Câștigați bani gratis jucând jocuri cu Lucky Miner | Merită sau nu?

0
(0)

Jocurile și telefoanele mobile au devenit o parte importantă a vieții noastre sociale. Fie că suntem prea plictisiți, fie că vrem să facem bani jucând jocuri pe telefoanele noastre mobile, aceste aplicații au devenit foarte apreciate de posesorii de telefoane mobile. Cine nu ar vrea să facă bani din descărcarea și jucarea de jocuri pe telefonul mobil? O astfel de aplicație numită Lucky Miner oferă o modalitate gratuită de a face bani din jocuri pe mobil.

Citește și Jucați și câștigați tokenuri HORA cu Crypto Idle Miner | Merită sau nu?

Toate aceste aplicații, deși sunt bine dezvoltate, nu pot spune cuvinte frumoase despre recompensele în bani. De regulă, cele mai multe dintre aceste aplicații specializate în jocuri mobile oferă doar divertisment.

Când vine vorba de recompensarea utilizatorilor, lucrurile se schimbă, în sensul că aceștia vor avea dificultăți în a primi recompensele promise sau nu le vor primi deloc.

Se încadrează și aplicația Lucky Miner în această categorie sau există chiar șanse de a obține niște bani din jocurile jucate în cadrul aplicației?

În acest articol veți găsi răspunsul la această întrebare, precum și alte informații care vă vor fi cu siguranță folositoare.

Ce este Lucky Miner?

Lucky Miner este o aplicație gratuită care poate fi descărcată cu ușurință de pe Google Play și oferă recompense în bani prin PayPal pentru a juca jocuri pe telefonul mobil.

În schimbul timpului pe care îl petreceți în jocuri veți primi monede sau puncte care pot fi schimbate în bani. Cam așa funcționează aceste aplicații de jocuri pentru mobil.

Foarte rar veți întâlni astfel de aplicații care să vă ofere direct bani pentru jocurile pe care le jucați.

Dacă sunteți curioși în legătură cu această aplicație și cu jocurile propuse pentru a face bani, va trebui să o instalați.

Prin urmare, va trebui să vă creați un cont pe această aplicație. Și pentru a nu vă mai pierde timpul, vă voi explica în detaliu toți pașii necesari pentru a crea un cont pe aplicația Lucky Miner.

Poate că exagerez când spun că este o pierdere de timp, poate că această aplicație ne va surprinde cu modul în care își răsplătește utilizatorii. Vom vedea la finalul articolului la ce concluzie am ajuns după ce am testat aplicația Lucky Miner.

Cum ne putem înregistra pe Lucky Miner?

Am observat în ultima vreme că aproape toate aplicațiile de jocuri pe care le-am testat ne cer consimțământul pentru utilizarea datelor noastre personale atunci când folosim aceste aplicații.

acordul utilizatorului pentru instalare aplicațiePin

Imediat ce ați instalat-o, veți primi o notificare privind consimțământul dvs. pentru utilizarea datelor dvs. personale (data nașterii, sexul sau adresa de e-mail) în scopul măsurării timpului petrecut la jocuri în cadrul acestei aplicații.

Pentru a continua procesul de înregistrare, trebuie să vă dați consimțământul.

Acum veți fi direcționat către pagina în care veți găsi procedura de înregistrare:

 • Facebook;
 • înregistrarea cu o adresă de e-mail.
Înregistrare pe Lucky Miner prin e-mailPin
Înregistrare prin e-mail

Înscrierea cu o adresă de e-mail vă va cere să adăugați detalii precum:

 • adresa de e-mail;
 • parolă;
 • vârsta;
 • sex.
bonus de înregistrare pe Lucky MinerPin
Bonus

Efortul pe care l-ați investit în crearea unui cont pe Lucky Miner vă va aduce un mic premiu de 1 800 de puncte sau monede.

Cum funcționează Lucky Miner?

Utilizarea aplicației Lucky Miner este foarte simplă, tot ce trebuie să faceți este să instalați câteva jocuri și să le jucați.

pagina principală a aplicației de jocuri Pin

Așa arată pagina principală a acestei aplicații.

Aveți 2 secțiuni, una dedicată jocurilor recomandate, iar cealaltă axată pe oferte, cum ar fi instalarea de noi aplicații, completarea de sondaje sau vizionarea de videoclipuri.

Jocuri recomandate

La momentul acestui articol, pe Lucky Miner erau afișate 14 jocuri care puteau fi instalate și jucate pe telefonul mobil, cum ar fi:

 • Candy Crush;
 • Bingo BlitzTM
 • Tile Master;
 • Giant Rush;
 • Water Color Sorting;
 • Cornhole League;
 • Join Clash 3D;
 • Love Pins;
 • Tall Man Run, și așa mai departe.

Dintre toate aceste jocuri, doar unul va fi jucabil, din păcate.

un singur joc pentru utilizatorii româniPin

Acesta se numește Bingo BlitzTM – Jocuri Bingo, care va oferi (teoretic) aproximativ 63 de monede pe minut jucat în acest joc.

instalare joc din Google PlayPin
Instalare joc din Google Play

Atunci când selectați un joc din această listă, veți fi direcționat către magazinul Google Play pentru a-l instala, după cum puteți vedea în imaginea de mai sus.

Toate jocurile pe care le instalați prin intermediul aplicației Lucky Miner vor fi expuse în secțiunea ”Aplicațiile mele”. Este foarte important ca toate jocurile instalate să fie deschise din această secțiune.

Timpul petrecut în aceste jocuri poate fi recompensat în puncte.

Din păcate, majoritatea acestor aplicații folosesc o strategie de a vă forța să încercați toate jocurile din listă.

Primele câteva minute jucate vor fi recompensate în mod echitabil. După un anumit timp, recompensele vor veni mult mai greu și, prin urmare, va trebui să treceți la următorul joc.

Cu cât jucați mai multe jocuri, cu atât va crește numărul de reclame pe care le veți urmări. Profiturile acestor aplicații provin din reclamele pe care le vizualizați în jocurile pe care le jucați.

Oferte

Această secțiune include 3 modalități de recompensare:

 • Instalarea de aplicații;
 • jocuri;
 • sondaje de opinie.

Din păcate, aceste metode nu sunt avantajoase pentru România. Cu părere de rău, chiar și după atâția ani, România nu este inclusă în lista de țări recomandate pentru aceste companii care oferă oferte plătite.

Șansele de a obține ceva remarcabil din ofertele postate pe aplicația Lucky Miner sunt foarte mici.

Dacă sunteți un mare fan al acestor modalități de recompensare, vă pot recomanda alte site-uri sau aplicații care nu pun mare preț pe locația geografică, și anume:

Fie că vrei să faceți bani cu telefonul mobil în România, fie că doriți să folosiți modalități reale de a face bani în România ca adolescent, internetul este plin de oportunități serioase care așteaptă să fie găsite. Cu un minim de efort se poate ajunge la un venit suplimentar decent doar folosind aceste site-uri sau aplicații.

Program de promovare

Dacă tot nu aveți în vedere să faceți ceva cu jocurile afișate în această aplicație, poate ar trebui să vă concentrați atenția asupra promovării acesteia.

Această promovare vă poate aduce un comision de 25% din valoarea totală a punctelor câștigate de către persoana invitată, precum și un mic bonus de 100 de puncte pentru fiecare persoană care folosește codul dvs. de promovare.

Care sunt metodele de plată oferite de Lucky Miner?

Sumele de bani sunt destul de asemănătoare la aproape toate aplicațiile de acest gen.

Astfel, pentru a putea retrage trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

 • 2 000 de puncte (0,83 RON);
 • 3 959 puncte (1,66 RON);
 • 9 701 puncte (4,16 RON);
 • 18 826 puncte (8,31 RON);
 • 37 275 puncte (16,62 RON);
 • 55 354 puncte (24,93 RON);
 • 73 067 puncte (33,24 RON).

Merită sau nu?

Utilizarea Lucky Miner nu este recomandată pentru utilizatorii din România.

Cu un singur joc nu veți putea realiza nimic avantajos cu această aplicație.

Acest lucru este evident și din recenziile celor care au încercat-o.

Este pur și simplu o pierdere de timp în care vă veți chinui să adunați câțiva RON pentru a încerca să îi retrageți în PayPal.

Nu cred că vă puteți permite să vă pierdeți timpul jucând jocuri care vă vor aduce doar frustrare și incapacitatea de a reuși să retrageți în PayPal.

În concluzie, recomandarea mea este să evitați această aplicație.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu