Faci bani când mergi cu WalkTask – Tot ce Trebuie să Știi Înainte să Începi

Free Bitco.in Bitcoin Gratuit Romania
0
(0)

Am descoperit recent ceva interesant și vreau să împărtășesc cu voi experiența mea directă. E vorba despre Walktask, o aplicație care promite că te plătește pentru… mers pe jos. Da, pentru simplul fapt că pui un picior în fața celuilalt.

(Știu ce gândești acum – „iar unul care ne promite bani ușori„. Stai puțin, că nu-i chiar așa…)

După ce am văzut tot felul de aplicații care oferă bani pentru sondaje, micro-task-uri sau testări de alte aplicații, am dat peste ceva diferit. Și pentru că sunt genul care verifică personal înainte să recomande altora, m-am apucat să testez aplicația asta… pas cu pas (scuze, n-am rezistat).

Ce am făcut? M-am înscris în aplicație și am testat-o în detaliu. Nu vreau să-ți zic doar ce scrie pe net despre ea – îți spun exact ce am găsit eu după ce am folosit-o.

În analiza asta detaliată îți arăt:

  • Cum funcționează cu adevărat Walktask
  • Ce poți și ce nu poți să faci cu ea
  • Dacă merită timpul tău sau nu
  • Dacă e legitimă sau e doar încă o păcăleală

Am testat personal fiecare funcție și vreau să-ți arăt toate aspectele importante ca să poți decide singur dacă ți se potrivește. Fără promisiuni exagerate, doar informații concrete din experiența mea directă.

(Și da, chiar am mers pe jos mai mult decât de obicei pentru review-ul ăsta… măcar am ars niște calorii în proces!)

Ce este Walktask și cum funcționează?

Walktask e o aplicație pentru telefon care te ajută să faci bani în timp ce mergi. Nu-i nimic complicat – pur și simplu deschizi aplicația și pornești la drum.

Sistemul e destul de simplu… Cu fiecare pas pe care îl faci, aplicația îți înregistrează activitatea și îți oferă monede virtuale. După ce strângi suficiente monede, le poți transforma în bani reali.

Dar nu e doar despre mers pe jos. Echipa Walktask a dezvoltat și alte modalități prin care poți câștiga bani folosind aplicația lor mobilă.

În continuare, o să îți prezint toate metodele prin care poți face bani cu această aplicație.

Faci bani cu WalkTask în timp ce-ți faci pașii zilnici

Știi cum e când îți zice cineva că poți face bani mergând pe jos? Sună prea frumos ca să fie adevărat, nu? Ei bine, cu WalkTask chiar funcționează treaba asta.

dai click pe cutia cadou pentru a fi recompensat în monede pentru pașii făcuți cu WalkTaskPin
Trebuie sa dai click pe cutia cadou

Sistemul e simplu: faci niște pași, primești niște monede virtuale. Dar atenție mare aici – monedele astea nu se adună singure în contul tău (că doar n-o să facă aplicația toată treaba pentru tine 😉). Trebuie să dai tu click pe un fel de cutie cadou ca să le revendici. Și să nu uiți să faci asta zilnic, că altfel… puf! Se duc monedele, dispar ca prin minune a doua zi.

Și acum vine partea mai puțin plăcută… Recent au făcut un update la aplicație care, sincer, nu prea ne bucură pe niciunul dintre noi. Dacă înainte făceai 100 de pași pentru o monedă, acum trebuie să te chinui dublu – 200 de pași pentru același câștig. Nu-i de mirare că lumea a început să bombăne în comentarii. Și pe bună dreptate, că doar nu ne-am apucat brusc să facem pași mai ușori, nu?

Notă: Monedele sau punctele (cum vrei tu să le spui) sunt același lucru – doar că acum trebuie să muncești mai mult pentru ele…

Vrei să descoperi și alte aplicații care te răsplătesc pentru mișcare? Iată câteva opțiuni interesante:

Uite cum stă treaba: pentru fiecare 1000 de pași făcuți, primești un „coin„. Simplu, nu? Practic, telefonul tău numără pașii, iar tu colectezi monede virtuale pe care le poți folosi să-ți iei diverse chestii din marketplace-ul lor. De la carduri cadou până la iPhone-uri (deși pentru iPhone-uri ar trebui să mergi vreo… 3 ani non-stop).

Na, ăsta-i interesant rău: pui pariu PE TINE că slăbești! (Dacă doar așa m-aș fi motivat și eu mai devreme…) Setezi un obiectiv de slăbit, pui niște bani la bătaie, și dacă reușești – boom! – îți iei banii înapoi plus profit. Au și un calculator special să vezi cât poți câștiga.

Aici devine puțin mai… să zicem interesant. Primești un avatar numit CAThlete (da, cu literă mare, că na, e important 😏). Faci pași în viața reală, câștigi „Gems„, și când ajungi la nivel 6 poți să-ți transformi pisicuța virtuală în NFT. Plus că poți câștiga tokenuri $WLKN dacă ești ambițios.

E vărul mai simpatic al lui Sweatcoin. Faci mișcare, primești LYM Token-uri. Ce-mi place aici e că se poate sincroniza cu Google Fit sau iHealth, deci nu trebuie să te chinui să ții evidența în 700 de aplicații diferite.

Sunt pentru cei cărora le place să trăiască… periculos 😎. Pui un pariu pe tine că-ți atingi obiectivele de pași sau de slăbit. Și știi ce? Obiectivele sunt chiar realizabile (nu ca rezoluțiile mele de anul nou care țin fix… 3 zile).

Asta-i pentru perseverenți: minim 1500 de pași pe zi = 300 de puncte. Și ghici ce? Nu există limită superioară! Plus că poți să-ți aduci și prietenii în aplicație pentru puncte bonus (deși s-ar putea să rămâi cu mai puțini prieteni după ce-i pisezi cu invitații 😅).

Cum să câștigi mai mulți bani cu Walktask?

Nu trebuie să fii maratonist sau să bați recorduri de pași (slavă cerului, că eu personal mă opresc după primul kilometru să-mi trag sufletul). Tot ce ai nevoie e telefonul în buzunar și aplicația Walktask instalată.

completează activități zilnice ca task-uri, sondaje, jocuri pe WalkTaskPin
Completează activități zilnice

Dar stai că devine și mai interesant… Pe lângă faptul că mergi și faci bani, mai sunt patru modalități principale prin care poți să aduni monede în aplicație:

  • Sistemul de recomandări – practic îți pui prietenii la mișcare și câștigi și tu
  • Jocurile din aplicație – pentru momentele când preferi să stai pe canapea
  • Completarea de sondaje – că doar n-o să refuzi niște bănuți în plus
  • Vizionarea reclamelor – perfect pentru pauzele de cafea

În continuare, hai să vedem pe scurt ce implică fiecare metodă în parte.

Cum funcționează programul de recomandare?

Știi momentele alea când faci o treabă bună și pentru alții, dar cumva tot tu ieși în câștig? (nu, nu vorbesc despre când „împrumuți” ultima felie de pizza prietenului tău și apoi comandă el alta întreagă…)

Ei bine, exact așa funcționează și sistemul de recomandare de la Walktask!

Uite cum stă treaba: primești între 30 și 360 de monede pentru fiecare prieten care se înscrie folosind codul tău de recomandare. Nu-i rău deloc, având în vedere că tot ce trebuie să faci e să… păi… să recomanzi aplicația!

Dar stai, că nu s-a terminat! În primele 7 zile de când prietenul tău începe să folosească aplicația, mai primești între 10 și 30 de monede în FIECARE ZI în care acesta este activ.

Procesul e super simplu:

  • Îți iei codul tău unic de recomandare
  • Îl împărtășești cu prietenii tăi
  • Ei descarcă aplicația din Play Store sau App Store
  • Folosesc codul tău când își creează cont
  • …și gata! Începi să primești monede

(Și da, poți să recomanzi la câți prieteni vrei – nu există limită. Doar… poate ar trebui să mai păstrezi câțiva și pentru conversații face-to-face, ce zici?)

Nu uita că prietenii tăi trebuie să fie activi pentru a primi bonusul zilnic. Deci poate ar fi cazul să-i mai și încurajezi din când în când… sau măcar să le trimiți câte un emoji cu o ghetuță în mișcare!

Mini-jocuri pe Walktask

Nu-s mare gamer, dar aici e simplu – Walktask vine cu niște mini-jocuri special create să-ți umple puțin buzunarele. Practic, te joci și aduni monede virtuale pe care mai târziu le transformi în bani reali. Nimic complicat… deși uneori mă întreb cine se gândește la toate astea (probabil cineva care are prea mult timp liber).

Completarea Sondajelor

Știi cum e cu sondajele astea – răspunzi la câteva întrebări și… surpriză! Primești ceva în schimb. Walktask are o secțiune dedicată pentru asta, unde poți să-ți faci de lucru completând diverse chestionare. Pentru fiecare sondaj terminat, primești monede care se adună în balanța ta.

Apropo, dacă tot suntem la capitolul sondaje… am testat personal câteva alternative interesante: ySense, Attapoll și TimeBucks. Le-am verificat pe toate și, surprinzător, chiar mi-au trimis banii. Nu-s povești din folclorul internetului.

Vizionarea Reclamelor

Aici e partea… să zicem, mai puțin palpitantă – te uiți la reclame și primești câte o monedă pentru fiecare. Nu e cel mai captivant lucru din lume, dar măcar poți să faci asta în timp ce-ți bei cafeaua.

Pentru cei interesați de mai multe opțiuni similare, aruncați o privire și pe SerpClix, GPTPlanet, AdBTC.TOP sau CoinPayU. Dar să fim serioși – n-o să vă pensionați mai devreme din asta… (deși cine știe, poate într-o altă dimensiune…)

Acestea sunt principalele metode prin care poți să faci bani pe Walktask. Mai sunt și altele ascunse prin aplicație, dar le las să fie o surpriză plăcută pentru voi. La urma urmei, puțină explorare nu strică nimănui, nu?

Cum îți primești banii?

Hai să-ți explic cum îți iei banii din Walktask, că aici e partea care contează cu adevărat, nu? 😉

Pentru noi, românii, treaba e destul de simplă – aplicația ne lasă să ne scoatem banii doar prin PayPal. Nu-i bai, că măcar avem și noi o opțiune… că prin alte țări se mai dau și carduri cadou de Amazon sau Google Play.

Acum, să vorbim despre sume concrete. Ca să poți să faci prima retragere, trebuie să strângi minimum 3.000 de monede, care se traduc în 5 dolari. Nu-i chiar averea lui Becali, dar nici de aruncat nu sunt. La polul opus, poți să retragi maxim 30.000 de monede, adică 50 de dolari.

Procesul e simplu ca „bună ziua„:

  • Vezi dacă ai atins pragul minim de 3.000 de monede
  • Selectezi opțiunea de retragere
  • Alegi PayPal-ul (că na, doar asta avem 🤷‍♂️)
  • Și gata, aștepți să-ți intre bănuții în cont

Și uite-așa, cu câțiva pași simpli, transformi pașii în bani. Nu-i rău deloc pentru niște plimbări pe care oricum le făceai, nu?

Cum te poți înscrie pe WalkTask?

Hai să vedem cum te înscrii pe WalkTask.

Prima dată trebuie să descarci aplicația – și da, poți s-o folosești indiferent dacă ai Android sau iPhone. E simplu: intri în magazinul tău preferat de aplicații (Google Play pentru Android sau App Store pentru iPhone) și cauți WalkTask.

înregistrare WalkTaskPin
Cum te înscrii pe WalkTask

După ce ai instalat aplicația, urmează partea cu crearea contului. Nu-ți face griji, nu trebuie să completezi 17 formulare și să-ți dai și grupa sanguină. Ai nevoie doar de:

  • Un cont de Gmail
  • Sau Facebook
  • Sau (și asta mi se pare interesant) cont de TikTok – în sfârșit, o aplicație care înțelege că nu toată lumea stă pe Facebook

În timpul înregistrării o să vezi că-ți cere un cod de referral. Nu intra în panică dacă n-ai așa ceva – e complet opțional.

adăugarea unui cod de recomandare în WalkTaskPin
Cod de recomandare

Folosește codul meu de recomandare: C43WDQ

Și acum vine partea faină: odată ce ți-ai făcut cont, aplicația începe să-ți numere pașii și să-ți adune monede în cont. Și nu, nu trebuie să stai cu ochii în telefon când mergi (destul că facem asta oricum toată ziua). Aplicația merge singură în fundal, tu doar… mergi și faci bani.

Este WalkTask Legit sau Țeapă?

Văd că mulți dintre voi mă tot întrebați despre WalkTask – dacă e platformă serioasă sau doar încă o metodă să-ți pierzi timpul degeaba. Știu că sună tentant să faci bani în timp ce te plimbi, dar hai să vedem cum stă treaba de fapt…

La momentul scrierii acestui articol (și aici trebuie să fiu complet transparent), WalkTask într-adevăr își plătește utilizatorii când aceștia ating minimul necesar pentru retragere. Deci tehnic vorbind, da, e „legitim”.

Dar stai puțin… aici vine partea mai puțin plăcută. Suma minimă de retragere este de peste 3.000 de monede. Nu știu voi, dar personal mi se pare că au stabilit această limită cam… optimist, ca să mă exprim diplomatic.

În experiența mea, atingerea acestui prag de 3.000 de monede e ca și cum ai încerca să urci Everestul în șlapi. Teoretic posibil, practic… să zicem că o să ai nevoie de multă răbdare și dedicare.

Ca să fiu complet sincer cu tine, WalkTask nu e neapărat o țeapă, dar nici nu e exact mina de aur pe care poate sperai s-o găsești. E mai degrabă ca un maraton – teoretic poți ajunge la final, dar trebuie să fii pregătit pentru drumul lung.

Concluzia mea? Da, e legitim în sensul că plătește. Dar nu, probabil nu va fi sursa ta principală de venit în viitorul apropiat. Sau îndepărtat. Sau… mă rog, înțelegi tu ideea.

Ai experiență cu WalkTask? Te-ai chinuit și tu să aduni monedele alea magice? Lasă-mi un comentariu mai jos – sunt curios să aud și părerea ta.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Pawns.app in Romania
FireFaucet Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu