ClixToYou Tutorial | Clickuri pe reclame – Merită sau nu?

joburi online gratuite cu SproutGigs
0
(0)

Realitatea este că foarte multe persoane se bazează pe site-urile PTC pentru a face bani în mediul online. Dar, doar o mică parte dintre acestea reușesc să obțină un venit serios din aceste site-uri. Această situație se aplica unui alt site PTC, despre care vom discuta în acest articol. Este vorba despre ClixToYou.

Veți afla informații despre cum să ne înscriem, modalitățile disponibile prin care veți putea face bani, și cel mai important, dacă merită efortul pentru a lucra cu acest site PTC.

Ce este ClixToYou?

Înainte să ne înregistrăm pe acest site, ar trebui să cunoaștem câteva detalii despre ClixToYou. Ce putem să spunem despre un site PTC? În afară de a da clickuri pe niște reclame și de a completa sondaje de opinie, nu prea avem mare lucru de făcut.

Citește și Metode de a obține bani pe internet cu Rotate4All

Poate, din această cauză, sunt atât de căutate acest gen de site-uri. Acest site este un caz fericit, unde mai putem face și altceva decât dat clickuri pe reclame. Aici fac trimitere la Star-Clicks, un alt site PTC, unde chiar nu nu avem oportunități suficiente de a face bani online.

Cum ne putem înregistra pe ClixToYou?

În sfârșit am revenit la normal. Adică, un site unde nu trebuie să trecem prin multe etape doar ca să ne facem un amărât de cont nou. Din nou, fac referire la site-ul Star-Clicks, unde procesul de înregistrare este unul prea complex pentru un site PTC. Așadar, pentru a ne face un cont nou pe ClixToYou, trebuie să furnizăm următoarele informații, și anume:

 • numele dvs;
 • adresa de email;
 • nume utilizator;
 • parola.

După ce am adăugat toate aceste detalii, vom primi pe adresa de email un link de activare cont. Drept urmare, verificați adresa de email și dați click pentru a vă activa contul. Și, astfel, cu puțin efort (câteva minute), v-ați creat un cont nou pe ClixToYou.

Cum putem face bani online de acasă cu ClixToYou?

Acum că am reușit să ne înregistrăm pe ClixToYou, putem trece la treaba imediat. Dar să vedem ce putem face pentru a câștiga bani.

În mare parte, dumneavoastră veți da clickuri pe reclame sau veți completa sondaje și alte oferte prin intermediul platformelor specializate, care sunt disponibile pe acest site. Dar, să vedem dacă merită să realizăm aceste activități și cam la ce câștiguri vă puteți aștepta.

Faceți bani din clickuri pe net

reclame PTC pe ClixToYouPin
reclame PTC ClixToYou

La prima vedere, sună destul de bine. Să facem bani doar din niște clikuri pe diferite reclame de câteva secunde. După ce mi-am creat contul, am accesat secțiunea de reclame pentru a vedea numărul și valoarea în bani al acestora. Mare mi-a fost surpriza când am văzut câte reclame aveam pentru a da click.

Nu mă deranjează să dau clicuri pe reclame. Problema a apărut atunci când am văzut valoarea acestor reclame. Aveam 2 reclame de 0.01$, 2 reclame de 0.0005 și multe, dar multe reclame de 0.0003$, 0.0002$ și chiar de 0.0001$. Prea multe zerouri pentru gustul meu, glumind puțin.

completați captcha

Pentru a viziona aceste reclame, trebuie doar să dați click pe acestea, se va deschide reclama, și la final veți completa o imagine de securitate, după cum puteți vedea în imaginea de mai sus.

Bani online completând oferte sau sondaje de opinie

Un site PTC ne pune la dispoziție și alte mijloace prin care putem face bani online. Pentru a ajunge la minimul de retragere, ar trebui să realizăm și alte activități. Nu este suficient doar să dam clickuri pe reclame ca niște ”roboți”. Astfel, putem să completăm diverse oferte sau sondaje de opinie. Acestea sunt furnizate de platforme specializate.

Citește Puteți câștiga bani din clickuri pe reclame cu Star-Clicks?

Ofertele sau sondajele de opinie pot fi accesate în secțiunea ”Offer Walls”. Pentru a completa oferte, dumneavoastră veți lucra cu următoarele platforme online:

 • AdGem;
 • Revenue Universe;
 • PollFish;
 • AdscendMedia.

Acestea sunt doar câteva exemple de furnizori de sondaje sau oferte. În mare parte, veți lucra doar cu acestea. Celelalte nu prea au oferte pentru România sau nu sunt atractive din punct de vedere financiar.

Nu știu cât de util este să completați sondaje prin acest site. Sunt alte surse mult numai eficiente, care vă pot oferi mult mai multe opțiuni de a face bani de acasă. Aici putem enumera site-uri precum TGM Panel, InstaGC, RewardingWays sau SwagBucks. Totul depinde de preferințele fiecăruia.

Ce este ClixToYou Grid?

În această secțiune, dumneavoastră aveți 25 de încercări prin care puteți câștiga până la 0.05$. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vizionați reclame de 8 secunde. Numărul de încercări poate fi mărit doar dacă veți investi bani prin cumpărarea de abonamente. Eu nu vă recomand să faceți acest lucru. În mod normal, veți primi pentru o reclamă vizionată suma de 0.0003$.

În ce constă programul de promovare?

În secțiunea ”Banners”, aveți un link special pentru promovare. Oricine folosește acest link pentru a se înscrie pe ClixToYou, devine în mod automat referalul dvs. Pentru a face bani cu acest program de promovare, persoanele invitate trebuie să fie active, adică să dea clickuri sau să completeze sondaje în mod regulat.

Comisionul obținut depinde de tipul de cont pe care îl dețineți. De fiecare dată când un referal vizionează o reclamă, dumneavoastră veți obține 80% din câștigul acelei reclame. Dacă un referal cumpără un abonament, veți mai primi suma de 0.25$. Aceste cifre se pot îmbunătăți doar dacă achiziționați alte abonamente.

Sunt 2 tipuri de referali, și anume:

 • referali direcți;

Aceștia sunt cei care se vor înscrie acest site prin intermediul link-ului de referință. Aceștia vor rămâne pe viață (vorba vine) în contul dvs.

 • referali închiriați.

Pentru a închiria referal, trebuie să băgați bani. Acești referali se pot închiria pe o durată de 30 de zile.

Închiriere referali – Costuri

Haideți să vedem, cam de cați bani este nevoie pentru a închiria referali. Pentru a închiria referali, trebuie să plătiți următoarele sume de bani:

 • 0.20$ pentru un referal;
 • 0.60$ pentru 3 referali;
 • 1$ pentru 5 referali;
 • 2$ pentru 10 referali;
 • 4$ pentru 20 referali;
 • 5$ pentru 25 referali.

Țineți cont de următorul aspect, atunci când închiriați referali. Nu este obligatoriu ca acești referali să fie și activi. Toți referalii inactivi trebuie să fie reciclați. Fiecare reciclare vă costă bani. Drept urmare, este important să vă faceți niște calcule înainte să treceți la partea unde veți închiria referali.

Pe multe astfel de site-uri, am întâlnit numeroase plângeri din partea celor care au inchriat referali. Marea majoritate al acestor referali erau boți. În această situație, nici nu se mai punea în discuție ideea de profit. Totul se făcea în folosul celor care au creat aceste site-uri PTC.

Care sunt abonamentele?

Pe ClixToYou sunt disponibile 4 abonamente:

 • standard (gratuit);
 • Golden lunar;

Acest abonament vă costă 10$ lunar.

 • ClixToYou Builder;

Acest abonament vă costă 25$, dar se plătește anual.

 • Clix Golden.

Pentru a cumpără acest ultim abonament, aveți nevoie de suma de 55$, care este valabilă 1 an de zile.

Teoretic, aceste abonamente pot fi utilizate doar dacă închiriați referali sau dacă aveți un număr mare de persoane care au utilizat link-ul dumneavoastră de promovare. Dacă vă bazați doar pe clickurile proprii, atunci să nu îndrăzniți să investiți vreun ban pe acest site.

Chiar și așa, eu nu pot să vă recomand să bagați bani pe astfel de site-uri PTC. Acestea, de regulă, nu au durată de viață prea lungă. La un moment dat, acestea vor ajunge în momentul în care nu vor mai putea respecta obligațiile față de membrii acestora.

Care sunt metodele de plată?

Pentru a putea retrage, aveți nevoie de 200 de puncte. Acest lucru este valabil doar pentru conturile gratuite. Punctele pot fi obținute din completarea de sondaje sau oferte. Teoretic, fiecare sondaj completat va poate aduce 25 de puncte.

Acestea sunt metodele de plată:

 • Neteller;
 • AirTM;
 • Bitcoin;
 • Skrill;
 • PM;
 • Payeer;
 • Litecoin.

Notă: Minimul de retragere este de 2$.

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Acestea sunt avantajele

 • modalități variate pentru retragere;
 • înscrierea este gratuită;

Acestea sunt dezavantajele

 • potențial de câștig foarte redus;
 • comisioane de retragere exagerate;
 • pentru a face bani, trebuie să investiți bani din buzunarul propriu;

Merită sau nu?

ClixToYou este un site care plătește. Sunt foarte multe plăți afișate pe diverse forumuri de specialitate. Un membru gratuit nu va putea câștiga mare lucru pe acest site PTC.

Chiar dacă au un minim de retragere de numai 2$, tot va fi dificil să ajungeți la acea sumă de bani. Atâta timp petrecut pentru a obține 2$. Cu siguranță, nu merită să vă înscrieți pe ClixToYou.

În cazul în care vă gândiți să investiți bani, atunci sunt ceva șanse să obțineți un mic profit. Dar și așa, este destul de riscant. Poate dacă aduceți mulți referali, atunci pot să spun că merită să investiți timp și bani în acest site PTC.

Cu alte cuvinte, eu nu pot să vă recomand utilizarea acestui site pentru a face bani în mediul online.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Curve Card de plată universal
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania