Câștigați $33 per video upload cu DoodStream | Adevărat sau Minciună?

0
(0)

Există momente în care am dori să facem ceva diferit pentru a obține bani pe internet. La fel ca mulți alții, am folosit site-uri precum ySense sau LootGain pentru a completa sondaje, am încercat aplicații precum Atlas Navi, Rewardy sau PunkPanda, am primit criptomonede gratuite prin Freebitcoin, FireFaucet sau CryptoTab dar parcă aș vrea să încerc și altceva. Și uite așa am ajuns la DoodStream.

Acest site se laudă cu modalități de a câștiga până la 33 de dolari pe fiecare videoclip încărcat. Eu fiind obișnuit să câștig până la 5$ din metodele enumerate mai sus, a ajunge la aproximativ 33$ este o realizare care merită o atenție deosebită.

Sunt foarte curios dacă aceste câștiguri sunt cu adevărat posibile, mai ales pentru cineva care locuiește în România.

Sincer, am unele rezerve în legătură cu aceste câștiguri de până la 33$ pentru fiecare video uploadat. Dar cine știe, poate sunt prea pesimist, având în vedere întreaga perioadă în care am testat zeci de aplicații sau site-uri de câștiguri online.

Ce este DoodStream?

DoodStream aparține categoriei de site-uri de platforme de găzduire video unde tot ce trebuie să faceți este să încărcați videoclipuri pentru a putea câștiga bani.

Desigur, încărcarea unui videoclip nu este îndeajuns pentru a face bani cu DoodStream. Un videoclip trebuie să aibă vizualizări, iar acestea constituie principalul criteriu care va influența valoarea câștigurilor pe care le generează.

Acest lucru este valabil pentru toate platformele de găzduire video, fie că este vorba de YouTube, FruitLab, Twitch, Tik Tok, Vimeo, Vevo, DailyMotion și așa mai departe.

Cum ne putem înregistra pe DoodStream?

Procedura de înregistrare pe DoodStream este gratuită și include un formular simplu în care trebuie să adăugăm următoarele detalii:

 • nume de utilizator;
 • adresa de e-mail;
 • parolă.

După aceea, vă veți putea autentifica în contul dumneavoastră. Dar, înainte de a face acest lucru, trebuie să accesați contul de e-mail pentru a copia un cod de 6 cifre.

În mod normal, ar fi trebuit să primiți un link de confirmare pe adresa de e-mail, dar se pare că DoodStream a preferat această modalitate de confirmare prin intermediul unui cod de 6 cifre.

Câștigați zeci de dolari din încărcarea unui videoclip pe DoodStream

Fiind o platformă de găzduire video, principala modalitate de a câștiga bani oferită de DoodStream este prin încărcarea de materiale video, mai exact prin vizualizările generate.

În acest sens, trebuie să aveți în vedere un număr foarte important pentru a ajunge la acea cifră de 33 de dolari.

Este vorba de 10 000, adică, pentru a ajunge la câștiguri de până la 33$, este necesar ca videoclipul încărcat să genereze 10 000 de vizualizări.

Dar acest număr de vizualizări trebuie atins în anumite țări pentru a ajunge la performanța de 33 de dolari pe video încărcat.

Cum se încarcă un videoclip?

Ei bine, în meniul principal aveți o secțiune numită ”Videos”.

Înainte de a încărca un videoclip, trebuie să decideți din ce categorie face parte.

tipul de conținut pe DoodStreamPin
Tipul de conținut

Așadar, aveți 3 opțiuni, și anume:

 • non adult;
 • adult;
 • ambele.

După ce ați selectat varianta corectă, selectați butonul ”Upload” pentru a încărca un videoclip de pe calculatorul dvs.

urcarea unui videoclipPin
Urcarea unui videoclip

Iată cum va arăta secțiunea de upload după ce veți încărca un videoclip.

Acum poate vă întrebați cum vin banii. Ați încărcat videoclipul, acesta este etichetat ca fiind ”PUBLIC”, dar nu generează vizualizări.

Pentru ca un videoclip să genereze vizualizări, acesta trebuie promovat. Această promovare este eficientă pe rețelele sociale precum Facebook, Twitter, Reddit, LinkedIn, Display Social etc.

Pentru a face acest lucru, veți face click dreapta pe linkul pe care doriți să îl promovați și veți selecta opțiunea ”Copy Link”, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

opțiunea de copiere link pe DoodStreamPin
Opțiunea de copiere link

Acest link îl veți promova pe rețelele de socializare.

Mai vreau să adaug un aspect legat de linkul ce urmează a fi promovat.

Aceasta este și partea care ridică oarecum unele suspiciuni.

Linkul promovat va direcționa utilizatorul către videoclipul încărcat, dar pe lângă asta va primi și numeroase reclame (pop-up anunțuri), majoritatea dintre acestea incluzând conținut pentru ADULȚI.

De asemenea, antivirusul pe care îl folosesc a luat-o razna când am testat link-ul creat pe DoodStream.

Când primesc astfel de notificări sau reclame, prima măsură pe care o iau este să le blochez. Interesant este că, atunci când încercați să blocați aceste notificări sau reclame, se vor deschide și alte pagini.

Citește și $7 pentru încărcarea de fișiere prin Upload 4Ever

Înțeleg că acest tip de reclame sunt foarte profitabile pentru cei care au încărcat videoclipurile respective, dar totuși mi se pare prea exagerat și va afecta cu siguranță experiența de utilizare a celui care încearcă să urmărească acele videoclipuri. Și astfel se va ajunge la o lipsă de încredere și la o pierdere de timp.

Program de promovare

Majoritatea programelor de promovare sunt asemănătoare, cu unele diferențe în ceea ce privește procentajele din câștigurile generate de invitați.

DoodStream ne oferă un comision de 10% din valoarea totală a câștigurilor generate de persoanele care utilizează link-ul dumneavoastră de promovare.

În plus față de acest comision, puteți câștiga și 30% dacă abonamentul Premium este achiziționat de către invitat.

În ce constă abonamentul Premium?

Ei bine, pentru a vă îmbunătăți câștigurile pe DoodStream, trebuie să achiziționați abonamentul Premium.

abonamentul PremiumPin
Abonamentul Premium

În acest moment, pe DoodStream sunt disponibile 2 oferte Premium, una pentru bandă și una pentru cont, după cum urmează:

 • capacitate sau ”bandwith”;

Acest abonament include 5 opțiuni, începând de la 20 de dolari pentru 10 TB până la 400 de dolari pentru 200 TB.

 • cont.

Abonamentul Premium pentru cont include 3 opțiuni, începând de la 7,99 dolari pentru o lună și până la 77,99 dolari pentru un an.

Ce metode de plată oferă DoodStream?

Câștigurile sunt generate de vizualizări. Aceste vizualizări sunt influențate de țările în care sunt promovate.

Tarife și țări compatibile cu DoodStreamPin
Tarife și țări

În imaginea de mai sus puteți vedea tarifele pentru țările compatibile cu DoodStream.

Prin urmare, pentru a ajunge la 33$ la 10 000 de vizualizări, trebuie să promovați în acele țări care sunt incluse în prima categorie, cum ar fi Australia, Canada, SUA sau Anglia.

Din păcate, România este inclusă în cea de-a patra rubrică, cu câștiguri posibile de până la 7$ la 10 000 de vizualizări.

Când ajungeți la suma minimă de plată, care este de 10 dolari, puteți folosi următoarele metode de plată:

 • WebMoney;
 • Paxum;
 • Payeer;
 • Capitalist;
 • AdvCash;
 • PerfectMoney;
 • Bitcoin;
 • Ethereum;
 • Bitcoin Cash;
 • Litecoin.

Merită sau nu?

Acum depinde de cât de eficient sunteți în promovarea linkurilor pe diferite rețele sociale. Dacă sunteți foarte activ pe Social Media și aveți numeroși „followers” sau urmăritori, puteți testa acest site de găzduire video.

Cu toate acestea, va fi nevoie de multă muncă pentru a ajunge la 10 000 de vizualizări în țările care sunt incluse în prima și a doua categorie.

Suma minimă nu este foarte greu de atins, dar necesită un oarecare efort sau cunoștințe de promovare pentru a obține ceva profit.

De asemenea, nu neglijați aspectul reclamelor de tip POP-ADS care sunt foarte enervante. Prin urmare, pot exista nenumărate situații în care puteți fi raportat din cauza SPAM-ului și astfel duce la închiderea contului.

În concluzie, nu pot recomanda acest site celor care nu au experiență în acest domeniu. Poate că cei care sunt obișnuiți cu astfel de modalități de câștig pot testa site-ul DoodStream și să vadă dacă pot realiza ceva notabil cu el.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu