BigToken Tutorial | O aplicație serioasă sau o dezamăgire?

0
(0)

Nu vă înscrieți pe BIGtoken, nu înainte să citiți acest articol. Este o aplicație decentă dar cu foarte multe minusuri. Are o interfață interesanta și se poate observa că s-a muncit destul de mult la realizarea acesteia. Dar, nu vă lăsați păcăliți de imaginea frumoasă pe care o afișează. Mai multe detalii le puteți întâlni în acest articol.

Merită să completăm sondaje plătite de pe telefon cu  BIGtoken

BIGtoken este o aplicație care valorifică datele noastre obținute prin completarea de sondaje către diverse companii pentru îmbunătățirea unor produse sau servicii. Dar, mai sunt și alte activități precum scanarea bonurilor de casă care ne pot aduce diferite recompense în bani sau carduri cadou.

Completarea acestor activități ne aduc puncte. Punctele obținute cu această aplicație pot fi schimbate în bani sau carduri cadou, în funcție de locația fiecărui utilizator.

Notă: Aplicația a fost lansată pe data de 6 decembrie 2018.

Acum depinde de dumneavoastră cât de eficientă poate să fie această aplicație. Dacă sunteți mai leneș, așa cum sunt eu, BIGtoken poate fi o sursă de venit decentă. În cazul în care o să vă implicați mai mult, atunci vă poate oferi mai multe satisfacții financiare.

UpdateBIGtoken nu mai poate fi folosită în România. Momentan retragerea prin PayPal este disponibilă doar pentru cei care locuiesc în Statele Unite ale Americii, Anglia, Mexic și Canada.

Ce părere au utilizatorii despre această aplicație?

BIGtoken are o notă de evaluare pe Google Play de 3.6 din 5 posibile cu peste 1 milion de descărcări. În ceea ce privește numărul de recenzii, utilizatorii acestei aplicații au lăsat peste 32 000 de recenzii, în mare parte pozitive. Pentru telefoanele iOS, aplicația are o notă puțin mai ridicată decât în cazul telefoanelor android.

Cu alte cuvinte, nota de evaluare al acestei aplicații pe AppStore este de 4.1 din 5 posibile cu peste 1 900 de recenzii. Popularitatea acestei aplicații este mult mai ridicată în rândul celor care dețin un telefon android decât în cazul celor cu iPhone sau iPad.

Cum vă puteți înscrie pe BIGtoken?

Pentru a instala această aplicație, veți proceda ca și în cazul multor aplicații pe care le-ați folosit, indiferent de tipul de telefon sau magazin online folosit. Drept urmare, vom parcurge împreună toate etapele necesare pentru a instala această aplicație pe telefonul mobil.

Accesarea magazinului online Google Play sau AppStore

Pentru cei care folosesc telefoane android, deschideți magazinul online Google Play. În acest articol, ne vom concentra în mare parte pe utilizarea aplicației pe telefoanele cu sistem android, datorită popularității ridicate al acestei aplicații.

Pentru cei care dețin telefoane iOS, puteți folosi site-ul oficial pentru a obține link-ul de descărcare al aplicației. De altfel, pe site sunt disponibile ambele link-uri de descărcare, atât pentru android cât și pentru iOS.

Notă: Dimensiune fișierului este de 30.23 MB pentru Google Play și 140,1 MB pentru telefoanele iOS.

Deschiderea aplicației

După ce ați instalat-o, urmează partea în care veți deschide aplicația. Pentru a ajunge la formularul de înregistrare, trebuie mai întâi să glisați 3 imagini, în care vă sunt prezentate informații pe scurt despre BIGtoken.

Formularul de înregistrare necesită următoarele informații:

 • adresă de email;
 • o parolă de cel puțin 8 caractere (literă mare, literă mică, caracter special și un număr);

Este recomandată folosirea unei parole cât mai complexe pentru a asigura securitatea contului dvs.

 • selectați țara de proveniență;
 • numărul de telefon.

Mai aveți opțiunea de a introduce un cod de referal, dar este opțional. Drept urmare, dacă nu aveți nici un cod de referal, treceți mai departe.

Activarea monetizării datelor

Contul a fost creat cu succes. După ce ați citit cele 2 pagini cu privire la politica de confidențialitate și termenii de folosire al acestei aplicații, vi se oferă opțiunea de a activa monetizarea datelor. Nu este obligatoriu să activați această preferință acum. Se poate face și mai târziu în pagina de setări al aplicației.

Notă: Dacă nu sunteți de acord cu activarea monetizării datelor furnizate de dvs, puteți folosi BIGtoken pentru a câștiga puncte și prin alte modalități.

Așadar, această opțiune vă poate oferi mai multe șanse de a face bani dar nu este obligatorie. De altfel, puteți selecta și opțiunea de a refuza ca datele dumneavoastră fie folosite pentru monetizare.

În ce constă confirmarea contului de BIGtoken?

Pentru a folosi la capacitate maximă această aplicație, trebuie să vă confirmați contul. Procesul de confirmare al contului prevede 2 etape, și anume:

 • confirmarea adresei de email;

Pe adresa de email, veți primi un link. Tot ceea ce trebuie să faceți este să dați click pe acel link. Dacă, prin absurd, nu ați găsit nici un email primit de la BIGtoken, atunci trebuie să verificați folderul ”SPAM”.

Câteodată se mai întâmplă că unele emailuri să ajungă direct în acea zonă. Asta nu înseamnă că este ceva dubios cu acel site sau aplicație. În cazul în care nu găsiți nici în ”SPAM”, atunci mai încercați să mai trimiteți încă o dată email-ul de verificare.

 • confirmarea numărului de telefon.

După ce v-ați verificat adresa de email, urmează partea cu verificarea numărului de telefon. După ce ați introdus numărul REAL de telefon, veți primi un cod format din 6 cifre. Introduceți codul primit prin SMS pentru a vă verifica numărul de telefon.

Notă: Toate aceste acțiuni vor duce la obținerea unui bonus de 5 puncte.,

Ați reușit. Felicitări!!

Contul pe BIGtoken a fost creat cu succes. Drept urmare puteți începe utilizarea acestei aplicații pentru a face bani pe telefonul mobil.

Ce este Bonusul zilnic?

Acest bonus se oferă acelor persoane care reușesc să folosească aplicația în fiecare zi. Dacă ați ratat o zi fără să utilizați aplicația, veți pierde tot progresul pe care l-ați înfăptuit.

Așadar, bonusul se oferă astfel:

 • 1 punct pentru prima zi;
 • 3 puncte pentru a doua zi;
 • 4 puncte pentru a treia zi;
 • 6 puncte pentru a patra zi;
 • 7 puncte pentru a cincea zi;
 • 9 puncte pentru a șasea zi;
 • 10 puncte pentru ultima zi.

Ghidul de folosire al aplicației

Această aplicație vă recompensează în puncte și pentru a vă arăta cum funcționează. Așadar, completarea acestui ghid de utilizare vă aduce un bonus de 50 de puncte. Ar trebui să folosiți acest ghid pentru a afla cum funcționează BIGtoken și pentru a vă ajuta să vă maximizați câștigurile.

Care sunt metodele prin care puteți face puncte?

În mod normal, puteți face puncte la fel ca în cazul multor aplicații, cum ar fi:

 • sondaje;
 • descărcarea altor aplicații sau programe;
 • videoclipuri;
 • bonusuri;
 • concursuri.

Notă: 1 punct BIGtoken valorează 0.01$.

Care sunt câștigurile pe care le puteți obține din programul de referință?

Pentru a obține comisioane din promovare, avem nevoie de un link sau cod de referință. Acest link sau cod îl puteți promova pe diverse rețele de socializare precum Twitter sau Tsu Social sau pe anumite forumuri de specialitate. Desigur că sunt și alte modalități care vă pot ajuta să atrageți mai multe persoane, dar necesită mai mult efort din partea dvs.

Citește și Se pot face bani din sondaje online în România

Instrumentele necesare pentru promovare le puteți găsi în secțiunea ”Invite Friends”. Tot aici puteți observa că mai aveți o opțiune prin care sa trimiteți o invitație prietenilor dumneavoastră prin intermediul adreselor de email. Acum depinde ce strategie o să utilizați pentru promovarea acestei aplicații.

Care sunt metode de plată online pentru BIGtoken?

Doar informativ, o să vă prezint aceste metode de plată, datorită faptului că nu mai este posibilă retragerea câștigurilor pentru cetățenii români.

Punctele pe care le-ați obținut se pot schimba folosind următoarele modalități, și anume:

 • PayPal;
 • carduri (tichete) cadou.

Notă: Contul de PayPal trebuie să fie verificat. Deci, înainte să cereți o plată, verificați dacă contul de PayPal este verificat pentru a fi sigur că veți primi banii câștigați.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației BIGtoken?

Acestea sunt avantajele

 • utilizarea aplicației BIGtoken este gratuită;
 • are opțiunea de a șterge definitiv contul pe care l-ați creat, în cazul în care sunteți nemulțumiți;
 • multiple modalități de a câștiga puncte.

Acestea sunt dezavantajele

 • nu mai este disponibilă pentru cei care locuiesc în România;
 • minimul de retragere este foarte mare (21$), asta în cazul în care locuiți temporar în cele 4 țări unde poate fi utilizată aplicația;
 • comisioane ridicate pentru conversia punctelor în bani sau carduri cadou;
 • doar 25% din punctele acumulate pot fi retrase.

Sunteți interesat să lucrați pe alte site-uri care pot fi folosite, indiferent de țara de proveniență?

Atunci, eu vă pot recomanda 5 site-uri sau aplicații de sondaje de opinie, și anume:

 • TimeBucks – bonus de înregistrare, multiple metode de retragere și dovadă de plată;
 • GG2U – sondaje online, bonus de înregistrare 1$ plus dovadă de plată;
 • PrizeRebel – sondaje de opinie, carduri cadou, PayPal;
 • ySense – un site specializat doar pe sondaje (între 0.30$ și 0.80$), plata în PayPal;
 • Attapoll – sondaje plătite în bani DOAR pe telefonul mobil.

Merită să utilizați aplicația BIGtoken?

Răspunsul este categoric NU. Eu nu vă recomand utilizarea acestei aplicații, mai ales dacă locuiți în România. Eu mă întreb de ce nu a limitat accesul pentru cei care nu pot folosi aplicația. Dacă se realiza acest lucru, atunci se putea evita timpul pierdut și efortul depus.

Sunt multe recenzii din partea unor persoane care locuiesc în România. Sper din tot sufletul că aceste persoane cunosc faptul că nu pot face nimic notabil pe BIGtoken.

Cum vi se pare această aplicație? Ați încercat BIGtoken ca apoi să fiți foarte dezamăgiți? Sunt interesat să vă aflu punctele de vedere cu privire la această aplicație. Drept urmare, aveți secțiunea de comentarii unde vă puteți împărtăși punctul de vedere cu privire la BIGtoken.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania