Jocuri pe mobil și premii în bani cu Coin Pop | Merită sau nu?

0
(0)

Cât de repede zboară timpul în zilele noastre, mai ales atunci când suntem ațintiți cu ochii pe ecranul telefonului mobil, jucând jocuri mobile prin intermediul unor aplicații precum Cash4Cookies, Coin Pop, Golf Cash, MistPlay etc. sau vizionând videoclipuri amuzante cu ajutorul unor aplicații precum Tik Tok, Big Token, FruitLab și așa mai departe.

Numărul acestor aplicații sau site-uri care ne oferă posibilitatea de a primi premii în tichete cadou digitale, criptomonede sau bani este mult mai mare. În acest articol vă voi prezenta o aplicație dedicată jocurilor pentru mobil numită Coin Pop.

Dacă sunteți interesați și de alte aplicații de făcut bani sau de criptomonede în România, vă pot recomanda câteva dintre ele:

 • Honeygain – bonus de înscriere de 5 dolari, venituri pasive de pe mobil, precum și posibilitatea de a primi plăți atât în PayPal, cât și în criptomonede;
 • Atlas Navi – o aplicație de navigație interesantă realizată de o echipă de români, informații în timp real despre starea drumurilor, mașini NFT și multe alte surprize plăcute;
 • WAM – o combinație reușită de criptomonede și jocuri mobile, recompense atractive în criptomonede, participare la turnee și așa mai departe.

Acum, să revenim la subiectul acestui articol, și anume, aplicația Coin Pop.

Prima impresie despre această aplicație este una favorabilă, analizând pe scurt fie recenziile făcute de cei care au încercat-o, fie calitatea jocurilor care pot fi jucate în cadrul acesteia.

Dar este oare suficient să ne creăm o părere doar prin observarea acestor aspecte? Este această aplicație o soluție adevărată prin care putem face bani cu ajutorul telefonului mobil sau poate fi catalogată drept o aplicație care oferă doar o pierdere de timp?

Ei bine, în acest articol, vă voi oferi detalii care vă vor ajuta să înțelegeți cum să câștigați bani cu Coin Pop și astfel veți putea lua o decizie cu privire la instalarea și utilizarea acestei aplicații pentru a face bani cu telefonul mobil în România.

Ce este Coin Pop?

Coin Pop este o aplicație de jocuri pentru mobil, cu peste 10 milioane de descărcări, care vă oferă recompense decente prin simpla utilizare a telefonului mobil pentru a juca diverse jocuri.

Această aplicație este deținută de JustDice GmbH, care a mai lansat și alte aplicații asemănătoare, precum App Flame, App Station, Cash Alarm și FitPlay.

Toate aceste aplicații au un mod de recompensare similar, care constă în acordarea de puncte sau monede pentru timpul petrecut jucând jocuri pe mobil.

Cum ne putem înregistra pe Coin Pop?

Această aplicație poate fi utilizată numai de către posesorii de telefoane Android. La momentul redactării acestui articol, Coin Pop nu este compatibilă cu iOS.

Prin urmare, veți folosi Google Play pentru a descărca și instala aplicația Coin Pop.

Notă: Dimensiunea fișierului necesar pentru a instala aplicația Coin Pop este de 23,54 MB.

Atunci când deschideți aplicația după instalare, veți primi o notificare privind termenii serviciului care explică modul în care vor fi utilizate datele dvs. referitoare la data nașterii, adresa de e-mail, sexul și așa mai departe.

termeni de utilizare aplicație Coin PopPin
Termeni de utilizare

Pentru a continua, va trebui să selectați fie butonul de acceptare, fie butonul de respingere, în cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni.

Pentru a vă înregistra pe Coin Pop, va trebui să acceptați acești termeni.

metode de înregistrare aplicație jocuriPin
Metode de înregistrare

În imaginea de mai sus, puteți vedea cele 3 modalități de creare a unui cont, și anume:

 • adresa de e-mail;
 • Facebook;
 • Google.

Pentru acest articol, voi folosi metoda de înregistrare prin adresa de e-mail, unde voi adăuga o parolă și informații despre vârstă sau sex.

Acces aplicatie la datele de utilizarePin
Acces aplicatie la datele de utilizare

Toate aceste aplicații vă vor cere permisiunea de a detecta efectiv timpul pe care îl veți petrece în timp ce vă jucați pe telefonul mobil.

La finalul înregistrării am primit un mic bonus de 1 800 de puncte sau monede.

Cum putem face bani pe mobil cu Coin Pop?

Mai pe scurt, aplicația Coin Pop vă oferă o serie de jocuri care pot fi jucate pe telefonul mobil, iar în schimbul timpului petrecut pe acestea veți primi puncte sau monede.

Așadar, veți fi recompensat pentru a juca jocuri sponsorizate pe telefonul mobil.

exemplu de joc pe Coin PopPin
Exemplu de joc

În imaginea de mai sus, puteți vedea JOCUL care poate fi jucat prin intermediul acestei aplicații.

Din păcate, doar un singur joc este disponibil pentru cei care locuiesc în România. Și acela se numește Solitaire Play, unde puteți primi 1 monedă pentru fiecare minut jucat (foarte puțin).

Așadar, va trebui să descărcați acest joc pentru a obține aceste puncte.

Marele dezavantaj al acestor aplicații este că, în timp, numărul de monede va scădea. Această ”strategie” este aplicată pentru a forța utilizatorul să joace cât mai multe jocuri în cadrul acestor aplicații.

Ceea ce trebuie să rețineți este că trebuie să deschideți jocul din cadrul aplicației pentru a monitoriza corect timpul jucat, mai exact din secțiunea ”My Apps”.

Program de promovare

Dacă nu aveți suficient timp pentru a utiliza această aplicație sau poate nu credeți că este util să o folosiți pentru a face bani de pe telefonul mobil, atunci puteți lua în considerare opțiunea de promovare.

Fiecare persoană care instalează aplicația Coin Pop folosind codul de promovare vă poate aduce un premiu de 100 de puncte. La aceste puncte se adaugă un mic comision de 25% din numărul de puncte sau monede câștigate de persoana invitată.

Care sunt metodele de plată oferite de Coin Pop?

Aplicația Coin Pop vă oferă o singură metodă de plată, și anume PayPal.

În PayPal vă puteți retrage câștigurile atunci când atingeți următoarele sume minime de plată:

 • 0,83 RON (2 000 de puncte);
 • 1,66 RON (3 959 puncte);
 • 4,16 RON (9 701 puncte);
 • 8,31 RON (18 826 puncte);
 • 16,62 RON (37 275 puncte);
 • 24,93 RON (55 354 puncte);
 • 33,24 RON (73 067 puncte).

Merită sau nu?

Dacă ar fi avut un număr mai mare de jocuri, poate că ar fi fost altfel. Dar, din moment ce pentru România este disponibil doar un singur joc, ne putem face o idee despre cât de mult va fi nevoie pentru a ajunge la o plată minimă de câțiva RON.

Răspunsul este ”O VEȘNICIE”.

Aplicația Coin Pop este una care plătește, dar nu veți primi prea mult. Deși oferă plăți prin PayPal, oportunitățile de câștig sunt limitate pentru România.

În concluzie, nu vă pot recomanda această aplicație pentru a face bani din jocuri jucate pe telefonul mobil. Este doar o pierdere de timp și nu cred că se va obține ceva notabil din utilizarea acesteia.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu