Cash Alarm: Bani din jocuri pe telefon sau e doar o amăgire?

3.7
(3)

Ultima actualizare pe 14 ianuarie 2023 de Jonas

Eu folosesc telefonul mobil pentru a descărca diverse aplicații pentru a câștiga bani online. Zilele trecute, pe Google Play mi-a fost recomandată o aplicație care se numea Cash Alarm. Inițial, când am citit numele acestei aplicații, am crezut că voi fi plătit pentru folosirea acesteia pe post de alarmă sau „ceas deșteptător”. Mare mi-a fost surpriza să constat că aplicația Cash Alarm te plătește pentru a te juca jocuri pe telefonul mobil. Din punctul meu de vedere, denumirea acestei aplicații se încadrează perfect în categoria de reclamă falsă.

Citește și Cum se deschide o imagine ISO în Windows 11?

Să fiu sincer, am avut câteva îndoieli cu privire la această aplicație. De regulă, marea majoritate a timpului în mediul online, îl petrec completând sondaje pe bani, atât pe calculatorul personal, cât și pe telefonul mobil. Cash Alarm este prima aplicație mobilă pe care o folosesc pentru a câștiga bani din jocuri pe telefon.

Ce este Cash Alarm?

Cash Alarm este o aplicație mobilă care te recompensează în puncte pentru a descărca, instala și a te juca diferite jocuri pe telefonul mobil. Din păcate, aceasta este disponibilă doar pe dispozitivele android. Un alt aspect negativ este faptul că, din nefericire, nu este disponibilă pentru România. Când am instalat această aplicație, eram în Germania. Drept urmare, nu am avut nici o dificultate în a descărca aplicația Cash Alarm.

Cum vă puteți înscrie pe Cash Alarm?

Aplicația nu este disponibilă pe toate dispozitivele mobile (iOS, android), ci doar pe telefoanele android și poate fi descărcată din magazinul Google Play. Ca opțiuni de înscriere, puteți folosi fie Google fie un cont de Facebook. Cash Alarm o să vă ceară permisiunea de a vă accesa datele mobile pentru a monitoriza activitatea dvs. și de a vă recompensa corect pentru timpul petrecut în jocurile jucate (teoretic).

Cum funcționează Cash Alarm?

Jocurile disponibile pe această aplicație fac parte din genuri, precum:

  • aventură;
  • strategie;
  • acțiune;
  • jocuri de puzzle, și multe altele.

Numărul de jocuri depinde de profilul dumneavoastră. Pe baza informațiilor din acest profil, Cash Alarm vă va recomanda jocuri pe care le puteți instala și juca pe telefon. Selectați jocul pe care îl doriți să îl jucați, apăsați butonul „Play & Collect” și instalați-l pe telefonul dvs.

Aveți grijă să deschideți jocul doar folosind aplicația Cash Alarm. În caz contrar, nu veți fi monitorizat pentru jocul respectiv, și astfel nu veți obține nici un punct.

Citește și Modalități reale de a face bani online folosind Idle-Empire | Merită sau nu?

Dumneavoastră veți primi puncte pentru timpul petrecut in aceste jocuri. Numărul de puncte diferă în funcție de joc și locație. Companiile, care au dezvoltat aceste jocuri, folosesc Cash Alarm pentru a obține venituri. Țările mai dezvoltate vor avea mult mai multe jocuri decât restul. Aproape fiecare joc conține anumite elemente sau articole, care pot fi cumpărate pentru îmbunătățirea experienței avute în acele jocuri. Deci, este o situație care este benefică pentru ambele părți.

Câți bani puteți câștiga?

Câștigul obținut depinde foarte mult de locația de unde folosiți această aplicație. Cei mai activi membri pot ajunge la niște câștiguri, care variază între 5 și 70 de puncte pe minut. De asemenea, în momentul înregistrării, mai primiți și un bonus de înscriere de 4 444 de puncte.

Dacă mai convingeți și alte persoane să se înregistreze cu codul dvs. de referință, mai puteți primi și un bonus de 250 de puncte pe referal. Pe lângă acest bonus, puteți obține și un comision de 25% din activitatea desfășurată de persoana invitată.

Pentru a vă face o idee despre potențialul de câștig cu Cash Alarm, trebuie să cunoașteți valoarea acestor puncte. Punctele obținute cu aceste jocuri sunt schimbate în PayPal sau bonuri cadou. Valoarea acestor puncte este cuprinsa intre 0.07 și 0.10 pentru 1 000 de puncte.

Ce m-a dezamăgit la acest joc?

Deși ni se recomandă să jucăm mai mult pentru a câștiga mai multe puncte, nu este adevărat. Cu cât veți juca un joc mai mult, cu atât veți obține mai puține puncte. Impresia mea este că prin această strategie, te obligă să descarci și alte jocuri. Poate există o limită, în ceea ce privește potențialul de câștig al fiecărui joc, stabilită de cei ce au dezvoltat acele jocuri sau Cash Alarm.

Care este minimul de plată?

Metoda de recompensare este una dintre puținele avantaje, în ceea ce privește folosirea acestei aplicații pentru a face bani din jocuri pe telefon. Vă puteți retrage banii folosind următoarele modalități:

  • PayPal;
  • bonuri cadou.

Minimul de plată este de doar 0.50$.

Câteva concluzii despre Cash Alarm

Ideea pe care se bazează Cash Alarm este una destul de atractivă pentru marea majoritate dintre noi. Ne jucăm jocuri și suntem plătiți pentru acest lucru. Interesant, nu?

Pe baza experienței acumulate prin folosirea acestei aplicații, nu pot să vă recomand Cash Alarm. Prima plată o veți obține destul de repede. Problema apare după ce ați primit prima plată. În timp, se va ajunge din ce în ce mai greu să reușiți să atingeți minimul de plată.

Citește și Jocuri mobile online gratuite cu AppStation | Merită sau nu?

În cazul în care reușiți să obțineți destul de multe puncte cu aceste jocuri într-un timp scurt, există o mică probabilitate sa apară „mici” modificări (blocare cont) la contul dumneavoastră. Să nu vă mai zic de posibilele „crash-uri„. Dacă aveți ghinionul că jocul respectiv să se oprească fără nici un motiv in timp ce jucați, atunci veți pierde tot ce ați realizat până în acel moment.

Părerile sunt în mare parte negative cu privire la performantele de câștig ale aplicației Cash Alarm. Dacă aveți un punct de vedere în legătură cu această aplicație, vă rog să folosiți secțiunea de comentarii.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 3.7 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania