10 site-uri de sondaje online plătite în România ca începător

3.3
(3)

Dacă sunteți o persoană muncitoare și norocoasă, atunci completarea de sondaje online plătite poate fi o opțiune excelentă pentru a vă petrece timpul liber într-un mod relaxant și satisfăcător. Acestea vă oferă posibilitatea de a vă exprima opiniile și de a fi recompensat pentru timpul acordat, făcându-vă să vă simțiți împliniți și încântați să descoperiți noi oportunități de a câștiga bani.

Suntem norocoși să avem acces la multe site-uri de sondaje online disponibile pentru utilizatorii din România. Participarea la aceste sondaje ne oferă posibilitatea de a ne exprima opinia și de a contribui la îmbunătățirea produselor și serviciilor oferite de companii sau branduri.

Citește și: Faci bani pe net cu Earnut – Experiența unui Începător în România

În era digitală de astăzi, există o varietate de opțiuni pentru a câștiga bani în timpul liber, iar una dintre acestea constă în completarea de sondaje pe internet. În România, există o mulțime de site-uri de sondaje plătite disponibile pentru începători, iar în acest articol vă voi prezenta cele mai bune 10 opțiuni pentru a începe să câștigați bani prin completarea de sondaje online.

Pentru a vă bucura de o sursă suplimentară de venit în timpul liber, este recomandabil să explorați opțiunile disponibile pe diferite site-uri de sondaje online plătite. Acest lucru vă va permite să vă diversificați sursele de venit și să vă maximizați potențialul de câștig.

10 site-uri de sondaje online plătite recomandate în România pentru începători

În acest articol, voi prezenta o abordare relaxată și profesionistă asupra a 10 site-uri de sondaje recomandate pentru cei care sunt încă la începutul călătoriei lor de a face bani în mediul online. Aceste site-uri sunt ideale pentru cei care nu au experiență sau cunoștințe avansate în alte metode mai complexe de a face bani.

Se recomandă să ne înregistrăm pe cât mai multe site-uri de sondaje posibil pentru a ne maximiza veniturile. Cu toate acestea, este important să alegem cu atenție site-urile pe care le folosim pentru a le evita pe cele care pot fi înșelătoare. O abordare echilibrată și selectivă ne va ajuta să găsim cele mai bune variante pentru noi.

Pentru a vă asigura că aveți o experiență plăcută și sigură în ceea ce privește participarea la sondaje online plătite, am creat o listă selectivă cu 10 site-uri recomandate pentru utilizatorii din România. Aceste platforme sunt gratuite și valorifică opinia dumneavoastră, oferind oportunități excelente pentru a vă exprima și a câștiga recompense în același timp.

sondaje online plătite prin ySensePin

ySense

Acesta este un site Get-Paid-To (GPT) care a fost cunoscut anterior sub numele de ClixSense, fondat în februarie 2007. Începând cu iulie 2019, ySense a pornit la drum sub noul său nume, devenind un site legitim care vă recompensează pentru opiniile dumneavoastră.

Acest site vă permite să completați sondaje online plătite, iar pentru a face acest lucru, tot ce aveți nevoie este un computer, un telefon mobil și o conexiune la internet.

ySense vă răsplătește pentru opiniile dumneavoastră și este deținut de aceeași companie care deține aplicația Swagbucks.

Pe ySense, există mai multe modalități de a câștiga bani, cum ar fi completarea sondajelor sau oferte. Există, de asemenea, un program de promovare care oferă un comision de 30%.

Totodată, este oferit și un bonus de verificare zilnică precum și metode de plată precum PayPal, Skrill și Payoneer. Suma minimă de plată pentru utilizatorii români este de 5,05$ sau 10$, dar dacă doriți să retrageți prin Payoneer, suma minimă va fi de 52$.

ySense este o companie de încredere și există foarte multe recenzii pozitive pe TrustPilot. Înregistrarea este gratuită, dar nu se oferă un bonus de înscriere. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei modalități simple de a câștiga bani de acasă, ySense ar putea fi opțiunea perfectă pentru dumneavoastră.

sondaje online folosind GG2UPin

GG2U Premium

Bun venit la GG2U Premium, un portal de sondaje online plătite, unde puteți câștiga bani oferind un feedback obiectiv companiilor de cercetare de piață. Fondat în 2019, acest site și-a câștigat o reputație solidă datorită colaborării strânse cu companii precum AdGem, AdGateMedia, Ascend Media etc. Prin intermediul acestor sondaje, vă puteți împărtăși feedback-ul și puteți fi plătit pentru asta.

GG2U Premium este o platformă legitimă care propune o gamă largă de sondaje online plătite, precum și posibilitatea de a juca jocuri sau de a viziona videoclipuri pentru a câștiga bani.

Înregistrarea este gratuită și veți primi un bonus de înscriere de 1 dolar. Ratele de plată variază între 65%85%, iar suma minimă de retragere este de 7 $. Sunt disponibile mai multe metode de plată, cum ar fi PayPal și Coinbase.

Echipa de asistență pentru clienți este grozavă și întotdeauna disponibilă pentru a vă ajuta cu orice probleme sau întrebări. Site-ul are, de asemenea, recenzii pozitive pe TrustPilot și oferă bonusuri cum ar fi token-uri de argint, token-uri de aur sau puncte bonus video.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unei modalități ușoare de a face bani online prin completarea de sondaje, GG2U Premium este un site de încredere și legitim pe care ar trebui să îl încercați.

Timebucks RomâniaPin

TimeBucks

Timebucks este un program de recompensare de încredere care vă oferă modalități de a câștiga bani prin completarea de sondaje, vizionarea de videoclipuri și descărcarea de aplicații sau jocuri. Site-ul este deținut de compania australiană Clearing Pty Ltd și este o modalitate distractivă și ușoară de a câștiga bani în timp ce vă relaxați la domiciliu.

Înregistrarea este foarte simplă, trebuie doar să vă creați un cont folosind adresa de e-mail și parola. Veți completa apoi un profil format din aproximativ 30 de întrebări pentru a vă îmbunătăți șansele de a primi sondaje.

Sondajele durează în medie 20 de minute și există bonusuri zilnice pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de câștig.

Sunt disponibile mai multe opțiuni de plată, inclusiv Payeer, PayPal, AirTM, Skrill, Bitcoin, Litecoin sau card Visa. Suma minimă de plată este de 10 dolari și va fi procesată în fiecare joi. Este important să fiți sinceri atunci când completați sondajele, iar conectarea la contul dvs. aduce beneficii suplimentare, cum ar fi 100 de intrări gratuite la concursuri cu diverse premii.

bani pe telefonul mobil cu ajutorul aplicației AttapollPin

Attapoll

În cazul în care căutați o modalitate ușoară de a face bani în plus, atunci Attapoll este aplicația potrivită pentru dumneavoastră. Aceasta este o aplicație de sondaje sigură și legitimă, disponibilă pe dispozitive Android și iOS, care vă permite să câștigați bani în plus chiar de pe telefonul mobil.

Cu Attapoll, puteți răspunde la sondaje online plătite, a căror durată variază între câteva minute și 30 de minute. Toate sondajele sunt însoțite de informații precum valoarea recompensei și timpul de finalizare, astfel încât să puteți cunoaște exact ceea ce puteți obține.

Iar dacă vă recomandați prietenii să se înregistreze și să participe la sondaje, veți primi un comision de 10%.

Attapoll oferă metode de plată cum ar fi PayPal sau Revolut, iar suma minimă de plată este de 3 euro (300 de credite), ceea ce reprezintă, de asemenea, un prag de plată bun. Iar dacă doriți să vă îmbunătățiți șansele de a primi sondaje, puteți activa opțiuni din Setări precum „Cât mai multe posibil„.

Attapoll este o aplicație exclusiv pentru mobil, care se instalează în câteva minute și se înregistrează cu ajutorul unui cont Google. Este o opțiune excelentă pentru începătorii care doresc să câștige bani în plus fără a investi prea mult timp sau efort.

FreeCash

FreeCash este un site unde puteți câștiga bani simplu și distractiv completând sondaje online plătite, jucând jocuri, vizionând videoclipuri și îndeplinind alte sarcini scurte. Site-ul face parte din categoria GPT cu scopul de a vă aduce cele mai bune oferte de la diversi parteneri, cum ar fi OfferToro, Lootably, Pollfish, Tap Research și AdGem.

Dar asta nu este tot, puteți obține un comision suplimentar de 5% prin promovarea site-ului FreeCash către prietenii și familia dvs. și chiar puteți primi beneficii suplimentare, cum ar fi un bonus de bun venit, dacă vă înscrieți folosind un cod de promovare.

În ceea ce privește modalitatea de plată, se oferă mai multe variante, inclusiv PayPal, Bitcoin și alte criptomonede precum Ethereum, Litecoin și Dogecoin. Acum, se pot chiar retrage criptomonede prin FaucetPay.

Suma minimă de plată variază în funcție de metoda pe care o alegeți, fiind de 5 dolari pentru PayPal, 5 dolari pentru Bitcoin, 2,50 dolari pentru Ethereum, 0,50 dolari pentru Litecoin sau 1,50 dolari pentru Dogecoin.

În plus, prin verificarea adresei dumneavoastră de e-mail, aveți posibilitatea de a câștiga până la 250 de dolari și chiar de a participa la concursuri zilnice și lunare generoase cu premii de până la 500 de dolari.

bani pe net în România cu LootgainPin

Lootgain

Prin opțiunea de membru gratuit, puteți câștiga bani prin completarea unor sondaje online plătite sau prin diverse oferte de la companii precum Monlix, OfferToro, Wannads și AdGateMedia.

În plus față de acestea, site-ul Lootgain oferă o gamă variată de activități care vă pot aduce recompense în puncte numite „LOOTS„.

1.000 de LOOTS echivalează cu suma de 1 dolar, iar aceste puncte pot fi convertite în diverse metode de plată, cum ar fi PayPal, Amazon, Roblox, Steam sau chiar în criptomonede precum bitcoin, dogecoin sau litecoin.

Suma minimă de plată este de 10 dolari pentru PayPal, 1 dolar pentru Litecoin și 5 dolari atât pentru bitcoin, cât și pentru dogecoin.

Activitatea pe care o desfășurați pe site vă va influența câștigurile, iar înregistrarea este simplă, necesitând doar adăugarea unei adrese de e-mail, a unui nume de utilizator și a unei parole. De asemenea, dacă decideți să promovați acest site, veți primi un comision de 5%.

Idle-Empire

Aici puteți găsi o varietate de modalități simple de a câștiga bani, cum ar fi completarea de sondaje online plătite, participarea la oferte plătite și vizionarea de videoclipuri pe platforme specializate precum Hideout.TV. De asemenea, puteți juca jocuri pentru mobil sau câștiga skin-uri pentru jocuri video populare precum CS:GO, Roblox sau Fortnite.

În plus, beneficiați de un bonus de înscriere de 500 de puncte și puteți câștiga 100 de credite sau puncte pentru a vă verifica adresa de e-mail.

Suma minimă de plată este de 1.000 de puncte, ceea ce înseamnă 0,10 dolari pentru opțiuni de plată precum Payeer, Litecoin, Bitcoin, Ethereum, Perfect Money și Coinbase.

Idle-Empire oferă, de asemenea, un program de promovare atrăgător care oferă un comision de 20% și un mic cadou de 50 de puncte pentru fiecare persoană invitată.

Sondaje Daedalus Online în limba românăPin

Daedalus Online

Daedalus Online este un site care vă oferă posibilitatea de a câștiga bani prin participarea la sondaje online plătite. Acest site este disponibil atât pe desktop, cât și pe Google Play, unde are un punctaj de 3 din peste 800 de recenzii (nu este grozav).

Pe Daedalus Online, veți primi recompense în puncte pentru fiecare sondaj pe care îl completați și veți avea, de asemenea, șansa de a câștiga premii atractive prin intermediul concursurilor.

Site-ul este disponibil în limba română, iar invitațiile la sondaje sunt trimise prin e-mail. Răspunsurile la întrebările din sondaje trebuie să fie spontane, astfel încât să puteți oferi un feedback sincer.

Cu toate acestea, este important de reținut că potențialul de câștig nu este foarte mare pe Daedalus Online. Site-ul plătește, dar nu vă veți îmbogăți din această activitate. Puteți obține până la 100 de puncte sau chiar 150 de puncte, dar acest lucru este destul de rar.

Pentru a primi plăți, trebuie să adăugați detalii precum numele, prenumele și informațiile despre contul bancar (IBAN). Suma de plată este de 10 euro pentru fiecare 1 000 de puncte.

În concluzie, Daedalus Online este un site de încredere care oferă posibilitatea de a câștiga bani prin participarea la sondaje online plătite. Cu toate acestea, potențialul de câștig nu este foarte ridicat, așa că nu vă așteptați să vă îmbogățiți din această activitate.

PrizeRebel

PrizeRebel este un site online care vă permite să aveți o mică activitate suplimentară în timp ce vă distrați. Lansat în anul 2007, PrizeRebel este un site evaluat cu 3,8 pe Trustpilot din peste 350 de recenzii, ușor de utilizat și care vă oferă posibilitatea de a câștiga niște bani în plus prin activități online simple, cum ar fi sondaje online plătite sau micro-tasking.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale site-ului PrizeRebel este că necesită un efort minim. Toate activitățile, cum ar fi completarea sondajelor, ofertele sau recomandarea prietenilor, necesită doar câteva minute din timpul dumneavoastră. De asemenea, puteți câștiga puncte vizionând videoclipuri sau jucând jocuri.

Completați un sondaj și câștigați puncte sau participați la oferte, cum ar fi înregistrarea pe alte site-uri sau aplicații, citirea de articole sau bloguri, simpla navigare pe internet sau instalarea altor aplicații pentru a câștiga bani.

Înregistrarea este foarte simplă, tot ce trebuie să faceți este să vă furnizați numele, adresa de e-mail și parola dorită. După ce vă înregistrați, veți primi un link de validare, precum și un mesaj de bun venit în această comunitate.

Site-ul nu oferă promisiuni înșelătoare care să vă facă să credeți că vă puteți îmbogăți doar folosind acest site, așa că completați-vă profilul în mod onest. Punctele pe care le câștigați pot fi transformate în bani prin PayPal atunci când ajungeți la 1.000 de puncte, ceea ce înseamnă 10 dolari. Deși nu se oferă niciun bonus de înscriere, există un mic stimulent sub forma a 10 puncte pentru completarea profilului dumneavoastră.

DollarClix

DollarClix este un site lansat în iulie 2015 care vă permite să câștigați bani prin sondaje online plătite, oferte, vizionarea de reclame sau videoclipuri. Acest site nu este recomandat ca sursă principală de venit, dar este un site legitim care vă oferă posibilitatea de a câștiga câțiva dolari în plus.

Este un site cu un program de recomandare generos care vă permite să câștigați comisioane de 20% din activitatea de recomandare.

Puteți câștiga bani prin activități simple, cum ar fi postarea pe Reddit, distribuirea sau follow pe rețele precum YouTube sau Twitter, sau prin postarea dovezilor de plată pe forumuri sau bloguri.

De asemenea, puteți profita de codurile promoționale afișate pe Twitter și Facebook pentru a obține puncte gratuite.

DollarClix acceptă plăți prin PayPal și vă permite să încasați bani după ce câștigați suma de 1 dolar. Punctele câștigate pot fi convertite în bani la o rată de 0,01 dolari, dar este important să aveți răbdare și să nu vă așteptați la plăți semnificative.

Cu un rating de 4,5 pe Trustpilot din peste 1.000 de recenzii, puteți fi sigur că DollarClix este un site legitim și de încredere.

Înregistrarea este simplă și necesită doar detalii precum numele, prenumele, parola și adresa de e-mail. Simplitatea designului și a navigării pe DollarClix face ca site-ul să fie ușor de utilizat.

Merită sau nu?

În concluzie, site-urile de sondaje online plătite enumerate în acest articol sunt o opțiune bună pentru a vă începe cariera de câștiguri online, indiferent de locația dumneavoastră.

Este recomandat să folosiți o adresă de e-mail dedicată pentru aceste site-uri, astfel încât să fiți siguri că nu veți pierde nicio ofertă sau invitație.

Dacă nu sunteți mulțumiți de banii pe care îi câștigați în acest mod, puteți alege alte modalități de a câștiga bani, cum ar fi blogging-ul, marketingul afiliat sau freelancing-ul.

Trebuie să fiți sinceri atunci când oferiți răspunsuri la întrebările din sondaje, indiferent de site-urile pe care le folosiți și să înțelegeți că câștigurile pot fi destul de mici pe unele site-uri.

Pentru a vă maximiza câștigurile, înscrieți-vă pe mai multe site-uri. În acest fel, veți avea mai multe opțiuni și veți putea câștiga mai mulți bani.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 3.3 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu