mijloc 100% sigur, prin intermediul căruia să obțineți un venit cu normă întreagă. Acest lucru se aplică în mod obligatoriu și în cazul site-ului One Day Rewards.

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Acestea sunt avantajele

 • înscrierea este gratuită;
 • oferta metodelor de retragere foarte atrăgătoare;
 • este disponibil în România.

Acestea sunt dezavantajele

 • recompense mici, indiferent ce modalitate de câștig folosim;
 • o interfață dificilă și confuză;
 • nu este optimizat pentru telefonul mobil;
 • un risc de a ne ”plictisi” foarte ridicat.

One Day Rewards nu este un site care încearcă să vă păcălească. De acest lucru, sunt sigur. Dar, problema este că nu prea avem ce face pentru a câștiga bani într-un timp rezonabil. Adevărat, sunt disponibile modalități interesante pentru retragere. Dar ce să retragem, dacă nu avem ce lucra pe acest site. De aceea, eu nu pot să vă recomand utilizarea site-ului One Day Rewards. Din experiența mea, sunt multe alte oportunități care vă pot ajuta să vă valorificați mult mai bine timpul și efortul depus.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Curve Card de plată universal
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania