Minare de monedă bitcoin pentru începători cu CryptoTab

5
(2)

Activitatea de minare de monedă bitcoin sau alte criptomonede poate fi un domeniu confuz pentru mulți dintre noi, dar există oportunități de a mina monede digitale fără a avea nevoie de un computer puternic. Una dintre aceste opțiuni este utilizarea unui program de navigare pe internet, cum ar fi CryptoTab sau DECENTR. Astăzi, vreau să vă prezint un astfel de program, CryptoTab Browser, care vă permite să minați bitcoin fără a avea nevoie de echipamente hardware costisitoare.

Este important să înțelegeți că acest tip de minerit poate fi o oportunitate reală, dar, ca în orice activitate de câștig online, trebuie să fiți atenți la posibilele escrocherii sau scheme Ponzi. Prin urmare, este esențial să căutați informații suplimentare și să faceți cercetări înainte de a decide dacă acest program este potrivit pentru dumneavoastră.

Citește și Obțineți până la 200 $ în Bitcoin pe net folosind FreeBitcoin | Merită sau nu?

CryptoTab Browser pare a fi o modalitate ușoară de a începe să extrageți criptomonede, cum ar fi bitcoin. Cu toate acestea, este natural să ne întrebăm dacă acest program este cu adevărat o alegere potrivită pentru a obține criptomonede.

În această recenzie, vom analiza mai îndeaproape CryptoTab Browser și vom discuta caracteristicile sale, precum și beneficiile și posibilele probleme cu care v-ați putea confrunta atunci când îl utilizați.

Scopul acestui articol este de a vă oferi informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie informată cu privire la posibilitatea de a începe sau nu să extrageți criptomonede cu acest program.

Ce este CryptoTab Browser?

Sunteți familiarizat cu browserul Google Chrome pentru navigarea pe internet. CryptoTab Browser dispune de majoritatea caracteristicilor pe care le puteți găsi în browserul Google Chrome. Cu toate acestea, nu este o condiție esențială ca dumneavoastră să fiți familiarizat cu browserul Google Chrome. Unii oameni preferă Mozilla, alții preferă să folosească Opera sau Microsoft Edge.

Minare de monedă bitcoin cu CryptoTabPin
Minare de monedă bitcoin cu CryptoTab

CryptoTab Browser este un program de navigare web care vă oferă posibilitatea de minare de monedă bitcoin. Această activitate se realizează în timp ce veți folosi acest browser pentru a vă desfășura activitățile zilnice online.

Dar ce face ca CryptoTab să fie atât de popular în rândul internauților?

În mod normal, pentru a mina criptomonede, aveți nevoie de adevărate platforme sau instrumente special concepute pentru a efectua această activitate de minare de monedă bitcoin.

Dar cu CryptoTab, puteți extrage bitcoin, dar în același timp puteți desfășura și alte activități online. Cu alte cuvinte, nu veți fi blocat într-o singură activitate, ci vă puteți implica în alte îndeletniciri pe care le desfășurați în mod obișnuit.

Cum se instalează CryptoTab Browser?

Pentru a începe să extrageți bitcoin, trebuie să instalați programul pe computer sau pe telefonul mobil. În funcție de preferințele dumneavoastră, puteți alege să instalați browserul pe calculatorul dumneavoastră sau printr-o aplicație, în funcție de tipul de dispozitiv mobil pe care îl aveți.

Citește și Merită să minați moneda TIME cu aplicația TimeStope?

Pe pagina principală, aveți butonul de descărcare. Acesta se află în meniul principal din partea de sus a ecranului.

Dar s-ar putea să doriți să vă folosiți și telefonul mobil pentru a mina moneda bitcoin. În acest caz, aveți la dispoziție cele 2 linkuri pentru a descărca aplicația fie prin Google Play, fie folosind magazinul de aplicații AppStore. Așadar, dumneavoastră sunteți acoperit indiferent de opțiunea de instalare pe care o preferați.

CryptoTab MobilePin
CryptoTab Aplicație (Google Play sau AppStore)

Procesul de instalare este foarte asemănător cu instalarea unui alt program de navigare numit Google Chrome.

Acum că ați instalat programul, ar trebui să aveți un cont în care sunt salvate toate informațiile care vă identifică ca proprietar de drept.

Pentru a face acest lucru, CryptoTab vă oferă următoarele modalități de autentificare:

 • Google;
 • Apple;
 • Facebook;
 • Twitter;
 • VK.

Pentru a evita pierderea acestor informații, vă recomand să folosiți una dintre opțiunile enumerate mai sus. Ce se întâmplă dacă vă pierdeți telefonul sau poate aveți o problemă cu calculatorul pe care este instalat CryptoTab? Ei bine, utilizarea acestor opțiuni vă oferă o anumită siguranță, astfel încât să nu pierdeți tot ceea ce ați obținut până acum. Acest lucru include atât câștigurile obținute din minerit, cât și persoanele care au folosit link-ul dvs. de promovare.

Minarea de monedă bitcoin și cum se realizează cu CryptoTab Browser?

Principala modalitate de a obține bitcoin cu CryptoTab Browser este prin minare. Pentru a începe să extrageți bitcoin, trebuie să instalați browserul. Ar trebui să menționez un lucru, și anume că unele persoane au fost întâmpinate cu mesaje de avertizare din partea antivirusului pe care îl foloseau. Eu, de exemplu, nu am primit niciun avertisment. Presupun că este important și ce program antivirus folosiți. Ideea este că puteți sări peste aceste mesaje fără probleme. Doar dacă ne gândim la numărul de persoane care folosesc CryptoTab pentru a mina bitcoin, putem sta liniștiți.

Cum să începeți să mineriți Bitcoin?

Este foarte simplu. Trebuie doar să configurați viteza de minare. Dar aveți grijă cu această viteză. Deși o viteză mare vă oferă posibilitatea de a obține bitcoin mult mai repede, există și un ”mic” dezavantaj. Există pericolul ca computerul să consume mult mai multă energie electrică. În cazul unui dispozitiv mobil, aceasta poate reduce durata de viață a bateriei. Așadar, gândiți-vă bine înainte de a selecta viteza maximă de minare.

viteza de minarePin
Viteza de minare CryptoTab

De aceea, vă recomand să găsiți configurația care să vă ofere un câștig echilibrat, fără a vă cauza neplăceri care să vă afecteze activitatea de minare de monedă bitcoin.

În ce constă programul de promovare?

Programul de promovare oferit de CryptoTab este unul deosebit, întrucât este structurat pe 10 niveluri de câștig. Ați citit bine.

Așadar, CryptoTab oferă următoarele niveluri de câștiguri:

 • primul nivel cu un comision de 15%;
 • al doilea nivel cu un comision de 10%;
 • al treilea nivel cu un comision de 5%;
 • nivelul patru cu un comision de 3%;
 • nivelul cinci cu un comision de 2%;
 • al șaselea nivel cu un comision de 1%;
 • al șaptelea nivel cu un comision de 0,5%;
 • nivelul opt cu un comision de 0,25%;
 • nivelul nouă cu un comision de 0,125%;
 • ultimul nivel cu un comision de 0,0625%.

CryptoTab vă pune la dispoziție toate instrumentele necesare (banere, link-uri, coduri) pentru a vă ajuta să atrageți cât mai multe persoane. Datoria dumneavoastră este să folosiți linkul de referință și să îl promovați cât de mult puteți pentru a atrage un număr cât mai mare de persoane.

Ce metode de plată sunt folosite în CryptoTab (minare de monedă bitcoin)?

Pentru a vă retrage câștigurile, veți avea nevoie de un portofel digital, cum ar fi Blockchain, Ledger Wallet și multe alte portofele de acest tip care acceptă Bitcoin.

retragere bitcoin cu CryptoTabPin
Retragere BTC cu CryptoTab

Suma minimă de retragere este de 1.000 de satoshi. Deci, nu ar trebui să vă fie greu să ajungeți la această sumă de retragere. Dacă aveți și persoane invitate atunci veți obține mult mai mult într-un timp relativ scurt.

Care sunt etapele pentru a solicita o plată?

Etapele sunt următoarele:

 • faceți clic pe meniu;
 • Selectați butonul de retragere;
 • Adăugați adresa dvs. de bitcoin;
 • Finalizați tranzacția.

Trebuie știut că plățile sunt procesate manual de două ori pe zi. În termen de 48 de ore, plata va ajunge în portofelul dumneavoastră.

La ce câștiguri vă puteți aștepta prin minare de monedă bitcoin?

Totul depinde de dumneavoastră, de câte ori folosiți browserul CryptoTab și de numărul de persoane pe care le invitați. De asemenea, este important și numărul de dispozitive pe care aveți instalată aplicația și viteza oferită de furnizorul dvs. de servicii de internet. Prin urmare, este recomandat să folosiți mai multe dispozitive. Dacă folosiți un singur dispozitiv, atunci va dura o veșnicie până când veți obține ceva notabil cu CryptoTab.

Citește și Faceți bani din navigarea pe internet cu Abaqoo | Merită sau nu?

Cu toate acestea, CryptoTab nu vă oferă o modalitate de a vă îmbogăți, ar trebui să fiți conștienți de acest fapt înainte de a utiliza acest program pentru a efectua o activitate de minare de monedă bitcoin.

Dacă nu reușiți să atrageți persoane pe CryptoTab, atunci există o altă posibilitate de a vă îmbunătăți puterea (viteza) de minerit. Acest lucru se poate face prin achiziționarea unor pachete speciale ”BOOST” care pot duce la o îmbunătățire a vitezei de minare de până la 15 ori. Cu toate acestea, nu vă pot recomanda acest lucru de a investi bani în CryptoTab. Dar vă pot sfătui să încercați gratuit această oportunitate și să vedeți ce fel de câștiguri se pot obține cu acest program de minare de monedă Bitcoin.

Cum se poate dezinstala CryptoTab?

Dacă sunteți nemulțumit de acest program, îl puteți dezinstala. Puteți face acest lucru fie prin intermediul unui program specializat pentru dezinstalarea programelor, fie printr-o comandă.

Comandă de dezinstalare CryptoTabPin
Dezinstalare CryptoTab

Această comandă vă va duce direct la panoul de control. În caseta „Search” (Căutare), tastați comanda „appwiz.cpl” și apoi apăsați „OK„. Când vă aflați în „Control Panel”, căutați CryptoTab și selectați „Uninstall„.

Notă: Se recomandă să nu ștergeți programul înainte de a finaliza dezinstalarea. De regulă, atunci când doriți să „scăpați” de un program, este mai bine să îl dezinstalați decât să îl ștergeți pur și simplu.

Eu personal folosesc un program foarte util pentru a dezinstala programele nedorite. Acesta se numește „Revo Uninstaller Pro„. Sunt foarte mulțumit de eficiența acestui program atunci când vine vorba de dezinstalarea programelor de care nu mai aveți nevoie.

Care sunt avantajele și dezavantajele programului CryptoTab Browser?

Voi începe cu unele dintre părțile pozitive, în cazul în care vă decideți să folosiți CryptoTab.

Acestea sunt după cum urmează:

 • Algoritmul de minerit este încorporat în browserul CryptoTab.

Nu este nevoie de nicio configurație specială din partea dumneavoastră.

 • interfața browserului CryptoTab seamănă cu Google Chrome;
 • opțiunea de a transfera date din browsere compatibile, precum și sincronizarea pe mai multe dispozitive.
 • Poate fi accesat fie cu ajutorul unui computer sau laptop, fie prin intermediul telefoanelor mobile inteligente (android și iOS);
 • Au un program de recomandare foarte bine construit și atractiv din punct de vedere al comisionului primit de la cei invitați.

În ceea ce privește aspectele negative, putem enumera câteva, și anume:

 • Adăugarea ca browser principal (implicit) fără permisiunea dumneavoastră;
 • din păcate, suportul nu este de cea mai bună calitate.
 • Nu blochează toate paginile care pot dăuna dispozitivului dvs.

Merită sau nu?

Există numeroase modalități reale prin care puteți obține bitcoin online, tot ce trebuie să faceți este să găsiți oportunitatea potrivită. Într-adevăr, acest lucru necesită un pic de efort și timp din partea dumneavoastră, dar merită. Trebuie să aveți în vedere că pe internet sunt și metode nerealiste prin care puteți fi ușor păcăliți, din păcate.

Citește și Tichete gratuite, Loterie săptămânală, Plata prin PayPal. Toate acestea cu Big Free Giveaway

CryptoTab face parte din categoria acelor metode de a face bani online, care vă oferă o oportunitate reală prin care puteți obține bitcoin, simplu și eficient.

Sper că v-a plăcut acest articol despre cum puteți mina bitcoin gratuit folosind NUMAI un program de navigare în mediul online.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu