CollectSkins – Oferte, skinuri CS-GO sau tichete cadou electronice

0
(0)

Sunteți un fan al jocurilor pe calculator? Ați jucat jocuri precum CS:GO, Rust, DOTA2 sau Team Fortress 2? Ați dori să obțineți skin-uri pentru aceste jocuri? Ei bine, în acest articol, vă voi prezenta site-ul CollectSkins.

Acest site ne oferă posibilitatea de a ne conecta cu diverse activități sau joburi online pentru a câștiga skin-uri, tichete cadou electronice sau bani în PayPal.

La prima vedere, această idee de a fi recompensat pentru activitățile de „joc” este foarte interesantă. Cu toate acestea, este recomandabil să se facă o analiză și să se cerceteze în mediul online pentru a stabili dacă este într-adevăr un site serios și care nu întâmpină probleme în recompensarea membrilor săi.

Prin urmare, acest articol a fost conceput pentru a vă oferi toate informațiile necesare pentru ca dumneavoastră să puteți utiliza site-ul CollectSkins în cele mai bune condiții, în cazul în care decideți să faceți acest lucru.

Ce este CollectSkins?

CollectSkins este un site GPT lansat în 2015 care ne oferă diverse modalități de a câștiga skin-uri de jocuri, tichete cadou sau bani.

Pentru a înțelege modul în care funcționează, este necesară o înțelegere mai detaliată a oportunităților oferite. În acest fel, vom ști cu siguranță dacă merită să nu folosirea acestui site pentru a fi recompensați în urma activităților desfășurate.

Cum ne înregistrăm pe CollectSkins?

Înregistrarea pe acest site este puțin diferită, în sensul că nu trebuie să adăugați informații personale, cum ar fi numele, prenumele, adresa și așa mai departe.

În schimb, trebuie să ne autentificăm cu contul nostru de Google. Prin urmare, dacă nu aveți un astfel de cont, nu veți putea utiliza oportunitățile oferite de acest site.

Și asta nu e tot. Pentru a utiliza 100% acest site, este necesară verificarea contului Steam sau Discord. Fiecare dintre acestea vine cu anumite beneficii care pot fi obținute doar după verificare. Acum nu știu cât de entuziasmat sunteți să vă conectați contul STEAM sau Discord la acest site. Depinde de fiecare persoană în parte dacă dorește să folosească acest site la potențialul său maxim.

Cum puteți obține skin-uri CS:GO, Rust, DOTA2 sau TF2 cu CollectSkins?

Ne-am înregistrat și dorim să obținem skin-uri pentru jocurile noastre preferate. Vorba vine, doar 4 jocuri vor fi disponibile pe acest site, și anume:

 • CS:GO;
 • Rust;
 • DOTA2;
 • Team Fortress 2.

Toate aceste recompense, fie că este vorba de skin-uri, vouchere cadou sau bani, pot fi obținute prin completarea unor oferte plătite. Aceste oferte nu diferă prea mult de cele care pot fi găsite pe site-uri precum GPTBox, GameGleam, Fruitlab, Bucksify sau Graboints.

Ofertele plătite reprezintă un mijloc de a face publicitate anumitor site-uri sau aplicații.

oportunități de câștig CollectSkinsPin
Meniu CollectSkins

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, în meniul principal aveți mai multe opțiuni, și anume:

 • oferte plătite prin intermediul opțiunii ”Earn Now”;
 • informații despre persoanele care au acumulat cele mai multe puncte;
 • jocuri de noroc, cum ar fi ruleta sau Rocket Crash (nu este recomandată utilizarea acestei secțiuni);
 • recompense și niveluri;
 • retragerea în tichete cadou, bani sau skin-uri;
 • serviciul de asistență.

Câștigați bani online de acasă prin completarea unor oferte plătite cu CollectSkins

După cum am menționat deja mai sus, completarea acestor oferte este principalul mod prin care veți fi recompensat în cadrul acestui site.

La momentul redactării acestui articol, în această secțiune sunt disponibile aproximativ 19 platforme online care ne pun la dispoziție diverse oferte pentru completare.

Acestea sunt următoarele:

 • Collectskins Mobile;
 • AyetStudios;
 • BitLabs;
 • AdscendMedia;
 • HideoutTV;
 • RevenueWall;
 • CPX Research;
 • YourSurveys;
 • AdGateMedia;
 • Wannads și așa mai departe.

Dintre toate aceste 19 platforme online, doar câteva vor putea fi folosite pentru a completa aceste oferte. Motivul principal este locația geografică. Din păcate pentru România nu există atât de multe astfel de platforme care să aibă un număr suficient de oferte care să ne ajute să ajungem mai repede și mai des la realizarea unei retrageri.

În cea mai mare parte, veți completa sondaje, veți instala aplicații pe telefonul mobil, veți viziona videoclipuri sau vă veți înregistra pe anumite site-uri web. Acestea sunt câteva dintre activitățile pe care le veți efectua pe CollectSkins.

Pur și simplu selectați una dintre aceste platforme și începeți să le completați. În funcție de tipul de oferte, este recomandat să citiți cu atenție instrucțiunile fiecărei oferte, mai ales în cazul jocurilor pentru mobil.

Evitați secțiunea ”Jocuri”

În meniul principal, veți găsi și o secțiune dedicată celor care doresc să joace anumite jocuri de noroc. Aceste jocuri sunt concepute pentru a crea dependență și vă oferă ”șansa” de a pierde tot ce ați acumulat până în acel moment. Nici să nu vă gândiți să încercați doar pentru distracție. Nu uitați că sunteți aici pentru a face bani, nu pentru a-i pierde în câteva secunde.

Citește și Viață sănătoasă cu aplicația StepBet

Nu vă voi da mai multe detalii despre această secțiune pentru că eu cu siguranță nu o voi folosi și sper ca nici dumneavoastră să nu o faceți.

Ce recompense și niveluri sunt disponibile pe CollectSkins?

Toate activitățile de pe acest site ne aduc puncte. Aceste puncte sunt necesare pentru a ne îmbunătăți contul.

După ce v-ați înregistrat, veți avea nivelul 0.

Pe CollectSkins, veți avea 3 ranguri, și anume:

 • începător sau ”Beginner” (nivel 0-10);
 • tânăr sau ”Youngling” (nivel 10-20);
 • ucenic sau ”Apprentice” (nivel 20-30).

Fiecare dintre aceste ranguri are anumite avantaje. De exemplu, rangul ”Youngling” ne oferă posibilitatea de a retrage sau de a juca acele jocuri de noroc. Pe de altă parte, în rangul ”Apprentice”, putem participa la concursuri sau putem obține lucruri gratuite.

Dar cum se obțin aceste puncte?

Ei bine, punctele se obțin în felul următor:

 • mesaje de chat (1 punct);

Notă: Aveți grijă să nu faceți ”SPAM”.

 • fotografie (print screen) a câștigurilor realizate pe acest site (25 de puncte);
 • reacții la mesajele dumneavoastră (5 puncte);
 • realizarea unei analize pe site-ul ”Trust Pilot” (500 de puncte);
 • participarea la concursuri (50 de puncte);
 • aducerea de noi persoane pe site-ul CollectSkins (100 de puncte pentru fiecare persoană).

Ce este programul de promovare?

Acest site ne oferă și o altă modalitate de a fi recompensați, prin aducerea de noi persoane. Acest lucru se poate face prin intermediul unui link de promovare. Acesta poate fi găsit în secțiunea ”Earn Now”.

Fiecare persoană activă vă va aduce un comision de 5% din toate câștigurile realizate pe acest site.

Toți cei care folosesc un astfel de link vor primi, de asemenea, un mic ”BOOST” de 10% din câștigurile realizate. Acest beneficiu este valabil doar pentru 24 de ore.

Participarea la concursuri online cu premii

Pentru a avea acces la această oportunitate, trebuie să atingeți rangul de ”Ucenic”. Nu există nicio garanție că veți putea obține ceva notabil în urma acestor concursuri.

Aceste concursuri au loc săptămânal sau lunar, cu premii în puncte sau obiecte care pot fi folosite în jocuri.

Citește și Feriți-vă de site-ul EmeraldBux | Câștiguri nerealiste și o mare înșelătorie

Rangul de Ucenic nu este suficient pentru a participa la aceste concursuri. Trebuie să vă conectați contul dvs. de STEAM cu site-ul CollectSkins.

verificare cont CollectSkinsPin
Condiții de verificare cont CollectSkins

Verificarea prin această metodă necesită îndeplinirea anumitor condiții:

 • Un cont STEAM mai vechi de 60 de zile;
 • contul dvs. STEAM nu este limitat;
 • contul dvs. STEAM nu este utilizat pe un alt profil (cont) CollectSkins.

În ceea ce privește premiile, acestea pot fi sub formă de puncte sau skin-uri pentru jocul CS-GO.

Care sunt metodele de plată?

Veți finaliza o activitate pe acest site și veți fi recompensat în puncte sau monede. Aceste monede pot fi schimbate în vouchere cadou, skin-uri CS-GO sau bani, după cum urmează:

 • tichet cadou STEAM în valoare de 5 euro;
 • PayPal cu o retragere minimă de 25 de dolari;
 • tichete cadou (5 euro) pentru site-uri precum CollectCasses, Swap.GG, CS Deals sau SkinBaron.
metode de plata CollectSkinsPin
Metode de retragere CollectSkins

Merită sau nu?

Câștigurile pe care le puteți obține pe acest site sunt influențate de numărul de oportunități disponibile pentru fiecare țară. De exemplu, pentru România nu veți avea multe oportunități. Vei putea lucra cu maxim 5 platforme online din cele 19 disponibile pe CollectSkins și care au suficiente oferte pentru România.

Din punctul meu de vedere, acest site nu prezintă un potențial de câștig decent. Din fericire, puteți găsi alte site-uri similare care oferă mai multe opțiuni de câștig chiar și pentru cei care locuiesc în România. Aici putem enumera site-uri precum GG2U, PrizeRebel sau Latium.

Dacă sunteți în căutarea unui alt site de recompense în bani, CollectSkins nu este o opțiune demnă de luat în seamă. Pentru un site care pretinde a fi un site GPT, oportunitățile de câștig sunt limitate. Ca să nu mai vorbim de minimul de retragere foarte mare de 25 de dolari dacă doriți să retrageți bani prin PayPal.

Pentru un pasionat de jocuri, acest site poate fi considerat o opțiune oarecum satisfăcătoare (o listă bogată de skin-uri CS-GO).

Datorită acestor lucruri, site-ul CollectSkins nu este pentru toată lumea.

Dacă doriți să faceți un mic comentariu la acest articol, vă rugăm să folosiți secțiunea de comentarii.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu