Faceți mișcare și câștigați bani cu aplicația gratuită de fitness Walken în România

0
(0)

După ce am experimentat mersul pe jos și alergarea cu transpirație folosind aplicații precum Sweatcoin sau StepN, am decis să încerc o altă aplicație numită Walken.

Această categorie de aplicații de fitness care încurajează mersul pe jos, alergarea sau joggingul și oferă recompense sub formă de monede virtuale a cunoscut o creștere semnificativă în ultima vreme. Pe lângă cele enumerate mai sus, există și alte opțiuni, cum ar fi TimiFit, Strava, CashWalk, Aruco, Lympo App și altele.

La prima vedere, Walken pare să semene cu StepN, având un sistem de recompense bazat pe NFT-uri tranzacționabile. În timp ce StepN are adidași digitali NFT, Walken are un personaj de joc numit CAThlete.

Ceea ce m-a atras la această aplicație, pe lângă calitatea sa de aplicație de fitness, este faptul că oferă monede virtuale fără a fi nevoie de investiție.

Sper că aceste informații vă sunt utile și vă încurajez să descoperiți aplicația Walken și beneficiile sale pentru sănătate, răsfoind acest articol.

Ce este Walken?

Walken este o aplicație gratuită de fitness care funcționează printr-un sistem de luptă în care utilizatorii sunt recompensați cu monede virtuale sub formă de token-uri WLKN.

Token-urile WLKN pot fi dobândite prin participarea la bătălii folosind un CAThlete, un personaj de joc cu diferite statistici și niveluri care va avea un impact major asupra activității din aplicație.

Pentru a afla mai multe despre această aplicație promițătoare de fitness, vă invit să mă urmăriți în timp ce o explorez pe telefonul meu mobil.

Cum ne putem înscrie pentru aplicația gratuită de fitness Walken?

Pentru început, vom oferi informații despre compatibilitatea acestei aplicații, care este primul său avantaj, și anume faptul că este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android.

Așadar, indiferent de dispozitivul mobil pe care îl dețineți, puteți instala aplicația Walken.

În acest articol, ne vom concentra asupra instalării aplicației Walken pe un telefon Android.

Prin urmare, vom folosi magazinul de aplicații Google Play pentru a descrie și instala această aplicație de fitness. Dimensiunea aplicației în Google Play este de 41,23 MB.

înregistrare WalkenPin

Pentru înregistrare, Walken oferă două metode, și anume:

 • Folosirea unui cont de Facebook;
 • Înregistrarea prin intermediul unui cont Google.

După selectarea metodei preferate, veți trece la pasul următor, unde va trebui să urmați câțiva pași importanți, inclusiv să selectați opțiunea care indică dacă sunteți un utilizator nou sau dacă aveți deja un cont pe Walken.

selectare opțiune de utilizarePin

Următorul pas constă în afișarea unor informații despre regulile pe care trebuie să le urmați atunci când utilizați aplicația.

permisiuni de acces care rulează în fundal la aplicațiePin

Acum urmează un pas crucial, și anume fraza de recuperare, care trebuie să fie păstrată în siguranță. Această frază de recuperare este formată din 12 cuvinte, care vor fi necesare pentru a vă accesa portofelul și toate activele din cadrul acestuia.

Odată ce ați scris cele 12 cuvinte, portofelul dvs. digital va fi creat. Dacă aveți un cod de promovare, acesta poate fi adăugat la formularul de înregistrare după ce portofelul dvs. digital a fost creat. Dacă nu aveți un astfel de cod, puteți continua cu procedura de înregistrare.

Nu pierdeți fraza de recuperare (12 cuvinte cheie)

Este foarte important să nu pierdeți cuvintele cheie incluse în fraza de recuperare.

Trebuie să aveți grijă să nu pierdeți aceste 12 cuvinte. Este posibil ca aplicația să primească anumite actualizări și, prin urmare, să vă deconecteze de la contul dvs.

În acest caz, va trebui să vă autentificați din nou în contul dumneavoastră și veți avea nevoie de fraza de recuperare. Fără aceasta, recuperarea contului dvs. de la Walken devine aproape imposibilă.

Așadar, trebuie să fiți foarte atent unde păstrați cuvintele cheie ale frazei de recuperare, formată din cele 12 cuvinte.

Un personaj de joc numit CAThlete

Partea cheie a acestei aplicații vine la sfârșitul procedurii de înregistrare, când veți primi un personaj de joc numit CAThlete.

Acest personaj seamănă cu un fel de pisoi de culoare maronie sau cu un ursuleț de pluș, dar mai caraghios. Pe parcursul acestui articol voi folosi pisicuța, deoarece sunt un mare iubitor al acestor animale de companie.

un personaj de joc numit CAThletePin

La finalul procesului de înregistrare, aplicația Walken vă va cere să îi permiteți să ruleze în fundal. Singura opțiune disponibilă pentru a continua este să acceptați. Dacă refuzați, nu veți putea utiliza această aplicație de fitness.

Care este codul de promovare pentru înregistrarea pe Walken?

Dacă doriți să vă înregistrați în această aplicație și să fiți recompensat pentru numărul de pași pe care îi faceți în fiecare zi, o puteți face folosind următorul cod de promovare:

MF6GFZQ

Ce este Walken NFT?

Walken NFT este un animăluț de culoare maronie pe care îl primiți atunci când finalizați înregistrarea pentru aplicația gratuită de fitness numită Walken. Acest animal de companie are diverse statistici, cum ar fi Viteza, Forța și Rezistența, care pot fi îmbunătățite prin activitățile pe care le efectuați în aplicație.

Walken NFT în RomâniaPin

De asemenea, trebuie menționat faptul că pentru a îmbunătăți acest animal de companie simpatic, nu este necesară nicio investiție din partea dumneavoastră.

Când ajungeți la nivelul 6, acest animăluț poate fi transformat într-un NFT tranzacționabil și veți avea nevoie de 200 WLKN, care pot fi obținute prin participarea la activitățile din aplicație.

Toate statisticile și informațiile despre acest animal de companie pot fi găsite în secțiunea „Collectibles” sau „Obiecte de colecție” din aplicație.

Cum să ridicați nivelul pentru CAThlete?

Pentru a crește nivelul animalului de companie, aveți nevoie de două elemente importante:

 • Gems sau pietre prețioase;
 • token-uri WLKN.

Noii utilizatori vor primi un animal de companie cu nivelul 0 și calitatea „Common„.

În continuare, vă voi arăta numărul de pietre prețioase și token-uri WLKN necesare pentru a atinge nivelul maxim, adică nivelul 10.

Pentru a avansa în nivel, trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

 • Nivelul 1 (7 pietre prețioase și 1 WLKN);
 • Nivelul 2 (11 pietre prețioase și 3 WLKN);
 • Nivelul 3 (32 de pietre prețioase și 20 WLKN);
 • nivelul 4 (46 de pietre prețioase și 52 de WLKN);
 • nivelul 5 (82 de pietre prețioase și 123 WLKN);
 • nivelul 6 (130 de pietre prețioase și 200 WLKN);
 • nivelul 7 (137 de pietre prețioase și 210 WLKN);
 • nivelul 8 (247 pietre prețioase și 415 WLKN);
 • nivelul 9 (455 pietre prețioase și 780 WLKN);
 • nivelul 10 (801 pietre prețioase și 1 250 WLKN).

După cum am menționat anterior, pentru a transforma această „bestie” de culoare maronie într-un NFT tranzacționabil, trebuie să atingeți nivelul 6, ceea ce necesită 130 de pietre prețioase și 200 de WLKN. Acestea sunt cerințele pentru a ajunge la nivelul 6.

Cum puteți obține pietre prețioase și token-uri WLKN cu aplicația Walken?

Pentru a avea succes în această aplicație, trebuie să dețineți două active importante: pietre prețioase și token-uri Walken.

Cum să obțineți pietre prețioase sau GEMS?

Ca să obțineți pietre prețioase sau GEMS, trebuie să vă deplasați și să efectuați cel puțin 1000 de pași. Pentru fiecare 1000 de pași pe care îi efectuați, veți primi 1 piatră prețioasă.

Pentru a crește numărul de GEMS, trebuie să țineți cont de multiplicatorul Walken GEMS.

Acest multiplicator este influențat de numărul de animale de companie pe care îl aveți în cont.

Cu cât aveți mai multe animale de companie, cu atât mai mare va fi multiplicatorul Walken GEM:

 • 2 CAThletes sau animale de companie (înmulțit cu x1,5);
 • 3 CAThletes sau animale de companie (înmulțit cu x1,9);
 • 4 CAThletes sau animale de companie (înmulțit cu x2,2);
 • 5 CAThletes sau animale de companie (înmulțit cu x2,4);
 • 6+ CAThletes sau animalute (înmulțit cu x2,5).

Pe scurt, cu cât aveți mai multe animăluțe simpatice, cu atât mai multe recompense veți primi.

Cum să obțineți un token Walken?

Pentru a obține un token Walken, trebuie să participați la concursuri împotriva altor utilizatori. Dar, înainte de a participa la un concurs, trebuie să vă alegeți animalul de companie, ținând cont de faptul că caracteristicile animalului dvs. de companie vor avea un impact major.

competiție pe WalkenPin

Fiecare competiție va include un număr de discipline în care puteți concura. Acestea includ:

 • Spring Running (Viteză);

În această disciplină, vă veți concentra pe viteză pe o distanță scurtă, între 60 și 400 de metri.

 • Alergare urbană (Forță);

În această disciplină, veți fi judecat pe baza forței și agilității animalului dumneavoastră.

 • Alergare de maraton (Rezistență).

În această disciplină, veți fi judecați în funcție de rezistența pe o distanță de 42,195 kilometri.

Exemplu de bătăliePin
Exemplu de bătălie

În funcție de abilitățile animăluțului dumneavoastră, veți alege o disciplină în care să concurați împotriva altor jucători reali.

În prima mea competiție, am obținut 0,01 WLKN într-o confruntare cu un alt jucător.

Prima mea bătălie pe WalkenPin
Prima mea bătălie

Este important de reținut că nu am făcut nicio îmbunătățire la animalul meu de companie, iar persoana cu care am concurat avea un animal de companie de același nivel cu al meu.

Ce nivel este necesar pentru a participa la competiții?

Pentru a participa la competiții, animalul de companie sau CAThlete trebuie să aibă un anumit nivel, așa cum este prezentat mai jos:

 • Nivelul 0 pentru competiția 1;
 • Nivelul 2 pentru Competiția 2;
 • Nivelul 4 pentru Competiția 3;
 • Nivelul 6 pentru Competiția 4;
 • Nivelul 8 pentru competiția 5;
 • nivelul 10 pentru concursul 6.

Așadar, în funcție de competiția la care doriți să participați, animalul dumneavoastră trebuie să aibă nivelul corespunzător pentru a putea concura.

Care sunt recompensele acestor concursuri?

Un animal de companie cu statistici mai mari va putea participa la competiții cu recompense mult mai ridicate.

Așadar, iată care sunt recompensele pe care le veți primi în fiecare competiție:

 • Liga 1 cu recompense de 0,1 token WLKN;
 • Liga 2 cu recompense de 0,19 token-uri WLKN;
 • Liga 3, cu recompense de 0,45 token-uri WLKN;
 • Liga 4, cu recompense de 1,03 token-uri WLKN;
 • Liga 5, cu recompense de 2,02 token-uri WLKN;
 • Liga 6, cu recompense de 5,14 token-uri WLKN.

Care este valoarea unui token WLKN?

La momentul scrierii acestui articol despre aplicația Walken, valoarea unui token WLKN era de 0,05 dolari.

Este important de reținut că această valoare va crește sau va scădea, în funcție de evoluția pieței de criptomonede.

Accesorii suplimentare

Pe lângă îmbunătățirea statisticilor animalului de companie, puteți cumpăra și accesorii distractive, cum ar fi pălării, tricouri, pantaloni scurți, adidași sau artefacte.

Prin intermediul aplicației Walken, aveți două opțiuni pentru a achiziționa aceste accesorii:

 • Cumpărarea cu token-uri;
 • Cumpărând o cutie, unde norocul decide ce tip de accesoriu veți primi.

Rata de „DROP” pentru fiecare cutie poate fi văzută în imaginea de mai jos.

cathlete drop ratePin

Accesoriile adăugate vor îmbunătăți caracteristicile animalului de companie, oferind puncte suplimentare.

Recomandarea mea este să nu cumpărați de la „Magazin„, deoarece costurile sunt foarte mari. Mă gândesc că, din cauză că aplicația Walken este la început, acesta ar putea fi motivul pentru care prețurile pentru achiziționarea acestor accesorii sunt atât de mari.

Program de promovare

Walken este o aplicație nouă și, pentru a atrage cât mai mulți utilizatori, oferă un program de promovare.

Persoanele care decid să promoveze aplicația vor primi un comision de 10% din fiecare tranzacție efectuată de utilizatorii care au folosit un cod de promovare.

Cum putem să încasăm câștigurile din aplicația Walken?

Există trei secțiuni pe platforma Walken:

 • prima secțiune este pentru pietre prețioase;
 • o secțiune pentru token-uri WLKN;
 • una pentru Solana.

Este important de reținut că pietrele prețioase nu pot fi retrase și sunt folosite exclusiv pentru a îmbunătăți nivelul pentru CAThlete (animal de companie).

balanța de Pietre prețioasePin
Pietre prețioase

Pentru a încasa câștigurile generate prin intermediul aplicației Walken, trebuie să mergeți la secțiunea Wallet, unde veți găsi token-urile WLKN păstrate.

În prezent, trebuie îndeplinite trei condiții pentru a putea încasa câștigurile:

 • Deținerea unui NFT, care poate fi obținut la nivelul 6;
 • Ați acumulat cel puțin 20 de token-uri WLKN;
 • Aveți un minim de fonduri Solana în portofelul SOl din cadrul aplicației.

Dacă dețineți criptomonede Solana pe un site de schimb, acestea pot fi transferate în aplicația Walken. Acesta este singurul mod în care vă puteți transfera câștigurile într-un portofel extern.

Merită sau nu?

Cine nu ar vrea să încerce o aplicație care nu implică nicio investiție și care să vă aducă un venit suplimentar?

Walken este o astfel de aplicație care oferă o modalitate interesantă de a câștiga bani fără a fi nevoie să investiți. Tot ce trebuie să faceți este să vă implicați în activități fizice regulate, cum ar fi mersul pe jos, alergatul sau joggingul. Pe lângă aspectul financiar, aceste activități aduc și beneficii notabile pentru sănătate.

Walken organizează concursuri care îi recompensează pe utilizatori indiferent de rezultatul final. Dacă veți câștiga, veți primi token-uri WLKN, iar dacă veți pierde, veți primi așa-numitele „Mysberries„.

Ce părere aveți despre această aplicație de fitness? Dacă informațiile prezentate în acest articol v-au convins și doriți să vă creați un cont nou pe aplicația Walken, puteți folosi codul meu de promovare:

MF6GFZQ

Deși nu veți obține un venit considerabil din utilizarea Walken, putem spera că, pe termen lung, valoarea token-ului WLKN va crește și va deveni mai interesantă.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu