ClixToYou Tutorial | Clickuri pe reclame – Merită sau nu?

0
(0)

Realitatea simplă și clară e că o mulțime de oameni apelează la site-urile PTC pentru a face bani din clickuri în mediul online. Cu toate acestea, doar o fracțiune mică reușesc să genereze un venit solid prin clickuri pe reclame pe aceste platforme. Acest fenomen se aplică și la ClixToYou, un site PTC despre care vorbim astăzi.

Vei afla cum să te înscrii pentru a face bani din clickuri, care sunt metodele disponibile de a câștiga bani și, bineînțeles, dacă merită timpul și energia ta să faci clickuri pe reclame cu acest site PTC.

Ce este ClixToYou?

Dacă te gândești să te înscrii aici, ar fi bine să știi niște chestii de bază. Deci, ce face un site PTC ca ClixToYou? Ei bine, în principiu, dai clickuri pe reclame și răspunzi la niște sondaje. Nu poate fi mai complicat de atât.

Citește și Metode de a obține bani pe internet cu Rotate4All

Dar, vezi tu, tocmai simplitatea asta face ca site-uri de genul să fie atât de populare. ClixToYou e unul dintre cele fericite, unde poți face mai mult decât să câștigi bani din clickuri pe reclame. Gândește-te la Star-Clicks, un alt site PTC, unde opțiunile de a face bani online sunt destul de limitate.

Cum ne putem înregistra pe ClixToYou?

Ce bine, am revenit la simplitate. Adică, avem un site care nu ne face să trecem prin zeci de pași doar pentru a ne deschide un cont simplu. Aici nu e ca la Star-Clicks, unde trebuie să fii expert în navigare ca să îți creezi un cont. Ei bine, pentru a vă deschide un cont pe ClixToYou, veți avea nevoie de următoarele informații:

 • numele dumneavoastră;
 • adresa de email;
 • nume de utilizator;
 • parolă.

După ce introduceți toate aceste date, veți primi un link de activare direct în inbox-ul dumneavoastră. Verificați adresa de email, apoi dați click pe link pentru a vă activa contul. Gata, în câteva minute, vă veți bucura de un cont nou pe ClixToYou.

Cum putem face bani online de acasă cu ClixToYou?

Cum poți face bani de acasă cu ClixToYou, întrebi? E simplu. Odată ce te-ai înregistrat pe site, poți începe să faci bani imediat. Acum, hai să vedem exact ce poți face pentru a aduna ceva bani în buzunar.

Mai exact, tu o să dai clickuri pe reclame sau o să completezi sondaje și alte oferte interesante. Toate astea se găsesc pe platforme special create, pe care le poți accesa direct de pe site-ul ClixToYou. Și acum, o întrebare bună: merită sau nu să te apuci de aceste activități? Hai să vedem ce câștiguri poți avea.

Faceți bani din clickuri pe net

Faceți bani din clickuri pe internet, zici? Sună atractiv, nu-i așa? Imaginează-ți că ai un cont nou și ai intrat pe secțiunea de reclame, doar ca să vezi câte oportunități ai să câștigi. Ei bine, am pățit-o și eu.

reclame PTC pe ClixToYouPin
reclame PTC ClixToYou

Când am dat click să văd reclamele disponibile, m-a lovit o surpriză. Aveam reclame pe care să dau click, da, dar sumele erau…să zicem, mai puțin impresionante.

Găsești două reclame de un cent, alte două de 0.0005 dolari, și o grămadă de altele de 0.0003, 0.0002 și, bineînțeles, 0.0001 dolari. Sincer, prea multe zerouri pentru mine.

completați testul captchaPin

E foarte simplu să vezi reclamele. Dai click pe ele, reclama se deschide, iar la final, trebuie doar să completezi o imagine de securitate. Exact ca în fotografia de mai sus.

Bani online completând oferte sau sondaje de opinie

Știi, un site PTC nu doar că îți dă posibilitatea să faci bani din clickuri pe reclame, dar te ajută să mărești venitul în alte moduri. Pentru a ajunge la suma minimă pe care o poți retrage, ai nevoie să faci și alte lucruri, nu doar să apeși pe reclame ca un robot. Asta înseamnă că poți completa oferte sau răspunde la sondaje de opinie. Platforme specializate se ocupă de asta.

Poți găsi aceste oferte și sondaje în secțiunea numită ”Offer Walls”. Iar pentru asta, vei colabora cu următoarele platforme online:

 • AdGem;
 • Revenue Universe;
 • PollFish;
 • AdscendMedia.

Acestea sunt doar câteva exemple. Majoritatea ofertelor pentru România vin de la aceste platforme. Celelalte nu sunt așa de relevante financiar.

Dar să fim sinceri. Dacă vrei să completezi sondaje, există și alte opțiuni mai eficiente. Site-uri ca TGM Panel, InstaGC, RewardingWays sau SwagBucks pot să îți ofere mai multe șanse de a face bani de acasă. În final, totul depinde de ce preferi tu.

Ce este ClixToYou Grid?

Aici ai la dispoziție 25 de ocazii să faci niște bănuți, până la 0,05 dolari. Simplu, doar urmărești niște reclame pentru 8 secunde. Dacă vrei mai multe încercări, ar trebui să bagi niște bani pentru a-ți cumpăra un abonament.

Dar, sincer, nu cred că e o idee bună să faci asta. De obicei, pentru fiecare reclamă pe care o vezi, vei primi 0,0003 dolari.

În ce constă programul de promovare?

În zona numită Banners, găsești un link special, creat doar pentru tine. Dacă cineva dă click pe acest link și se înregistrează pe ClixToYou, persoana aceea devine imediat ”copilul tău” – în termeni mai tehnici, devine referalul tău.

Dar atenție, nu e suficient ca ei să se înscrie. Trebuie să fie și activi. Cu alte cuvinte, să dea clickuri pe reclame sau să completeze sondaje constant.

Cât câștigi? Ei bine, asta depinde de ce tip de cont ai la ClixToYou.

De pildă, când referalul tău se uită la o reclamă, tu iei 80% din bani din clickuri pe acea reclamă. Și dacă referalul alege să cumpere un abonament, încasezi în plus 0,25 dolari. Și da, aceste sume pot crește dacă decizi să îți îmbunătățești abonamentul.

Există două feluri de referali:

 • Referali direcți;

Oamenii care se înregistrează pe site folosind linkul tău. O să fie legați de contul tău pentru totdeauna. Nu, serios, nu scapi de ei! 😀

 • Referali închiriați.

Vrei mai mulți? Trebuie să investești niște bani. Îi poți ”închiria” pe acești referali pentru 30 de zile.

Închiriere referali – Costuri

Haide să discutăm despre câți bani ai nevoie pentru a închiria referali. Prețurile sunt următoarele:

 • 0,20$ pentru un referal;
 • 0,60$ pentru 3 referali;
 • 1$ pentru 5 referali;
 • 2$ pentru 10 referali;
 • 4$ pentru 20 referali;
 • 5$ pentru 25 referali.

Iată ce trebuie să știi când decizi să închiriezi referali. Nu toți referalii vor fi neapărat activi. Referalii inactivi trebuie schimbați, ceea ce înseamnă costuri suplimentare pentru tine. Prin urmare, fă-ți bine calculele înainte de a închiria referali.

Am văzut pe multe site-uri de acest tip numeroase plângeri. Majoritatea referalilor erau, de fapt, roboți. Așa că ideea de a face profit devine aproape nulă. Aceste site-uri PTC par a fi create mai mult în beneficiul celor care le-au lansat.

Care sunt abonamentele?

Pe ClixToYou sunt disponibile 4 abonamente:

 • standard (gratuit);
 • Golden lunar;

Acest abonament vă costă 10$ lunar.

 • ClixToYou Builder;

Acest abonament vă costă 25$, dar se plătește anual.

 • Clix Golden.

Pentru a cumpără acest ultim abonament, aveți nevoie de suma de 55$, care este valabilă 1 an de zile.

Aceste abonamente funcționează mai bine doar dacă închiriezi referali sau ai mulți oameni care au dat click pe link-ul tău de promovare. Dacă te bazezi doar pe clickurile tale, mai bine nu cheltui niciun ban aici.

Trebuie să te avertizez, totuși. Nu îți recomand să investești bani în site-uri PTC. De cele mai multe ori, nu rezistă mult timp. La un moment dat, nu vor mai putea să își țină promisiunile față de membri.

Care sunt metodele de plată?

Pentru a putea retrage, aveți nevoie de 200 de puncte. Acest lucru este valabil doar pentru conturile gratuite. Punctele pot fi obținute din completarea de sondaje sau oferte. Teoretic, fiecare sondaj completat va poate aduce 25 de puncte.

Acestea sunt metodele de plată:

 • Neteller;
 • AirTM;
 • Bitcoin;
 • Skrill;
 • PM;
 • Payeer;
 • Litecoin.

Notă: Minimul de retragere este de 2$.

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Avantaje 👍

 • Ușurința de Utilizare: Te înscrii, confirmi emailul și gata, poți începe să faci bani de acasă.
 • Diverse metode de câștig: Poți face bani din sondaje online, vizionarea de reclame, jocuri și chiar și din recomandarea altor persoane să folosească aplicația.
 • Oportunități pentru Reclamă: Dacă ai un site web sau un serviciu online, poți să îți faci publicitate aici.
 • Plăți Multiple: Aplicația oferă diferite metode de plată, inclusiv monede virtuale.
 • Divertisment: Unele dintre metode, ca vizionarea de clipuri video sau jocuri, pot fi chiar distractive.

Dezavantaje 👎

 • Venituri Minime: Cât câștigi e puțin, aproape simbolic. Adică, ai nevoie de mult timp și efort pentru a face o sumă decentă de bani.
 • Lipsa PayPal: Dacă ești obișnuit să folosești PayPal, acest site nu îți va fi de ajutor.
 • Înșelătoare la Prima Vedere: Arată bine, pare profesionistă, dar câștigurile sunt mici.
 • Timp Consumator: Vizionarea de reclame și videoclipuri necesită mult timp pentru un câștig foarte mic.
 • Obiective Greu de Atins în Jocuri: Unele jocuri te obligă să ajungi la anumite niveluri pentru a primi banii promiși, ceea ce poate fi destul de greu.

Merită sau nu?

ClixToYou te va plăti, da, dar nu te aștepta la o avere. Multe forumuri de specialitate au postat plăți provenite de la ei. Însă dacă te înscrii gratuit, nu vei reuși să strângi prea mult.

Cu un prag minim de retragere de doar 2 dolari, s-ar putea să crezi că e ușor. N-ai să te îmbogățești doar din clickuri pe reclame. Nu merită efortul, crede-mă.

Dacă totuși te gândești să investești niște bani, există o șansă, fie ea și mică, să faci un profit. Dar să știi, e riscant. Acum, dacă ai putea aduna o grămadă de oameni care să facă clickuri pe reclame pentru tine, atunci da, aș zice că e o afacere.

În concluzie, nu îți recomand să folosești ClixToYou pentru a face bani online.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu