Kolotibablo Tutorial | Completeaza teste Captcha pe bani

0
(0)

Haideți să explorăm împreună Kolotibablo, un site care vă oferă posibilitatea de a câștiga bani prin completarea testelor Captcha. În rândurile următoare, veți găsi informații care vă vor ajuta să înțelegeți cum să profitați de acest site, evidențiind avantajele și dezavantajele, precum și alte detalii relevante pentru o activitate de succes pe această platformă.

Și pentru că vă place să vă ocupați de codurile Captcha în schimbul unor câștiguri, aș vrea să vă împărtășesc un alt site serios pe care îl folosesc și care mi-a dovedit că plătește utilizatorii: 2Captcha. Are un prag minim de retragere de doar 0,50 dolari și oferă plăți prin Payeer, Perfect Money, Bitcoin și Web Money.

Sunt o persoană cu o experiență online, dobândită de-a lungul a peste 10+ ani. Prin urmare, vă pot spune cu sinceritate că nu vă veți îmbogăți doar prin această metodă.

Site-uri precum Kolotibablo, Digiwards, MegaTypers sau 2Captcha pot fi folosite pentru a obține venituri suplimentare, dar modeste. Vă puteți aștepta la câștiguri de câțiva dolari, nimic mai mult.

Ce este Kolotibablo?

Astfel, într-o lume plină de oportunități online, Kolotibablo se remarcă prin simplitatea sa. Lansat în 2007, acest site le oferă răbdătorilor dintre noi șansa de a câștiga bani prin rezolvarea testelor Captcha.

Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, trebuie să introduceți cu exactitate textele sau numerele afișate într-o casetă specială. Atât de simplu, dar atât de captivant!

Acest site vine cu un mare avantaj: libertatea.

Indiferent unde vă aflați pe glob, testele Captcha vă așteaptă cu brațele deschise. De ce? Pentru că aceste teste nu țin cont de locația geografică sau de alte restricții pe care probabil le-ați întâlnit pe alte platforme. Tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet și sunteți gata să porniți în aventura de a rezolva teste Captcha oriunde și oricând!

Cum vă puteți înscrie pe Kolotibablo?

Pentru a vă alătura comunității Kolotibablo, urmați doi pași simpli: alegeți un nume de utilizator și furnizați o adresă de e-mail. Rapid, veți primi un mesaj în căsuța de e-mail care conține detaliile de conectare, inclusiv parola.

Kolotibablo înregistrarePin

Vă rog să rețineți: Înregistrarea pe Kolotibablo este posibilă numai prin intermediul Google (Gmail) sau Yahoo.

Uneori, acest e-mail cu detaliile de conectare poate fi găsit în secțiunea ”Spam”. Prin urmare, dacă nu găsiți niciun mesaj nou în ”Inbox”, aruncați o privire și în Spam.

Odată ce ați primit parola, puteți accesa noul cont trecând un test captcha. Nu uitați să introduceți literele exact așa cum apar în imagine (țineți cont de majuscule și minuscule).

KoloStories – Povești inspirate de utilizatori

O caracteristică cu adevărat interesantă este secțiunea KoloStories, care abundă în recenzii și experiențe personale ale persoanelor care lucrează pe site. Dacă acest lucru vă stârnește curiozitatea, nu ezitați să explorați această secțiune pe site-ul oficial Kolotibablo.

Câștiguri substanțiale – Un vis devenit realitate?

Echipa Kolotibablo susține că există oameni care câștigă până la 200 de dolari pe lună doar prin completarea testelor captcha. Oricât de tentantă ar suna această idee, trebuie să recunosc că nu am reușit încă să realizez această performanță și nu am reușit să-mi acopăr cheltuielile online exclusiv cu câștigurile de pe acest site.

Cum puteți face bani online gratis cu Kolotibablo?

Am menționat deja că principala modalitate de a obține bani cu Kolotibablo este prin rezolvarea testelor Captcha. Pentru a obține o sumă decentă, trebuie să finalizați peste 1.000 de teste Captcha într-o zi.

recompensă în bani pentru 1 000 de teste CaptchaPin

Poate părea o cifră exorbitantă, dar există persoane care au completat peste 3.000 de teste într-o zi. Sincer, nu știu cum au reușit această performanță. Chiar și cifra de 1.000 de teste Captcha pe zi mi se pare enormă, darămite 3.000 de teste. Felicitări acelor oameni, pe bune!

Vă puteți imagina că odată ce veți începe să finalizați aceste teste, veți deveni mai experimentați și mai rapizi, astfel încât numărul de teste Captcha finalizate zilnic să devină mai mult decât decent.

Acum, permiteți-mi să vă arăt câteva exemple de tipuri de teste pe care le puteți completa pe Kolotibablo:

 • Rezolvarea Recaptcha: primiți 1,1 dolari pentru 1.000 de teste rezolvate;
 • Rezolvarea Captcha de imagine: veți primi 0,3 dolari pentru 1.000 de teste rezolvate;
 • AntiGate Tasks: veți primi 1,4 dolari pentru 1.000 de teste rezolvate;
 • Image Captcha Moderation: veți primi 0,5 dolari pentru 1.000 de teste rezolvate;
 • Fun Captcha: veți primi 2$ pentru 1.000 de teste rezolvate;
 • GeeTest Captcha: veți primi $1 pentru 1.000 de teste rezolvate;
 • hCaptcha: veți primi 1$ pentru 1.000 de teste rezolvate.

Așadar, Kolotibablo este un loc unde puteți încerca să vă îmbunătățiți abilitățile și să câștigați niște bănuți, dar nu vă așteptați să deveniți milionar peste noapte. Este nevoie de multă răbdare, dar cine știe, poate veți deveni următorul maestru al testelor Captcha?

Câți bani puteți realiza cu Kolotibablo?

Am constatat deja că, pentru a obține un câștig notabil cu Kolotibablo, ar trebui să rezolvați aproximativ 1000 de teste Captcha pe zi. În ceea ce privește suma pe care o puteți obține pentru acest număr de teste, aceasta poate varia între 0,3 și 2 dolari pentru 1000 de teste finalizate cu succes. În timp, veți deveni din ce în ce mai eficient, ceea ce va duce la creșterea sumelor câștigate pentru fiecare 1000 de teste finalizate.

Atenție: Asigurați-vă că nu faceți greșeli prea des. Doar 3 greșeli sunt tolerate pe acest site. Dacă faceți mai mult de trei, riscați să vă pierdeți contul.

Eficacitatea fiecărui membru este evaluată lunar. Pe baza acestor calcule, membrii care au rezolvat cele mai multe teste captcha vor primi beneficii suplimentare sub formă de procente care vor influența câștigurile lor.

Eficacitatea fiecărui membru este împărțită în 12 niveluri de recompensă, care oferă bonusuri de la 2% până la un maxim de 25%. Acest nivel maxim este oferit persoanei care reușește să rezolve aproximativ 500.000 de teste captcha, obținând un bonus de 25%.

niveluri de recompensă oferite de KolotibabloPin

Totuși, pentru a atinge o astfel de performanță legată de numărul de teste rezolvate cu succes este nevoie de multă atenție și angajament.

Un exemplu concret

Să presupunem că reușiți să finalizați 5.000 de teste Captcha. În acest caz, veți ajunge la nivelul 3, unde veți primi un bonus de 8%.

Programul de recomandare

Pentru a beneficia de avantajele promovării acestui site de teste captcha, trebuie să activați linkul de invitație, acceptând totodată să respectați regulile de promovare.

Acestea includ: să nu creați mai multe conturi, să nu invitați persoane care își schimbă adresa IP prea des (deoarece vor fi considerate persoane false sau utilizatori proxy) și să nu vă promovați singur (adică să vă auto-invitați).

Prin urmare, veți primi un comision de 10% din activitatea desfășurată de persoanele invitate care sunt ACTIVE.

Care sunt avantajele și dezavantajele acestui site?

Aceste sunt avantajele

 • utilizarea site-ului este gratuită, nu necesită nici o plată din partea dumneavoastră pentru a completa teste Captcha;
 • o modalitate simplă de a face bani online și se potrivește de minune pentru cei care sunt la început de drum în mediul online;
 • un minim de retragere de 1$.

Acestea sunt dezavantajele

 • câștigurile nu sunt atât de ridicate încât să merite timpul petrecut pentru completarea acestor teste de verificare;
 • sunt anumite plângeri din partea unora cu privire la blocarea conturilor fără nici un avertisment;
 • oferta de lucru nu este atât de bogată la fel ca în cazul unor site-uri precum RewardXP sau ySense.

Kolotibablo: O alegere înțeleaptă sau o pierdere de timp?

Kolotibablo se poate lăuda că este un site serios, dar remunerația oferită pentru munca depusă pentru completarea testelor Captcha lasă de dorit. Este adevărat că există numeroase mărturii pe internet de la persoane care au primit plata după ce au reușit să completeze cu succes aceste teste Captcha.

Merită să vă întrebați dacă investiția de timp în completarea testelor Captcha merită cu adevărat. Desigur, scopul principal al acestor teste este de a ne proteja de elemente nedorite, nu de a ne aduce venituri suplimentare.

Kolotibablo, deși își plătește membrii, nu este foarte popular în rândul utilizatorilor de internet. Acest lucru este susținut de scorul său modest TrustPilot de 2,3.

În cele din urmă, alegerea modului în care vă petreceți timpul liber online vă aparține.

Din punctul meu de vedere, însă, utilizarea site-ului Kolotibablo pare a fi o pierdere considerabilă de timp care ar putea fi folosită în alte activități mai fructuoase.

7 Site-uri de făcut bani online în mod gratuit de acasă

Pentru cei care doresc și alte site-uri serioase prin intermediul cărora să puteți câștiga bani online, atunci vă pot recomanda 7 site-uri pe care eu le folosesc și de la care am dovezi de plată.

Acestea sunt următoarele:

 • TimeBucks (sondaje de opinie, bonus de înscriere, PTC, cash-back;
 • GG2U (sondaje online, PayPal, bonus de înregistrare);
 • Cointiply (bitcoin si dogecoin gratuit, jocuri, sondaje);
 • HitBits (un joc interesant, nivele de recompensare, faucet, lupte cu monștri;
 • Attapoll (sondaje doar pe telefonul mobil, plata în PayPal);

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu