Câștigă bitcoin, ethereum, litecoin sau Tron cu Crypto Treasures

0
(0)

Crypto Treasures este acea aplicație care vă oferă posibilitatea de a acumula criptomonede prețioase precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin sau Tron prin realizarea unor activități simple: sondaje, videoclipuri sau jocuri distractive. Nu veți regreta că ați încercat-o, indiferent de vârsta pe care o aveți, mai ales dacă sunteți la început în lumea fascinantă a criptomonedelor.

Bitcoin, această monedă digitală enigmatică, se anunță a fi investiția viitorului, motiv pentru care aplicația Crypto Treasures este aici pentru a vă ajuta să vă familiarizați cu acest fenomen misterios.

Ce notă de evaluare are Crypto Treasures pe Google Play?

Crypto Treasures, cum se clasează pe Google Play în ceea ce privește ratingurile?

Căutând răspunsul, aflăm că scorul său este de 4,3, cu peste 53.000 de recenzii. Să ne uităm, de asemenea, la popularitatea sa, în ceea ce privește descărcările: numărul se apropie de o sumă impresionantă, peste 1 000 000 de utilizatori au ales să își încarce dispozitivele cu această aplicație.

Cu toate acestea, apariția sa pe scena digitală datează din 15 februarie 2019. Cifrele obținute până acum, chiar dacă nu sunt strălucitoare, nu ar trebui să ne diminueze aprecierea față de efortul depus de creatorii săi.

Cu siguranță, era loc pentru o performanță mai remarcabilă, dar nu se poate nega faptul că aplicația Crypto Treasures a făcut progrese notabile.

Cum instalăm aplicația Crypto Treasures pe telefonul mobil?

Este important să precizez că această aplicație este compatibilă doar cu telefoanele Android. Mărturisesc că m-a luat prin surprindere faptul că nu este încă disponibilă pe iOS, deși am dat peste un articol care anunța disponibilitatea acesteia și pe această platformă. În ciuda acestui fapt, nu am putut identifica aplicația în App Store.

Pași pentru a instala Crypto Treasures pe un dispozitiv Android

 • Deschideți Google Play, magazinul online pentru aplicații Android.
 • Folosiți caseta de căutare pentru a localiza aplicația Crypto Treasures.

Atenție: fișierul pe care îl veți descărca are 28,03 MB.

 • După ce ați identificat aplicația, începeți procesul de instalare și parcurgeți pașii necesari. Nu vă faceți griji, instalarea nu va dura mult timp.
 • Apoi, apăsați butonul „Open” pentru a accesa aplicația.

Conectați-vă la aplicație

Puteți alege una dintre cele două modalități de a vă conecta la aplicație:

 • Cont Google;
 • Contul Facebook.

După ce vă conectați folosind una dintre aceste metode, veți fi redirecționat către pagina principală.

Crypto Treasures înregistrarePin

Aici, vi se va cere să introduceți un cod de recomandare dacă ați fost recomandat de cineva. Este opțional să furnizați aceste informații.

Cum puteți câștiga criptomonede cu Crypto Treasures?

Dorința de a obține criptomonede cu aplicația Crypto Treasures nu rămâne nerăsplătită!

metode de câștig Crypto TreasuresPin

Puteți fi recompensat cu Phoneum Coins (PHT) prin interacțiunea cu aplicația. La momentul scrierii acestui articol, valoarea unei monede Phoneum era de 0,0000142 USD.

Ce activități se pot face în aplicație?

Efectuarea diferitelor misiuni (cunoscute sub numele de Quests), participarea la jocurile disponibile sau deschiderea comorilor secrete vă vor aduce Phoneum Coins sau Tokens. Aceste token-uri vor fi transferate în balanța contului dvs., gata să fie schimbate cu monedele dvs. preferate.

misiuni disponibile în QuestsPin

Mai mult, puteți explora și alte modalități de a câștiga recompense.

reclame și videoclipuri gratuitePin

Participați la sondaje (în secțiunea Free Gold) sau urmăriți videoclipuri (reclame video) – fiecare reclamă pe care o urmăriți vă aduce 50 de token-uri!

Vânător de comori în lumea digitală? Încercați și alte aplicații!

Dacă doriți să experimentați mai multe aplicații pentru a genera venituri online, vă sugerez să explorați următoarele site-uri:

Sfat important: Nu uitați să activați misiunea corespunzătoare videoclipurilor din secțiunea Misiuni înainte de a începe să le vizionați. De regulă, se recomandă să activați misiunea înainte de a efectua orice activitate în aplicația Crypto Treasures.

Rețineți: numărul de reclame video este limitat. Prin urmare, se recomandă să activați mai întâi misiunea pentru a obține recompensa dorită în moneda Phoneum.

Obțineți token-uri și monede Phoneum învârtind Roata Norocului

Contul dvs. primește cinci încercări de a învârti Roata Norocului, unde puteți obține token-uri, aur sau monede Phoneum.

premii atractive în Roata NoroculuiPin

După ce ați epuizat cele cinci încercări, va trebui să așteptați aproximativ douăzeci de ore pentru ca încercările să fie reînnoite.

În ce constă programul de referință?

Vă întrebați despre programul de promovare și ce beneficii aduce? Ei bine, haideți să vă prezint surprizele care vă așteaptă:

 • Nivelul 3;

De fiecare dată când un nou membru, invitat de dumneavoastră, ajunge la nivelul 3, veți primi nu mai puțin de 200 de token-uri și 200 de puncte de experiență.

 • Nivelul 10;

Recompensele cresc odată cu nivelul de membru! Dacă aduceți un membru care atinge nivelul 10, veți fi recompensat cu 1.500 de token-uri și 1.500 de puncte de experiență.

 • 100 de Comori.

După cum spune proverbul, „comoara este în cufăr„. Atunci când un membru deblochează 100 de comori (cufere), veți primi 1.000 de token-uri și 1.000 de puncte de experiență.

Notă importantă: Recompensele sunt strâns legate de activitatea membrilor pe care i-ați atras, așa că este recomandat să îi încurajați să participe activ!

Cum vă puteți retrage câștigurile în monede cripto?

O privire asupra procesului de retragere a criptomonedelor și a cerințelor minime pentru fiecare monedă din aplicația Crypto Treasures.

În zilele noastre, mulți dintre noi se bucură de beneficiile criptomonedelor și doresc să își retragă cu ușurință câștigurile. Astfel, în rândurile următoare vei descoperi pașii necesari pentru a face o retragere de succes în diferite criptomonede.

Citește și Vizionați videoclipuri online și câștigați CFXT cu Chainflix

Pentru a ajunge la secțiunea în care te așteaptă criptomonedele, va trebui să efectuați un simplu swipe de la dreapta la stânga. Când ajungeți în colțul din dreapta jos al ecranului, veți observa un cufăr. Acest cufăr prețios găzduiește criptomonedele pe care le puteți retrage și menționează limitele minime pentru fiecare monedă.

De exemplu, în cazul Bitcoin, suma minimă necesară pentru a efectua o retragere este de 30.000 de satoshi. Când vine vorba de Ethereum, va trebui să aveți în cont cel puțin 0,010 ETH pentru a iniția procesul de retragere.

Dacă preferați Litecoin, suma minimă pentru a vă retrage câștigurile este de 0,025 LTC. Iar dacă Tron este moneda aleasă de dumneavoastră, atunci va trebui să aveți cel puțin 100 TRX în cont.

Desigur, acestea sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile pentru retragerea câștigurilor, dar sunt printre cele mai populare și utilizate criptomonede.

Crypto Treasures: O privire asupra argumentelor pro și contra

Să ne uităm la avantajele aplicației Crypto Treasures:

 • Disponibilitatea în România;
 • Aplicație gratuită, deși există posibilitatea de a achiziționa produse în secțiunea „Magazin” folosind bani reali;

Notă: nu recomand să investiți bani reali în această aplicație.

 • Feedback pozitiv din partea utilizatorilor;
 • jocuri interesante și monede criptografice;
 • suport clienți de calitate.

Pe de altă parte, iată care sunt dezavantajele:

 • Posibilitatea de câștig destul de limitată.

Desigur, Crypto Treasures este o sursă de distracție, dar nu vă așteptați la câștiguri impresionante. Într-adevăr, nu veți ajunge să dominați lumea criptomonedelor cu veniturile obținute din această aplicație. Cu toate acestea, aceasta poate reprezenta un punct de plecare interesant pentru cei curioși să descopere universul criptomonedelor.

Dacă sunteți în căutarea altor aplicații sau jocuri care oferă recompense în bitcoin sau alte criptomonede, iată câteva recomandări:

În general, Crypto Treasures poate fi o experiență plăcută, dar nu vă așteptați să vă îmbogățiți din acest demers. Tratați-o ca pe o aventură distractivă și educativă în lumea criptomonedelor.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu