Bani reali în PayPal pe mobil cu Money Maker | Merită sau nu?

0
(0)

Oportunitatea de a câștiga bani reali în PayPal pe mobil a devenit un obiectiv dorit de mulți dintre noi. În această căutare nesfârșită de resurse financiare, ne-am scufundat în vastul ocean de aplicații, căutând să găsim comoara ascunsă care să ne aducă fericirea și să ne ofere o existență lipsită de griji. În acest labirint digital, am descoperit aplicația Money Maker.

Numele acesteia sugerează că ne-ar putea permite să câștigăm bani prin intermediul telefoanelor noastre mobile, dar este acesta într-adevăr un dar generos din partea zeităților sau doar o iluzie înșelătoare?

Cu telefonul mobil în mână, ni se prezintă numeroase soluții pentru a face rost de bani reali în PayPal, dar asta nu înseamnă că într-o zi ne vom abandona locurile de muncă și vom trăi o viață de lux pe o insulă exotică, sorbind cocktailuri și admirând spectacolul artistic al unor doamne care vor să fie admirate.

Money Maker nu este singura aplicație care promite o modalitate miraculoasă de a aduce prosperitate prin intermediul telefonului mobil. Alte aplicații precum Repocket, Tapestri, Easy Bucks, BananaBucks și Survey Pirate au făcut promisiuni similare. Cu toate acestea, în cazul utilizatorilor din România, aceste promisiuni au rămas neîmplinite și nerealizate.

Prin urmare, întrebarea care ne preocupă este dacă și Money Maker va fi o dezamăgire sau poate, pentru prima dată, vom putea câștiga bani reali în PayPal pe mobil. Haideți să explorăm cu îndrăzneală și entuziasm această recenzie a aplicației Money Maker și să aflăm dacă este într-adevăr visul sau doar o himeră.

Ce este Money Maker?

Money Maker se bazează pe conceptul de task-uri scurte, care includ sondaje, diverse oferte mobile, cum ar fi jocuri, înscrieri la alte aplicații și vizionarea de reclame pentru alte aplicații care promit câștiguri. Prin aceste opțiuni, Money Maker transformă smartphone-ul într-o sursă suplimentară de venit, așa cum este descris în Google Play.

PRO sau contra? Este Money Maker apreciat de utilizatori?

Deși aceste aplicații de făcut bani pe telefon sunt în general concepute pentru dispozitivele Android și pot fi descărcate doar din Google Play, Money Maker nu face excepție. Cu toate acestea, aplicația se bucură de un rating pozitiv bazat pe peste 3.000 de recenzii și un număr relativ mic de descărcări, peste 50.000.

Majoritatea recenziilor în limba română sunt favorabile, dar nu putem estima cu exactitate atractivitatea aplicației pentru utilizatorii români. Prin urmare, vă invit să explorați acest articol pentru a afla mai multe despre Money Maker și pentru a vă gestiona mai eficient timpul petrecut folosind astfel de aplicații.

În acest fel, veți putea decide dacă Money Maker este cu adevărat potrivită pentru dumneavoastră, oferind oportunități valoroase de a adăuga câștiguri în contul dumneavoastră. PayPal, direct de pe telefonul mobil.

Cum ne înregistrăm pe Money Maker?

Accesând Money Maker, veți avea aproape câștiguri reale direct în contul dumneavoastră PayPal pe dispozitivul mobil.

Money Maker în Google PlayPin

Începeți prin a descărca aplicația de pe Google Play, apoi instalați-o pe dispozitivul dumneavoastră (dimensiunea necesară a fișierului este de 11,96 MB). Următorul pas este să vă creați un cont.

Crearea contului: opțiuni și beneficii

Singura modalitate de a crea un cont este prin intermediul contului Google. Cu privire la alte aplicații similare, acestea permit, de asemenea, înregistrarea folosind un cont de social media, dar în acest caz, această opțiune lipsește.

înregistrare Money MakerPin

În schimb, Money Maker vă oferă posibilitatea de a explora aplicația în calitate de „Invitat„, fără a fi nevoie să creați un cont. Cu toate acestea, profilul dvs. nu vă va fi accesibil.

bonus de înregistrarePin

În mod surprinzător, prin accesarea aplicației ca „Guest„, veți primi un bonus de 200 de puncte, echivalentul a 0,04 dolari. Această opțiune pare a fi o strategie bine gândită pentru a permite utilizatorilor să se bucure de oportunități de câștig fără a fi obligați să își creeze un cont.

Cum să câștigați bani reali în PayPal pe mobil cu Money Maker

După lansarea aplicației și fără a vă înregistra, veți primi mesaje care vă explică pe scurt la ce modalități de câștig veți avea acces.

metode de câștig Money MakerPin

Veți putea să vă bucurați de sondaje prin intermediul unor companii precum Pollfish sau Bitlabs, să accesați jocuri sau alte aplicații prin Lootably, AdGem sau AdGateMedia și să vizionați videoclipuri oferite de AppLovin. Acestea sunt opțiunile de câștig oferite de Money Maker.

Videoclipuri: vizionați și câștigați puncte

Accesând secțiunea de videoclipuri, veți găsi diverse reclame cu alte aplicații pentru a câștiga bani. Aveți nevoie de răbdare pentru a trece de aceste reclame. O simplă vizionare vă va aduce o recompensă de 4 puncte.

câștiguri vizionare videoclipuriPin

Evitați să dați click pe aplicațiile prezentate în reclame, deoarece majoritatea sunt escrocherii online care nu vă vor aduce niciun beneficiu.

Sondaje de opinie

Aveți la dispoziție Pollfish și Bitlabs, companii specializate în sondaje. Începeți prin a vă completa profilul, care va fi luat în considerare atunci când sunt disponibile sondaje.

De exemplu, pentru Bitlabs, veți primi o recompensă de 260 de puncte pentru completarea acestui profil.

Numai după ce v-ați completat profilul veți putea accesa noi sondaje. Așadar, acordați atenție la informațiile pe care le introduceți în acest profil. Câștigurile din sondaje pot ajunge până la 8.000 de puncte în unele cazuri.

Cu toate acestea, nu veți putea completa toate sondajele, deoarece întrebările de calificare vă pot descalifica dacă nu vă încadrați într-un anumit segment de piață.

Oferte: sondaje, jocuri și videoclipuri

În această secțiune, veți găsi sondaje, jocuri sau videoclipuri oferite de companii populare precum MM Wall, Offer Toro, ayeT-Studios, Lootably, AdGem, AdGate Media sau Bitlabs. Pentru mai multe informații, selectați una dintre companiile menționate mai sus pentru a accesa lista de oferte.

De exemplu, veți găsi oferte de înregistrare pentru aplicații precum Cash Baron sau TapCent, participarea la sondaje prin intermediul unor site-uri precum Poll Pay, Grabpoints sau TheoremReach, sau jocuri de puzzle.

Program de recomandare

Deținând un cod alcătuit din litere și cifre, veți beneficia de avantajele promovării acestuia. Ca recompensă, veți primi un comision de 5% din punctele obținute în urma completării sondajelor sau a ofertelor și un bonus suplimentar de 250 de puncte.

Care sunt metodele de plată?

PayPal este singura metodă de plată și este accesibilă atunci când atingeți pragul de 15.000 de puncte, ceea ce reprezintă echivalentul a 3 dolari. Este important de reținut că 5.000 de puncte valorează 1 dolar. Astfel, este necesar un efort considerabil pentru a colecta această sumă.

Deși secțiunea video poate părea tentantă, aceasta nu este recomandată din cauza recompenselor modeste, adică doar 4 puncte pe vizualizare. Prin urmare, sondajele și ofertele sunt opțiunile care vă vor ajuta să atingeți mai repede pragul de 15.000 de puncte.

Merită sau nu?

Singura încântare care iese din această aplicație este pragul minim de plată de numai 3 dolari prin PayPal. Absența reclamelor POP-AD care tulbură sufletul este o încântare, dar opțiunile de câștig se dovedesc a fi modeste.

Desigur, sondajele vă stau la dispoziție ca sursă de venit, ceea ce face mai ușor să atingeți pragul minim într-un timp acceptabil. Cu toate acestea, nu vă veți umple buzunarele cu bogății.

Aceste aplicații, prin însăși esența lor, sunt menite să vă aline plictiseala în vremuri grele, nu să vă asigure prosperitatea. Așteptările prea mari pot aduce cu ele gustul amar al dezamăgirii. Din păcate, România nu este un teritoriu deosebit de atractiv pentru astfel de aplicații.

În cele din urmă, merită să încercați

Prin urmare, vă invit să evaluați oportunitatea oferită de această aplicație cu ceva mai mult discernământ, mai ales că vă puteți alătura utilizatorilor în calitate de „guest„, fără a fi nevoie să vă legați un cont Google pentru a vă înregistra și a utiliza serviciile acestei aplicații.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu