Criptomonede pe internet gratuit cu Peer2Profit | Merită sau nu?

0
(0)

Știm cu toții cât de puternic este internetul atunci când vine vorba de modalități de a face bani online. De data aceasta mă voi referi la platforme care generează venituri pasive precum Decentr, Peer2Profit, CryptoTab, PacketStream sau EarnApp.

Toate aceste aplicații sau site-uri sunt renumite pentru un mod foarte simplu de a genera venituri pasive, și anume prin simpla utilizare a internetului. Ei bine, dacă ne uităm mai în detaliu, este un pic mai complex, dar cam acesta este conceptul din spatele funcționării acestor aplicații sau site-uri.

Dacă doriți să profitați de faptul că aveți o conexiune la internet cu un abonament de lățime de bandă nelimitată, utilizarea unor astfel de aplicații s-ar putea încadra cu siguranță într-o listă selectă de oportunități legitime de a face bani pe internet.

În acest articol vă voi prezenta site-ul Peer2Profit, care, la momentul redactării acestui articol, este considerat unul dintre cele mai bune moduri de a genera venituri pasive prin partajarea conexiunii dvs. nefolosite la internet.

Am deja experiență în utilizarea unor astfel de aplicații specializate. Mă refer aici la Honeygain sau IPRoyal Pawns unde am reușit de asemenea să obțin plăți prelucrate fie prin intermediul PayPal, fie în criptomonede.

Ce este Peer2Profit?

Peer2Profit vă oferă o modalitate simplă de a obține un venit pasiv din monetizarea conexiunii dvs. la internet, mai precis prin partajarea lățimii de bandă a rețelei. Aceste date vor fi achiziționate de diverse companii pentru a fi utilizate în activități precum marketingul social media, VPN-uri sau alte afaceri care necesită lățime de bandă.

Pentru a vă oferi un mic exemplu, este ca și cum ați deține un panou solar pe acoperiș și ați dori să împărțiți energia cu prietenii sau vecinii.

Așa cum este normal, în schimbul acestor date, veți primi o compensație care poate veni sub formă de numerar sau, după caz, de criptomonede.

Pentru a vedea ce presupune un site de venituri pasive precum Peer2Profit, este necesar să vă înregistrați.

Ce presupune înregistrarea pe Peer2Profit?

Peer2Profit vă oferă 2 modalități de înregistrare:

 • formularul de înregistrare (adresa de e-mail, parola);
 • utilizarea unui cont Google.

Este de preferat să completați formularul de înregistrare. Chiar dacă contul Google pare a fi o alegere mult mai rapidă decât formularul de înregistrare, vă recomand să optați pentru acest formular din motive de securitate. Nu că ar fi ceva în neregulă cu acest site, dar este mai bine să fii precaut.

În cele din urmă, va trebui să vă verificați adresa de e-mail cu un link de confirmare sau un cod din 6 cifre pentru un robot Telegram. Utilizarea platformei Telegram pentru confirmare este necesară dacă link-ul de confirmare nu mai este valabil, dar acest lucru se întâmplă foarte rar.

Un alt lucru de știut despre înregistrarea pe Peer2Profit este că este disponibil pe Windows, MacOS, Linux și telefoane Android.

Cum să câștigați bani pe bune în mediul online cu Peer2Profit?

Este foarte simplu, trebuie doar să descărcați programul pe unul dintre dispozitivele dumneavoastră, fie că este vorba de un computer sau de un telefon mobil.

Pe pagina principală a contului dumneavoastră de Peer2Profit, aveți opțiunea de a descărca aplicația.

opțiuni descărcare program Peer2ProfitPin
Exemple de opțiuni de descărcare

În imaginea de mai sus puteți vedea câteva dintre variantele de instalare a programului necesar pentru a genera venituri pasive.

Dacă instalați versiunea pentru Windows, veți descărca o arhivă care va conține executabilul.

După instalarea programului, veți merge la locația în care ați instalat programul pentru a-l deschide.

Notă: Asigurați-vă că acest tip de program rulează în fundal pentru a vă aduce bani.

Se va deschide o mică fereastră în care veți vedea logo-ul site-ului și, cel mai important, butonul ”START”.

Pentru a fi sigur că programul rulează la parametri normali, puteți verifica în colțul din dreapta jos, lângă ceas, dacă este activ.

În mod normal, ar trebui să vedeți, atunci când mutați săgeata mouse-ului, mesajul ”Status: Working”.

Utilizarea computerului dumneavoastră nu va fi afectată de rularea acestui program în fundal. Dacă doriți să închideți aplicația, utilizați pur și simplu opțiunea de oprire sau închideți pur și simplu programul.

Notă: Această aplicație va genera câștiguri pasive numai dacă calculatorul este în funcțiune. Nu râdeți, au existat persoane care au întrebat dacă pot folosi această aplicație chiar și atunci când calculatorul este oprit.

Pentru cei care doresc să instaleze aplicația pe telefonul mobil, o pot face foarte simplu prin Google Play.

Câștigurile vor proveni din numărul de ”gigabytes” de date pe care le partajați prin intermediul acestui program.

Desigur, pot fi adăugate mult mai multe dispozitive, dar cu o singură condiție. Acestea trebuie să aibă adrese IP diferite.

Mai multe dispozitive vor duce la câștiguri mai mari în mai puțin timp. Acum depinde de dumneavoastră pe câte dispozitive sunteți dispus să instalați software-ul Peer2Profit.

În ce constă programul de promovare?

Dacă nu aveți suficiente dispozitive sau poate conexiunea la internet nu vă ajută eficient în utilizarea acestui program, aveți o altă posibilitate de a face bani.

Este vorba de un program de promovare care vă acordă un comision de 50% din ceea ce vor câștiga persoanele care sunt invitate de dumneavoastră.

În secțiunea ”My referrals” veți găsi propriul link de promovare și diverse materiale publicitare, cum ar fi bannere de diferite dimensiuni (în engleză sau rusă) pentru toate gusturile.

Care sunt metodele de plată?

Spre deosebire de alte aplicații similare, Peer2Profit ne oferă numeroase variante de plată, după cum urmează:

 • Qiwi, cu o retragere minimă de 2 dolari și o retragere maximă de până la 60 de dolari;
 • Perfect Money, cu un minim de retragere de 2 dolari și un maxim de retragere de până la 200 de dolari;
 • Payeer, având o sumă minimă de retragere de 2$ și o sumă maximă de retragere de până la 200$;
 • Card bancar, care permite o retragere minimă de 20 de dolari și o retragere maximă de până la 600 de dolari.

Acum va urma partea în care sunt afișate retragerile în criptomonede, și anume:

 • Litecoin și Monero, cu un minim de retragere de 2 dolari;
 • Ripple și Dogecoin, cu o retragere minimă de 3 dolari;
 • Dashcoin cu o retragere minimă de 4 dolari;
 • BitcoinCash având o retragere minimă de 6 dolari;
 • Tether și BUSD, care necesită o retragere minimă de 10 dolari;
 • BNB, unde retragerea minimă este de 60 de dolari;
 • Ethereum, cu o retragere minimă de 230 de dolari;
 • Bitcoin a cărei retragere minimă se ridică la 300 de dolari.

La ce fel de câștiguri vă puteți aștepta cu Peer2Profit? Merită sau nu?

Pentru fiecare Gigabyte de date, veți primi în jur de 0,8 dolari folosind software-ul Peer2Profit. Câștigurile vor depinde de conexiunea dvs. la internet, de numărul de dispozitive (diferite adrese IP), precum și de programul de promovare.

Câștig posibil pe România cu Peer2ProfitPin
Câștig posibil în România

Toate aceste 3 opțiuni vor contribui semnificativ la generarea unui venit pasiv decent, atâta timp cât sunteți foarte activ.

În cazul dispozitivelor mobile, veți putea obține 1 dolar per Gigabyte de date. Așadar, este recomandat să profitați de fiecare dispozitiv pe care îl dețineți pentru a vă crește șansele de câștig.

În concluzie, se recomandă să folosiți Peer2Profit pentru a obține bani de acasă sau criptomonede, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Dacă aveți ceva de adăugat referitor la programul oferit de Peer2Profit, vă sugerez să folosiți secțiunea de comentarii.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu