Cash Alarm: Bani din jocuri pe telefon sau e doar o amăgire?

3.7
(3)

Îmi folosesc telefonul mobil pentru a accesa aplicații care mă ajută să câștig bani online. Recent, am dat peste o sugestie din Google Play de a descărca o aplicație numită Cash Alarm.

La început, am presupus că voi fi plătit pentru a folosi această aplicație ca ceas deșteptător. Dar am fost surprins să descopăr că Cash Alarm îi plătește pe utilizatori pentru a juca jocuri pe telefon.

Ca să fiu sincer, am avut unele îndoieli în legătură cu această aplicație. De obicei, îmi petrec timpul completând sondaje plătite atât pe calculatorul personal, cât și pe telefon. Cu toate acestea, Cash Alarm este prima aplicație mobilă care m-a ajutat să câștig bani jucând jocuri pe telefon.

Ce este Cash Alarm?

Cash Alarm este o aplicație pentru mobil dezvoltată de compania JustDice GmbH, lansată în 2015, care vă oferă posibilitatea de a câștiga bani prin intermediul unor jocuri distractive pe telefon.

Descărcați, instalați și jucați diferite jocuri pentru a câștiga puncte, pe care le puteți transforma în recompense sub formă de bani sau tichete cadou.

aplicația Cash Alarm pe Google PlayPin

Din păcate, acest serviciu este disponibil doar pe dispozitivele Android, astfel că utilizatorii de iOS sunt excluși din acest program de recompense.

Cum vă puteți înscrie pe Cash Alarm?

Cash Alarm este o aplicație disponibilă exclusiv pe telefoanele Android și o puteți descărca din Google Play Store.

înregistrare Cash AlarmPin

Aveți trei opțiuni pentru a vă înregistra:

  • fie prin intermediul contului Google;
  • fie prin intermediul contului Facebook;
  • adresă de email.

După ce vă înscrieți, Cash Alarm vă va cere permisiunea de a vă accesa datele mobile pentru a vă monitoriza activitatea de joc. Dar nu vă faceți griji, acest lucru este necesar pentru a vă oferi recompense în bani sau tichete cadou pentru instalarea și utilizarea jocurilor pe telefon.

Cum să faceți bani jucând jocuri pe telefon cu Cash Alarm?

Cash Alarm este o aplicație care vă oferă posibilitatea de a câștiga bani prin intermediul jocurilor de pe telefon. Această aplicație conține o gamă largă de jocuri, inclusiv jocuri de aventură, de strategie, de acțiune și de puzzle, cu un număr diferit de puncte oferite pentru fiecare joc.

Pentru a începe să câștigați bani, tot ce trebuie să faceți este să selectați jocul dorit și să apăsați butonul „Play & Collect„, după care trebuie să instalați jocul pe telefon.

Este important să deschideți jocul doar prin intermediul aplicației Cash Alarm, deoarece acesta este singurul mod prin care puteți fi monitorizat și puteți primi puncte pentru timpul petrecut în joc.

Citește și Modalități reale de a face bani online folosind Idle-Empire | Merită sau nu?

Deși numărul de jocuri disponibile variază în funcție de profilul dvs. și de recomandările personalizate ale aplicației Cash Alarm, țările mai dezvoltate au un număr mai mare de jocuri disponibile. Fiecare joc oferă un număr diferit de puncte, în funcție de joc și de locație.

Aceste jocuri conțin, de asemenea, obiecte care pot fi achiziționate pentru a îmbunătăți experiența din joc, ceea ce face ca această soluție să fie reciproc avantajoasă. Companiile care dezvoltă aceste jocuri folosesc Cash Alarm pentru a genera venituri.

Câți bani se pot face jucând jocuri pe telefon?

Obținerea de recompense în bani sau de tichete cadou pentru instalarea și utilizarea jocurilor pe telefon poate fi o modalitate ușoară de a face bani. Cu Cash Alarm, puteți câștiga puncte pentru fiecare minut petrecut jucând jocuri simple și distractive. Dar câți bani se pot câștiga cu adevărat cu această aplicație?

În general, câștigurile depind foarte mult de locul în care folosiți aplicația. Cei mai activi utilizatori pot câștiga între 5 și 70 de puncte pe minut. Dar merită să știți că, atunci când vă înregistrați, veți primi un bonus de înscriere de 4.444 puncte, ceea ce vă poate oferi un avans considerabil pentru a obține recompensele pe care le doriți.

De asemenea, puteți obține un bonus suplimentar de 250 de puncte pentru fiecare persoană pe care o recomandați să se înscrie folosind codul de recomandare. Și, ca o modalitate de a vă încuraja să recomandați și mai multe persoane, puteți câștiga un comision de 25% din activitatea prietenilor recomandați.

Dacă sunteți curioși cu privire la potențialul dvs. de câștig cu Cash Alarm, trebuie să țineți cont de numărul de puncte pe care le-ați acumulat. Punctele pot fi convertite în PayPal sau tichete cadou în valoare între 0,07 și 0,10 pentru fiecare 1.000 de puncte acumulate.

Ce m-a dezamăgit la acest joc?

Experiența mea cu acest joc m-a dezamăgit. Jucătorii sunt încurajați să joace mai mult pentru a câștiga mai multe puncte, dar realitatea este că, cu cât joacă mai mult, cu atât mai puține puncte primesc.

Această strategie pare să forțeze jucătorul să descarce și alte jocuri. Probabil există o limită a potențialului de câștig al fiecărui joc, stabilită de creatorii jocului sau de aplicația Cash Alarm.

În jocurile cu bani pe telefon nu ar trebui să implice asemenea iluzii, ci să le ofere jucătorilor un control evident asupra recompenselor pe care le obțin.

Care este minimul de plată?

Acesta este unul dintre puținele beneficii ale utilizării acestei aplicații. Retragerile pot fi realizate prin PayPal sau prin tichete cadou.

De asemenea, suma minimă necesară pentru a face o retragere este de doar 0,50$.

Merită să încercați Cash Alarm pentru a câștiga bani din jocurile de pe telefon?

Să câștigați bani sau tichete cadou prin intermediul jocurilor de pe telefon pare o idee tentantă, nu-i așa? Personal, am încercat aplicația Cash Alarm și, din păcate, nu o pot recomanda.

Este adevărat că, la început, veți primi o recompensă destul de rapidă pentru instalarea și utilizarea aplicației. Cu toate acestea, pe măsură ce jucați, veți observa că este din ce în ce mai dificil să atingeți suma minimă de plată.

Un alt dezavantaj al aplicației Cash Alarm este riscul de a pierde tot ceea ce ați câștigat până în momentul în care jocul se blochează sau aplicația face „mici ajustări„, inclusiv blocarea contului dvs.

Citește și Jocuri mobile online gratuite cu AppStation | Merită sau nu?

Deși există și alte opțiuni disponibile pentru a câștiga recompense în bani sau tichete cadou prin intermediul jocurilor de pe telefon, majoritatea recenziilor despre performanțele de câștig ale aplicației Cash Alarm sunt negative.

Merită să încercați să câștigați bani din jocurile de pe telefon?

Răspunsul este subiectiv și depinde de experiența dvs. personală. Cu toate acestea, înainte de a încerca orice aplicație, asigurați-vă că faceți cercetări amănunțite și verificați recenziile altor utilizatori pentru a vă face o idee mai bună despre posibilele probleme și riscuri.

Voi ce părere aveți despre câștigurile prin aplicații de jocuri pe telefon? Ați încercat Cash Alarm sau aveți alte sugestii?

Lăsați un comentariu mai jos și haideți să discutăm!

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 3.7 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu