Yodo – Primiți bani pentru activități fizice | Adevărat sau Fals?

0
(0)

Vrei să vă mențineți într-o condiție fizică de invidiat? O puteți face cu ajutorul unor aplicații specializate precum Yodo sau Sweatcoin. Aceste aplicații pretind că ne plătesc pentru a face mișcare. Aceste aplicații ne oferă posibilitatea de a fi recompensați pentru a merge sau a alerga.

În acest articol, vă voi prezenta aplicația Yodo. Astfel, veți ști sigur dacă este o aplicație serioasă care merită atenția dumneavoastră sau dacă este o pierdere totală de timp.

Ce este Yodo?

În teorie, aplicația Yodo ne răsplătește în puncte pentru efectuarea unor activități fizice, cum ar fi mersul pe jos sau alergatul.

De ce am precizat „în teorie”? Răspunsul îl veți afla după ce veți citi această recenzie.

Cum se instalează aplicația Yodo?

Înainte de a trece la procesul de instalare, trebuie să știm ce dispozitive mobile sunt compatibile cu această aplicație.

Aplicația Yodo este disponibilă atât pentru telefoanele cu android, cât și pentru cele cu sistem de operare iOS.

În acest articol, ne vom concentra asupra instalării pe un telefon android. Procesul de instalare pe telefoanele iOS este asemănător, așa că nu ar trebui să întâmpinați probleme.

Să trecem la instalarea acestei aplicații. Vom selecta aplicația fie din Google Play, fie din App Store.

După ce ați selectat aplicația, veți folosi în mod firesc butonul ”Instalați” pentru a instala aplicația pe telefon.

Dimensiunea aplicației Yodo este de 15,35 MB, astfel că procesul de instalare nu ar trebui să dureze prea mult. Deoarece este o aplicație, vi se va cere numărul de telefon. Pe acest număr de telefon, vi se va trimite un cod format din 4 cifre. Nu voi intra prea mult în detalii cu instalarea acestei aplicații pentru simplul motiv că nu este ceva ieșit din comun.

Ce oportunități de câștig sunt disponibile în aplicația Yodo?

Principalul mod în care puteți câștiga bani cu această aplicație este prin măsurarea numărului de pași și a distanței pe care o parcurgeți. După cum probabil v-ați dat seama, Yodo este o aplicație care se concentrează pe o mai bună gestionare a sănătății, având în același timp și posibilitatea de a face bani.

De îndată ce ați finalizat procesul de instalare, veți putea vedea oportunitățile disponibile în prezent în aplicație. Tot ce trebuie să faceți este să verificați fiecare ”misiune” pentru a vedea ce instrucțiuni sunt disponibile pentru a o finaliza în cele mai bune condiții. De obicei, veți avea diverse oportunități, cum ar fi mersul pe jos sau alergatul.

Citește și Joacă jocuri pe telefonul mobil cu aplicația Money Well

Cu alte cuvinte, vi se va cere să mergeți un anumit număr de pași sau să alergați un anumit număr de kilometri pentru a fi recompensat.

Pentru a ști cu siguranță câți pași ați făcut sau câți kilometri ați alergat, aveți la dispoziție un instrument numit pedometru. Acesta vă va oferi toate informațiile necesare pentru a vă ajuta să îndepliniți mai ușor sarcinile oferite de aplicația Yodo.

După terminarea misiunii, veți folosi butonul ”Claim”. Veți primi un anumit număr de puncte, în funcție de complexitatea misiunii finalizate.

Toate aceste aplicații necesită o mică modificare a telefonului dumneavoastră. Aceasta presupune activarea locației telefonului dumneavoastră. Astfel, aplicația poate urmări progresul pe care l-ați făcut în cadrul acesteia.

În ce constă programul de promovare?

Programul de promovare este un mod diferit de a primi venituri pasive din recomandarea acestei aplicații către prieteni sau alte persoane prin intermediul forumurilor, blogurilor sau rețelelor de socializare.

În acest caz, veți avea un cod de promovare. Acest cod va fi folosit de alte persoane pentru a se înregistra în aplicația Yodo. Pentru a fi recompensat pentru promovarea acestei aplicații, toți cei care se înregistrează pe Yodo trebuie să folosească codul dvs. de promovare. În caz contrar, nu veți primi nimic din aducerea de noi membri.

Citește și Obține în mod pasiv venituri cu aplicația IRoyal Pawns

Fiecare membru înregistrat cu succes (folosind codul dvs.) vă va aduce 100 de puncte. Din punctul meu de vedere, recompensa primită este foarte mică. Într-adevăr, promovarea acestei aplicații nu este complicată, dar nici nu aduce ceva interesant care să ne motiveze.

Cum veți fi plătit?

Așa cum am menționat în rândurile de mai sus, finalizarea acestor ”joburi” va fi recompensată în puncte. Dar întrebarea este: ce facem cu aceste puncte?

Punctele acumulate vor fi schimbate pentru diverse recompense. Aceste recompense sunt diferite, în funcție de țara în care locuiți. Din păcate, nu sunt disponibile prea multe informații despre procesul de schimbare a punctelor sau despre retragerea minimă.

La ce câștiguri vă puteți aștepta?

De regulă, astfel de aplicații sunt foarte prost plătite. Așadar, nu vă puteți baza pe asemenea aplicații pentru a câștiga ceva bănuți.

Aceste aplicații sunt folosite mai mult pentru a vă motiva să rămâneți activi din punct de vedere fizic. Dacă doriți să utilizați astfel de aplicații pentru a câștiga bani, atunci vă recomand să căutați alte oportunități, care se dovedesc a nu fi o pierdere de timp.

În concluzie, mergeți mai departe și ignorați această aplicație. Este o pierdere de timp.

Merită să folosiți aplicația Yodo?

Nu vă recomand să folosiți această aplicație. Într-adevăr, ideea din spatele acestor aplicații este una interesantă. Cine nu ar vrea să câștige un venit suplimentar și să se mențină activ din punct de vedere fizic?

În această privință, aplicația Yodo este foarte slabă. Dacă faceți o mică cercetare asupra opiniilor altor persoane care au folosit aplicația, veți rămâne fără cuvinte. Mai exact, recenziile primite de la cei care au folosit-o sunt foarte proaste. Multe persoane care au încercat să instaleze aplicația s-au confruntat cu probleme de rețea. Aceștia au primit mesajul ”only network error”. Ca să nu mai vorbim de faptul că plățile nu sunt procesate în cele mai bune condiții.
Iar telefonul dumneavoastră poate avea de suferit de pe urma utilizării acestei aplicații.

Având în vedere toate aceste detalii, credeți că merită să instalați această aplicație?

În niciun caz. Chiar nu există un motiv REAL pentru a acorda o șansă acestei aplicații. Așa că feriți-vă de YODO.

Va mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu