Hive Work Tutorial | Rezolvă micro joburi online și câștigă bani PayPal

5
(2)

Platforma Hive Work este o sursă de inspirație pentru acele persoane care doresc cu adevărat să câștige bani și care vor să își folosească timpul liber cu înțelepciune.

Micro-activitățile online au devenit un punct fierbinte în vasta lume a internetului, fiind preferate de cei care își doresc mai mult decât să participe la sondaje, să joace jocuri sau să experimenteze alte metode care, din păcate, aduc un câștig destul de modest în comparație.

Având în vedere că există o gamă largă de site-uri și companii online care oferă recompense pentru îndeplinirea acestor micro-activități, va fi suficient să aflați ce tip de activități vi se vor cere și la ce venituri puteți aspira. Aceste informații vor fi de un real ajutor pentru a evalua dacă merită să vă investiți timpul și energia pe acest site.

Cum să vă înscrieți pe această platformă de micro-joburi?

Înscrierea la Hive Work se poate face prin intermediul site-ului oficial sau, mai simplu, folosind aplicațiile Google Play sau App Store pentru a descărca versiunea mobilă a site-ului.

Să începem cu procesul de înregistrare pe site-ul oficial, folosind formularul de înregistrare.

Acesta solicită o serie de date personale:

  • Numele și prenumele dumneavoastră;
  • adresa dumneavoastră de e-mail;
  • o parolă;
  • țara de reședință și limba oficială.

După ce introduceți toate aceste detalii, veți fi redirecționat către pagina de start a site-ului. Următorul pas este ca dumneavoastră să fiți de acord cu regulile de funcționare ale platformei. Acest pas este o practică standard pe majoritatea site-urilor care funcționează online.

Notă: Dacă nu doriți să vă folosiți adresa de e-mail pentru a vă crea un cont nou, puteți alege să vă folosiți contul de Facebook. Acest lucru va duce la un acces mult mai rapid la site.

Ultimul pas al procesului de înregistrare constă în confirmarea adresei de e-mail cu un link de verificare. Acesta va fi trimis la adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru înregistrare.

Descărcarea și instalarea aplicatei Hive Work pe telefonul mobil

În continuare, ne vom concentra asupra modului de descărcare și instalare a aplicației Hive Work pe un telefon mobil.

Această aplicație utilă poate fi găsită în ambele mari bazaruri virtuale, Google Play și App Store. Debutul său pe Google Play a avut loc pe 12 noiembrie 2017. Este evaluată cu un scor general de 3,9 din 5 posibile, pe baza a peste 1 000.000 de descărcări.

Hive Work se bucură de o avalanșă de recenzii, ajungând la peste 7 600. În general, acestea sunt favorabile, ceea ce îi susține reputația pozitivă. Trebuie remarcat, totuși, că informațiile se pot schimba pe măsură ce această aplicație se dezvoltă.

În schimb, pe App Store, Hive Work este mai puțin cunoscută, cu un rating de 2,7 și doar 41 de recenzii. Prin urmare, este de înțeles că această aplicație este mai populară pe Android decât pe iOS.

După instalare, puteți continua procesul de creare a unui nou cont. Pentru a mă înregistra pe Hive Work, am constatat că procesul este destul de simplu, deoarece mi-am creat contul înainte de a instala aplicația. Rămâne la latitudinea dumneavoastră să alegeți metoda preferată pentru a vă înregistra pe Hive Work.

O notă de precauție:

Indiferent de metoda pe care o alegeți pentru a vă înregistra, veți interacționa cu ambele versiuni pentru a câștiga bani în PayPal prin intermediul acestui site.

Motivul pentru acest lucru este că veți întâlni micro sarcini (locuri de muncă) care pot fi finalizate doar de pe telefonul mobil sau de pe computer.

Cum se poate face bani online cu Hive Work?

Înscrierea pe Hive Work este cât se poate de simplă: vă înregistrați și începeți să participați la joburi. Dar iată partea complicată – precizia este esențială. În realizarea acestor micro joburi, este de dorit ca precizia și acuratețea să fie aproape de perfecțiune.

O acuratețe de 90% este necesară

Este de dorit să aveți o precizie de cel puțin 90%, astfel încât să nu întâmpinați obstacole care să vă împiedice să progresați și care să nu poată fi corectate. A, și ca să fie clar, dacă nu atingeți acest prag de precizie, acel micro-job poate duce la blocarea acestuia, ceea ce înseamnă că nu îl veți putea finaliza.

exemple micro joburi Hive WorkPin
exemple de micro joburi

Exemple de micro joburi pe Hive Work

Hive Work are în prezent patru variante de micro joburi:

  • Categorizarea sau gruparea elementelor asemănătoare;

Pentru acest tip de micro job, puteți fi recompensat cu până la 10$ pentru finalizarea a până la 2000 de joburi. Deși pot fi mai puțin complexe, acestea vor necesita o cantitate semnificativă din timpul dumneavoastră.

  • Caseta de delimitare;

Cum funcționează acele teste care urmăresc să verifice dacă sunteți sau nu o persoană reală? Ei bine, această operațiune de delimitare constă în desenarea unei cutii în jurul unui obiect dintr-o imagine. Mai jos este un exemplu de astfel de micro job.

test cutie delimitare Pin
delimitarea unui stadion
  • Transcrierea audio sau video;

Pentru acest tip de micro job, este de dorit un set de competențe specifice. Așadar, dacă aveți abilități bune de ascultare sau sunteți rapid la tastatură, acest micro job este pentru dumneavoastră. Va trebui să aveți în vedere un număr de fișiere audio sau video care trebuie editate prin transcrierea exactă a conținutului acestora.

  • Segmentare semantică;

Cum poate o cameră de filmat să identifice într-o imagine dacă un obiect este îndreptat spre o persoană reală sau nu? Ei bine, acest lucru se face prin etichetarea acelei imagini, care se face prin segmentare semantică.

Cât de multă dedicare necesită un Micro Job?

Pentru micro joburi precum segmentarea semantică, fiți pregătit să alocați o cantitate semnificativă de timp. Identificarea și clasificarea (etichetarea) fiecărui obiect dintr-o imagine necesită răbdare și atenție. Dacă nu aveți experiență în acest domeniu, este recomandabil să evitați aceste micro joburi, cel puțin la început.

Un punct de atenție: fiecare micro job include, de asemenea, anumite teste de calificare care trebuie finalizate 100%.

În acest fel, Hive Work oferă posibilitatea de a face bani în PayPal, oferind posibilitatea de a face micro joburi online celor care sunt dispuși să își pună în valoare timpul și abilitățile.

Care este punctul meu de vedere cu privire la Hive Work?

Permiteți-mi să vă împărtășesc impresiile mele despre Hive Work. Având în vedere că accesul la această platformă este gratuit și că vă așteaptă teste de calificare pentru micro joburi pe care le rezolvați cu succes, mi se pare o modalitate decentă de a câștiga. Totuși, un aspect care nu îmi place ar fi numărul de task-uri pentru fiecare micro job.

Există platforme concurente care oferă o remunerație mai generoasă cu un număr mai mic de task-uri pentru fiecare micro job. Astfel, recompensa este primită pentru un singur job finalizat.

Programul de promovare

Un moment de atenție, vă rog! Programul de recomandare se află în prezent într-o stare inactivă. Din păcate, nu sunt disponibile recompense pentru a atrage noi membri pe acest domeniu al micro-joburilor.

Freelancing vs Hive Work

În comparație cu freelancing-ul, Hive Work nu vă permite să grăbiți lucrurile. Graba poate crea ravagii ireparabile. Există, de asemenea, acele micro joburi care vor necesita un interval de timp ce poate ajunge la 6 sau 7 ore pentru a acumula o sumă modestă de dolari.

Câștiguri: O viziune realistă

O imagine elocventă ar fi cea a câștigurilor unor utilizatori care trudesc pe această platformă. De exemplu, primul participant a trebuit să îndeplinească peste 30.000 de task-uri într-o săptămână pentru a câștiga 60 de dolari. Un alt utilizator a reușit să completeze doar 16 000 de task-uri pentru a încasa 59 de dolari.

câștigători Hive WorkPin
lista de câștigători pe o săptămână

Deși suma câștigată este practic identică, diferența este vizibilă în ceea ce privește numărul de task-uri, o diferență care nu poate fi ignorată. Acea persoană cu 16 000 de task-uri a abordat micro joburi cu o remunerație mai mare decât cele abordate de primul participant.

lista finala câștigătoriPin
Lista câștigători ”All Time”

Metode de plată: O modalitate ușoară de a obține bani în PayPal

Hive Work oferă un prag minim de retragere de 2 dolari și poate fi efectuat fie prin PayPal, fie prin Bitcoin.

În funcție de eficiența cu care finalizați micro locuri de muncă, puteți selecta până la 40 de dolari pentru retragere. Totuși, vă spun cu sinceritate că atingerea acestor sume va fi o provocare, nu din cauza complexității fiecărui micro job, ci din cauza numărului mare de activități necesare pentru a obține aceste câștiguri.

Este Hive Work un site credibil?

Deși munca pe Hive Work necesită un efort disproporționat în comparație cu câștigurile, pot afirma cu încredere că este un site serios care plătește prin PayPal sau Bitcoin.

Vă sugerez să explorați alte platforme, cum ar fi SproutGigs, Remotasks sau ClickWorker, care își răsplătesc membrii mai generos. De asemenea, pot fi luate în considerare opțiuni precum SwagBucks, Tippp sau Prediqt, care combină sondaje, micro-joburi, jocuri și alte oferte atractive, fără restricții geografice.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu