Kolotibablo Tutorial | Completeaza teste Captcha pe bani

0
(0)

Ultima actualizare pe 23 noiembrie 2022 de Jonas

În acest articol, o să vă prezint Kolotibablo, un site care vă recompensează pentru completarea unor teste Captcha pe bani. Informațiile din aceste articol vă vor ajuta să înțelegeți modul prin care puteți face bani cu acest site, avantajele și dezavantajele precum și alte detalii necesare pentru a lucra pe acest site.

Dacă vă place să completați coduri Captcha pe bani, atunci vă pot recomanda un alt site serios pe care îl folosesc și de la care am dovezi de plată. Acest site se numește 2Captcha. Acest site are un minim de retragere de 0.50$ și plătește prin Payeer, Perfect Money, bitcoin and Web Money.

Eu sunt o persoană care are o experiență în domeniul online de peste 10 ani. De aceea vă pot spune cu certitudine că nu vă veți îmbogăți cu această metodă. Puteți folosi astfel de site-uri precum Kolotibablo pentru a realiza venituri modeste. Vă puteți aștepta la câțiva dolari și cam atât.

Ce este Kolotibablo?

Kolotibablo este un site, care a fost lansat în 2007 și oferă celor care au foarte multă răbdare, posibilitatea de a câștiga bani din completarea de teste Captcha. Aceste teste Captcha presupune introducerea corectă a unui text sau număr afișat într-o căsuță de text. Această metodă este una dintre cele mai simple modalități prin care puteți face bani online.

Testele Captcha nu depind de locația geografică pentru a face bani sau alte limitări pe care, cu siguranță, le-ați mai întâlnit și la alte site-uri online. Atâta timp cât aveți o o conexiune la internet, puteți completa aceste oferte de teste captcha de oriunde și oricând.

Cum puteți face bani online gratis cu Kolotibablo?

Așa cum am precizat în rândurile de mai sus, principala modalitate prin care puteți face bani constă în completarea de teste Captcha. Pentru a câștiga o sumă cât de cât decentă, sunt necesare peste 1 000 de teste captcha completate pe zi.

Este un număr foarte mare pentru a o sumă atât de mică. De aceea am spus că veți avea nevoie de multă răbdare pentru a câștiga ceva cu acest site.

Poate vi se pare o cifră foarte mare, dar am cunoscut persoane care au completat peste 3 000 de teste. Nu știu, sincer, cum au realizat această performanță. Mie mi se pare cifra de 1 000 de teste foarte mare, nu mai vorbesc de 3 000 de teste pe zi. Jos pălăria în fața acelor persoane.

Mă gândesc că din momentul în care o să începeți să completați aceste teste, în timp veți deveni mai bun și mai rapid și astfel veți ajunge la un număr mai mult decât decent de teste Captcha completate pe zi.

Cum vă puteți înscrie pe Kolotibablo?

Tot ce aveți nevoie este un nume de utilizator și o adresă de email pentru a vă înscrie pe Kolotibablo. Pe adresa de email cu care v-ați înscris, veți primi un email cu un link de verificare. Dați click pe acest link pentru a finaliza procesul de înregistrare.

Ceea ce mi s-a părut destul de interesant este secțiunea de KoloStories. Această secțiune conține numeroase recenzii sau păreri din partea celor care lucrează pe acest site. Dacă sunteți interesat, puteți verifica această secțiune pe site-ul oficial Kolotibablo.com.

Potrivit celor de pe Kolotibablo, sunt persoane care câștigă până la 200$ pe lună doar completând aceste teste Captcha. Din păcate, eu nu am reușit la această performanță de a-mi acoperi anumite cheltuieli din mediul online cu câștigurile realizate cu acest site.

Câți bani puteți realiza cu Kolotibablo?

Deja am stabilit că ar fi nevoie de circa 1 000 de teste Captcha completate pe zi pentru a obține ceva notabil cu Kolotibablo. În ceea ce privește suma de bani pe care o puteți câștiga cu acest număr de teste, puteți obține în jur de 0.40$ pe 1 000 de teste completate cu succes. În timp, dumneavoastră veți deveni mai eficient, ceea ce va duce la creșterea sumei de la 0.40$ la 0.70$ pe 1 000 de teste completate.

Citește și Bani din coduri captcha și jocuri pe mobil cu Digiwards

Important: Încercați să nu greșiți prea des. Doar 3 greșeli sunt acceptate pe acest site. Dacă faceți mai multe, atunci există pericolul să vă pierdeți contul.

Nivelul de eficiență al fiecărui membru este calculat în fiecare lună. Pe baza acestor calcule, membrii cu cele mai multe teste captcha completate vor primi și alte beneficii sub forma unor procente care vor afecta câștigul realizat. Eficiența fiecărui membru este împărțită pe 12 nivele de recompensare.

Haideți să vă dau un exemplu:

În cazul în care veți reuși să completați 5 000 de teste Captcha, atunci veți fi la nivelul 3, unde veți primi un bonus de 8%.

Din păcate, Kolotibablo nu are un sistem de referință (cel puțin eu nu l-am găsit), deci nu putem câștiga comisioane dacă aducem persoane noi pe acest site.

Care sunt avantajele și dezavantajele acestui site?

Aceste sunt avantajele

 • utilizarea site-ului este gratuită, nu necesită nici o plată din partea dumneavoastră pentru a completa teste Captcha;
 • o modalitate simplă de a face bani online și se potrivește de minune pentru cei care sunt la început de drum în mediul online;
 • un minim de retragere de 1$.

Acestea sunt dezavantajele

 • câștigurile nu sunt atât de ridicate încât să merite timpul petrecut pentru completarea acestor teste de verificare;
 • sunt anumite plângeri din partea unora cu privire la blocarea conturilor fără nici un avertisment;
 • oferta de lucru nu este atât de bogată la fel ca în cazul unor site-uri precum RewardXP sau ySense.

Este Kolotibablo un site serios?

Kolotibablo este un site serios dar care plătește destul de puțin pentru efortul depus în a completa diferite teste Captcha. În mediul online sunt foarte multe dovezi de plată primite de către cei care au reușit să completeze cu succes aceste teste Captcha.

Dar, nu știu cât de mult merită să vă pierdeți timpul doar completând teste Captcha. În cele din urmă, dumneavoastră sunteți cel care decide modul în care vă petreceți timpul liber în mediul online.

7 Site-uri de făcut bani online în mod gratuit de acasă

Pentru cei care doresc și alte site-uri serioase prin intermediul cărora să puteți câștiga bani online, atunci vă pot recomanda 7 site-uri pe care eu le folosesc și de la care am dovezi de plată.

Acestea sunt următoarele:

 • TimeBucks (sondaje de opinie, bonus de înscriere, PTC, cash-back;
 • GG2U (sondaje online, PayPal, bonus de înregistrare);
 • Cointiply (bitcoin si dogecoin gratuit, jocuri, sondaje);
 • HitBits (un joc interesant, nivele de recompensare, faucet, lupte cu monștri;
 • Attapoll (sondaje doar pe telefonul mobil, plata în PayPal);
 • Bituro (o altă aplicație de sondaje de opinie, PayPal).

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania