Remotasks: Joburi online de acasă, Boot Camp | Merită sau nu?

5
(5)

Într-o lume unde flexibilitatea și comoditatea sunt la ordinea zilei, joburile online de acasă reprezintă oportunități de aur pentru cei dornici să-și rotunjească veniturile fără a părăsi confortul propriului cămin. Un astfel de exemplar înfloritor în acest domeniu digital este Remotasks, un veritabil teatru al microtasking-ului, gata să-ți pună la încercare abilitățile și să-ți recompenseze eforturile cu bani frumoși.

Ce este Remotasks?

Remotasks reprezintă o platformă de vârf pentru joburi micro, stând umăr la umăr cu nume cunoscute precum Hive Work, Mturk, Indeed și Picoworkers. Acest site oferă o abordare similară, punând la dispoziție o piață digitală pentru cei care oferă și cei care caută muncă. Diferența majoră constă în modul în care Remotasks se prezintă ca o opțiune de elită, oferind acces la o varietate de sarcini simple, dar esențiale.

Înființat de mărețul Scale AI, un titan din San Francisco care împinge limitele inteligenței artificiale, Remotasks deschide porțile pentru oricine are o conexiune la internet și o cunoaștere de bază a limbii engleze, promițând sume de bani între 1$ și 3$ pe oră pentru munca depusă.

Siguranța și legalitatea

Navigând prin Remotasks, este esențial să înțelegem siguranța și legalitatea acestui site. Ca orice colț de paradis, Remotasks vine cu reguli clare și o structură care asigură atât angajatorii cât și lucrătorii de integritatea și fiabilitatea platformei.

Cine se poate înregistra?

Remotasks este ca un club deschis tuturor celor care doresc să exploreze lumea joburilor online part time, cerând doar cunoștințe elementare de engleză și dorința de a învăța. Fie că ești student, profesionist sau pur și simplu în căutarea unor venituri suplimentare, poarta este larg deschisă.

Înregistrarea în Remotasks

Pasul către lumea joburilor remote fără experiență part time începe cu un simplu clic.

Înregistrarea pe Remotasks este un proces simplu, deschis prin două căi majore:

 • contul de Google;
 • Facebook.

Alegi, te înscrii și ești gata să pășești într-o arenă unde microtasking-ul îți poate aduce venituri suplimentare, lucrând direct din fotoliul preferat.

Demararea aventurii

Odată trecut pragul digital al site-ului Remotasks, te vei găsi în fața unui arsenal de cursuri și examene concepute să te pregătească pentru sarcinile ce urmează. Este momentul să-ți așezi căștile, să-ți întinzi degetele și să te pregătești de acțiune, știind că fiecare task completat îți aduce mai aproape de acel supliment financiar visat.

Ce tipuri de joburi poți găsi aici?

Pentru cei care sunt noi în acest domeniu, să vorbim un pic despre ce înseamnă joburile AI sau învățarea automată.

Învățarea automată simplificată

Considerați învățarea automată asemenea inițierii unui nou venit în lumea noastră vastă. Un nou-născut descoperă treptat mediul înconjurător, similar cu modul în care mașinile încep să recunoască și să înțeleagă lumea prin datele pe care le procesează.

Citește și: E-mailuri, Sondaje online și Oferte plătite pe site-ul MoolaDays

Dacă îi explicăm unui copil ce este o ceașcă, îi vom spune că este rotundă, poate să dețină lichide și este făcută din lut. Transmițând aceste informații mașinilor în limbajul lor, facem primii pași în educația inteligenței artificiale.

Pe platforma Remotasks, veți descoperi o gamă variată de joburi online part time care pot părea simple la prima vedere, cum ar fi trasarea unei linii peste o mașină sau o casă. Poate vă întrebați de ce sunt plătiți pentru astfel de sarcini aparent banale.

desenează o cutiePin
Desenarea unor cutii în jurul unor mașini

Aceste activități de bază sunt esențiale, deoarece ajută mașinile să învețe și să evolueze, pregătind terenul pentru sarcini mai complexe și, în cele din urmă, pentru realizări impresionante.

Pentru Începători: Pașii Inițiali

Cei fără experiență încep cu sarcini simplificate, cum ar fi clasificarea imaginilor sau marcarea unor obiecte în imagini.

Pe măsură ce vă familiarizați, puteți avansa spre activități mai complexe și mai bine plătite, precum cele legate de Lidar și adnotarea 3D. Însă, este important să începeți cu joburi remote fără experiență pentru a vă obișnui cu fluxul de lucru și cu tipurile de sarcini propuse.

Ce sunt joburile LIDAR?

Joburile LiDAR (Light Detection And Ranging) reprezintă tehnologia folosită la fabricarea autoturismelor de tip „self-driving„. Aceasta constituie principala piață pentru sarcinile Remotasks.

Cum funcționează acest site?

Procesul începe cu un simplu act de înregistrare. De îndată ce te alături comunității Remotasks, ușile cunoașterii se deschid larg. Vei face cunoștință cu un program de instruire captivant, în cadrul căruia cursuri scurte de doar 5-10 minute sunt pașii tăi spre dezlegarea misterului task-urilor plătite.

După Curs: Testul de înțelegere

La sfârșitul fiecărui curs, un test îți va testa înțelegerea, asigurându-te că ești pregătit să abordezi viitoarele activități. Acesta este momentul tău de a străluci, în care îți poți demonstra stăpânirea și pregătirea pentru provocările care te așteaptă.

Diversitatea sarcinilor disponibile

Printre meandrele sarcinilor de pe Remotasks, vei descoperi o varietate de task-uri, de la trasarea contururilor în jurul vehiculelor la analiza conținutului online și clasificarea hainelor.

joburi de acasă cu RemotasksPin
Acestea sunt joburile Remotasks

Fiecare task vine cu propriile particularități și niveluri de complexitate, de la cele mai simple până la cele care îți vor solicita dedicarea și îți vor răsplăti generos efortul.

Recompensa: Verificare și Plată

Odată ce ai pus umărul la sarcină, munca ta va trece prin lupa atentă a verificării pentru corectitudine. Nu trece mult și recompensele tale bine meritate încep să curgă în contul tău, cu plăți efectuate săptămânal prin intermediul PayPal.

Astfel, joburile remote fără experiență part time devin nu doar o posibilitate, ci o realitate palpabilă și profitabilă.

Remotasks se deschide ca o poartă către universul joburilor online part time, oferind oricui este echipat cu baza limbii engleze și cu un spirit dornic de cunoaștere posibilitatea de a naviga aceste ape. Nu e nevoie de vreo diplomă strălucitoare, doar de dorința de a învăța și de a te adapta.

Cât de mult poți câștiga?

Venitul tău de la Remotasks se bazează pe cât de corect îți execuți sarcinile. Cu cât acuratețea ta este mai aproape de perfecțiune, cu atât venitul tău crește. În acest sens, un nivel de 100% acuratețe îți maximizează câștigurile.

Factori care influențează câștigurile

Pentru a-ți optimiza veniturile, este esențial să înțelegi factorii care le influențează:

 • Tipul de task: Diverse categorii de sarcini pot avea rate diferite de plată.
 • Dificultatea jobului: Joburile mai complexe pot oferi recompense mai mari.
 • Instrucțiunile specifice: Urmărirea cu atenție a detaliilor din instrucțiuni este crucială.

Unele sarcini pot oferi chiar plăți în avans, cu posibilitatea de a câștiga bonusuri pentru acuratețe deosebită. Aceasta înseamnă că, lucrând rapid și cu precizie, ai șansa de a-ți spori considerabil veniturile.

Realitățile câștigului din task-uri

La o primă impresie, Remotasks pare a fi o mină de aur. Totuși, când iei în calcul timpul necesar pentru a completa sarcinile și riscul de respingere a acestora, perspectivele de câștig se diminuează.

Citește și: Conversații interesante și inteligente cu aplicația ClubHouse

Chiar și cei mai iscusiți în aceste task-uri nu ar trebui să aștepte mai mult de 1 – 3 dolari pe oră, fără nicio garanție de continuitate a disponibilității sarcinilor.

Remotasks Bootcamp: O oportunitate de a crește veniturile

Participând la programul „Remotasks Bootcamp„, ai posibilitatea de a-ți crește substanțial câștigurile. Este o cale de a-ți îmbunătăți abilitățile și de a accesa task-uri mai bine plătite.

În ce constă programul de pregătire ”Remotasks Boot Camp”?

Programul de pregătire „Remotasks Boot Camp” este un curs de formare profesională, meticulos structurat de echipa Remotasks, pentru a facilita integrarea în lumea joburilor online part time. Interesant este că sarcinile Lidar, oferite în cadrul acestui program, sunt recunoscute pentru beneficiile financiare pe care le aduc.

Pentru a accesa aceste sarcini financiar avantajoase, este necesară finalizarea unui curs intensiv de 10 zile, presupunând 7 ore de instruire zilnică.

Un aspect inovator este posibilitatea de a executa sarcinile în timp real pe durata cursului, asigurându-vă că efortul depus este și recompensat monetar pe parcursul pregătirii.

Selecția pentru „Remotasks Boot Camp”

Nu toți candidații vor avea acces imediat la programul „Remotasks Boot Camp„.

Procesul de selecție este riguros și se bazează pe performanța demonstrată în alte sarcini disponibile pe platformă. În plus, disponibilitatea programului este limitată geografic, dar include și candidații din România, oferind astfel oportunități valoroase pentru cei interesați de joburi online de acasă.

Ce este programul de promovare?

Site-ul propune, de asemenea, o modalitate suplimentară de a beneficia: invitând alți participanți. Procesul este simplu: distribuiți link-ul de recomandare prin canale precum forumuri online sau rețele sociale – Facebook, Twitter, Tsu Social, sau YouTube.

Invitând alți utilizatori, puteți câștiga un bonus de 10 dolari pentru fiecare nou participant. Însă, aceste recompense nu sunt creditate imediat în contul dumneavoastră. Sistemul de recomandare are particularitățile sale.

Condiții pentru primirea bonusului de $10

Bonusul de 10 dolari se acordă numai după ce persoanele invitate acumulează cel puțin 20 de dolari prin activități desfășurate pe platformă. Invitații primesc, de asemenea, un bonus de 10 dolari atunci când ating pragul de 20 de dolari, cu condiția să realizeze acest lucru în termen de două săptămâni de la înregistrare.

Dacă obiectivul nu este îndeplinit în acest interval, atât dumneavoastră cât și persoana recomandată veți pierde bonusul promis.

Este crucial să informați corespunzător persoanele invitate pentru a asigura obținerea acestor bonusuri. În caz contrar, nimeni nu va beneficia de aceste avantaje.

Evaluarea personală a programului

Personal, consider că restricțiile privind obținerea bonusului de 10 dolari nu sunt foarte atrăgătoare. Realizarea unui profit de 20 de dolari pe Remotasks necesită un efort considerabil, ceea ce face dificilă obținerea acestui bonus atât pentru dumneavoastră cât și pentru invitat.

Cu toate acestea, în situația în care ambele părți îndeplinesc condițiile pentru premiu, rezultatul poate fi remarcabil și nu trebuie ignorat.

Cum se pot retrage bani de la Remotasks?

În fiecare săptămână, în ziua de vineri, Remotasks efectuează plăți prin intermediul procesorului PayPal. Ceea ce este îmbucurător este faptul că nu este necesar un minim de retragere. Sumele pe care le-ați acumulat în cursul unei săptămâni se vor trimite vineri dimineața în contul dumneavoastră PayPal. În acest moment, se poate retrage DOAR prin PayPal. Rareori se va întâmpla ca aceștia să amâne efectuarea plăților.

Aspectul pozitiv legat de acest sistem de plată, cu toate că este cam dificil, în opinia mea, este faptul că se realizează într-un mod automat. De asemenea, procesorul PayPal beneficiază de cea mai comodă și mai accesibilă modalitate disponibilă de plată.

Doar trebuie să aveți în vedere faptul că se percepe un comision de 2% din partea companiei PayPal. Astfel, dumneavoastră nu veți beneficia de toată valoarea sumei obținute în urma procesului de retragere.

În cazul în care sunteți interesați să descoperiți și alte site-uri care oferă plăți via PayPal, eu vă propun să verificați câteva site-uri care plătesc prin PayPal sau tichete cadou electronice.

Avantajele și Dezavantajele folosirii site-ului Remotasks

Avantaje 👍

 • Accesibilitate globală: Remotasks promite că este deschis în peste 90 de țări, oferind astfel un teren vast pentru cei dornici de aventuri digitale, chiar dacă lista lor ar putea avea nevoie de actualizări.
 • Variație de sarcini: Ai ocazia să lucrezi la proiecte considerate de viitor, inclusiv la mașini autonome și drone, printr-o gamă largă de activități care contribuie la dezvoltarea inteligenței artificiale.
 • Fără nevoie de experiență anterioară: Oricine poate începe pe Remotasks, indiferent de pregătirea anterioară în domeniul tehnologiei. Este o platformă prietenoasă cu începătorii.
 • Training obligatoriu: Platforma oferă un program de instruire pentru a te familiariza cu tipurile de sarcini disponibile, funcționând ca un ghid în primele etape.
 • Metode de plată flexibile: Remotasks permite retragerile săptămânale prin PayPal sau Airtm, fără un prag minim de plată, facilitând accesul la câștiguri.

Dezavantaje 👎

 • Instruire necesară fără remunerație: Pentru a accesa sarcinile plătite, trebuie să completezi mai întâi sesiuni de training care nu sunt compensate financiar.
 • Probleme tehnice și erori: Parcursul până la finalizarea sarcinilor poate fi întrerupt de bug-uri sau alte probleme tehnice, adăugând un strat de provocare.
 • Perioadă de așteptare pentru sarcinile plătite: Accesul la sarcinile cu recompensă necesită timp și perseverență, remunerația imediată nefiind garantată.
 • Câștiguri inițiale reduse: La început, valoarea pe oră poate fi considerată scăzută, sarcinile fiind mai puțin rentabile decât s-ar putea aștepta.
 • Influența nivelurilor de membru asupra câștigurilor: Avansarea în cadrul platformei și accesul la sarcini mai bine plătite depind de progresul și activitatea ta, proces ce poate fi îndelungat.

Merită sau nu?

Este esențial să recunoaștem că veridicitatea platformei Remotasks nu este pusă la îndoială; aceasta este legitimă. Totuși, trebuie menționat că anumite sarcini oferite pot avea un potențial de câștig limitat. Fără participarea la teste LIDAR, veniturile zilnice pot fi modeste, limitându-se la câțiva dolari.

Recompense și locuri de muncă la distanță fără experiență part time

Remotasks se distinge prin seriozitatea cu care își recompensează utilizatorii, efectuând plăți săptămânale.

Mulți utilizatori apreciază această platformă pentru posibilitatea de a acumula sume de bani considerabile săptămânal, în urma finalizării succesive a diverselor sarcini. Valoarea totală a venitului generat depinde direct de numărul testelor de calificare completate cu succes.

Citește și: Care sunt avantajele marketingului afiliat?

Cu cât participați și finalizați mai multe teste, cu atât se măresc șansele de a accesa o varietate mai largă de sarcini, crescând astfel potențialul de câștig.

Platforma pune un accent deosebit pe precizia și corectitudinea completării fiecărui task. Astfel, este recomandat să abordați fiecare sarcină cu atenție și precizie pentru a vă asigura că veți fi recompensat corespunzător.

Remotasks reprezintă o opțiune atractivă pentru cei care doresc să se alăture, oferind siguranța unui proces fiabil de procesare a plăților.

Vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 5

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu