Câștigă bitcoin gratis online cu FaucetCrypto de acasă

0
(0)

Ultima actualizare pe 24 octombrie 2022 de Jonas

Așa cum era de așteptat, moneda Bitcoin a devenit cea mai des folosită criptomonedă în mediul online. Cu siguranță ați folosit numeroase site-uri specializate pe bitcoin, care vă puneau la dispoziție numeroase modalități prin care să câștigați bitcoin gratis online.

Construirea de la zero a unui site de tip faucet nu mai este atât de complicata în ziua de azi. Pentru a pune pe picioare un astfel de site, ar fi nevoie de un „script” și o sumă de bani pentru a acoperi anumite cheltuieli de început. Dacă această „afacere” ajunge să fie și profitabilă, aceasta este o altă discuție.

Mai sunt și persoane, care dețin anumite cunoștințe tehnice, care reușesc să scrie de la zero acest script, foarte necesar pentru construirea unui site de tip faucet. Astfel, apar acele „faucet-uri” care ies în evidentă prin modul în care funcționează, la care se adaugă și alte caracteristici, care reușesc să aducă o valoare semnificativă. Aceste trăsături au ca scop atragerea de noi membri și îmbunătățirea experienței lor pe site-urile respective.

Diversitate in ceea ce privește posibilitatea de a obține bitcoin gratis online

În această categorie putem include FaucetCrypto dar și un alt site similar, pe nume MoreMoney.io. În mare parte, ambele site-uri se aseamănă în ceea ce privește oportunitățile disponibile pentru membrii săi, cu un mic avantaj spre MoreMoney. Pe MoreMoney.io vă sunt oferite mult mai multe posibilități de câștig, dar ambele site-uri sunt destul de OK, dacă analizam posibilitățile de obținere a acestor criptomonede și merită încercate.

Actualizare: MoreMoney.io a devenit SCAM. Dacă sunteți încă implicat în acest site, sfatul meu este să renunțați la serviciile acestei platforme cripto cât de repede posibil.

Citește și Obțineți bitcoin gratuit cu CryptoTab

De altfel, folosirea unor site-uri precum faucet-uri este recomandată mai ales pentru acele persoane care sunt la început de drum și vor să cunoască mai multe detalii despre lumea cripto. Datorită faptului că aceste site-uri sunt atât de simplu de utilizat, au devenit din ce în ce mai folosite, mai ales de cei care nu posedă anumite cunoștințe, care să le ofere accesul la alte metode prin care se poate obține bitcoin gratis online. Aceste metode sunt mult mai complexe și care necesită un efort atât intelectual cât și financiar.

Aspectul financiar este unul dintre motivele principale, pentru care aceste site-uri de tip „faucet” sunt atât de căutate de cei care vor să obțină bitcoin gratuit sau alte criptomonede. Un astfel de site, unde poți câștiga bitcoin dar și alte monede, este FaucetCrypto.

Ce este FaucetCrypto?

FaucetCrypto este un site specializat pe criptomonede, care vă oferă multiple modalități precum faucet, sondaje online, aplicații de scurtare a link-urilor și multe altele, prin care puteți obține diverse monede.

Cum puteți câștiga bitcoin gratis online sau alte monede cu FaucetCrypto?

Folosirea funcției de „faucet” nu este singura modalitate prin care puteți obține bitcoin sau alte monede. De altfel, puteți utiliza și alte metode de câștig, precum:

  • reclame PTC;

Veți avea în jur de 15 sau chiar 20 de reclame PTC pe zi. Valoarea acestora depinde de durata reclamei si de bugetul celui care promovează respectivul site sau serviciu online. Pentru o reclamă de 40 de secunde, veți primi în jur de 28 de puncte (coins).

O reclamă de 16 secunde vă va aduce un câștig de 14 puncte. Aceste valori pot suferi anumite modificări în funcție de evoluția monedei Bitcoin. Dacă va crește valoarea monedei Bitcoin, atunci câștigurile din aceste reclame PTC vor scădea, si invers.

  • sondaje plătite online;

Din păcate, pentru România, sunt disponibili doar 3 furnizori de sondaje și oferte. Acestea sunt Wannads, Survey Wall și Offer Daddy. Sondajele pot fi completate în momentul în care ați ajuns la nivelul 20.

  • oferte promoționale pentru telefonul mobil;
  • folosirea unor aplicații de tip „short-link”.

Câștigă bitcoin gratis online folosind faucet-ul zilnic

O metodă mai simplă decât faucet-ul, în ceea ce privește strângerea de bitcoin sau alte monede, nu cred că există. Spun asta, pentru că tot ceea ce trebuie să faceți este să completați un test de tip „Captcha” pentru a obține acele monede.

După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, este floare la ureche să completați acel test. Din fericire, nu este folosit testul de securitate „ReCaptcha”.

Un test simplu de securitate

Eu am avut numeroase probleme cu acel test de securitate „ReCaptcha„. De aceea, consider un mare avantaj faptul că nu este utilizat pe această platformă online. Simplitatea testului, automat, va reduce timpul petrecut pentru a completa acest test de securitate si a da „claim” la faucet-ul zilnic.

Citește și FireFaucet, un site serios unde puteți câștiga criptomonede gratuit

Durata de timp în care puteți folosi acest „faucet” este de 40 de minute. Deci, la un interval de 40 de minute puteți câștiga în jur de 25 de puncte („coins”), la care se adaugă și experiența. Această experiență va afecta nivelul contului dumneavoastră.

Cu cât aveți un nivel mai mare, cu atât beneficiile vor fi pe măsura acestuia. Deci, e în interesul dumneavoastră să fiți cât mai activi pentru a vă îmbunătăți nivelul.

Ce este nivelul și care sunt beneficiile?

Nivelul este o forma de recompensare prin bonusuri, care afectează în mod pozitiv capacitatea dumneavoastră de a câștiga criptomonede precum și alte beneficii. De exemplu, nivelul 8 vă garantează dreptul de a folosi opțiunea de „chat„, în schimb, nivelul 50 va activa secțiunea de vot.

Cu cât veți câștiga mai multă experiență, cu atât va crește și nivelul dumneavoastră. Tot ce realizați pe FaucetCrypto va genera experiență. În mod normal, veți obține 10 puncte de experiență pentru fiecare sarcină de lucru realizată pe acest site.

Programul de referință

Nu este foarte complicat. Veți obține un comision de 20% din câștigul realizat de persoanele pe care le invitați sa se înscrie. Acest comision va fi plătit direct în balanța contului dumneavoastră.

Cum puteți retrage monedele?

Punctele obținute din activitatea prestata pe FaucetCrypto vor fi, in mod automat, schimbate în monedele preferate. Aveți de ales între 20 de criptomonede pentru a retrage.

Acestea sunt doar câteva dintre monedele disponibile pe platforma FaucetCrypto:

  • Bitcoin Cash, Bittorent, Dogecoin, Ethereum, Dash, Digibyte, Litecoin, Tron și multe altele.

Sunt 2 tipuri de retragere, și anume:

  • FaucetPay;

Acest tip de retragere este valabil doar pentru monedele Bitcoin și Ethereum. În cazul în care nu aveți un cont pe FaucetPay, puteți folosi acest link.

  • Retragere Directă.

Retragerea Directă se poate folosi pentru restul de 18 monede, cu excepția monedelor Bitcoin și Ethereum.

Citește și Doriți să fiți recompensat pentru vizionarea videoclipurilor? FruitLab vă oferă această oportunitate

Fiecare monedă va conține 2 informații utile pentru dumneavoastră, atunci când veți dori să retrageți, și anume:

  • Filled (în momentul când s-a alimentat balanța de monedă, va apărea cu verde acest buton);
  • Empty (momentan nu se poate retrage cu aceasta monedă).

Notă: Cele mai dese alimentări de monedă se vor face, în marea majoritate a cazurilor, pentru monedele Bitcoin, Ethereum și Dogecoin. Și celelalte criptomonede vor fi alimentate, dar mai rar.

Actualizare Mai 2022

Din cele 18 criptomonede, doar 2 sunt încă active și pot fi retrase. Acestea sunt unele care nu sunt atât de populare, cine știe cum au rămas eligibile pentru retragere. Acestea sunt Ravencoin și Horizen.

Restul criptomonedelor sunt etichetate ”Out of STOCK”, ceea ce înseamnă că va trebui să așteptăm ca fondurile să ajungă la aceste balanțe.

Singura criptomonedă intens solicitată, și anume Bitcoin, este în ”Maintenance”.

FaucetCrypto Dovadă de plată | 23 septembrie 2022

FaucetCrypto dovadă de plată pe 2022
Dovadă de plată în portofel de Tron și Bitcoin

În cele din urmă am reușit să retrag o mică sumă în bitcoin către portofelul meu.

Se pare că FaucetCrypto plătește, dar trebuie să așteptați momentul potrivit când moneda preferată este disponibilă pentru retragere.

Să sperăm că situația se va îmbunătăți, respectiv că vor debloca retragerile și pentru celelalte criptomonede.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania