Remotasks: Joburi online de acasă, Boot Camp | Merită sau nu?

5
(1)

Doriți să câștigați câțiva bănuți cu ușurință, realizând activități de tip microtasking pe site-ul Remotasks?

Site-ul Remotasks este o sursă de locuri de muncă de tip micro și o alternativă excelentă față de alte site-uri precum Hive Work, Mturk, Indeed și Picoworkers și așa mai departe. Practic, cam toate site-urile de joburi micro au același sistem de lucru, respectiv asigură o piață de lucru atât pentru angajatori, cât și pentru lucrători. Pe aceasta piață, se vor posta joburi simple, care vor fi îndeplinite de către lucrători, urmând ca aceștia să fie recompensați.

În acest articol detaliat privind Remotasks, o să analizăm pe larg ceea ce trebuie să cunoașteți. Vom trece în revistă toate aspectele legate de acest site, cum ar fi legalitatea și siguranța acestuia, persoanele care se pot înregistra, sumele de bani estimate și multe altele.

Ce este Remotasks și cum puteți face bani?

Remotasks reprezintă un micro site dedicat joburilor, prin care puteți obține câștiguri realizând diverse activități precum transcrierea fișierelor audio, identificarea imaginilor, modificarea de conținuturi și multe altele.

Compania Remotasks a fost înființată de către Scale AI, o firmă din San Francisco, ce contribuie semnificativ la intensificarea aplicațiilor de inteligență artificială, furnizând accesul utilizatorilor la datele generate manual.

Aceasta constituie o bună oportunitate de a realiza venituri suplimentare, îndeplinind niște task-uri ușoare, care sunt răsplătite cu sume cuprinse între 1$ și 3$ pe oră.

În cadrul acestui site de micro locuri de muncă se pot înscrie persoane care au cunoștințe de limba engleză și pot câștiga niște sume frumușele de bani, muncind de la domiciliu.

Cum vă puteți înregistra pe Remotasks?

Pentru a vă înregistra un cont nou pe site-ul Remotasks, trebuie sa accesați pagina unde sunt afișate modalitățile de înscriere.

Pe această pagină de înscriere, veți găsi 2 opțiuni de înregistrare:

 • contul de Google;
 • contul de Facebook.

După ce ați creat contul, veți putea demara efectuarea cursurilor și examenelor în cadrul platformei Remotasks.

Care sunt categoriile de joburi?

Iată o mică prezentare și pentru cei care nu știu ce înseamnă joburi Ai sau învățare automată.

Învățarea automată este precum predarea unui copil. Un copil nu știe mai nimic despre elementele care se află lângă noi. La fel este valabil și în privința mașinilor. În cazul în care vrem să învățăm un copil să înțeleagă ce este o ceașcă, ar trebui să îi oferim o simplă descriere. În acest caz, o ceașcă este rotundă, poate conține substanțe lichide și este confecționată din lut. Dacă transmitem aceste informații unei mașini sub formă electronică, înseamnă ca și cum face o muncă de tip Ai.

Citește și E-mailuri, Sondaje online și Oferte plătite pe site-ul MoolaDays

În cadrul site-ului Remotasks veți descoperi numeroase joburi în care vi se va solicita să desenați o linie care traversează o mașină obișnuită sau chiar o casă. Cu siguranță vă întrebați, de ce primesc bani pentru niște activități caraghioase?

În realitate, aceste joburi mărunte se pot dovedi foarte utile. Mașinile su posibilitatea de a învăța lucruri noi, urmând ca, imediat ce au asimilat acești indicatori simpli, să avanseze mai departe și să facă adevărate performanțe.

desenează o cutiePin
Desenarea unor cutii în jurul unor mașini

În cazul persoanelor debutante, aceștia pornesc la drum îndeplinind activități simplificate, precum clasificarea imaginilor sau trasarea unor cutii în jurul unor imagini. Activitățile cu cea mai mare remunerație sunt cele de Lidar și de adnotare 3D. Totuși, pentru început, trebuie să vă acomodați cu activitățile mai ușoare.

Ce sunt joburile LIDAR?

Joburile LiDAR (Light Detection And Ranging) reprezintă tehnologia folosită la fabricarea autoturismelor de tip „self-driving„. Aceasta constituie principala piață pentru sarcinile Remotasks.

Cum funcționează acest site?

Sistemul de lucru al Remotasks este foarte simplu. Imediat ce v-ați înregistrat în sistem, veți putea accesa programul de formare profesională pentru a completa anumite cursuri și pentru a deschide task-uri cu plată. În general, finalizarea cursurilor se realizează în jur de 5-10 minute.

La finalul unui curs, veți răspunde la un scurt chestionar care vă va verifica dacă ați înțeles exact ce trebuie să îndepliniți pentru sarcina respectivă.

Între sarcinile care vă vor fi oferite, veți regăsi și lucruri cum ar fi:

 • Desenarea de casete (cutii) împrejurul unor mașini și obiecte;
 • Analizarea unor conținuturi online;
 • Categorizarea (clasificarea) unor tricouri;
 • Culegerea de informații;
 • activități de transcriere a materialelor audio.

Aceste activități au niveluri diferite de complexitate și plată. Anumite joburi au un grad de dificultate redus, pe când altele prezintă un nivel mai ridicat de dificultate și necesită mai mult timp dar sunt plătite semnificativ mai bine.

joburi de acasă cu RemotasksPin
Acestea sunt joburile Remotasks

Imediat ce veți începe să îndepliniți aceste task-uri, ele vor fi verificate din punct de vedere al corectitudinii, după care câștigurile obținute se vor adăuga în contul dvs. imediat și vor fi plătite săptămânal prin procesorul PayPal.

Câți bani puteți obține?

Acuratețea muncii dumneavoastră va afecta în mare parte valoarea sumei de bani pe care o puteți face cu acest site.

In cazul acestui site, trebuie să cunoașteți anumite aspecte esențiale care să vă ajute să descoperiți dacă merită cu adevărat sa lucrați cu Remotasks.

Mai întâi de toate, este necesar de știut faptul că venitul dvs. este determinat în parte de corectitudinea pe care o acordați. Valoarea sumei obținute se mărește cu fiecare procentaj, până când veți ajunge la o acuratețe de 100%.

O acuratețe ridicată înseamnă câștiguri mari

În consecință, pentru a obține o plată completă, activitatea dumneavoastră va trebui să fie de o precizie de 100%. Adică, va trebui să stăpâniți task-urile. De asemenea, există și alte aspecte ce pot afecta câștigul.

Acestea sunt următoarele:

 • categoria task-ului;
 • gradul de dificultate al jobului respectiv;
 • complexitatea instrucțiunilor pentru fiecare job în parte.

Pentru anumite tipuri de activități sunt acordate și plăți în avans. În urma examinării în totalitate a unui task, puteți beneficia de un câștig suplimentar în cazul unei acurateți superioare. De aceea, aveți oportunitatea de-a câștiga o sumă mai mare în cazul în care veți lucra cu rapiditate și exactitate.

Citește și Conversații interesante și inteligente cu aplicația ClubHouse

La prima vedere ar putea părea interesant, însă când analizați într-adevăr timpul necesar pentru îndeplinirea task-urilor și riscul ca un task să nu fie aprobat, atunci nu trebuie să vă așteptați să obțineți un procent ridicat.

Chiar dacă sunteți foarte bun la aceste sarcini, tot nu trebuie să sperați că veți ajunge să obțineți mai mult de 1 – 3 dolari pe oră. În plus, nu este garantat faptul că veți putea obține aceste câștiguri. Și nu există vreo garanție că vor exista în permanență task-uri disponibile pentru completare.

Oricum, dacă veți ajunge să completați programul ”Remotasks Bootcamp”, aveți șansa de a câștiga mult mai mulți bani.

Așadar, per ansamblu, pot spune despre potențialul de câștig al acestui site că nu este unul dintre cele mai bune, și că munca se poate dovedi a fi destul de istovitoare, din punctul meu de vedere.

În ce constă programul de pregătire ”Remotasks Boot Camp”?

Acest program reprezintă un curs de formare profesională organizat individual de către cei de la Remotasks. Aici pot să mai adaug și faptul că sarcinile Lidar sunt cel mai avantajoase din punct de vedere financiar.

Totuși, nu puteți să începeți imediat să efectuați task-urile Lidar. Pentru asta sunt necesare 10 zile de pregătire. Acest curs de pregătire presupune câte 7 ore zilnic. Puteți chiar să completați task-urile în direct pe parcursul ”trainingului”. Acest efort va garanta faptul că veți primi plata pe măsură ce parcurgeți procesul de instruire.

Nu toți vor putea beneficia direct de programul ”Remotasks Boot Camp”. Din păcate, acest proces de instruire nu este pentru oricine. Selecția dumneavoastră va depinde de performanța obținută în cadrul altor task-uri de pe acest site. Mai mult, nu este disponibil doar în anumite țări. Partea bună este că poate fi utilizat și de persoanele care locuiesc în România.

În ce constă programul de promovare?

Acest site vă propune și o altă oportunitate prin care puteți obține beneficii suplimentare, și anume, invitând alte persoane să se înregistreze pe Remotasks. Pentru a invita pe cineva, tot ce trebuie să faceți este să distribuiți link-ul dvs. de recomandare pe diferite forumuri sau rețele de socializare precum Facebook, Twitter, Tsu Social sau Youtube.

Astfel puteți să primiți un bonus de 10 dolari la fiecare persoană pe care o invitați. Totuși, aceste câștiguri nu se primesc instantaneu în contul dvs. Acest program de recomandare este puțin mai complex.

Premiul de 10 dolari se va acorda doar după ce persoanele invitate au câștigat minimum 20 de dolari, efectuând diferite activități în cadrul acestei platforme.

Totodată, și persoanele invitate primesc respectivul bonus de 10 dolari când ajung să atingă pragul de 20 de dolari. Acest bonus este valabil doar în cazul în care aceștia vor atinge obiectivul de 20 de dolari în decurs de două săptămâni de la data înregistrării pe site.

Altminteri, dumneavoastră veți pierde banii de pe urma recomandării, și nici persoana invitată de dvs. va rămâne fără acești bani.

Prin urmare, este important să vă asigurați că veți informa persoanele interesate. Dacă nu, nimeni nu va obține aceste bonusuri.

Părerea mea personală este că acest mod de restricționare nu mi se pare cu adevărat atractiv. Trebuie să depuneți eforturi considerabile doar pentru a obține acest premiu de 10 dolari.

Având în vedere timpul necesar pentru a obține un câștig de 20$ pe Remotasks, trebuie sa precizez ca nu va fi foarte ușor sa obțineți acest bonus. Aceeași situație se va întâmpla și în cazul persoanei invitate.

Pe de altă parte, în situația în care vă veți califica amândoi pentru acest premiu, atunci poate fi un câștig extraordinar, care nu poate fi neglijat.

Cum se pot retrage bani de la Remotasks?

În fiecare săptămână, în ziua de vineri, Remotasks efectuează plăți prin intermediul procesorului PayPal. Ceea ce este îmbucurător este faptul că nu este necesar un minim de retragere. Sumele pe care le-ați acumulat în cursul unei săptămâni se vor trimite vineri dimineața în contul dumneavoastră PayPal. În acest moment, se poate retrage DOAR prin PayPal. Rareori se va întâmpla ca aceștia să amâne efectuarea plăților.

Aspectul pozitiv legat de acest sistem de plată, cu toate că este cam dificil, în opinia mea, este faptul că se realizează într-un mod automat. De asemenea, procesorul PayPal beneficiază de cea mai comodă și mai accesibilă modalitate disponibilă de plată.

Doar trebuie să aveți în vedere faptul că se percepe un comision de 2% din partea companiei PayPal. Astfel, dumneavoastră nu veți beneficia de toată valoarea sumei obținute în urma procesului de retragere.

În cazul în care sunteți interesați să descoperiți și alte site-uri care oferă plăți via PayPal, eu vă propun să verificați câteva site-uri care plătesc prin PayPal sau tichete cadou electronice.

Care sunt avantajele si dezavantajele?

Acestea sunt avantajele

 • Compania Remotasks are un grad ridicat de profesionalism. Nu sunt întârzieri cu privire la efectuarea plăților;
 • nu necesita un minim de retragere;
 • plata săptămânală realizată cu ajutorul popularului sistem de plată PayPal;
 • câștiguri ridicate pentru completarea fiecărei sarcini;
 • obținerea unui bonus de 10 $ în cazul în care reușiți sa realizați 10 $ în termen de 2 săptămâni din momentul înscrierii pe site;

Acestea sunt dezavantajele

 • Trebuie să treceți niște examene grele pentru a putea primi task-uri;
 • vă puteți pierde contul dacă faceți prea multe greșeli;
 • unele joburi sunt foarte dificile;
 • Se percepe o taxă de procesare a tranzacției de 2% în cazul plăților efectuate prin PayPal;
 • Câteva reclamații din partea unor utilizatori care se plâng de câștiguri financiare mici;
 • pentru a avea de lucru, trebuie sa terminați o serie de teste de evaluare.

Merită sau nu?

Întotdeauna spun că doar dumneavoastră puteți da un răspuns corect acestei întrebări. Remotasks e o platformă reală, însă o parte dintre activități au un nivel de câștig foarte scăzut. Dacă nu faceți teste LIDAR, puteți spera la câțiva dolari pe zi.

Această companie este una foarte serioasă, care-și răsplătește utilizatorii săptămânal. Numeroase persoane apreciază la maxim site-ul acesta unde pot câștiga săptămânal sume de bani rezonabile ca urmare a realizării unor sarcini variate. Site-ul reprezintă o sursă de venit pasiv. Suma totală de bani obținută variază de numărul de probe (teste) de calificare încheiate cu succes.

Citește și Care sunt avantajele marketingului afiliat?

Cu cât veți efectua și reuși mai multe teste pe acest site, cu atât vor crește și posibilitățile ca să găsiți diverse task-uri ce pot fi realizate și astfel să obțineți câștiguri. Acest site e foarte exigent privind modul de completare a fiecărui tip de task (activitate). De aceea, va recomand să nu vă grăbiți și să îndepliniți cu precizie fiecare task în parte pentru a putea fi răsplătit. Într-adevăr, acesta este un site interesant la care vă puteți alătura și nu va trebui să vă îngrijorați vreodată cu privire la procesarea plăților.

Va mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania