Câștigă bitcoin gratis online cu FaucetCrypto de acasă

0
(0)

Nu este o surpriză faptul că Bitcoin a devenit cea mai utilizată criptomonedă în mediul online. Probabil că ați întâlnit numeroase site-uri dedicate monedei Bitcoin, care vă oferă diverse modalități de a obține bitcoin gratis online.

În zilele noastre, construirea unui site de tip „faucet” nu mai este un proces atât de complicat. Pentru a realiza un astfel de site, aveți nevoie de un script și de o sumă de bani pentru a acoperi costurile inițiale. Dacă această „afacere” poate deveni profitabilă este o altă discuție.

Citește și Câștigați 100% criptomonede gratuite cu CryptoWin | Oportunitate sau pierdere de timp?

Există, de asemenea, persoane cu cunoștințe tehnice care sunt capabile să scrie acest script esențial de la zero.

Astfel, apar „faucet-uri” care se disting prin modul în care funcționează, îmbunătățite cu funcții suplimentare care adaugă valoare. Aceste caracteristici au scopul de a atrage noi membri și de a le îmbunătăți experiența pe aceste site-uri.

Diversitate in ceea ce privește posibilitatea de a obține bitcoin gratis online

FaucetCrypto și MoreMoney.io sunt două site-uri care oferă oportunități de a obține bitcoin gratis online. Desigur, aceste site-uri au funcționalități asemănătoare, dar MoreMoney.io oferă mai multe oportunități de câștig.

Cu toate acestea, ambele site-uri sunt opțiuni acceptabile pentru cei care doresc să exploreze această lume a criptomonedelor.

Actualizare importantă: MoreMoney.io a devenit un site „SCAM„. Dacă sunteți încă implicat în acest site, vă sfătuiesc să părăsiți această platformă de criptomonede cât mai curând posibil.

Citește și Obțineți bitcoin gratuit cu CryptoTab

Site-urile de tip Faucet sunt recomandate în special pentru începătorii în domeniul cripto. Ușurința lor de utilizare le face accesibile și atractive pentru cei care nu au cunoștințe temeinice în acest domeniu și care doresc să obțină bitcoin gratis online. Acestea sunt opțiuni mai simple decât metodele mai complexe, care necesită un efort intelectual și financiar.

Principalul motiv pentru care site-urile de tip „faucet” sunt atât de apreciate este faptul că oferă posibilitatea de a obține bitcoin gratis online, fără costuri financiare suplimentare. Un astfel de site, care oferă oportunități de câștig atât pentru bitcoin, cât și pentru alte criptomonede, este FaucetCrypto.

Ce este FaucetCrypto?

FaucetCrypto este un loc dedicat pasionaților de criptomonede, oferind diverse modalități prin care pot fi obținute monede virtuale gratuite.

De la faucet la sondaje online și aplicații de scurtare a link-urilor, site-ul propune o serie de opțiuni pentru a primi monede gratuite.

Cum puteți primi bitcoin gratis online sau alte monede prin FaucetCrypto?

Utilizarea funcției „faucet” nu este singura modalitate de a câștiga bitcoin sau alte criptomonede. Există și alte modalități eficiente, cum ar fi:

  • reclame PTC;

Puteți urmări aproximativ 15-20 de reclame PTC pe zi. Valoarea acestora variază în funcție de durata reclamei și de bugetul advertiser-ului.

Dacă urmăriți o reclamă de 40 de secunde, puteți câștiga aproximativ 28 de puncte (monede). O reclamă de 16 secunde vă va recompensa cu 14 puncte. Aceste valori se pot schimba în funcție de evoluția monedei Bitcoin.

  • Sondaje online plătite;

Din păcate, există doar trei furnizori de sondaje și oferte disponibile în România, și anume Wannads, CPX Research, Survey Wall și Offer Daddy.

Sondaje online pe FaucetCrypto în RomâniaPin

Se pot completa sondaje în momentul în care se ajunge la nivelul 20.

  • Oferte promoționale pe mobil;
  • utilizarea de aplicații cu linkuri scurte.

Prin explorarea acestor metode, puteți câștiga bitcoin gratis online sau alte monede.

Câștigă bitcoin gratis online folosind faucet-ul zilnic

Nu cred că există o modalitate mai ușoară de a obține bitcoin sau alte monede virtuale decât prin intermediul unui faucet. Tot ce trebuie să faceți este să completați un test captcha pentru a obține aceste monede.

Puteți vedea cu ochii voștri în imaginea de mai jos cât de simplu este să completați acest test. Din fericire, testul de securitate „ReCaptcha” nu este folosit.

Un test simplu de securitatePin

Am avut numeroase probleme cu „ReCaptcha„. De aceea, consider că absența sa pe această platformă online este un mare avantaj. Simplitatea acestui test automatizat va reduce timpul necesar pentru a-l finaliza și vă va permite să dați „claim” la faucet în fiecare zi.

Citește și FireFaucet, un site serios unde puteți câștiga criptomonede gratuit

Aveți la dispoziție 40 de minute pentru a utiliza acest faucet. Așadar, la fiecare 40 de minute puteți primi aproximativ 25 de puncte sau „monede” la care se adaugă experiența acumulată. Acest nivel de experiență va afecta nivelul contului dvs.

Cu cât nivelul dvs. este mai mare, cu atât mai mari vor fi recompensele. Prin urmare, este în interesul dumneavoastră să fiți cât mai activ pentru a vă îmbunătăți nivelul.

Ce este nivelul și care sunt beneficiile?

Nivelurile reprezintă o formă de recompensare prin bonusuri care vă pot ajuta să câștigați criptomonede, inclusiv bitcoin gratis online, și alte recompense.

De exemplu, ajungerea la nivelul 8 vă oferă acces la opțiunea „chat„, în timp ce nivelul 50 vă permite să participați la voturi.

Cu cât acumulați mai multă experiență pe FaucetCrypto, cu atât veți urca la un nivel mai înalt. Orice activitate pe acest site va genera experiență.

În mod normal, veți primi 10 puncte de experiență pentru fiecare activitate finalizată.

Programul de referință

Veți primi un comision de 20% din câștigurile persoanelor pe care le invitați să se alăture acestui site de criptomonede. Acest comision va fi transferat direct în contul dvs. și vă va aduce un spor constant de venit.

În plus, veți avea acces la grafice detaliate pe o perioadă de 30 de zile, care vă vor arăta progresul persoanelor pe care le invitați și vă vor oferi informații valoroase despre modul în care acestea se bucură de tot ceea ce oferă FaucetCrypto pentru a obține bitcoin gratis online, dar și alte criptomonede.

Cum puteți retrage monedele?

Punctele câștigate din munca depusă pe FaucetCrypto vor fi transformate automat în monedele dumneavoastră preferate. Aveți posibilitatea de a alege între 20 de criptomonede pentru a le retrage.

Acestea sunt doar câteva dintre monedele disponibile pe platforma FaucetCrypto:

  • Bitcoin Cash, Bittorent, Dogecoin, Ethereum, Dash, Digibyte, Litecoin, Tron și multe altele.

Sunt 2 tipuri de retragere, și anume:

  • FaucetPay;

Acest tip de retragere este disponibil doar pentru Bitcoin și Ethereum. Dacă nu aveți un cont FaucetPay, puteți folosi acest link.

  • Retragere Directă.

Retragerea directă poate fi utilizată pentru celelalte 18 monede, cu excepția Bitcoin și Ethereum.

Citește și Doriți să fiți recompensat pentru vizionarea videoclipurilor? FruitLab vă oferă această oportunitate

Fiecare monedă va conține 2 informații folositoare pentru dvs. atunci când doriți să retrageți, și anume:

  • Filled (în momentul când s-a alimentat balanța de monedă, va apărea cu verde acest buton);
  • Empty (momentan nu se poate retrage cu aceasta monedă).

Notă: În marea majoritate a cazurilor, cele mai frecvente alimentări de monede (de către CryptoFacuet) vor fi pentru Bitcoin, Ethereum și Dogecoin. Alte criptomonede vor fi, de asemenea, alimentate, dar mai rar.

FaucetCrypto Dovadă de plată | 23 septembrie 2022

FaucetCrypto dovadă de plată pe 2022Pin
Dovadă de plată în portofel de Tron și Bitcoin

Se pare că FaucetCrypto plătește, dar trebuie să așteptați momentul potrivit când moneda preferată este disponibilă pentru retragere.

FaucetCrypto păreri – Pozitive sau negative?

Înainte de a începe să câștigați bitcoin gratis online prin intermediul unui site, este important să căutați opiniile utilizatorilor care au folosit platforma respectivă.

În cazul site-ului FaucetCrypto, recenziile au fost publicate pe Trustpilot, ceea ce oferă o imagine clară a satisfacției utilizatorilor.

La momentul scrierii acestui articol, FaucetCrypto are un scor de 3.9, pe baza a peste 800 de recenzii.

Cele mai multe recenzii sunt pozitive, inclusiv a mea, dar există și recenzii negative. Cu toate acestea, acestea sunt întâmpinate cu răspunsuri din partea echipei FaucetCrypto pentru a rezolva problemele raportate de utilizatori.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu