Faceți bani introducând coduri Captcha folosind 2Captcha | Merită sau nu?

5
(4)

Ați văzut cumva vreun articol sau recenzie despre 2Captcha pe internet? Dacă nu, atunci vă pot spune că sunteți la locul potrivit. Astfel, puteți afla mai multe despre o lume ”fascinantă” despre ceea ce reprezintă o modalitate de a face bani prin introducerea de coduri captcha plătite.

Începând să lucrați pentru 2Captcha, veți primi coduri captcha plătite pentru a le introduce. Suma pe care o câștigați va depinde de cât de repede și cât de bine le rezolvați.

Citește și Explorarea inteligenței artificiale: Introducere în ChatGPT

Dacă sunteți interesat să lucrați pe un astfel de site, desigur, după ce ați citit acest articol, poate doriți să explorați și alte opțiuni de lucru prin introducerea de coduri captcha plătite.

Mă refer la site-uri precum ProTypers, care oferă câștiguri de 0,45 dolari pentru fiecare 1000 de coduri captcha rezolvate, MegaTypers, cu un câștig minim de 3 dolari sau Digiwards, unde va trebui să rezolvi cât mai multe coduri captcha într-un interval de 60 de secunde.

De asemenea, puteți apela și la Kolotibablo, care este o variantă reală, oferind sume cuprinse între 0,35 și 1$ pentru fiecare 1000 de imagini captcha rezolvate, având o plată minimă de 1$.

Aceste exemple sunt doar câteva dintre site-urile specializate în rezolvarea codurilor sau a imaginilor captcha.

Ce este 2Captcha?

Din 2014, 2Captcha ne-a oferit posibilitatea de a face bani din coduri captcha, având nevoie doar de un calculator sau laptop și o conexiune la internet.

Dar ce sunt capturile sau codurile Captcha?

Codurile Captcha sunt imagini deformate care sunt necesare a fi introduse atunci când dorim să desfășurăm o activitate, cum ar fi înregistrarea pe un site sau completarea unor formulare în mediul online.

Citeste si Adolescent în căutare de bani? Ghid RedMonkey: Cum să începi online!

Aceste coduri Captcha sunt folosite în principal pentru a verifica dacă suntem persoane reale sau boți. Această verificare protejează site-urile web de diverse activități neautorizate precum și de SPAM.

Cum se creează un cont nou pe 2Captcha?

Dacă intenționați să vă creați un cont nou pe 2Captcha, vă pot spune că procesul este relativ simplu. Ca de obicei, primul pas este să vizitați pagina oficială a site-ului acestora. Apoi, bineînțeles, veți selecta butonul de înregistrare care vă va direcționa către un formular în care vi se va cere să introduceți anumite informații. Aceste informații se vor referi la o adresă de e-mail și o parolă.

Asigurați-vă că ați ales o parolă puternică pentru a vă proteja contul. Cum ar fi fost să optați pentru o simplă parolă pe un site specializat în completarea codurilor captcha?

2Captcha înregistrarePin

De asemenea, trebuie acordată o atenție deosebită termenilor lor de serviciu și politicii de confidențialitate. Va trebui să le acceptați pentru a finaliza procesul de înregistrare.

Pentru persoanele care nu doresc să folosească o adresă de e-mail, aveți o altă opțiune, și anume să vă înregistrați prin intermediul unui cont Google sau Facebook.

Utilizarea acestor două opțiuni va face ca procesul de înregistrare să fie mai rapid și mai ușor.

Citește și Descoperiți cum puteți face bani pe internet prin Rotate4All

După ce vă veți autentifica pentru prima dată în contul dumneavoastră, va trebui să efectuați un mic test (antrenament) format din 40 de imagini sau coduri captcha. În acest fel, veți putea vedea ce presupune un astfel de job pe un site precum 2Captcha.

Cum să faceți bani din coduri captcha folosind 2Captcha?

Înainte de a începe să lucrați cu 2Captcha, trebuie să selectați limbile pe care le cunoașteți.

Această setare este obligatorie și foarte importantă, deoarece toate codurile sau imaginile captcha vor conține litere din limbile pe care le-ați selectat și pe care se presupune că le stăpâniți la un nivel decent.

selectarea limbii pentru coduri captchaPin

Bineînțeles, mai întâi veți selecta limba română, apoi, în funcție de nivelul dumneavoastră de cunoștințe, puteți adăuga și altele, cum ar fi engleză, franceză, spaniolă, germană și așa mai departe.

Acum, tot ce a mai rămas de făcut este să începeți să rezolvați codurile captcha.

Pentru a face acest lucru, selectați secțiunea ”Start work” din meniul principal.

completare coduri captcha pe 2CaptchaPin
Completare de coduri captcha

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, veți începe cu 0,45 dolari la fiecare 1 000 de coduri completate. Aveți o anumită perioadă de timp necesară pentru a rezolva acel cod captcha, precum și câteva instrucțiuni de completare.

După ce ați rezolvat codul captcha, veți selecta butonul de trimitere. Și apoi treceți la următorul cod captcha.

Câștiguri mai mari pentru completarea codurilor captcha

La început, veți câștiga doar 0,45 dolari la 1 000 de coduri captcha. În timp, pe măsură ce veți câștiga mai multă experiență, câștigurile vor crește, ajungând până la 2 $ la 1 000 de imagini captcha. Dar trebuie să fiți activi și perseverenți pentru a ajunge la astfel de performanțe. Însă, veți avea nevoie și de multă răbdare.

Software pentru lucrători

2Captcha ne susține prin introducerea unui program care poate fi descărcat de pe site-ul oficial. Cu acest program, veți putea folosi 2 coduri sau imagini captcha (una lângă alta) în același timp. Acest lucru va duce la o rezolvare mult mai rapidă.

programe necesare pentru rezolvarea de coduri captchaPin

Acest program este compatibil cu Windows (doar 64bit) sau cu telefoanele android.

De asemenea, poate fi folosit ca extensie Chrome sau ca bot Telegram.
Indiferent de metoda pe care o utilizați, fiecare dintre aceste opțiuni va include instrucțiuni de instalare.

Câte greșeli sunt permise?

Din păcate, 2Captcha nu ne oferă prea multe detalii în acest sens. Se pare că au un algoritm care analizează munca fiecărui utilizator. Dar ideea este că, dacă aveți prea multe greșeli, contul dvs. va fi suspendat.

De aceea, este recomandat să fiți foarte atenți atunci când rezolvați aceste coduri captcha.

Program de promovare

Dacă promovați acest site, veți putea obține un mic comision de 10% din câștigurile celor pe care i-ați invitat.

2Captcha Dovadă de plată în Payeer | 03 ianuarie 2023

Dovadă de plată 2Captcha în 2023Pin

Care sunt metodele de plată?

Pe pagina oficială putem vedea opțiunea de retragere PayPal. Din păcate, această metodă de plată nu mai este disponibilă.

Așadar, când ajungeți la 0,50$, puteți alege următoarele opțiuni de plată:

 • Webmoney;
 • Perfect Money;
 • AdvCash.

În plus față de acestea, 2Captcha oferă și alte metode de plată, cum ar fi:

 • Bitcoin ($10);
 • AirTM (1 $);
 • Bitcoin Cash (0,25 dolari);

Argumente Pro și Contra – 2Captcha

Argumente Pro 👍

 • Munca la domiciliu: Puteți lucra de pe site-ul 2Captcha din confortul propriei case.
 • Plăți multiple: Site-ul 2Captcha oferă diferite metode de retragere, de la Bitcoin, Bitcoin Cash, USDT TRC20 la metode de plată precum AirTM, Perfect Money, Webmoney sau AdvCash.
 • Disponibilitate globală: 2Captcha este disponibil în multe țări din întreaga lume, ceea ce înseamnă că persoanele care nu au în mod normal acces la astfel de platforme pot profita de ea.
 • Variația task-urilor: Există diferite tipuri de capturi de rezolvat, de la cele bazate pe imagini până la cele bazate pe text.
 • Aplicație mobilă: Există o aplicație 2Captcha disponibilă în Google Play Store, care le permite utilizatorilor să lucreze din mers.
 • Securitatea plăților: Pe baza cercetărilor și a experienței mele, 2Captcha pare a fi un site legitim care plătește utilizatorii în termen de 3-5 zile.
 • Sistem de recomandare: Există un sistem de recomandare care vă permite să câștigați un procent din câștigurile persoanelor pe care le-ați invitat fără a le afecta câștigurile.

Argumente Contra 👎

 • Rata de plată scăzută: Se pare că ratele de plată sunt destul de scăzute, fiind nevoie de mult timp pentru a genera chiar și un cent.
 • Absența PayPal: Deși există mai multe opțiuni de plată, lipsește PayPal, o opțiune de retragere cunoscută.
 • Capturi dificile: Unele capturi pot fi dificil de rezolvat sau par confuze.
 • Pierdere de timp: Pe măsură ce vă petreceți timpul rezolvând capturi, ratele de plată nu par să justifice efortul depus, iar uneori este mai eficient să lucrați la alte proiecte sau locuri de muncă.
 • Potențial de interzicere: Dacă faceți prea multe greșeli în introducerea codurilor Captcha, există riscul ca contul dvs. să fie verificat sau chiar blocat.
 • Probleme tehnice: Pot apărea erori, cum ar fi ecrane goale sau capturi fără text.

Merită sau nu?

Ei bine, 2Captcha este un site care plătește, de fapt, puteți vedea dovada plății afișată în acest articol.

Cu toate acestea, trebuie menționat faptul că necesită multă muncă. Completarea a 1 000 de coduri captcha nu este o treabă ușoară. Pentru unele persoane, această sarcină poate deveni foarte plictisitoare într-un timp foarte scurt.

Ce ați alege între un venit mic, dar fără riscuri, și o activitate care necesită investiții, dar care prezintă riscuri mult mai mari?

În concluzie, utilizarea site-ului 2Captcha este recomandată, dar necesită multă atenție și răbdare. În timp, acumulând experiență, puteți ajunge la 2 dolari la 1000 de coduri captcha sau poate chiar mai mult, dar trebuie să fiți activi.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu