Câștigați instant $10 din vizionarea de videoclipuri cu DroJob | Adevărat sau Fals?

5
(2)

Căutăm mereu aplicații sau site-uri web care să ne recompenseze pentru timpul și efortul pe care îl depunem în activități precum vizionarea de clipuri video, evaluarea produselor, completarea de sondaje sau rezolvarea testelor captcha. DroJob pare să ofere toate acestea într-un singur loc, plus că promite să vă ofere un câștig de 10 dolari doar prin simpla utilizare.

Dar cu siguranță ne întrebăm dacă acești bani sunt cu adevărat atât de accesibili precum pretinde site-ul.

Am avut experiențe neplăcute cu site-uri care promit recompense uimitoare pentru activități simple, doar pentru a se dovedi a fi escrocherii online – Tik Tube, TubeBox, Youtuber Cash și VideoPay.is sunt doar câteva dintre acestea.

Așa că ne întrebăm dacă DroJob este o altă înșelătorie online sau oferă cu adevărat recompense reale pentru efortul nostru pentru activități simple precum vizionarea de videoclipuri?

Ce este DroJob?

DroJob este o platformă online care promite soluții facile de a face bani pentru începători.

Cu o experiență de peste 15 ani, DroJob se prezintă ca un expert în a recomanda activități simple, precum vizionarea de videoclipuri scurte, recenzii de produse sau participarea la sondaje online pentru a câștiga bani din confortul propriei case.

Dar, cu o ofertă atât de generoasă, s-ar putea să vă întrebați dacă această platformă vă poate oferi cu adevărat o sumă semnificativă de bani precum 10 dolari pentru un efort minim.

Aflați răspunsul citind acest articol pentru a evita să vă pierdeți timpul și să vă înregistrați pe acest site în zadar. Sau poate, cine știe, DroJob chiar oferă aceste premii în bani pe bune.

Cum vă puteți înregistra pe DroJob?

Pentru a vă înregistra pe DroJob, urmați pașii simpli și intuitivi descriși în imaginea de mai jos.

înregistrare pe DroJobPin

Începeți prin a introduce informațiile necesare în formularul de înregistrare:

  • adresă de e-mail;
  • nume de utilizator;
  • o parolă securizată.

După ce ați finalizat această procedură, vă puteți conecta imediat la noul dvs. cont!

Cu toate acestea, țineți cont de faptul că site-ul DroJob nu solicită confirmarea adresei dvs. de e-mail. Acest lucru poate fi considerat un dezavantaj, deoarece oricine poate furniza informații false și se poate înregistra pe site. Este clar că DroJob nu acordă importanța cuvenită acestui aspect crucial al siguranței utilizatorilor.

Cum funcționează DroJob?

Pe pagina de start a DroJob, veți descoperi mai multe opțiuni de câștig, printre care o secțiune cu videoclipuri de pe YouTube, jocuri de cazino și programul de promovare.

Urmăriți videoclipuri

DroJob oferă 6 videoclipuri scurte cu recompense bănești pentru vizionare. Am început prin a viziona primul videoclip și am primit 0,16 dolari, așa cum se vede în imaginea de mai jos.

recompensa videoclip pe DroJobPin

Am făcut click pe butonul „Claim reward” după ce am terminat de vizionat videoclipul.

primește recompensa pentru videoclipuriPin

După ce ați terminat primul videoclip, veți putea trece la următorul, până la finalizarea tuturor celor 6.

Potențialul de câștig poate fi estimat în funcție de recompensele obținute din fiecare videoclip: 0,16 dolari, 0,12 dolari, 0,13 dolari, 0,16 dolari, 0,16 dolari și 0,15 dolari. În final, am obținut 0,88 dolari și câteva insigne pentru aceste 6 videoclipuri. Aceste insigne (badge-uri) le puteți folosi pentru a îndeplini diverse task-uri pe DroJob.

Sistemul de recompensare prin insigne

Atunci când urmăriți videoclipurile, veți primi și insigne, care pot fi folosite pentru a deschide noi opțiuni de câștig.

activarea opțiuni de câștig prin insignePin

Imaginea de mai sus arată cele 3 opțiuni și numărul de insigne necesare pentru a le activa.

Jocuri de Cazino

Sunt surprins să găsesc o secțiune dedicată jocurilor de cazino pe DroJob. Dar odată ce am accesat-o, am descoperit un singur joc, „Spinner„. Prin crearea unui cont, veți primi 71 de rotiri pentru acest joc, care, din păcate, nu sunt gratuite.

Cu posibile premii în bani care încep de la 1$ și ajung până la 100$ în PayPal, precum și premii în insigne care încep de la 10 și ajung până la 500, acest joc poate oferi recompense importante. Există, de asemenea, un premiu Skrill de 20 $.

Dar jocul Spinner nu este atât de simplu de folosit. Trebuie să folosiți 200 de insigne pe rotire.

Program de promovare

DroJob oferă o sumă generoasă de 10 dolari pentru fiecare utilizator nou care se înregistrează pe site. Nu este nevoie să folosiți un cod de promovare, simpla înregistrare este suficientă pentru a primi acești bani gratis.

bonus de înregistrare de 10$Pin

De asemenea, sunteți recompensat dacă aduceți alți utilizatori pe site prin intermediul linkului de promovare. Fiecare persoană pe care o aduceți prin intermediul unui astfel de link vă aduce încă 1$ în plus față de cei 10$ pe care îi primiți atunci când vă înregistrați.

Desigur, poate fi tentant să vă bucurați de astfel de recompense, dar trebuie să vă întrebați dacă acestea sunt legitime. Este puțin probabil ca un site serios să ofere recompense atât de mari doar pentru înregistrare. Dacă acest lucru ar fi adevărat, activitatea acelui site ar fi închisă în curând, deoarece nu ar putea susține o astfel de schemă.

Care sunt metodele de plată?

Când ne uităm la oportunitățile oferite de DroJob, ne întrebăm „Ce metode de plată sunt disponibile?„. Și, mai important, „Ce ne putem aștepta să primim ca recompensă pentru efortul nostru?„.

Să începem cu metodele de plată. DroJob oferă o selecție variată, inclusiv PayPal, bitcoin, Payeer, Skrill, Web Money și Western Union. Cu toate acestea, există o realitate tristă în legătură cu aceste opțiuni: suma minimă de plată este de 100 de dolari, indiferent dacă alegeți să fiți plătit prin PayPal sau prin oricare dintre celelalte metode enumerate mai sus.

Așadar, ne putem aștepta să câștigăm 100$, 150$ sau 200$ prin intermediul site-ului DroJob? Din păcate, răspunsul este nu.

Există rapoarte ale utilizatorilor care au încercat să atingă suma minimă de plată, dar au fost împiedicați să își retragă banii din cauza altor condiții impuse de DroJob.

În ciuda metodelor de plată variate oferite de DroJob, trebuie să se cunoască suma minimă de plată și riscurile asociate cu retragerea banilor. Așadar, nu vă puteți aștepta să câștigați sume semnificative prin intermediul acestui site.

Merită sau nu?

Este evident că utilizarea acestui site nu este recomandată și este etichetată pe site-ul meu ca fiind o înșelătorie online de înaltă calitate. În plus față de aspectele negative menționate în acest articol, trebuie să luăm în considerare și problemele legate de reclamele nedorite, pop-up-uri și malware care vin cu fiecare click pe site.

Cu toate acestea, în cazul meu, software-ul de securitate de înaltă calitate a reușit să blocheze aceste probleme.

Așadar, dragi prieteni, dacă ați fost ademeniți să folosiți acest site sau ați văzut o reclamă care promitea câștiguri ușoare, vă recomand să evitați înregistrarea pe acest site. Veți fi dezamăgiți de ceea ce veți găsi acolo.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu