Câștigă $4 în PayPal cu Voissy: Evită capcana „Nu ești calificat”

5
(2)

Hai să fim sinceri. Cine nu și-ar dori niște bani în plus? Una dintre cele mai ușoare metode e să completezi sondaje de opinie plătite. Pe site-ul meu, găsești multe platforme ca ySense, Pawns.App, Zap Surveys, RedMonkey sau FreeCash. Toate sunt foarte bune. Dar acum, vreau să-ți vorbesc despre o platformă nouă și foarte interesantă: Voissy.

Ce este Voissy?

Voissy e o platformă de sondaje online din Franța. Dar nu te îngrijora, nu e doar pentru francezi. E deschisă pentru toată lumea. Aici, părerea ta chiar valorează bani. Voissy colaborează cu diferite branduri și organizații pentru a-și face produsele și serviciile mai bune. Se bazează pe ce cred oamenii ca tine.

Un avantaj deosebit: Limba română

Știi ce e enervant? Să intri pe un site și să nu înțelegi nimic pentru că e într-o limbă străină. Voissy se diferențiază aici. Îți oferă posibilitatea de a folosi limba română, ceea ce e destul de rar. Dacă ai încercat deja platforme ca MarketAgent, Pagazani sau TGM Panel, știi cât de important e asta.

Ce nu e bine să alegi?

Există și alte platforme care oferă româna ca limbă, cum ar fi Mobrog sau YouGov. Dar acestea nu sunt de încredere și nu te ajută să faci bani din sondaje online în România. Așa că e mai bine să le eviți.

Cum te înregistrezi pe Voissy?

Ești pe drumul cel bun, cititorule drag. Procesul de înregistrare la Voissy e atât de simplu și rapid, încât abia ai timp să clipești. Iar bineînțeles, totul este în limba română. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

 1. Completează un formular: Aici, introduci numele, prenumele, genul, data nașterii, codul poștal și țara în care locuiești.
 2. Introdu o adresă de email și o parolă: Ai nevoie de aceste detalii pentru a accesa contul tău.
 3. Confirmă adresa de email: În curând, un mesaj de confirmare va popula inboxul tău. Un simplu clic pe buton și ești pregătit să mergi mai departe.

Micul Bonus: 300 de Puncte la Înregistrare

După ce îți confirmi adresa de email, vei primi un bonus de 300 de puncte. E un fel de cadou de bun venit în universul sondajelor de opinie plătite.

Verificarea Profilului: Ultima Etapă

După ce treci de etapa de înregistrare, merită să verifici secțiunea de profil. Dacă observi că ceva nu este cum ar trebui, ai libertatea de a actualiza orice detaliu, inclusiv parola. Poate ai introdus anul nașterii greșit, din greșeală.

Cum Funcționează Voissy?

După înscriere, te întâmpină un tablou de bord plin de oportunități. Voissy îți oferă sondaje de opinie plătite care se potrivesc profilului tău.

sondaje de opinie plătite online prin VoissyPin

Personal, la început mi-au dat acces la 4 sondaje cu premii între 114 și 700 de puncte. Adică un maxim de 70 de cenți! Timpul necesar pentru completarea unui sondaj variază, dar nu te aștepta să dureze mai mult de 30 de minute. Ești, practic, plătit pentru părerea ta.

Exemplu de sondaj oferit de Voissy

Să vă dau un exemplu de sondaj primit de la Voissy prin e-mail. Am primit un sondaj de 14 minute cu o recompensă de 450 de puncte.

exemplu de sondaj oferit de Voissy pe adresa de emailPin

Prin urmare, sondajele vor fi afișate în tabloul de bord, dar veți primi și notificări prin e-mail.

Alte Metode de Câștig?

În comparație cu alte site-uri care oferă multiple căi de a câștiga, aici e mai simplu: focus pe sondaje.

Dar dacă ești un maestru al rețelelor sociale, Voissy te răsplătește. Cu un link de recomandare personal, fiecare prieten recrutat îți aduce 600 de puncte. Și bineînțeles, poți să-ți folosești influența pe Twitter, Facebook, YouTube, sau Instagram pentru a-ți mări câștigurile.

Cum îmi primesc banii?

La finalul drumului, toate punctele adunate se transformă în bani. Și cum să îi primești?

conversia punctelor în sume fixe de plată prin PayPalPin

Prin PayPal, desigur. Voissy oferă trei sume fixe de plată:

 • 4 euro (4 300 de puncte)
 • 8 euro (7 800 de puncte)
 • 12 euro (11 300 de puncte).

Făcând un calcul rapid, un punct are valoarea de 0,001 euro. Simplu și clar, nu?

Avantajele și Dezavantajele folosirii site-ului Voissy

Avantaje 👍

 • Înregistrare Fără Bătăi de Cap: Cu doar câteva clicuri devii membru al comunității Voissy.
 • Confirmarea Emailului se face repede: Îți confirmi adresa de email și gata, poți să începi să faci bani din sondaje online.
 • Sistemul Invită și Câștigă: Adu-ți un prieten în comunitate și primești 600 de puncte. Prietenul tău trebuie doar să-și valideze contul.
 • Retragerea este simplă: Ai nevoie doar de 4.300 de puncte pentru a face o retragere, echivalentul a 4 dolari.
 • Plata prin PayPal: Transformă ușor punctele acumulate în bani reali.

Dezavantaje 👎

 • Verificarea emailului este obligatorie: E necesar să-ți confirmi adresa de email înainte să poți începe.
 • Fără trișat la sondaje: Răspunde corect la sondaje de opinie plătite, n-are rost să încerci să fentezi sistemul.
 • Puncte în loc de bani: Să nu te grăbești. Înainte de a vedea banii, trebuie să înțelegi cum funcționează sistemul de puncte.
 • Trebuie să îndeplinești un minim pentru retragere: E necesar să acumulezi un anumit număr de puncte înainte să poți face o retragere.

Și bineînțeles, reține că aceasta este doar experiența unui utilizator, nu o garanție. Dar spune-mi, ce ai de pierdut? Fă-ți un cont și încearcă. S-ar putea să descoperi că Voissy e fix ceea ce căutai când te gândeai cum să faci bani de acasă sau bani din sondaje online.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

2 comentarii la „Câștigă $4 în PayPal cu Voissy: Evită capcana „Nu ești calificat””

 1. 1. Sunt si sondaje in limba Engleza nu doar in Română.
  2. La unele sondaje esti respins, primesti 6pct parca, dar esti respins, nu ai garantia ca incepi un sondaj si-l duci pana la final

  Răspunde
  • Înțeleg frustrarea, și chiar dacă unele sondaje în engleză pot fi o provocare, ele aduc și oportunități diverse. E adevărat, uneori poți fi respins, dar acele 6 puncte sunt un mic bonus de consolare. Să știi că și eu trec prin asta!

   Răspunde

Lasă un comentariu