Jocuri online gratuite pe telefonul mobil cu AppStation | Merită sau nu?

0
(0)

Ultima actualizare pe 9 octombrie 2022 de Jonas

Suntem puțin plictisiți și nu știm ce putem face pentru a trece timpul mai repede. Putem să completăm un sondaj, să ascultăm muzica noastră preferată sau să ne jucăm pe telefonul mobil. Acestea sunt doar câteva dintre activitățile pe care le putem face pentru ca timpul să treacă mai repede. În acest articol, ne vom concentra asupra jocurilor pe telefonul mobil cu ajutorul aplicației AppStation.

În mediul online putem găsi o mulțime de astfel de aplicații, dar trebuie să fim atenți pentru că nu toate sunt de încredere și merită să fie folosite.

Citește și Câștigă bani din transcrierea video-to-text cu CrowdSurf

Așa cum am precizat în rândurile de mai sus, în acest articol voi prezenta informații reale despre aplicația AppStation, modul de utilizare, oportunitățile, precum și metodele de retragere. Bineînțeles, la finalul acestui articol, veți ști dacă această aplicație este cu adevărat una care poate fi folosită pentru a face bani din jocurile jucate pe telefonul mobil.

Ce este AppStation?

AppStation este o aplicație mobilă care ne oferă o listă de jocuri pe care le putem juca pe telefonul nostru mobil și pentru care putem câștiga puncte. Este foarte asemănătoare cu o altă aplicație numită Money Well, care funcționează în același domeniu de activitate.

Nu trebuie să faceți nimic special, trebuie doar să jucați jocuri pe telefonul mobil. Veți întâlni și unele jocuri care trebuie doar să le lăsați să ruleze în fundal pentru a obține puncte.

Iată cât de ușor se utilizează această aplicație. Dar cât de mult putem profita de o astfel de aplicație de jocuri în România?

Citește și Sondaje online, oferte cu BitcoinGet | Merită sau nu?

Pentru a afla răspunsul la această întrebare și nu numai, trebuie să descărcați aplicația din Google Play și să o instalați pe telefonul mobil.

Cum ne înregistrăm pe AppStation?

Momentan, aplicația AppStation este disponibilă doar pentru telefoanele Android. Prin urmare, veți folosi Google Play pentru a descărca aplicația și a o instala pe dispozitivul dvs. mobil.

În rândurile următoare, vă voi explica pas cu pas cum se instalează această aplicație.

Așadar, veți căuta în Google PlayAppStation: Games & Rewards”. După care o veți instala pe telefonul mobil.

Notă: Dimensiunea aplicației este de 49,49 MB.

bonus înscriere aplicație AppStationPin
Bonus de înregistrare AppStation

Acum că ați instalat aplicația, va trebui să vă creați un cont.

Pentru a crea un cont aveți 3 posibilități, după cum urmează:

 • Cont de Facebook;
 • Google;
 • adresa de e-mail.

În funcție de preferințele dumneavoastră, selectați una dintre aceste 3 metode de înregistrare. Eu am ales opțiunea de a mă înregistra cu adresa mea de e-mail.

Citește și Câștigă bani online din clicuri cu Free Shiba Limited | Merită sau nu?

În acest caz, am furnizat o adresă de e-mail, o parolă, precum și informații privind vârsta și sexul ( feminin sau masculin).

permitere acces date AppStationPin
AppStation Acces

Toate aceste aplicații, fie că vorbim despre jocuri, sondaje sau alte modalități de a câștiga, necesită ca dumneavoastră să le permiteți accesul la datele dumneavoastră de utilizare.

Jucați jocuri online gratuite pe telefonul dvs. mobil cu AppStation

Acum să vedem ce jocuri are de oferit această aplicație pentru noi, cei care locuim în frumoasa Românie.

Spre marea mea dezamăgire, lista de jocuri era GOALĂ. M-am gândit că poate am greșit cu ceva și am început să răsfoiesc această aplicație. Nu am găsit nimic interesant și util care să îmi ofere răspunsuri la întrebările mele.

meniu principalPin
Meniu principal

Această aplicație are un meniu principal care conține următoarele secțiuni:

 • lista de jocuri;
 • secțiunea în care ar trebui să aveți jocurile instalate;
 • programul de promovare;
 • metodele de plată, precum și sumele minime necesare pentru a retrage.

În colțul din dreapta sus, aveți profilul dvs. unde puteți face unele modificări cu privire la numele dvs., adresa de e-mail, vârsta și așa mai departe. Iar cel mai important lucru din acest profil este butonul de ștergere a contului, pe care îl voi folosi după ce voi termina această recenzie.

În concluzie, tot ce trebuia să faceți era să instalați un joc, să îl jucați și să fiți recompensat pentru fiecare secundă jucată în acel joc. Cu cât timpul era mai lung, cu atât mai multe puncte se adunau în contul dumneavoastră și ajungeați să le retrageți prin PayPal.

Dar, din păcate, nu veți avea jocuri și, prin urmare, nu veți putea face bani cu această aplicație pe telefonul mobil.

Citește și Modalități reale de a face bani online cu Idle-Empire | Merită sau nu?

Ar mai exista o altă posibilitate de a face bani cu aplicația AppStation, și anume prin programul lor de promovare.

Ce ne oferă programul lor de promovare?

O persoană care utilizează codul dumneavoastră de promovare vă poate aduce un comision de 25% din punctele obținute. Același lucru este valabil și pentru persoana care a folosit link-ul dvs. de promovare, în sensul că și aceasta va primi 25% din ceea ce obțineți dvs.

Care este suma minimă de retragere?

Aplicația AppStation folosește PayPal ca metodă principală de retragere.

Astfel, pentru a retrage în PayPal, veți avea nevoie de următoarele sume de bani:

 • 0,83 RON pentru 2 000 de puncte;
 • 1,66 RON pentru 3 959 de puncte;
 • 4,16 RON pentru 9 701 puncte;
 • 8,31 RON pentru 18 826 puncte;
 • 16,62 RON pentru 37 275 de puncte;
 • 24,93 RON pentru 55 354 puncte;
 • 33,24 RON pentru 73 067 de puncte.

Chiar dacă toate aceste sume minime de retragere sunt afișate, nu le veți putea retrage. De exemplu, există persoane care au încercat să retragă 0,83 RON sau 1,66 RON, dar nu au reușit și au fost întâmpinate cu mesajul că suma minimă de retragere este de 4,16 RON, adică 9.701 puncte. Ideea este că fiecare utilizator poate avea cifre diferite în funcție de locația în care se află. Dar nu veți avea nicio garanție că veți primi acei bani.

Merită sau nu?

Deși mi-aș dori ca acest mod de a face bani cu telefonul mobil să funcționeze, nu vă pot da un răspuns pozitiv. Interfața cu utilizatorul este foarte simplă, dar nu avem jocuri. Dacă nu avem jocuri, nu facem bani. Dacă nu putem face bani, atunci AppStation este o mare pierdere de timp.

Citește și Oferte, skin-uri CS-GO sau vouchere e-gift cu CollectSkins

Pentru cei din afară, pe lângă aceste jocuri, mai au o altă modalitate de a face bani, și anume prin sondaje. Noi nu avem nici măcar aceasta.

Chiar și pe Google Play, sunt oameni care spun că nu sunt jocuri pentru utilizatorii din România. Mai sunt și persoane care oferă niște recenzii pozitive (neadevărate) doar pentru a atrage oameni pe link-ul lor de promovare.

Concluzia mea despre această aplicație este că nu merită să fie folosită.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania