Hive Work Tutorial | Rezolvă micro joburi online și câștigă bani PayPal

5
(1)

Hive Work este un site recomandat acelor persoane care sunt în căutarea unor modalități mai serioase de a câștiga bani dar și de alte opțiuni de a-și valorica la maxim timpul liber. Micro joburile au devenit foarte căutate pe internet de acele persoane care doresc să facă și altceva decât sondaje de opinie, jocuri și multe alte metode care plătesc destul de slab în comparație cu acestea.

Din fericire, sunt numeroase site-uri sau companii online care plătesc pentru rezolvarea acestor micro joburi. Veți afla ce fel de joburi sau sarcini veți realiza și cam câți bani vă puteți aștepta să câștigați. Aceste detalii cu siguranță vă vor ajuta să vă decideți dacă într-adevăr merită sau nu să lucrați pe acest site.

Cum vă puteți înscrie pe această platformă de micro sarcini?

Înregistrarea pe Hive Work se poate realiza fie prin intermediul site-ului oficial sau fie folosind direct magazinele online Google Play sau AppStore pentru a descărca varianta mobilă al acestui site.

Haideți să începem cu înregistrarea de pe site-ul oficial prin intermediul formularului de înregistrare. Acest formular conține următoarele câmpuri care necesită completate cu anumite informații personale:

  • numele și prenumele dvs;
  • adresa de email;
  • parola;
  • țara de proveniență și limba oficială.

După ce ați adăugat toate aceste detalii, veți fi direcționat către pagina de start al acestui site. Urmează etapa în care trebuie să bifați și să fiți de acord cu regulamentul de funcționare. Această etapă este una standard care poate fi întâlnită pe marea majoritate al site-urilor care își desfășoară activitatea în mediul online.

Notă: În cazul în care nu doriți să vă folosiți adresa de email pentru a vă crea un cont nou, puteți utiliza contul de Facebook. Acest lucru va duce la un acces mult mai rapid pe site.

Finalizarea procesului de înscriere se face prin confirmarea adresei de email cu link-ul de verificare. Acesta va fi trimis pe adresa de email cu care v-ați înregistrat.

Descărcarea și instalarea aplicatei Hive Work pe telefonul mobil

În rândurile următoare vom discuta despre metoda instalării prin intermediul aplicației

Aplicația Hive Work se poate descărca din ambele magazine online – Google Play sau AppStore. Această aplicație a fost lansată pe Google Play pe data de 12 noiembrie 2017. Nota de evaluare este de 3.4 din 5 posibile cu peste 500 000 de descărcări.

La capitolul recenzii, Hive Work a primit peste 3 800 de recenzii, în mare parte pozitive. Toate aceste informații au fost culese în momentul când a fost scris acest articol (februarie 2021). Informațiile pot suferi modificări în funcție de evoluția pozitivă sau negativă al acestei aplicații.

Pe AppStore, Hive Work nu este atât de cunoscută, având o notă de evaluare de 2.6 cu peste 30 de recenzii. Așadar, pot face o mică presupunere cum că această aplicație este mult mai populară pe sistemul android decât pe cel iOS.

După ce ați instalat aplicația, vă puteți crea un cont nou. Pentru mine a fost destul de simplu să folosesc aplicația și să mă loghez în contul meu datorită faptului că mi-am creat contul nou înainte să instalez aplicația. Acum depinde ce metodă vreți să folosiți pentru a vă crea un cont nou pe Hive Work.

Notă: Indiferent ce metoda veți utiliza pentru a vă înregistra, dumneavoastră veți utiliza ambele versiuni pentru a face bani cu acest site. Motivul este că veți întâlni micro-sarcini (joburi) care vor putea fi completate doar pe telefonul mobil sau pe calculator.

Cum se poate face bani online cu Hive Work?

Înscrierea pe Hive Work este foarte simplă. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați și apoi să completați micro joburi. Până aici, totul pare ok. Problema intervine atunci când începem să completăm aceste micro joburi. De ce spun asta? Atunci când completați aceste micro joburi, dumneavoastră trebui să fiți cât mai preciși și să nu comiteți prea multe greșeli.

exemple micro joburi Hive WorkPin
exemple de micro joburi

Trebuie să aveți cel puțin 90% acuratețe pentru a evita apariția unor probleme care nu vor mai putea fi corectate. Dacă nu veți putea menține un procent de acuratețe de cel puțin 90%, atunci veți fi blocat de la acel job. Blocarea unui micro job va duce la imposibilitatea de a-l completa.

O acuratețe de 90% este necesară

În timp ce scriu acest articol, pe Hive Work sunt disponibile 4 tipuri de micro joburi, și anume:

  • Categorizarea (clasificarea) sau gruparea unor obiecte similare;

Acest tip de micro job vă oferă recompense care pot ajunge și la 10$ pentru o muncă care implica completarea de până la 2 000 de joburi. De regulă, acele micro joburi care necesită peste 1 000 de sarcini completate, nu sunt foarte complicate. Dar vor necesita un timp foarte lung pentru finalizare, de până la 3 ore sau chiar mai mult.

  • cutie de delimitare;

Haideți să vă explic printr-o întrebare. V-ați întrebat cum funcționează acele teste care verifică dacă sunteți ”robot” sau persoana reala? Dacă răspunsul dvs este afirmativ, atunci acest micro job se potrivește că o mănușă pentru dvs.

Cutia de delimitare constă în desenarea unei cutii pe un obiect dintr-o imagine. În imaginea de mai jos, aveți un exemplu despre cum ar trebui să completai un astfel de micro job.

test cutie delimitare Pin
delimitarea unui stadion
  • transcripție audio sau video;

Acest micro job presupune să aveți o anumită îndemânare sau specializare. Dacă sunteți una dintre acele persoane care deține abilități de ascultare bune sau vă descurcați destul de bine cu tastatura, atunci puteți încerca să completați acest tip de micro job. Veți avea un fișier audio sau video pe care trebuie să îl editați prin furnizarea exactă al conținutului.

  • segmentare semantică.

Cum poate o cameră (aparat sau cameră foto) să identifice într-o imagine dacă un obiect este îndreptat către o persoană reală sau nu? Acest lucru se realizează prin etichetarea acelei imagini. Această etichetare se face prin intermediul segmentarii semantice.

Necesita mult timp și efort din partea dumneavoastră

Spre deosebire de celelalte micro joburi, acesta necesită un timp mult mai mare de completare. Pentru identificarea și clasificarea (etichetarea) fiecărui obiect dintr-o imagine necesită timp. Dacă nu aveți experiență în acest domeniu, este recomandat să evitați, cel puțin pentru moment, aceste micro joburi.

Astfel, veți putea evita producerea unor greșeli. Aceste micro joburi sunt mult mai sensibile cu privire la procentul de acuratețe (puține greșeli).

Important: Fiecare micro-job include și anumite teste de calificare. Aceste teste trebuiesc completate 100%.

Care este punctul meu de vedere cu privire la Hive Work?

Atât timp cât înregistrarea pe Hive Work este gratuită și puteți rezolva cu succes acele teste de calificare pentru fiecare micro job, părerea mea este că se poate câștiga decent din rezolvarea micro joburilor. Ceea ce mi se pare un mare dezavantaj este numărul task-urilor pentru fiecare micro job în parte.

Sunt site-uri similare care plătesc mult mai bine, având un număr de taskuri pe micro job mult mai redus, adică te plătește pe 1 job completat.

Notă: Programul de referință este, momentan, dezactivat. Așadar, nu se poate câștiga nici un comision din aducerea de noi persoane pe această platformă de micro joburi.

Spre deosebire de munca freelance, pe Hive Work nu te poți grăbi. Graba poate produce ”pagube” iremediabile. Pe acest site sunt și micro joburi care vor necesita un timp de completare care poate ajunge și la 6 sau 7 ore pentru a câștiga câțiva dolari.

În imaginea de mai jos puteți observa câștigurile unor persoane care lucrează pe acest site. Astfel, prima persoană a trebuit să rezolve peste 30 000 de task-uri într-o săptămâna pentru a câștiga suma de 60$. Altă persoană a realizat doar 16 000 de task-uri pentru o sumă de 59$.

câștigători Hive WorkPin
lista de câștigători pe o săptămână

Deși suma câștigată este în mare parte aceeași, diferență se poate vedea la numărul de task-uri, care este destul de însemnată. Cu alte cuvinte, acea persoană cu 16 000 de task-uri a completat micro joburi care plăteau mult mai bine decât cele care au fost rezolvate de prima persoană. Acele task-uri care plătesc bine necesită un efort mult mai mare decât în cazul celor care oferă sume modice de bani.

lista finala câștigătoriPin
Lista câștigători ”All Time”

Care sunt metodele de plată?

Hive Work are un minim de retragere de 2$ și poate fi retras fie prin metoda PayPal fie prin Bitcoin. În funcție de eficiența dumneavoastră cu privire la numărul de micro joburi completate, puteți selecta până la maxim 40$ pentru retragere.

Dar, vă spun foarte sincer, o să fie foarte dificil pentru a ajunge la acele sume, nu datorită complexității fiecărui micro job, ci mai degrabă cantității necesare pentru a obține acele câștiguri.

În secțiunea ”Payroll”, se poate modifica suma de bani pe care doriți să o primiți în contul de PayPal în fiecare zi de marți. Plata se face automat dacă în balanța contului aveți suma minimă de retras, în cazul de față suma de 2$.

Este Hive Work un site serios?

Deși munca pe Hive Work presupune un efort mult prea mare în comparație cu câștigul realizat, pot spune cu certitudine că este un site serios și care plătește prin PayPal sau bitcoin.

Cred că sunt alte site-uri precum Remotasks sau ClickWorker care își recompensează membrii mult mai bine. Puteți chiar folosi SwagBucks sau Prediqt, care sunt o combinație între sondaje de opinie, micro joburi, jocuri sau alte oferte interesante, neavând nici o limită cu privire la zona geografică.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania