StepBet – Pariați pe un stil de viață sănătos și o formă fizică de invidiat

0
(0)

În ultimii ani a avut loc o creștere semnificativă în mediul online a unor aplicații al căror scop principal este de a ne sprijini eforturile în vederea menținerii unei forme fizice bune și a unui stil de viață sănătos. O astfel de aplicație de care vom discuta în acest articol se numește StepBet. Această aplicație se mândrește cu faptul că poate oferi atât sprijin pentru cei care doresc să ducă o viață sănătoasă, cât și un mijloc de a face bani online.

În zilele noastre este dificil să găsim o motivație de a ne menține într-o formă fizică bună. Din păcate, din cauza unui stil de viață nesănătos, nu mai avem timp să facem exerciții simple, precum mersul pe jos sau să ne ridicăm de pe canapea.

Viața la oraș, unde totul este la îndemâna noastră, nu face prea multe pentru a ne menține în formă fizică. De ce să mergem pe jos când avem la îndemână atâtea soluții pe care le putem rezolva cu mașina?

Citește și Obțineți monede LYM pentru mersul pe jos sau alergare | Este aplicația Lympo serioasă?

Simțiți nevoia unui stimulent care să vă ajute să vă atingeți obiectivele care pot influența stilul de viață și forma fizică? O aplicație de fitness poate fi soluția perfectă pentru a vă oferi acea motivație atât de necesară.

Cu astfel de aplicații, pe lângă faptul că veți avea un stil de viață sănătos, veți avea și posibilitatea de a câștiga un venit suplimentar, ceea ce este un lucru pozitiv.

Haideți să vedem cum funcționează această aplicație de fitness și la ce fel de câștiguri ne putem aștepta.

Ce este StepBet?

Numele acestei aplicații ne dă câteva indicii despre cum funcționează. Step în limba engleză se traduce prin ”pas”, iar termenul ”BET” se referă la pariu.

Pe baza acestor informații, putem presupune că StepBet este o aplicație care ne oferă posibilitatea de a ne atinge obiectivele de fitness prin intermediul pariurilor. Sincer, nu știam că există astfel de aplicații, dar se pare că sunt oameni care s-au gândit la astfel de situații în care am putea paria pe noi înșine pentru a depune efort fizic.

analize StepBet pe Google PlayPin
Analize Google Play

Creatorii acestei aplicații au considerat că banii pot fi un factor important pentru a ne ajuta să ne atingem obiectivele de fitness și să ne menținem o formă fizică sănătoasă. Teoretic, oamenii ar trebui să depună mult mai mult efort pentru a atinge aceste obiective de fitness dacă sunt motivați cu câștiguri financiare.

Cum se instalează aplicația StepBet?

Aplicația StepBet este disponibilă atât în magazinul de aplicații Google Play, cât și în AppStore. Așadar, veți putea folosi atât telefoanele android, cât și cele iOS.

În funcție de telefonul dumneavoastră, veți selecta aplicația StepBet și o veți instala. După ce o instalați, veți fi direcționat către pagina în care trebuie să selectați aplicația sau dispozitivul de urmărire pe care îl veți folosi.

Aici veți avea mai multe opțiuni, și anume:

 • Fitbit;
 • Garmin;
 • Google Fit;
 • S Health.

Cu alte cuvinte, pentru a utiliza această aplicație, trebuie să aveți una dintre cele 4 opțiuni menționate mai sus. Dacă nu dețineți un produs de fitness FitBit sau Garmin, puteți utiliza Google Fit, care nu necesită un astfel de instrument de monitorizare.

Citește și Bani reali din activități fizice? Merită să folosiți YODO?

Dar înainte de a selecta instrumentul pe care îl vom folosi, trebuie să ne facem un cont nou pe aplicația StepBet. Pe pagina principală, aveți un buton ”Log in”. Faceți clic pe el și apoi veți fi direcționat către o pagină unde vă puteți înregistra. Veți adăuga informații precum numele, parola și adresa de e-mail.

Ce dispozitive putem folosi cu această aplicație?

Instalarea acestei aplicații este ușoară. Dar ce dispozitive de urmărire putem folosi?

Iată care sunt dispozitivele de urmărire compatibile cu StepBet:

 • iPhone Fitbit;
 • Android Fitbit;
 • Dispozitive de urmărire Garmin;
 • Android Google Fit;
 • Android S Health.
 • Apple Health iPhone;
 • iPhone Apple Watch;

Cum ne menținem un stil de viață sănătos și cum obținem un venit suplimentar?

Pentru a face bani cu această aplicație, trebuie să jucăm câteva jocuri. De obicei, durata acestor jocuri este de 6 săptămâni.

Aplicația StepBet oferă 2 tipuri de jocuri:

 • gratuite;
 • jocuri doar pentru membrii PREMIUM.

Pentru a accesa aceste jocuri, va trebui să vă conectați la aplicație. Pe pagina principală, sunt afișate toate jocurile, așa cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

jocuri fitness StepBetPin
Exemple de jocuri de fitness

Dacă nu ați cumpărat un abonament, atunci veți putea accesa doar jocurile gratuite.

Pentru a juca un joc, trebuie doar să dați clic pe butonul ”Join Game”. Veți avea acces la informații precum valoarea pariului, numărul de jucători și fondul de plăți.

Citește și Locuri de muncă în regim de freelancing cu PerkWiz | Adevărat sau fals?

Permiteți-mi să vă dau un exemplu. A început un joc care conține următoarele informații:

 • trebuie făcut un pariu de 40 de dolari;
 • 396 de jucători;
 • un fond de plată de 15.840 de dolari.

Acest joc se va desfășura în perioada 16 august 2021 – 26 septembrie 2021. Cam așa va arăta un joc în această aplicație.

Primesc o eroare atunci când selectez instrumentul de monitorizare

Acest lucru se datorează faptului că nu ați mai utilizat un produs sau o aplicație de monitorizare. Prin urmare, vă recomand să folosiți o astfel de aplicație sau produs timp de o săptămână înainte de a utiliza aplicația StepBet.

Rețineți că trebuie să vă atingeți obiectivele săptămânale, altfel veți fi eliminați din joc. Eliminarea va duce la pierderea banilor pe care i-ați pariat.

Care sunt obiectivele săptămânale?

În mod normal, aceste obiective se referă la numărul de pași pe care trebuie să îi faceți sau să alergați o anumită distanță. Așadar, nu ar trebui să fie nimic complicat, mai ales că veți paria bani pentru a participa la aceste jocuri.

Citește și Se pot face bani online cu App Flame? Merită sau nu?

În prima săptămână, nu va fi atât de greu, puteți să vă gândiți la ea ca la o săptămână de încălzire. Dar, în timp, atingerea acestor obiective va necesita mult mai mult efort, până când veți ajunge la punctul în care veți finaliza întregul proces.

Ce jocuri sunt mai profitabile?

Rezultatul săptămânal al activității dumneavoastră este structurat în 3 secțiuni importante, și anume:

 • zile active;
 • zile intense sau POWER;
 • zile libere.

Zilele active sunt zilele în care efectuați activități fizice la un efort fizic normal. Zilele intense sau POWER implică un efort fizic mult mai mare, ceea ce duce la un număr mai mare de pași. Ziua liberă este ziua de odihnă sau de recuperare, asta în cazul în care folosiți această zi.

Și ca să vă răspund la întrebare, jocurile MARATON sunt cele mai profitabile, dar necesită o durată de 8 săptămâni și nu includ nicio zi liberă. De aici putem trage concluzia că rata de abandon este mult mai mare, ceea ce conduce la câștiguri mult mai mari.

Cât de mult putem paria?

În mod normal, suma necesară pentru a paria este de 40$. Aceasta poate fi plătită prin PayPal sau din câștigurile obținute din jocurile disputate anterior.

Același lucru este valabil și pentru utilizatorii care au achiziționat abonamente Premium. Există însă o mică diferență. Fondul de plată este mult mai mare.

Notă: În timp, veți găsi și anumite jocuri care vor necesita sume de pariu mai mari și perioade de desfășurare diferite.

La ce fel de câștiguri ne putem aștepta?

După cum am menționat, un grup de persoane va paria anumite sume de bani pentru a atinge diverse obiective de fitness. Acești bani vor fi puși în comun într-un fond de plată. La finalul jocului, suma de bani strânsă în acest fond va fi împărțită între jucătorii rămași.

În mod normal, un joc poate strânge în jur de 300 de jucători, cu un fond de plată care ajunge la 12.000 de dolari. Așadar, acești jucători vor participa cu un pariu de 40 de dolari.

Acum vine partea interesantă. StepBet percepe un comision de 15% din suma finală colectată în fondul de plată. Ca urmare, pentru a ajunge și la profit, 15% dintre jucătorii participanți vor trebui eliminați.

Citește și Mergeți și faceți bani cu telefonul mobil prin intermediul aplicației Sweatcoin

Dacă, prin absurd, există mai mulți câștigători, ceea ce va duce la un câștig mai mic decât suma pariată, atunci StepBet va renunța la comisionul de 15% pentru a vă da înapoi suma pariată. Dar trebuie să finalizați concursul.

Cu toate acestea, 40 de dolari este o sumă decentă în comparație cu o altă aplicație similară numită HealthyWage.

Câștigurile pot fi îmbunătățite prin achiziționarea unui abonament Premium. Acesta costă în jur de 50 de dolari. Printre avantaje se numără numărul de jocuri pe care le puteți juca în același timp (3 jocuri) și valoarea fondului de plată mult mai mare, ceea ce va duce la câștiguri mai mari.

abonament premium StepBetPin
Abonament Premium

Dar există un mic dezavantaj. Lupta pentru a câștiga această competiție va fi mult mai dură. De regulă, cei care au un abonament premium sunt foarte concentrați pe victorie. Așadar, așteptați-vă la o luptă foarte strânsă.

Cum veți fi plătit?

Pentru fiecare joc câștigat, veți primi puncte. Aceste puncte pot fi folosite fie pentru a participa la un alt joc, fie pentru a retrage prin PayPal.

Dacă doriți să retrageți prin PayPal, trebuie să știți cât valorează 1 punct. Valoarea unui punct este de 1 $. Marele avantaj este că nu necesită o retragere minimă. Așa că puteți retrage oricând doriți.

De asemenea, trebuie menționat că aceste puncte vor expira după 1 an.

Cum face bani aplicația StepBet?

Bine, am înțeles cum putem face bani. Întrebarea este cum face bani StepBet? Este important să cunoaștem acest aspect, pentru a ne face o idee clară despre seriozitatea acestei aplicații.

Aplicația SteBet are la dispoziție 2 modalități de a face bani, și anume:

 • comision de 15% pe jocurile gratuite;
 • abonament anual de 50 de dolari.

Merită să folosiți StepBet sau nu?

Pentru cei care duc o viață activă și doresc să mențină un stil de viață sănătos, această aplicație poate fi un mare avantaj.

Mai presus de toate, nu veți ieși în pierdere. Într-adevăr, veți paria niște bani. Dar acești bani sunt folosiți într-un scop nobil. Și anume acela de a te ajuta să aveți o condiție fizică bună. Dacă faceți aceste activități, de ce să nu obțineți niște bani în plus?

Cu riscul de a mă repeta, totul depinde de nivelul dumneavoastră de implicare. Sunteți hotărât să faceți ceva serios pentru a vă menține într-o formă fizică bună?

Trebuie să fiți conștient că nu veți câștiga imediat. Va fi nevoie de mai mult de o lună pentru a ajunge la un profit. Dar veți fi mai sănătos.

Ce veți face? Ce părere aveți despre astfel de aplicații? Merită să le folosiți? Au vreun efect?

Mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu