Tsu Social Tutorial | O rețea de socializare care te plătește

5
(1)

În lumea vastă a internetului, oportunitățile de a intra în contact unii cu alții abundă. Aici, în spațiul cibernetic, ne împletim pentru a crea o comunitate înfloritoare. Fiecare dintre noi, în calitate de utilizatori activi ai rețelelor sociale, contribuim cu un conținut unic care susține și alimentează această lume interconectată. Dintr-o plajă nesfârșită de rețele sociale, aș dori să vă prezint una neobișnuită: Tsu Social.

Citește și Socializare virtuală, schimburi interculturale și token-uri

Tsu Social este o fuziune neașteptată a structurii unei rețele sociale și a elementelor specifice marketingului pe mai multe niveluri (MLM). Este firesc să ne întrebăm cum ar putea funcționa această combinație într-un spațiu digital atât de familiar.

Ce înseamnă multi level marketing sau MLM?

Așa-numitul marketing pe mai multe niveluri sau MLM este un concept care poate fi explicat cu o mică poveste. Imaginați-vă pe Daniel, care deține un produs grozav și alege să îl vândă prietenului său Vasile. Entuziasmat, Vasile i-l dă lui Ionuț, care în cele din urmă reușește să i-l vândă lui Nicolae.

Astfel, atunci când Vasile vinde acel produs, Daniel primește o mică parte din profit sub forma unui comision. În mod similar, atunci când Ionuț face o vânzare, Daniel și Vasile beneficiază de un procent din acea tranzacție. În cele din urmă, atunci când Nicolae vinde, atât Ionuț, cât și Vasile și Daniel sunt recompensați cu comisioane.

Un sistem MLM bine conceput este menit să funcționeze continuu, fără a se opri sau a stagna. Aruncați o privire la imaginea de mai jos pentru a înțelege mai clar acest proces.

Tsu social MLM rețeaPin

Pe de altă parte, în rețelele sociale obișnuite, utilizatorii plătesc pentru publicitate, dar rețeaua primește toate câștigurile, în timp ce promotorii nu primesc nimic pentru munca lor. În schimb, Tsu Social oferă cu mândrie și generozitate jumătate din profituri celor care generează conținut original și îl promovează pe platforma lor.

Citește mai mult: Câștigați bani în mediul online din SOCIAL MEDIA cu AdComment

Tsu Social creează un spațiu primitor pentru creatorii de conținut original, asemănător unei piețe unde aceștia își pot vinde abilitățile ca produse sau servicii. Fiecare vânzare le aduce un comision de 50% și, în mod firesc, toate veniturile din tranzacții se adaugă în conturile lor, crescând progresiv.

Cum ne putem înscrie pe Tsu Social?

Pentru a vă alătura comunității virtuale Tsu Social, urmați acești pași simpli, ghidați de tehnologia modernă a smartphone-urilor.

Descărcați aplicația

Îndreptați-vă atenția către magazinul de aplicații al dispozitivului dvs. mobil, fie Google Play, fie App Store. Cu câteva atingeri ușoare ale ecranului, căutați și descărcați aplicația Tsu Social, care are o dimensiune de 64,97 MB.

Evaluări și recenzii

Până în prezent, Tsu Social se bucură de laudele multor utilizatori. Pe Google Play, aplicația are un rating de 3,8 din 5 stele și peste 16 000 de recenzii.

tsu social sau display appPin

Notă: Tsu Social și-a schimbat denumirea în Display Social.

Utilizatorii App Store, pe de altă parte, au fost mai generoși, acordându-i un rating de 4,7 din 5 stele și peste 800 de recenzii.

Instalarea și accesarea aplicației

După ce aplicația este descărcată și instalată pe dispozitivul dumneavoastră, deschideți-o și pregătiți-vă să vă înscrieți. Un detaliu important în acest proces este să furnizați o adresă de e-mail validă.

Completarea informațiilor personale

În ultimul pas, vi se va cere să împărtășiți câteva informații personale, cum ar fi numele complet, numele de utilizator, parola și data nașterii. Fiți sincer și furnizați date veridice despre dumneavoastră.

înscriere pe rețeaua Tsu SocialPin

Sfat: Pentru a vă bucura de o experiență plăcută și autentică în aplicația Tsu Social, asigurați-vă că informațiile pe care le furnizați sunt cât se poate de reale.

Tsu Social – Rețeaua socială care recompensează interacțiunea

Tsu Social este o platformă de rețea socială online care vă oferă posibilitatea de a câștiga recompense pentru interacțiunile dvs. prin crearea și distribuirea de conținut, cum ar fi vizualizări, aprecieri sau sprijinirea altora. Lansată inițial la 21 octombrie 2014, rețeaua a suferit o întrerupere temporară în 2016 din cauza unei gestionări defectuoase.

Citește și Crearea online de conținut original, Blockchain prin Ecency

În prezent, Tsu Social se bucură de patronajul unei companii imobiliare cu active de peste 1,5 miliarde de dolari, condusă de directorul general Larry Krauss. Principala atracție a rețelei sunt comisioanele pe care le oferă din vânzări, care au făcut-o un rival de temut pentru Facebook, platforma de socializare mult mai populară.

Lecțiile învățate din trecut

Vă întrebați de ce Tsu Social a trebuit să fie închisă în 2016? Aparent, un factor important a fost reprezentat de comisioanele prea generoase acordate la acea vreme, care ajungeau până la 90% pentru agenții de publicitate și creatorii de conținut.

În urma acestei experiențe, platforma a adoptat o abordare mai echilibrată, oferind acum 50% din câștiguri.

Cum să câștigați bani online cu Tsu Social

Vreți să profitați de această rețea socială pentru a câștiga un venit suplimentar? Pur și simplu postați conținut original, cum ar fi fotografii, videoclipuri sau texte, iar câștigurile dvs. vor crește odată cu numărul de vizualizări. Mai multe vizualizări înseamnă mai mulți bani în buzunarul dumneavoastră.

Promovând linkul de invitație și atrăgând noi membri în comunitatea Tsu Social, veți primi un comision de 10% din câștigurile acestora. Acest lucru face ca interacțiunea cu alți utilizatori să fie nu doar distractivă, ci și profitabilă.

Care este minimul de plată?

La Tsu Social, suma minimă pe care o puteți retrage este de 15$. Acest lucru se poate face prin PayPal. În cadrul profilului dumneavoastră, există o secțiune numită „Banca„, unde vă puteți transfera câștigurile obținute pe Tsu Social. Plățile se fac în mod normal de luni până joi, săptămânal.

Notă: Vă puteți accesa profilul prin intermediul butonului cu 3 linii orizontale din colțul din stânga sus.

Avantajele și dezavantajele

Iată care sunt avantajele:

  • Compania din spatele Tsu Social, Terracap Group, are peste 1,5 miliarde de dolari în investiții imobiliare;
  • un comision generos de 50% din vânzări;
  • o reputație solidă, în ciuda închiderii temporare din 2016.

Iată care sunt dezavantajele:

  • Accesibilitate limitată, doar pe dispozitive mobile;
  • implicarea într-un sistem MLM;
  • venituri fluctuante.

Ce aduce Tsu Social în plus?

Cel mai notabil aspect al acestei rețele sociale este libertatea de a posta o varietate de conținut, de la imagini și videoclipuri la linkuri web și text. Puteți chiar să o folosiți pentru a îmbunătăți SEO-ul propriului site web.

Câștiguri și promovare prin Tsu Social

Unii utilizatori nemulțumiți de Facebook au apelat la Tsu Social pentru a-și promova site-urile, cu rezultate surprinzător de bune. Așadar, vă puteți promova site-ul, conținutul, videoclipurile sau fotografiile și, în același timp, puteți câștiga bani frumoși prin intermediul acestei platforme.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu