BigToken Tutorial | O aplicație serioasă sau o dezamăgire?

0
(0)

Astăzi adăugăm încă un jucător pe lista noastră: o aplicație numită BigToken. După cum spune vorba, prima impresie are un impact semnificativ și, sincer, BigToken face o primă impresie favorabilă. Designul curat și modern al aplicației lasă impresia unei mari atenții la detalii.

BigToken – Sub lupa experienței personale

Haideți să ne scufundăm într-o incursiune personală în această aplicație înainte de a vă aventura singuri.

BigToken: O aplicație care face bani reali pe mobil în România

BigToken se definește ca fiind o platformă care ne transformă datele în valoare, invocând noi posibilități de a câștiga bani pe mobil. Aceasta facilitează completarea de sondaje pentru diverse companii.

Companiile folosesc apoi aceste informații pentru a-și perfecționa propriile produse sau servicii. Aplicația oferă, de asemenea, diverse activități suplimentare, cum ar fi scanarea bonurilor de cumpărături, care pot fi recompensate cu bani sau carduri cadou.

Ce beneficii oferă BIGtoken?

În timp ce folosim și realizăm aceste activități, colectăm puncte. Aceste puncte pot fi apoi convertite în bani sau carduri cadou, în funcție de locația fiecărui utilizator. BigToken a intrat pe scena digitală pe 6 decembrie 2018, reușind să revigoreze modul în care ne putem monetiza timpul petrecut online.

Eficacitate bazată pe angajament

Eficacitatea aplicației BigToken este direct proporțională cu nivelul de implicare. Angajamentul sporadic poate aduce o sumă decentă de venituri suplimentare, recunosc că eu sunt unul dintre cei care nu sunt pe deplin implicat. Dar o participare mai intensă poate duce la recompense financiare mai semnificative.

Situația actuală

Trebuie să vă împărtășesc, BigToken a încetat să mai fie disponibil pentru utilizare în România. Opțiunea de retragere prin PayPal este disponibilă doar pentru locuitorii din Statele Unite, Anglia, Mexic și Canada.

Ce au de spus utilizatorii despre BigToken?

BigToken are un rating de 3,6 pe Google Play, cu peste 1 milion de descărcări și 32.000 de recenzii în mare parte favorabile.

În schimb, în rândul utilizatorilor de iOS, aplicația se bucură de un rating ușor mai mare. Cu un scor de 4,1 pe App Store și peste 1.900 de recenzii, se pare că BigToken este mai populară în rândul posesorilor de Android decât în rândul posesorilor de iPhone sau iPad.

Cum vă puteți înregistra pe BIGtoken?

Înregistrarea pe BigToken este la fel de intuitivă ca și utilizarea aplicațiilor dvs. preferate, indiferent de tipul de dispozitiv mobil sau de platforma de distribuție pe care o utilizați.

Haideți să parcurgem o mică aventură pentru a înțelege cum se face.

Pasul 1: Descărcați aplicația BIGtoken

Sunt ca și dumneavoastră, un devorator de Android, așa că primul pas pe care vi-l recomand este să intrați în Google Play Store. BigToken a reușit să cucerească o mulțime de fani în tabăra Android, așa că mă voi concentra pe experiența Android.

Voi, iubitori de iOS, nu disperați! Puteți obține linkul de descărcare direct de pe pagina oficială, unde veți găsi versiuni atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Notă: Spațiul pe care îl va ocupa aplicația este de 30,23 MB pentru Google Play și de 140,1 MB pentru App Store.

Pasul 2: Pătrundeți în cadrul aplicației

Odată ce aplicația a aterizat pe dispozitivul dvs., este timpul să o deschideți. Pentru a ajunge la formularul de înregistrare, va trebui să parcurgeți un trio de imagini care prezintă ce este BigToken.

Formularul vă va întâmpina cu o serie de cerințe:

 • O adresă de e-mail;
 • O parolă formată din cel puțin 8 caractere, care să conțină litere majuscule și minuscule, un caracter special și un număr. Asigurați-vă că parola pe care o alegeți este puternică pentru a vă păstra contul în siguranță;
 • Țara în care vă aflați;
 • Un număr de telefon.

Puteți adăuga un cod de recomandare, dacă aveți unul, dar acesta nu este un element obligatoriu. Dacă nu aveți unul, pur și simplu treceți mai departe.

Activarea monetizării datelor

Iată, contul dvs. BigToken este gata. După parcurgerea a două pagini care conțin politicile de confidențialitate și termenii de utilizare, vi se va prezenta o opțiune interesantă – monetizarea datelor.

Nu trebuie să vă scufundați și să acceptați această opțiune imediat – puteți oricând să vă întoarceți la setările aplicației.

Notă: Nu vă simțiți confortabil cu ideea de monetizare a datelor? Nicio problemă, BigToken oferă alte modalități prin care puteți colecta puncte.

Alegeți dacă doriți să profitați de monetizarea datelor dvs. sau nu. Această opțiune are potențialul de a vă crește câștigurile, dar nu este necesară.

Verificarea contului BigToken: Un proces în doi pași

Accesul la toate funcțiile BigToken necesită verificarea contului. Este un proces simplu, în doi pași.

Confirmați-vă adresa de e-mail

Un link de confirmare va fi trimis la adresa dvs. de e-mail. Trebuie doar să faceți click pe el.

Dacă observați că nu ați primit nimic de la BigToken, nu uitați să verificați și dosarul ”SPAM”. Este posibil ca e-mailul să se ascundă acolo, nu pentru că este suspect, ci din cauza algoritmilor de filtrare. Dacă în continuare nu găsiți e-mailul, puteți solicita retrimiterea acestuia.

Confirmarea numărului de telefon

După ce ați confirmat adresa de e-mail, este timpul pentru numărul de telefon.

Introduceți numărul dvs. de telefon real și veți primi un cod din 6 cifre. Introduceți acest cod primit prin SMS pentru a vă verifica numărul de telefon.

Aceste două acțiuni vă vor aduce un bonus de 5 puncte. Așa că merită cu siguranță!

Bonusul zilnic: cum îl maximizați

Utilizarea constantă a aplicației vă aduce un bonus zilnic. Este important să nu ratați nicio zi, altfel toate progresele dvs. vor fi pierdute.

Iată cum se acordă punctele:

 • 1 punct pentru prima zi;
 • 3 puncte pentru a doua zi;
 • 4 puncte pentru a treia zi;
 • 6 puncte pentru a patra zi;
 • 7 puncte pentru a cincea zi;
 • 9 puncte pentru a șasea zi;
 • 10 puncte pentru ultima zi.

Instrucțiuni de aplicare

BigToken vă răsplătește și pentru curiozitatea dumneavoastră. Veți primi un bonus de 50 de puncte doar dacă parcurgeți ghidul de utilizare al aplicației. Acest ghid vă va ajuta să înțelegeți cum funcționează și vă va îndruma să vă maximizați câștigurile.

Care sunt metodele prin care puteți face puncte?

Cum se colectează punctele? Puteți alege dintr-o gamă variată de activități, foarte asemănătoare cu cele pe care le puteți găsi în alte aplicații.

Punctele pot fi câștigate prin:

 • participând la sondaje;
 • instalarea altor aplicații sau programe;
 • vizionarea de videoclipuri;
 • accesarea de bonusuri;
 • participarea la concursuri.

Notă: Este important de menționat că 1 punct BigToken este echivalent cu 0,01 dolari.

Beneficiați de programul de recomandare

Doriți să profitați de comisioanele din promovare? Nimic mai simplu! Aveți nevoie de un cod de recomandare sau de un link pe care îl puteți distribui pe diverse platforme sociale, cum ar fi Twitter, Facebook, YouTube sau Tsu Social, sau chiar pe forumuri specializate.

Există și alte modalități de a atrage mai multe persoane, dar acestea pot necesita mai mult efort din partea dumneavoastră.

Citește și Se pot face bani din sondaje online în România

Puteți găsi toate instrumentele de promovare necesare în secțiunea ”Invitați prieteni”. De asemenea, puteți trimite o invitație direct prietenilor dvs. prin intermediul adresei lor de e-mail. Alegerea strategiei de promovare vă aparține în întregime.

Care sunt metodele de plată?

Ca un simplu punct de referință, iată câteva metode de plată pe care le poți folosi pentru a retrage punctele BIGtoken, chiar dacă, din păcate, pentru cetățenii din România, nu mai este posibilă retragerea câștigurilor.

Punctele acumulate pot fi răscumpărate prin:

 • PayPal;
 • carduri cadou (vouchere).

Notă: Este obligatoriu ca contul dvs. de PayPal să fie verificat. Prin urmare, înainte de a solicita o plată, asigurați-vă că ați trecut acest pas pentru a vă asigura că primiți banii câștigați.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației BigToken?

Nu tot aurul strălucește, nu-i așa? Să trecem în revistă câteva dintre punctele forte și punctele slabe ale BigToken.

Avantaje

În primul rând, este complet gratuit să vă alăturați acestei aplicații. Nu există nicio taxă pentru a vă alătura acestei aplicații. Apoi, dacă doriți să vă luați rămas bun, vă puteți șterge contul cu un singur click. În cele din urmă, există mai multe modalități de a colecta puncte pentru eforturile dumneavoastră.

Dezavantaje

Dezavantaje? BigToken și-a închis porțile pentru România. Dacă sunteți din România sau locuiți aici doar temporar, nu veți putea profita de serviciile sale.

Iar atunci când doriți să vă retrageți câștigurile, aveți nevoie de un minim de 21 de dolari în cont. În plus, comisioanele pentru conversia punctelor în bani sau în carduri cadou sunt destul de mari. Și ca să mai punem sare pe rană, doar 25% din punctele dvs. pot fi retrase.

Alte oportunități de a face bani cu telefonul mobil

Vă întrebați: ”Există și alte opțiuni?” Răspunsul este un răsunător ”DA!”.

Vă prezint cinci site-uri și aplicații de sondaje pe care le puteți folosi, indiferent unde vă aflați:

 • TimeBucks – Înscrieți-vă cu un bonus, o gamă largă de opțiuni de retragere și o dovadă de plată.
 • GG2U – Sondaje online, bonus de înscriere de 1 dolar și dovadă de plată.
 • ySense – Un loc în care sondajele sunt vedeta spectacolului (plătite între 0,30 și 0,80 dolari), cu plăți prin PayPal.
 • Attapoll – Sondaje care plătesc în numerar, doar pe dispozitive mobile.

BIGtoken: A folosi sau a nu folosi?

Poate vă întrebați: ”Ar trebui să folosesc BigToken?”. Răspunsul meu, fără nici un fel de fudulie, este un ”NU”.

Este o aplicație tentantă, dar nu vă puneți speranțele în ea, mai ales dacă sunteți rezident în România. Un lucru pe care BigToken l-ar fi putut face mai bine este să limiteze accesul celor care nu pot profita pe deplin de caracteristicile sale. Acest lucru ar fi economisit o mulțime de efort și timp irosit.

Există o mulțime de comentarii din partea utilizatorilor români. Sper ca aceștia să conștientizeze că BigToken nu oferă oportunități valoroase pentru ei.

Ați avut o experiență negativă cu BigToken? Sunt curios să aflu ce părere ai despre această aplicație. De aceea, vă încurajez să vă împărtășiți părerea în secțiunea de comentarii de mai jos. Haideți să purtăm o discuție constructivă despre BigToken!

Înainte de a face orice mișcare, nu uitați să cercetați BigToken și să luați cea mai bună decizie pentru dumneavoastră. Alegerea vă aparține!

Vă mulțumesc!

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu