Escrocherie pe internet, câștiguri trucate cu Earn-h4h4.beauty

5
(2)

Uneori mă întreb care sunt limitele în ceea ce privește metodele de a face bani și impactul lor asupra utilizatorilor normali. Mă refer la site-uri precum DailyCoin, Youtuber Cash, BrainBux, Helidrops sau Pharaohs-Pro, care s-au dovedit a fi mari escrocherii online. În această categorie, vă prezint un alt site, bineînțeles SCAM, care ne promite câștiguri care pot face o persoană să vizeze cu ochii deschiși. Este vorba de site-ul Earn-h4h4.beauty – o altă escrocherie pe internet.

Nici măcar nu știu cum să încep această analiză.

Deși știu cu siguranță că site-ul Earn-h4h4.beauty este o mare înșelătorie online, voi începe de la început, adică de la procedura de înscriere, metodele de câștig precum și cerințele necesare pentru a retrage banii (teoretic).

Deși este evident ”de la o poștă” că este o escrocherie online, mulți oameni încă se lasă păcăliți de aceste personaje malefice. De aceea, am creat acest articol pentru a vă da un avertisment, astfel încât să nu ajungeți să fiți înșelați.

Haideți să începem acest articol despre Earn-h4h4.beauty și să vedem cu ce ne ademenește acest site SCAM.

Ce este Earn-h4h4.beauty?

Earn-h4h4.beauty a fost special conceput pentru a vă induce în eroare cu promisiuni care nu pot fi îndeplinite, informații contrafăcute și câștiguri amețitoare provenite din activități simple, cum ar fi concursuri, jocuri, testări de aplicații, promoții, bonusuri sau oferte plătite.

Acest site nu a fost creat pentru a rezista în timp, ci pentru a genera profit pentru cei care l-au realizat.

Pe pagina oficială suntem înștiințați că putem obține fără prea mult efort suma de 300$ folosindu-ne de un simplu telefon mobil. La care se poate adăuga faptul că sunt peste 250 000 de utilizatori ACTIVI, cărora le-au fost procesate plăți în valoare de peste 7 milioane de dolari.

Nu este de mirare că aceste site-uri sau aplicații au un așa de mare succes în rândul celor care nu au experiență în ceea ce privește modul de a face bani pe internet.

Din păcate, mulți oameni vor să facă o grămadă de bani fără să depună prea mult efort în această direcție. Și pentru aceasta sunt dispuși să lucreze pe astfel de site-uri în speranța că vor face o avere.

După cum s-a dovedit în multe cazuri, aceștia ajung cu „buza umflată” din cauza timpului pierdut și a banilor pe care i-au pierdut.

În loc să învățăm din greșelile trecutului, continuăm să facem aceleași erori care ne pot costa scump.

Ce presupune înregistrarea pe Earn-h4h4.beauty?

Prin selectarea butonului de înregistrare, descoperim că sunt eligibili pentru a primi un bonus de 25 de dolari. Doar acest lucru este suficient pentru a ne spune că există ceva suspect în legătură cu site-ul Earn-h4h4.

Am adăugat câteva informații personale, cum ar fi numele și prenumele, un nume de utilizator COOL (așa cum se menționează în formularul de înregistrare), o adresă de e-mail și o parolă.

bonus de înscriere pe Earn-h4h4.beautyPin
Bonus de înregistrare

În imaginea de mai sus, puteți vedea că am primit acel bonus de înscriere de 25 de dolari.

Am fost surprins că nu a fost nevoie de nicio confirmare pentru adresa de e-mail. Cine știe, poate că atunci când va veni momentul să se ceară o plată, vor impune această condiție.

În rândurile următoare, voi prezenta așa-numitele modalități de a obține 300 de dolari prin intermediul unui telefon mobil.

Vizionare de videoclipuri, promovare online și câștiguri uriașe cu Earn-h4h4.beauty

Site-ul nu este complicat, aveți în partea stângă un meniu în care vi se dau toate informațiile pentru a vă convinge să lucrați cât mai mult timp cu acest site SCAM.

Videoclipuri online

Acestea sunt afișate în secțiunea ”Earn through Video” unde teoretic ne pot aduce venituri de peste 20$.

Înainte de a putea viziona videoclipurile, suntem întâmpinați cu o mică informație conform căreia utilizatorii sunt limitați la vizionarea a doar 3 videoclipuri pe zi. Motivul principal fiind faptul că acest site a devenit foarte faimos pe internet ceea ce a dus la un număr record de utilizatori sau VICTIME.

Pentru România, în această secțiune video vor fi afișate 3 videoclipuri cu premii cuprinse între 1,8 și 2,3 dolari.

videoclipuri pe internet cu Earn-h4h4Pin
Videocliuri online Earn-h4h4

În imaginea de mai sus puteți vedea câștigurile oferite de aceste videoclipuri.

După selectarea unui video, va trebui să așteptați aproximativ 200 de secunde pentru a primi recompensa respectivă.

Oferte de premii senzaționale

Obișnuit fiind să primesc câțiva dolari pentru ofertele finalizate pe site-urile de oferte serioase, am avut un șoc când am văzut ce premii sunt acordate pentru finalizarea unor oferte pentru telefoane mobile.

În meniul principal, putem vedea că puteți obține până la 40 de dolari pentru fiecare ofertă finalizată.

Am fost surprins să văd că fiecare ofertă (aplicație sau joc) are un premiu FIX de 50 de dolari.

oferte în bani suspecte Pin
Oferte suspecte pe Earn-h4h4

Sincer, mi-a fost teamă să dau click pe aceste oferte. Nu aveam nicio informație despre acestea, toate ofertele erau descrise ca fiind cele mai populare aplicații sau jocuri.

Prin urmare, nu am selectat nicio ofertă de teamă să nu primesc cine știe ce ”CADOU” de la acești escroci.

Program de promovare

Un astfel de site SCAM are nevoie de o promovare cât mai agresivă. Pentru aceasta, va oferi numeroase avantaje financiare (fictive) celor care vor să îl promoveze.

Conform datelor de pe site-ul oficial, programul de promovare oferă un comision de 10$ pentru fiecare înregistrare reușită și un mic bonus de 2$ pentru fiecare click făcut de persoana invitată.

Prin urmare, cel care va promova acest site SCAM va primi suma de 35$. Trebuie să recunosc că aceasta este o sumă destul de atractivă pentru un simplu program de promovare.

De asemenea, vă sunt prezentate câteva exemple de rețele de socializare precum Facebook, Twitter, Telegram sau Instagram pe care le puteți folosi pentru a invita alte persoane.

Care sunt metodele de retragere?

Am fost bucuroși să primim 25$ ca bonus de înscriere și sperăm să facem o retragere în scurt timp.

Dar, surpriză, suma minimă de retragere este de 200 de dolari.

Aceasta poate fi retrasă folosind următoarele metode de retragere:

  • PayPal;
  • Bitcoin;
  • card bancar;
  • Zelle;
  • Venmo;
  • telefon.

În mod absurd, să spunem că ajungeți la 200 de dolari pentru retragere, în acel moment, vi se vor aplica alte condiții pentru procesarea plății.

Aceste condiții sunt implementate astfel încât să nu ajungeți vreodată în situația de a retrage vreun ban de la acești escroci.

Atâta timp cât rămâneți pe site, veți vedea numeroase mesaje în partea stângă despre utilizatorii care au reușit să retragă până la 1000 de dolari. Aceste retrageri sunt neadevărate și sunt menite să vă dea speranțe deșarte.

Merită sau nu?

În mod sigur, site-ul Earn-h4h4.beauty este o păcăleală pe internet. Ceea ce mă deranjează este promovarea agresivă făcută de cei care speră să profite de pe urma celor care nu au experiență în acest domeniu.

Am observat acest lucru pe unele forumuri specializate în modalități de a face bani. Am văzut atâtea site-uri sau aplicații asemănătoare, dar tot există un personaj care nu are creier.

Oricum el nu va putea retrage banii obținuți din promovarea acestui site SCAM, de ce să își strice imaginea prin promovarea acestuia?

Pentru mine este un MARE mister.

Mă doare când văd cum alții promovează astfel de programe și după ce au devenit SCAM, ne spun că și-au recuperat investiția și au făcut un MIC profit. Dar cum rămâne cu cei care s-au înscris mai târziu și nu și-au putut recupera investiția? Ce se va întâmpla cu aceștia?

De aceea, este mai bine să evităm astfel de site-uri pentru a nu ajunge în situația de a pierde banii investiți.

În concluzie, site-ul Earn-h4h4.beauty este o MARE înșelătorie online.

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu