Tsu Social Tutorial | O rețea de socializare care te plătește

5
(1)

Internetul ne oferă posibilitatea să socializăm. Noi trăim într-un univers de socializare în care cu toții contribuim la buna funcționare al acesteia prin crearea de conținut. Toți, care folosim astfel de rețele de socializare, suntem creatori de conținut. Acest conținut este cel care generează energia necesară pentru aceste rețele de socializare. De aceea, în acest articol o să vă prezint o rețea de socializare puțin mai deosebită și care se numește Tsu Social.

Citește și Socializare virtuală, schimburi interculturale și token-uri

Tsu Social combină elemente de MLM cu creare de conținut pe o rețea de socializare. Trebuie să recunosc că sună cam ciudat folosirea unor elemente de MLM într-o rețea de socializare. Haideți să vă dau un exemplu prin care să vă explic pe scurt cam ce înseamnă sistemul MLM.

Ce înseamnă multi level marketing sau MLM?

Daniel are un produs pe care dorește să îl vândă lui Vasile. Vasile, la rândul lui, vinde același produs lui Ionuț. Ionuț reușește să îl vândă mai departe lui Nicolae.

Drept urmare, când Vasile reușește să vândă un produs, atunci Daniel primește un comision din acea vânzare. De fiecare dată când Ionuț vinde ceva, atunci Daniel și Vasile vor primi anumite procente din acea vânzare și așa mai departe.

Pentru o tranzacție reușită de către Nicolae, atât Ionuț cât și Vasile și Daniel vor primi un comision din vânzarea respectivă. Într-un sistem MLM care este construit cum trebuie, aceste tranzacții nu vor avea nici o finalitate, în sensul că vor continua și vor continua fără pericolul de stagnare.

Pentru o înțelegere mai corectă, puteți verifica imaginea de mai jos.

Tsu social MLM rețeaPin

Într-o rețea de socializare normală, persoanele plătesc pentru publicitate. Rețelele de socializare vor păstra toți banii rezultați din aceste tranzacții. Cei care promovează nu vor primi nimic pentru efortul lor. În schimb, Tsu Social pune foarte mult accent pe cei care creează conținut original. Cei care își promovează conținutul creat pe această rețea de socializare vor primi 50% din câștiguri.

Citește mai mult: Câștigați bani în mediul online din SOCIAL MEDIA cu AdComment

Mai mult decât atât, Tsu social asigură un mediu propice pentru cei care creează conținut original, adică un fel de piață unde vor putea să-și vândă produsele sau serviciile. Toți cei care reușesc să-și vândă produsele sau serviciile pe această piață vor primi 50% comisioane de vânzare. Toți banii generați din vânzarea produselor sau serviciilor vor fi adaugați în contul dumneavoastră în fiecare zi.

Cum ne putem înscrie pe Tsu Social?

Singura modalitate de înregistrare este prin intermediul telefonului mobil. Indiferent ce tip de telefon utilizați, puteți folosi atât Google Play cât și AppStore pentru a descărca această aplicație. La momentul realizării acestui articol, Tsu Social avea o notă de evaluare pe Google Play de 3.9 din 5 posibile cu peste 2 200 de recenzii. În schimb pe AppStore, nota de evaluare dată de către utilizatorii acesteia este de 4.7 din 5 posibile, cu peste 800 de recenzii.

înscriere pe rețeaua Tsu SocialPin

În funcție de telefonul folosit, accesați magazinul online de aplicații Google Play sau AppStore. Căutați și instalați aplicația Tsu social. Fișierul necesar pentru descărcare este de 64.97 MB.

După ce ați instalat Tsu Social, vi se va cere o adresă de email. După ce ați introdus adresa de email, veți fi nevoit să adăugați anumite date personale, și anume:

  • numele dumneavoastră;
  • nume de utilizator;
  • parola;
  • data nașterii.

Notă: Încercați pe cât posibil să oferiți informații reale despre dumneavoastră.

Ce este Tsu Social?

Tsu social este o rețea de socializare care vă recompensează pentru a interacționa cu alte persoane prin creare de conținut, vizualizări, like-uri sau asistență. Această rețea a fost inițial lansată pe data de 21 octombrie 2014. Din păcate, Tsu social a fost închisă în anul 2016 datorită unei conduceri defectuoase.

Citește și Crearea online de conținut original, Blockchain prin Ecency

În momentul de față este deținută de o companie imobiliară de peste 1.5 miliarde de dolari, având ca director pe Larry Krauss. Comisioanele din vânzare au făcut ca această rețea de socializare să ajungă atât de populară și să facă o adevărată concurență unei alte rețele mult mai cunoscute, pe nume Facebook.

Dar care a fost motivul principal care a dus la închiderea acestei rețele de socializare în 2016?

Pe vremea aceea, comisioanele primite de agenții de publicitate sau creatorii de conținut se ridicau la aproape 90% comision. Acest lucru a dus la ”falimentul” sau închiderea acestei promițătoare rețele de socializare. Se pare că au învățat ceva din experiența aceea, oferind doar 50% din câștigurile realizate.

Cum puteți face bani online de acasă cu Tsu Social?

Pentru a câștiga bani cu această rețea de socializare trebuie să postați doar conținut original (fotografii, videoclipuri sau conținut scris). Câștigurile vor veni în urma vizualizărilor realizate de către conținutul dumneavoastră. Cu cât aveți mai multe vizualizări, cu atât veți face mai mulți bani.

Puteți să vă promovați link-ul de invitație și să aduceți noi persoane pe această rețea de socializare. Și astfel, veți obține un comision 10% din câștigurile realizate de către aceștia.

Care este minimul de plată?

Minimul de plată pentru Tsu Social este de 15$ și poate fi retras prin metoda PayPal. În profilul dumneavoastră aveți o secțiune care se numește ”Bank”. Aici veți putea retrage câștigurile realizate pe Tsu Social. De regulă, plățile vor fi procesate de luni până joi, în fiecare săptămână.

Notă: Profilul poate fi accesat prin butonul care afișează 3 linii orizontale. Acest buton este plasat în colțul din stânga sus.

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Acestea sunt avantajele

  • compania din spatele acestei rețele de socializare este Terracap Group, cu peste 1.5 miliarde de dolari în investiții imobiliare;
  • un comision de vânzare de 50%;
  • o reputație pozitivă, chiar dacă a fost închisă în anul 2016;

Acestea sunt dezavantajele

  • este disponibil doar pe platformele mobile;
  • sistemul MLM;
  • câștiguri care nu prezintă stabilitate.

Cel mai mare avantaj al acestei rețele de socializare este faptul că puteți posta orice conținut, de la imagini, videoclipuri, link-uri web ajungându-se până la conținut scris. Chiar puteți folosi această rețea pentru a vă îmbunătăți SEO pentru site-ul dumneavoastră.

Citește și Bani din TikTok – Moduri, sugestii și informații utile

Sunt persoane care au avut probleme cu Facebook și au încercat Tsu Social pentru a-și promova site-urile. Rezultatele au fost mai mult decât promițătoare. Drept urmare, vă puteți promova site-ul, conținutul, videoclipurile sau pozele și puteți câștiga bani frumoși cu aceasta rețea de socializare.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania