Foap – Faceți fotografii și câștigați bani PayPal | Merită sau nu?

5
(12)

Sunt sigur că mulți dintre dumneavoastră adoră să facă fotografii cu telefonul mobil. Este o modalitate ușoară și accesibilă de a surprinde amintirile și frumusețile din jurul nostru. Dar, dacă ați putea transforma această pasiune într-o modalitate de a face bani? Așa este, există o aplicație numită Foap care vă poate ajuta să faceți exact asta.

Imaginați-vă că sunteți în vacanță sau că ați găsit un loc interesant în orașul dvs. și ați făcut o fotografie minunată. Prin intermediul aplicației Foap, puteți încărca acea fotografie și o puteți vinde altor utilizatori care caută imagini pentru proiectele lor.

Citește și Aplicație de navigație și mașini NFT cu Atlas Navi

Cu toate acestea, înainte de a vă înscrie și de a începe să vă vindeți fotografiile, este important să citiți o recenzie a acestei aplicații pentru a vă asigura că este o opțiune serioasă și potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

În acest articol, vă voi oferi informații detaliate despre cum funcționează Foap, metodele de plată și cum vă puteți maximiza veniturile prin intermediul acestei aplicații.

Ce este Foap?

Foap este o aplicație care vă permite să faceți bani din fotografiile sau videoclipurile pe care le faceți în timpul liber. Aplicația este specializată în completarea de „misiuni” – sau „locuri de muncă de tip micro” – care se concentrează pe realizarea de fotografii sau videoclipuri scurte pentru diverse companii sau organizații.

Aceste misiuni sunt o modalitate excelentă de a vă valorifica talentul în fotografie sau filmare și de a face bani online, chiar dacă nu aveți experiență în acest domeniu.

Cum se instalează aplicația Foap?

Există două modalități de accesare a linkurilor de descărcare pentru această aplicație. În primul rând, puteți accesa site-ul oficial FOAP, de unde puteți descărca aplicația în funcție de tipul de telefon pe care îl utilizați.

În partea dreaptă a paginii principale, veți descoperi un buton de culoare mov numit ”Download the APP”, adică ”Descărcați aplicația”. Aici veți avea linkurile de descărcare corespunzătoare pentru fiecare tip de telefon în parte (Android și iOS).

Citește și Vizionarea sau încărcarea de videoclipuri în schimbul unor plăți PayPal sau vouchere cadou

Dacă nu doriți să o descărcați prin intermediul site-ului oficial, atunci puteți utiliza direct magazinul de aplicații Google Play sau AppStore. Trebuie doar să introduceți numele acestei aplicații în caseta de căutare și o veți găsi.

Acum că am stabilit cum să descărcăm aplicația, haideți să o instalăm pe telefonul mobil.

Vom apăsa butonul de instalare și vom aștepta ca aceasta să se finalizeze cu succes. După instalarea cu succes, vom deschide aplicația. Vom vedea un buton în partea de jos a ecranului numit ”Start using Foap”. Faceți click pe acest buton pentru a ajunge la pagina în care trebuie să ne înregistrăm.

Vom avea la dispoziție 2 opțiuni de creare a contului, și anume:

 • adresa de e-mail.

Am folosit modalitatea de a crea un cont prin intermediul unei adrese de e-mail. Vă spun sincer că nu prea folosesc conturile de social media, cum ar fi Facebook sau Twitter, pentru a mă înregistra pe diverse aplicații sau site-uri web.

foap formular de înregistrarePin
Foap înregistrare

Poate că exagerez, dar mă simt mai confortabil folosind o adresă de e-mail. Fiecare poate folosi orice metodă care i se pare mai convenabilă.

Pe scurt, pentru a înregistra un cont nou am folosit adresa mea de e-mail, un nume de utilizator și o parolă.

Cum puteți face bani din fotografie cu aplicația Foap?

Fotografia este o pasiune minunată și, cu ajutorul aplicației Foap, poate deveni și o sursă de venit. Una dintre cele mai bune modalități de a face bani cu Foap este prin intermediul misiunilor. Acestea pot fi tematice sau se pot concentra pe anumite produse.

La momentul scrierii acestui articol, am putut găsi în jur de 14 misiuni cu teme și recompense diferite.

Iată câteva dintre acestea:

 • Back to school („Înapoi la școală”);
 • Color RED („culoarea ROȘU „);
 • Home Cooking (activități de gătit);
 • Morning Walks (plimbări în aer liber).

Este important de reținut că nu toate misiunile sunt gratuite. În fiecare lună sunt disponibile 2 misiuni PREMIUM. Aceste misiuni pot fi deblocate cu ajutorul punctelor FOAP, care pot fi câștigate vizionând reclame sau pot fi achiziționate plătind bani.

misiune premium FoapPin
Foap misiune PREMIUM

De exemplu, misiunea „Înapoi la școală” este o misiune Premium care poate fi accesată doar dacă plătiți 40 de puncte FOAP.

Citește și Cumpărați tichete cadou electronice cu criptomonede | Sigur și avantajos

Odată ce vă creați contul, veți avea 30 de puncte FOAP.

Dacă doriți să cumpărați aceste puncte cu bani, puteți alege din opțiuni precum:

 • 2.000 de puncte la 19,99 dolari (reducere de 50%);
 • 500 de puncte la 11,99 dolari;
 • 300 de puncte la 6,99 dolari;
 • 50 de puncte la prețul de 1,99 dolari.

Recompensele pentru misiunile acceptate pot varia în complexitate de la 50$ la 500$. După ce ați acceptat misiunea, veți concura împotriva altor utilizatori. Cele mai votate fotografii vor fi recompensate.

Un exemplu de misiune PREMIUM – Distribuirea premiilor

Să vă dau un exemplu despre cum sunt recompensate persoanele care participă la o misiune.

Mă voi referi la misiunea premium ”Back to school”.

Premiul este de 500 de dolari și va fi împărțit după cum urmează:

 • primul loc va primi 150 de dolari și 500 de puncte FOAP;
 • locul al doilea va fi recompensat cu 100$ și 250 de puncte FOAP;
 • locul al treilea va fi fericitul câștigător care va primi 50$ și 100 de puncte FOAP.

Și asta nu este tot. Următoarele 10 locuri vor fi recompensate cu 20$ și 50 de puncte FOAP.

Ce sunt misiunile referitoare la produse?

Misiunile legate de produse reprezintă o mare oportunitate de a face bani online prin intermediul fotografiilor dumneavoastră. Aceste misiuni se concentrează pe promovarea unui anumit produs, iar pentru a participa la aceste misiuni, trebuie să achiziționați acest produs.

Este important de reținut că, atunci când participați la aceste misiuni, investiția dvs. poate fi recuperată prin vânzarea fotografiilor dvs. Prețul produsului și numărul de fotografii necesare pentru a obține un profit variază în funcție de misiune.

Citește și Completați joburi online de acasă cu RemoTasks | Merită sau nu?

Să luăm ca exemplu o companie care dorește să promoveze un anumit model de pantofi. Prețul acestor pantofi este de 50 de dolari. Pentru a recupera investiția, ar trebui să vindeți aproximativ 10 fotografii.

Acest mod de gândire se bazează pe costuri. De ce să angajați un fotograf profesionist care vă va costa o mulțime de bani, când puteți face același lucru la un cost mult mai mic și cu o gamă mult mai largă de imagini?

Prin intermediul acestor aplicații, companiile pot ajunge la un public mai larg și au o șansă mai mare de a-și vinde produsele.

Este important de reținut că fiecare misiune necesită fotografii noi, așa că nu puteți folosi fotografii pe care le-ați folosit în trecut sau pe care le aveți deja în galerie.

Ce sunt misiunile de tip video?

Misiunile video sunt o altă categorie de misiuni care sunt oferite în această aplicație. Acestea sunt videoclipuri scurte, de aproximativ 15 secunde, care vor fi realizate pe parcursul zilei. Pentru a vă face o idee despre ce presupun aceste misiuni, vi se va oferi chiar și un clip video de exemplu.

misiune video FoapPin
Foap misiune VIDEO

Este important să citiți cu atenție instrucțiunile pentru fiecare misiune. Acestea vă vor explica pas cu pas ce trebuie să faceți pentru a deveni un posibil câștigător al premiului.

Dacă urmați cu atenție instrucțiunile, veți avea șansa de a câștiga recompense interesante în timp ce vă veți distra completând aceste misiuni video.

Cum veți fi plătit?

Cum funcționează plata pentru aplicația FOAP? Înainte de a începe să vindeți imagini, trebuie să știți că retragerea banilor nu este un proces automat.

În funcție de tipul de telefon pe care îl utilizați, există două opțiuni diferite pentru a vă retrage banii:

 • Cash out” pentru telefoanele android;
 • Withdraw money” pentru telefoanele iOS.

Plata se va face prin PayPal, așa că asigurați-vă că aveți un cont PayPal activ asociat cu adresa de e-mail pe care o folosiți pentru aplicație. Nu uitați să vă verificați contul PayPal, altfel nu veți putea face retrageri.

Este important de reținut că suma minimă pentru a putea face o retragere prin PayPal este de 5$. Această sumă poate fi obținută foarte ușor prin vânzarea unei singure imagini.

Merită sau nu?

Utilizarea aplicației FOAP poate fi o modalitate interesantă de a face bani din fotografiile dumneavoastră, dar este important să înțelegeți că nu este o cale ușoară spre succes. Recompensele pot fi mari, dar concurența este, de asemenea, acerbă.

Pentru a reuși să vindeți fotografii prin intermediul FOAP, va fi nevoie de multă creativitate și angajament. Nu există nicio garanție că timpul investit se va răsplăti în venituri. Potențialul de câștig poate fi scăzut, deoarece este posibil să nu obțineți venituri în mod regulat.

Citește și Câștigă criptomonede EOS cu aplicația Womplay | Merită sau nu?

Este important să țineți cont de faptul că numărul de urmăritori pe care îl aveți nu garantează neapărat succesul în vânzarea fotografiilor dumneavoastră. Am văzut persoane cu mii de urmăritori care au reușit să vândă doar câteva fotografii.

Cu toate acestea, dacă sunteți creativ, determinat și dispus să investiți timp pentru a vă promova fotografiile, atunci aplicația FOAP poate fi o modalitate excelentă de a vă înțelege pasiunea pentru fotografie și de a câștiga niște bani din ea.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 12

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu