Câștigă bitcoin, ethereum, litecoin sau Tron cu Crypto Treasures

0
(0)

Crypto Treasures este o aplicație prin intermediul căreia puteți câștiga criptomonede, realizând activități simple precum sondaje de opinie, videoclipuri sau jocuri amuzante. Indiferent de vârsta dumneavoastră, nu veți regreta dacă veți utiliza această aplicație, mai ales dacă sunteți nou în ceea ce privește criptomonedele. Moneda bitcoin este considerată ca fiind o investiție de viitor, de aceea puteți utiliza Crypto Treasures sa vă familiarizați cu această monedă.

Ce notă de evaluare are această aplicație pe Google Play?

Pe Google Play, nota de evaluare este de 4.5 cu peste 9 000 de recenzii. În ceea ce privește numărul de descărcări, acesta se ridică la un număr de peste 100 000 de descărcări. Nu sunt niște cifre senzaționale, mai ales dacă ne gândim la faptul că Crypto Treasures a fost lansată pe data de 15 februarie 2019. Într-adevăr, se putea și mai bine.

Cum instalăm aplicația Crypto Treasures pe telefonul mobil?

Înainte să trecem la etapele necesare pentru a instala această aplicație, trebuie să menționez faptul că este disponibilă doar pe telefoanele android. Sunt puțin surprins că nu este încă disponibilă pe iOS, deși am citit un articol în care se preciza faptul că a fost lansată și pe telefoanele iOS. Cu toate acestea, nu am reușit să găsesc această aplicație în magazinul online AppStore.

Pentru a instala Crypto Treasures pe un telefon android, trebuie să accesăm magazinul online Google Play. Apoi vă rog să folosiți căsuța de căutare pentru a găsi această aplicație.

Notă: Fișierul pe care trebuie să îl instalați pe telefon este de 27.55 MB.

După ce ați găsit aplicația, începeți procesul de instalare și completați pașii necesari. Instalarea nu vă dura foarte mult. Acum urmează etapa în care veți deschide aplicația prin apăsarea butonului ”Deschideți”.

Vor fi 2 modalități prin care vă puteți identifica pe această aplicație, și anume:

 • cont Google;
 • cont Facebook.

După ce v-ați identificat cu una dintre cele 2 metode, veți fi direcționat către pagina principală. Aici veți fi întrebat dacă doriți să adaugați un cod de referință, asta în situația în care aveți pe cineva care v-a recomandat. Nu este obligatoriu să adaugați această informație.

Cum puteți câștiga criptomonede cu Crypto Treasures?

Pentru activitatea dumneavoastră pe această aplicație veți fi recompensat în monede Phoneum (PHT). La momentul realizării acestui articol, 1 moneda Phoneum (PHT) valora 0.00012$.

Pentru completarea anumitor misiuni (Quests), când vă jucați jocuri sau deschideți cufere, veți câștiga monede Phoneum sau tokeni. Tokeni vor fi trimiși către balanța contului dumneavoastră unde îi veți schimba în monedele preferate.

misiuni de completatPin

Dar mai puteți realiza și alte activități pentru a câștiga recompense cum ar sondajele de opinie (în secțiunea ”Free Gold”) sau vizionarea de videoclipuri (reclame video). Pentru fiecare reclamă vizionată veți realiza un câștig de 50 de tokeni.

Doriți să utilizați și alte aplicații pentru a face bani online? Atunci, vă recomand să verificați următoarele site-uri, și anume:

Notă: Nu uitați să activați misiunea din secțiunea ”Quests” pentru videoclipuri, înainte să începeți vizionarea acestora. In principiu este recomandat sa activați misiunea înainte de realizarea oricăror activități pe Crypto Treasures.

Încă un lucru foarte important, numărul de reclame video este limitat. De aceea, vă recomand să activați mai întâi misiunea pentru a câștiga acea recompensă în moneda Phoneum.

Câștigați tokeni și monede Phoneum cu Roata Norocului

Contul dumnevoastră va dispune de 40 de încercări pentru Roata norocului, unde puteți câștiga tokeni sau monede Phoneum. După ce ați epuizat cele 40 de încercări, trebuie să așteptați în jur de 20 de ore pentru a reface numărul de încercări.

În ce constă programul de referință?

Pentru a aducerea de noi membri, veți primi următoarele recompense, și anume:

 • nivelul 3;

Pentru fiecare membru care va ajunge la nivelul 3, veți obține 200 de tokeni și 200 de puncte de experiență.

 • nivelul 10;

Pentru fiecare membru care va ajunge la nivelul 10, veți câștiga 1 500 de tokeni și 1 500 de puncte de experiență.

 • 100 de comori.

Pentru fiecare membru care va deschide 100 de comori (cufere), dumneavoastră veți câștiga 1 000 de tokeni și 1 000 de puncte de referință.

Notă: Deci, după cum puteți observa, comisioanele depind de activitatea membrilor care au folosit codul dumneavoastră de afiliere.

Cum vă puteți retrage câștigurile în monede cripto?

Pentru a accesa secțiunea în care vă puteți retrage monedele cripto, trebuie să executați o mișcare de glisare de la dreapta la stânga, în colțul din dreapta jos, veți observa un cufăr. Acel cufăr conține toate monedele disponibile pentru retragere precum și minimul de retragere pentru fiecare monedă.

Citește și Vizionați videoclipuri online și câștigați CFXT cu Chainflix

De exemplu, pentru moneda bitcoin aveți un minim de retragere 30 000 de satoshi (0.0003 BTC). Pentru moneda Ethereum, veți avea nevoie de 0.010 ETH. În cazul monedei Litecoin, minimul de retragere este de 0.025 LTC. Dacă doriți să retrageți în moneda Tron, atunci minimul de retragere este de 100 TRX. Acestea sunt doar câteva din monedele disponibile pentru retragere. Dar, în principal, veți lucra doar cu aceste monede cripto.

Care sunt avantajele și dezavantajele aplicației Crypto Treasures?

Acestea sunt avantajele

 • este disponibil în România;
 • este o aplicație gratuită, deși se poate cumpăra cu bani reali diverse produse disponibile în secțiunea ”Shop”;

Notă: Nu recomand utilizarea de bani reali pentru a cumpăra de pe această aplicație.

 • recenzii pozitive din partea utilizatorilor;
 • jocuri pentru amuzament și monede cripto;
 • un serviciu de asistență decent;

Acestea sunt dezavantajele

 • un potențial de câștig redus.

Cu toate că Crypto Treasures ne oferă o sursă de amuzament destul de decentă, nu pot să spun același lucru despre câștigurile pe care le puteți realiza. Din păcate, câștigurile realizate nu sunt atât de mari în așa fel încât să merite instalarea și utilizarea acesteia.

Cu siguranță, nu veți deveni un fel de ”magnat” în domeniul cripto cu câștigurile realizate pe această aplicație. Dar poate fi o bună introducere pentru acele persoane care nu prea cunosc domeniul cripto și doresc să se familiarizeze cu aceste monede.

Dacă sunteți în căutarea unor aplicații sau jocuri pe care sa le folosiți pe telefonul mobil sau pe calculator, vă pot recomanda câteva site-uri care plătesc în bitcoin sau alte criptomonede, cum ar fi:

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu

Bitcoin Gratuit Romania