Ebesucher în România: Cum Să Câștigi Bani Vizitând Site-uri Web

0
(0)

Vrei să înțelegi cum poți vizita site-uri și câștiga bani din reclame pe web cu platforma eBesucher? Acest articol vă oferă o privire în profunzime asupra modului în care funcționează platforma, a avantajelor și dezavantajelor sale și cât de rentabil este de fapt să vă petreceți timpul aici.

Cum să vă înscrieți la eBesucher

eBesucher oferă posibilitatea de a câștiga bani online vizitând site-uri, indiferent de țara din care vă aflați. Vă puteți înregistra în 3 moduri:

 • Google;
 • Facebook;
 • Formular clasic – care necesită informații despre o adresă de e-mail, un nume de utilizator și o parolă. Va trebui să vă confirmați adresa de e-mail.
addon browser pentru eBesucherPin

După înregistrare, veți primi o notificare pentru a instala o extensie în browserul dvs. (Mozilla sau Chrome), așa-numitul eBesucher Addon.

Instalarea extensiei eBesucher

 • Moneda Ebesucher (BTP): Pentru a beneficia de întreaga experiență pe eBesucher, aveți nevoie de extensia pentru Firefox sau Google Chrome.
 • Utilizarea extensiei: După instalare, introduceți numele dvs. de utilizator și lansați opțiunea Surf Bar. Aceasta vă permite să navigați pe site-uri și să acumulați BTP.

Cum funcționează?

Interfața platformei poate fi ușor confuză și nu foarte ușor de utilizat. Dar ideea generală este că puteți vizita site-uri. Agenții de publicitate vin la eBesucher și plătesc pentru a obține vizite pe site-urile lor.

modalități de a câștiga bani prin vizitarea site-urilor webPin

Modalități de a câștiga

 • Surf Bar;

Puteți merge la Surf Bar și să faceți click pe opțiunea ”discover websites” pentru a vizita site-uri.

 • Faceți click pe Campanii;

Puteți câștiga bani cu click-uri sau cu ”Surf Now”.

 • Extensiile Chrome sau Firefox;

Instalarea acestora înseamnă că veți avea acces la mai multe campanii și veți câștiga potențial mai mult.

Cu toate acestea, sistemul este un pic complicat și confuz. Nu este întotdeauna clar unde trebuie să faceți click pentru a începe să câștigați, iar suma câștigată nu este afișată în mod clar.

Care sunt opțiunile de plată?

Puteți solicita o plată atunci când câștigați doi euro, iar acești bani sunt câștigați prin puncte BTP. Din păcate, pe site-ul pe care îl vizitați nu este menționat cât de mult câștigați.

rata de conversie pentru punctele oferite de eBesucherPin

Notă: Conversia monedei BTP în euro: 100.000 BTP reprezintă 2,10 euro.

S-ar putea să îți ia 15-20 de minute pentru a câștiga doar 120 BTP, iar pentru a câștiga puțin peste doi euro ai nevoie de 100.000 BTP. Plata se face, probabil, prin PayPal.

Care este potențialul de câștig?

Câștigul depinde de țară și, de multe ori, nu oferă oricum multe puncte. Estimarea mea este că, dacă ești norocos, ai putea câștiga poate 10, 20, poate 50 de cenți într-o zi pentru câteva ore de muncă.

Care sunt argumentele Pro și Contra ale site-ului eBesucher?

Argumente Pro

 • Acces global: Oricine se poate înscrie și poate câștiga bani, indiferent de țara în care locuiește.
 • Potențial de obținere a veniturilor: eBesucher oferă o modalitate reală de a câștiga bani prin vizitarea site-urilor web.
 • Nu sunt necesare abilități speciale: Nu sunt necesare abilități speciale sau experiență pentru a câștiga bani cu ajutorul platformei.
 • Prag de retragere scăzut: Puteți solicita o plată atunci când ați câștigat 2 euro.
 • Compatibilitate cu majoritatea browserelor principale: Platforma oferă posibilitatea de a o instala pe Chrome sau Firefox pentru a accesa mai multe campanii.

Argumente contra

 • Interfață confuză și intuitivă: Utilizatorii au găsit platforma confuză și dificil de navigat.
 • Câștigurile sunt minime: Câștigurile potențiale sunt foarte scăzute, necesitând ore de muncă pentru a câștiga doar un dolar sau un euro.
 • Lipsa de transparență a câștigurilor: Platforma nu afișează în mod clar cât se câștigă pe vizită.
 • Instalare de software necunoscută: Există unele cerințe de instalare de software care pot fi percepute ca fiind nesigure.
 • Informații în diferite limbi: Unele informații sunt disponibile doar în limba germană, ceea ce poate fi un impediment pentru utilizatorii care nu cunosc această limbă.
 • Efort mare pentru venituri mici: Efortul necesar pentru a câștiga este disproporționat față de venitul potențial.

Ce concluzie putem trage din acest articol?

Deși eBesucher oferă o modalitate de a face bani din reclame pe net, nu este foarte ușor de utilizat și necesită mult timp pentru un câștig mic.

Există modalități mult mai eficiente de a câștiga online. Această platformă poate fi potrivită doar pentru cei care sunt dispuși să investească mult timp pentru un câștig minim.

Este posibil să doriți să explorați alte opțiuni, cum ar fi Slice, TeaserFast, Surfe.be, SwingBux, BountySurfer sau ClixToYou pentru a compara și a găsi cea mai potrivită oportunitate pentru dumneavoastră.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu