Jocuri online gratuite pe telefonul mobil cu AppStation | Merită sau nu?

0
(0)

Plictiseala poate fi foarte obositoare, dar există modalități mai inteligente de a ne petrece timpul. De exemplu, putem completa sondaje, asculta muzica preferată sau ne putem juca pe telefonul mobil. În special, astăzi vreau să vorbesc despre jocurile online gratuite pentru mobil și despre aplicația AppStation.

Atunci când descărcăm o astfel de aplicație, trebuie să fim foarte atenți la sursele din care o obținem, deoarece nu toate sunt sigure pentru utilizare. Din fericire, AppStation este o opțiune sigură și de încredere. Oferă informații clare despre modul de utilizare, opțiuni și metode de retragere.

La finalul acestui articol, veți putea decide dacă merită să încercați această aplicație pentru a face bani din jocurile pe mobil preferate.

Ce este AppStation?

AppStation este o aplicație pentru mobil care le oferă utilizatorilor acces la o varietate de jocuri online gratuite. Utilizatorii pot juca aceste jocuri pe telefonul lor mobil și pot câștiga puncte în acest fel. Aceasta este asemănătoare cu aplicația Money Well, care funcționează în același domeniu.

Nu este necesară nicio acțiune specială. Trebuie pur și simplu să jucați jocurile de pe telefonul mobil. Veți găsi, de asemenea, unele jocuri care pot fi lăsate să ruleze în fundal pentru a câștiga puncte.

Citește și Sondaje online, oferte cu BitcoinGet | Merită sau nu?

Ușurința de utilizare este unul dintre atributele acestei aplicații. Dar, cât de avantajoasă poate fi această aplicație de jocuri gratuite în România?

Pentru a afla răspunsul la această întrebare, precum și alte detalii, descărcați aplicația din Google Play și instalați-o pe telefonul mobil.

Cum ne înregistrăm pe AppStation?

Aplicația AppStation este disponibilă în prezent doar pentru telefoanele Android și poate fi descărcată prin Google Play. Instalarea aplicației este un proces simplu, iar eu vă voi prezenta pașii în detaliu.

Pentru a începe, căutați în Google PlayAppStation: Games & Rewards„. Instalează aplicația pe dispozitivul dumneavoastră mobil, aceasta are o dimensiune de 49,49 MB.

bonus înscriere aplicație AppStationPin
Bonus de înregistrare AppStation

Odată instalată, trebuie să vă creați un cont. Puteți alege dintre trei opțiuni:

 • înregistrare prin Facebook;
 • o adresă de e-mail.

Alegeți-o pe cea care se potrivește cel mai bine preferințelor dumneavoastră. Personal, am ales să mă înregistrez prin intermediul adresei mele de e-mail.

Citește și Câștigă bani online din clicuri cu Free Shiba Limited | Merită sau nu?

Dacă ați ales, ca și mine, să vă înregistrați prin e-mail, va trebui să furnizați o adresă de e-mail validă, o parolă securizată și informații despre vârsta și sexul dumneavoastră.

permitere acces date AppStationPin
AppStation Acces

Acest proces este necesar pentru a accesa jocuri online gratuite, sondaje sau alte oportunități de a câștiga prin intermediul acestor aplicații. Este important de știut că acestea vor avea nevoie de acces la informațiile dumneavoastră de utilizare.

Jucați jocuri online gratuite pe telefonul mobil cu AppStation

Sunteți în căutarea unor jocuri interesante și gratuite pentru telefonul dumneavoastră mobil? Ați putea încerca AppStation, o aplicație care promite să vă ofere o mulțime de jocuri distractive și recompense pentru fiecare secundă petrecută jucând. Dar este AppStation potrivită pentru dumneavoastră? Haideți să aflăm!

M-am uitat mai atent la jocurile gratuite pe care această aplicație le oferă pentru frumoasa noastră țară, România, și am fost dezamăgit să văd că lista de jocuri este goală.

Când am încercat să caut jocuri online gratuite pe telefonul mobil prin intermediul aplicației AppStation, am ajuns la aceeași concluzie – nu am găsit nimic interesant sau util care să îmi ofere răspunsuri la întrebările mele. Așadar, unde sunt aceste jocuri promițătoare?

meniu principalPin
Meniu principal

Meniul principal al aplicației conține secțiuni:

 • Instalați jocuri gratuite;
 • Lista de jocuri;
 • Program de promovare;
 • Metode de plată și sume minime de retragere.

Lista de jocuri: o dezamăgire

Dacă vă gândiți să instalați această aplicație în speranța de a câștiga bani din jocuri online gratuite pe telefonul mobil, trebuie să țineți cont de faptul că lista de jocuri este goală. Nu veți putea câștiga bani prin intermediul acestei aplicații pe telefonul mobil, deoarece nu există jocuri disponibile.

Este posibil ca această problemă să fie temporară sau specifică României, dar este important să fim conștienți de acest lucru înainte de a încerca să instalăm jocuri gratuite.

Citește și Modalități reale de a face bani online cu Idle-Empire | Merită sau nu?

Mai mult, în colțul din dreapta sus al aplicației, veți găsi profilul dumneavoastră, unde vă puteți edita detaliile contului. Cel mai important aspect al acestui profil este butonul de ștergere a contului, care este folositor în cazul în care nu sunteți mulțumit de aplicație.

Ce ne oferă programul lor de promovare?

Campania de promovare a aplicației AppStation are un singur avantaj notabil: comisionul de 25% din valoarea câștigurilor obținute de utilizator prin intermediul jocurilor online gratuite pe care le joacă.

Din păcate, oferta limitată de jocuri disponibile face imposibilă o promovare eficientă în România. Prin urmare, nu există niciun motiv pentru a investi efort și timp în promovarea acestei aplicații.

Care este suma minimă de plată?

Aplicația AppStation folosește PayPal ca metodă principală de plată pentru retragerea banilor câștigați din jocurile online gratuite.

Următoarele sume sunt necesare pentru a retrage bani prin PayPal:

 • 2.000 de puncte echivalează cu 0,83 RON;
 • 3.959 de puncte echivale cu 1,66 RON;
 • 9.701 puncte echivale cu 4,16 RON;
 • 18 826 puncte echivalează cu 8,31 RON;
 • 37 275 de puncte echivalează cu 16,62 RON;
 • 55 354 puncte echivalează cu 24,93 RON;
 • 73 067 puncte este egal cu 33,24 RON.

Desigur, aceste sume minime de retragere pot fi afișate, dar nu sunt garantate pentru fiecare utilizator.

De exemplu, unii utilizatori au încercat să retragă 0,83 RON sau 1,66 RON, dar au fost întâmpinați cu mesajul că suma minimă de retragere este de 4,16 RON (adică 9,701 puncte).

Citește și Oferte, skin-uri CS-GO sau vouchere e-gift cu CollectSkins

Acest lucru variază în funcție de locația utilizatorului. Din păcate, nu există nicio garanție că utilizatorul va putea retrage banii.

AppStation – o aplicație inutilă pentru iubitorii de jocuri online gratuite

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații care vă oferă posibilitatea de a câștiga bani prin instalarea de jocuri online gratuite pe telefonul mobil, atunci AppStation nu este ceea ce căutați.

Interfața cu utilizatorul este simplă, dar asta nu contează atunci când nu există jocuri disponibile. Din păcate, aceasta este situația cu AppStation. Fără jocuri, utilizarea acestei aplicații este o pierdere de timp.

Pentru cei care speră să facă bani prin intermediul acestei aplicații, există o altă opțiune disponibilă pentru utilizatorii din afara țării noastre – sondajele. Din păcate, această opțiune nu este disponibilă pentru utilizatorii români.

Pe platforma Google Play, există recenzii care afirmă că această aplicație nu oferă jocuri pentru utilizatorii din România. Chiar și recenziile pozitive sunt dubioase, unele persoane scriind recenzii doar pentru a atrage click-uri pe link-urile lor de promovare.

Este dezamăgitor să vedem o astfel de aplicație care nu oferă ceea ce promite. Dacă sunteți un iubitor de jocuri mobile online gratuite, atunci Appstation nu merită să o instalați.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu