Foap – Faceți fotografii și câștigați bani PayPal | Merită sau nu?

5
(2)

Ultima actualizare pe 12 noiembrie 2022 de Jonas

Vă place să faceți fotografii cu telefonul mobil? Sunteți un pasionat de fotografie și doriți să faceți un ban din această activitate? Ei bine, există o aplicație care pretinde că vă va răsplăti pentru realizarea acestei activități. Este vorba despre aplicația Foap.

Ce poate fi mai frumos decât să mergeți în natură sau în alt loc interesant și să faceți fotografii pe care le puteți vinde prin intermediul unei aplicații specializate precum Foap.

Citește și Aplicație de navigație și mașini NFT cu Atlas Navi

Dar înainte de a instala această aplicație, vă recomand să citiți această analiză pentru a vă face o idee despre cum funcționează, metodele de plată sau dacă este o aplicație serioasă.

La finalul acestui articol, veți afla detalii despre aplicația Foap care vă vor ajuta să luați o decizie privind utilizarea sau nu a acesteia în scopul de a face bani folosind telefonul mobil.

Ce este Foap?

Foap este o aplicație specializată în completarea de locuri de muncă de tip micro. Locurile de muncă de tip micro sunt de fapt misiuni care se concentrează pe realizarea de fotografii sau crearea de videoclipuri scurte. Aceste misiuni reprezintă principala modalitate prin care vă puteți valorifica fotografiile sau filmulețele pe care le faceți în timpul liber.

Cum se instalează aplicația Foap?

Există două modalități de accesare a linkurilor de descărcare pentru această aplicație. În primul rând, puteți accesa site-ul oficial FOAP, de unde puteți descărca aplicația în funcție de tipul de telefon pe care îl utilizați.

În partea dreaptă a paginii principale, veți descoperi un buton de culoare mov numit ”Download the APP”, adică ”Descărcați aplicația”. Aici veți avea linkurile de descărcare corespunzătoare pentru fiecare tip de telefon în parte (Android și iOS).

Citește și Vizionarea sau încărcarea de videoclipuri în schimbul unor plăți PayPal sau vouchere cadou

Dacă nu doriți să o descărcați prin intermediul site-ului oficial, atunci puteți utiliza direct magazinul de aplicații Google Play sau AppStore. Trebuie doar să introduceți numele acestei aplicații în caseta de căutare și o veți găsi.

Acum că am stabilit cum să descărcăm aplicația, haideți să o instalăm pe telefonul mobil.

Vom apăsa butonul de instalare și vom aștepta ca aceasta să se finalizeze cu succes. După instalarea cu succes, vom deschide aplicația. Vom vedea un buton în partea de jos a ecranului numit ”Start using Foap”. Faceți click pe acest buton pentru a ajunge la pagina în care trebuie să ne înregistrăm.

Vom avea la dispoziție 2 opțiuni de creare a contului, și anume:

 • adresa de e-mail.

Am folosit modalitatea de a crea un cont prin intermediul unei adrese de e-mail. Vă spun sincer că nu prea folosesc conturile de social media, cum ar fi Facebook sau Twitter, pentru a mă înregistra pe diverse aplicații sau site-uri web.

foap formular de înregistrarePin
Foap înregistrare

Poate că exagerez, dar mă simt mai confortabil folosind o adresă de e-mail. Fiecare poate folosi orice metodă care i se pare mai convenabilă.

În concluzie, pentru înregistrarea unui cont nou am folosit adresa mea de e-mail, un nume de utilizator și o parolă.

Cum puteți face bani din fotografie cu aplicația Foap?

Așa cum am precizat în rândurile de mai sus, principalul mod de a face bani cu Foap este prin intermediul misiunilor. Acestea pot fi tematice sau se pot concentra pe anumite produse.

La momentul scrierii acestui articol, am putut găsi în jur de 14 misiuni cu teme și recompense diferite.

Putem enumera câteva dintre ele:

 • Back to school („Înapoi la școală”);
 • Color: RED („culoarea ROȘU „);
 • Home Cooking (activități de gătit);
 • Morning Walks (plimbări în aer liber).

Rețineți că nu toate misiunile sunt gratuite. În fiecare lună sunt disponibile 2 misiuni PREMIUM. Aceste misiuni pot fi deblocate cu puncte FOAP.

misiune premium FoapPin
Foap misiune PREMIUM

De exemplu, misiunea ”Înapoi la școală” este o misiune Premium care poate fi accesată doar dacă plătiți 40 de puncte FOAP.

Punctele pot fi câștigate prin vizionarea de reclame sau pot fi cumpărate prin plata unor sume de bani.

Citește și Cumpărați tichete cadou electronice cu criptomonede | Sigur și avantajos

De regulă, pentru fiecare reclamă vizionată se obțin 5 puncte FOAP. Dar reclama trebuie vizionată în întregime pentru a primi aceste puncte.

După ce vă creați contul, veți avea 30 de puncte FOAP.

Dacă doriți să cumpărați aceste puncte cu bani, aveți următoarele opțiuni:

 • 2.000 de puncte la 19,99 dolari (reducere de 50%);
 • 500 de puncte la 11,99 dolari;
 • 300 de puncte la un preț de 6,99 dolari;
 • 50 de puncte la un preț de 1,99 dolari.

Recompensele pot varia în funcție de complexitatea acestora, de la 50 la 500 de dolari. După ce ați acceptat misiunea, veți concura împotriva altor utilizatori. Cele mai votate fotografii vor fi recompensate.

Un exemplu de misiune PREMIUM – Distribuirea premiilor

Să vă dau un exemplu despre cum sunt recompensate persoanele care participă la o misiune.

Mă voi referi la misiunea premium ”Back to school”.

Premiul este de 500 de dolari și va fi împărțit după cum urmează:

 • primul loc va primi 150 de dolari și 500 de puncte FOAP;
 • locul al doilea va fi recompensat cu 100$ și 250 de puncte FOAP;
 • locul al treilea va fi fericitul câștigător care va primi 50$ și 100 de puncte FOAP.

Și asta nu este tot. Următoarele 10 locuri vor fi recompensate cu 20$ și 50 de puncte FOAP.

Ce sunt misiunile referitoare la anumite produse?

Pe lângă misiunile tematice, veți întâlni și anumite misiuni care se vor axa pe diverse produse. Ceea ce trebuie să rețineți este că, pentru a participa la aceste misiuni, trebuie să achiziționați produsul respectiv. Așadar, există și posibilitatea ca dumneavoastră să pierdeți acei bani pe care i-ați cheltuit pentru a cumpăra acel produs. Acum depinde și de prețul produsului și de numărul de poze necesare pentru a obține un profit.

Vă voi da un alt exemplu. O companie vrea să facă reclamă la niște pantofi. Prețul acestor pantofi este de 50 de dolari. Pentru a recupera investiția, ar trebui să vând aproximativ 10 poze.

Citește și Completați joburi online de acasă cu RemoTasks | Merită sau nu?

Acest mod de gândire se bazează pe costuri. De ce să angajezi un fotograf profesionist care te va costa o mulțime de bani, când poți face același lucru la un cost mult mai mic și cu o gamă mult mai variată de imagini? De aceea, aceste companii apelează la astfel de aplicații, unde probabilitatea de a vinde mai multe produse este considerabil mai ridicată.

Fiecare misiune necesită fotografii noi, adică nu puteți folosi fotografii pe care le aveți deja în galerie sau le-ați mai folosit la alte misiuni.

Ce sunt misiunile de tip video?

Aveți și o altă categorie de misiuni, misiunile video. Acestea vor fi scurte (în jur de 15 secunde) și vor avea loc în timpul zilei. Vi se va da chiar un exemplu de clip video pentru a vă face o idee despre cerințele acestor tipuri de misiuni.

misiune video FoapPin
Foap misiune VIDEO

Ideea este să citiți cu atenție toate instrucțiunile afișate pentru fiecare misiune în parte. Se va explica tot ce trebuie să faceți pentru a deveni un posibil câștigător al premiului.

Cum veți fi plătit?

Trebuie menționat faptul că retragerea nu este automată. În funcție de telefonul utilizat, veți folosi una dintre opțiunile de retragere, și anume:

 • Cash out” pentru telefoanele android;
 • Withdraw money” pentru telefoanele iOS.

Plata se va face prin PayPal. Pentru a primi plata în PayPal, trebuie să adăugați adresa de e-mail care este asociată cu contul dvs. de PayPal.

Retragerea în PayPal este posibilă doar atunci când atingeți suma de 5 dolari, care poate fi atinsă destul de ușor dacă vindeți o imagine.

Notă: Contul PayPal trebuie să fie verificat, altfel nu veți putea retrage bani din aplicația FOAP.

Merită sau nu?

Totul depinde de câte fotografii reușiți să vindeți. Premiile sunt destul de mari, dar și concurența este foarte puternică.

Așadar, se pot face bani cu aplicația FOAP, dar nu este ușor. Adică, nu aveți nicio garanție că veți fi recompensat pentru timpul pe care îl acordați pentru a îndeplini aceste misiuni.

Citește și Câștigă criptomonede EOS cu aplicația Womplay | Merită sau nu?

Potențialul de câștig este scăzut din cauza faptului că nu puteți obține venituri în mod regulat.

Este nevoie de creativitate pentru a reuși să faceți ceva notabil cu aplicația FOAP. Este o modalitate frumoasă de a face bani, dar este nevoie de ”un pic” de angajament și creativitate.

Vânzarea fotografiilor prin intermediul FOAP este dificilă. Fiecare utilizator va avea un număr de ”urmăritori”. Acum vă gândiți că, dacă acea persoană are un număr mare de urmăritori, atunci nu va avea nicio problemă în a vinde o fotografie. Greșit, am găsit o persoană care are peste 15 000 de urmăritori și 500 de fotografii încărcate pe FOAP. Cam câte poze credeți că a reușit să vândă acea persoană? De necrezut, dar a „reușit” să vândă 5 poze. În plus, nu este atât de ușor să găsim persoane care pot face bani frumoși cu această aplicație.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania