Minare de monedă bitcoin pentru începători cu CryptoTab

Minare de monedă bitcoin gratis (venit pasiv) doar folosind browserul dumneavoastră. Plecând de la această idee, am să vă prezint o metodă foarte simplă prin care se poate mina bitcoin, fără nici o investiție. Acest lucru se realizează prin intermediul aplicației (browser) CryptoTab.

Dar, ce este CryptoTab?

CryptoTab este o aplicație care se comportă similar cu alte programe (browsere) pe care dumneavoastră le folosiți deja pentru a naviga pe internet. Aici putem exemplifica programe folosite pentru a naviga pe internet, cum ar fi:

Compatibilitatea CryptoTab cu aceste browsere se realizează prin intermediul unui program autonom numit standalone. Folosind acest program, aveți posibilitatea de a importa sau transfera tot ce înseamnă setări sau preferințe active din acele browsere.

Minare de monedă bitcoin cu browser-ul CryptoTab

Haideți să instalăm browser-ul CryptoTab

Cum se instalează CryptoTab?

Instalarea aplicației CryptoTab se realizează foarte simplu. Apăsați pe butonul „Download„, se va deschide o nouă fereastră, unde trebuie să indicați locul unde doriți să salvați aplicația. După salvarea acesteia, veți urma pașii necesari pentru instalarea acesteia în calculatorul sau telefonul dvs.

Logarea se va face prin intermediul contului de Google. Dacă nu aveți un cont de Google, poate ar fi timpul să vă faceți unul.

În teorie, browser-ul CryptoTab se mișcă mult mai rapid decât Chrome. Browser-ul CryptoTab beneficiază, în mare parte, de aceleași avantaje pe care le aveți și cu browser-ul Chrome de la diferite extensii, parole memorate până la istoricul navigării pe internet.

Cum puteți realiza procesul de minare de monedă bitcoin cu browser-ul CryptoTab?

Procesul de minare de monedă bitcoin va începe de îndată ce veți porni browser-ul CryptoTab. Atâta timp cât veți ține deschis acest browser, dumneavoastră veți mina bitcoin gratis.

Acest browser se aseamănă foarte mult cu Google Chrome. Dacă sunteți obișnuiți să folosiți Google Chrome, atunci nu veți avea nici o problemă în a vă acomoda cu browser-ul CryptoTab. Mai mult decât atât, puteți folosi extensiile care sunt compatibile cu Google Chrome, de la securitate până la diverse teme de configurare.

Cu alte cuvinte, minarea de monedă bitcoin va fi activă atâta timp cât veți folosi browser-ul CryptoTab.

Cât puteți câștiga din minare de monedă bitcoin cu CryptoTab?

În mod normal, broswer-ul CryptoTab vă va genera un câștig de aproape 0.10$ pe zi. Aici nu punem la socoteală comisioanele câștigate de pe urma persoanelor invitate. Dacă aduceți persoane noi, atunci câștigurile vor „exploda”. Totul depinde de dvs, cum folosiți CryptoTab.

Notă: Nu uitați să vă configurați contul. Adică, va fi necesar să vă adăugați un cont de rețea socială, pentru a avea o protecție în cazul în care aveți probleme cu CryptoTab.

Cum se realizează dezinstalarea aplicației CryptoTab?

Dacă sunteți nemulțumit de acest program, puteți să îl dezinstalați. Acest lucru îl puteți realiza fie printr-un program specializat pentru dezinstalarea programelor sau o puteți face prin intermediul unei comenzi.

Comandă dezinstalare CryptoTab

Această comandă vă va duce direct în „Control Panel„. În căsuța „Search„, tastați comanda „appwiz.cpl” și apoi apăsați „OK„. Când ați ajuns în „Control Panel”, căutați CryptoTab și selectați „Uninstall„.

Notă: Este recomandat să nu ștergeți programul înainte să finalizați dezinstalarea. De regulă, când doriți să „scăpați” de un program, e bine să îl dezinstalați decât să îl ștergeți pur și simplu.

Eu, personal, folosesc un program foarte util pentru a dezinstala programele nedorite. Acesta se numește „Revo Uninstaller Pro„. Sunt foarte mulțumit de eficacitatea acestui program când vine vorba sa dezinstalați programele de care nu mai aveți nevoie.

Câștiguri mai mari din minare de monedă bitcoin

Aveți un link special de referință. Cu acest link, câștigurile din minare de monedă bitcoin se pot îmbunătăți considerabil.
Îmbunătățirea câștigurilor se realizează datorită unui sistem de referință bazat pe 10 nivele (ați citit corect…10 nivele) de câștig.

În imaginea de mai jos puteți vedea cam cât se poate obține din promovarea CryptoTab.

Programul de Referință CryptoTab

Câștigurile încep de la 15% comision pentru nivelul 1 de referință și ajungându-se până la 0.06% pentru nivelul 10.

Care sunt părțile bune și rele ale aplicației CryptoTab?

O să încep prin a vă prezenta câteva din părțile pozitive, dacă vă decideți să instalați CryptoTab.

Acestea sunt următoarele:

 • algoritmul de minare este incorporat în browser-ul CryptoTab. Nu este nevoie de vreo configurare specială din partea dvs.
 • interfața browser-ului CryptoTab se aseamănă cu Google Chrome;
 • opțiunea de a transfera datele din browser-ele compatibile precum și sincronizarea pe mai multe dispozitive.
 • Se poate accesa fie cu ajutorul unui calculator sau laptop fie prin intermediul telefoanelor mobile inteligente (android și iOS);
 • Au un program de referință foarte bine construit și atractiv în ceea ce privește comisionul primit de la persoanele invitate;

Cât despre părțile negative, putem enumera câteva, și anume:

 • devine browser-ul principal (prestabilit) fără permisiunea dvs;
 • din păcate, suport-ul nu este de cea mai bună calitate.
 • Nu blochează toate paginile care pot aduce daune dispozitivului dvs.

Ați minat bitcoin și vreți să retrageți. Cum se realizează procesul de retragere?

Pentru a vă retrage câștigurile, aveți nevoie de o adresă de bitcoin. Sunt foarte multe portofele (online sau offline) pe care le puteți folosi pentru stocarea diferitelor criptomonede, inclusiv moneda bitcoin.

Eu folosesc Nano Ledger S pentru a strânge și stoca criptomonede. Este printre cele mai sigure portofele, pe care le puteți folosi în acest scop.
Minimul de retragere îl puteți realiza într-o singură zi sau chiar mai puțin, deoarece este nevoie de doar 1 000 de satoshi pentru a cere o plată.

Care sunt etapele necesare pentru a cere o plată?

Aceste etape sunt următoarele:

 • dați click pe meniu;
 • Selectați butonul de retragere;
 • Adaugați adresa de bitcoin;
 • Finalizați tranzacția.

E bine să știți că plățile se procesează manual de două ori pe zi. În 48 de ore, plata o să ajungă în portofelul dvs.

Înregistrare CryptoTab

Sunt atât de multe metode reale prin care poți câștiga bitcoin online, că tot ce trebuie să faceți este să căutați oportunitatea potrivită. Într-adevăr, acest lucru necesită puțin efort și timp din partea dumneavoastră, dar merită. Trebuie să fiți conștienți că pe internet sunt și metode nerealiste prin care puteți fi ușor păcăliți, din păcate.

CryptoTab face parte din categoria acelor metode de făcut bani online, care vă oferă o oportunitate reală prin care poți obține bitcoin, simplu și eficient.

Sper că v-a plăcut acest tutorial despre cum puteți mina bitcoin gratuit folosind DOAR browserul dvs.

Vă mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *