Venituri pe net din click-uri cu Free Shiba Limited | Merită sau nu?

0
(0)

O adevărată nebunie legată de token-ul Shiba Inu în mediul online, prin intermediul rețelelor de socializare. Datorită popularității în creștere a acestei criptomonede descentralizate, nu puteau să nu apară așa-numitele modalități gratuite de a o obține. Și astfel a luat naștere site-ul PTC Free Shiba Limited, dar cu o mare diferență pe care o veți afla doar citind acest articol.

În acest articol vom discuta despre un așa-numit site care ne oferă posibilitatea de a obține acest token gratuit. Este adevărat sau este doar o încercare ieftină de a obține profit din partea unor persoane suspecte?

Citește și Feriți-vă de HH-Video.xyz, un site care vă va aduce numai neplăceri și promisiuni care nu pot fi respectate

Tokenul Shiba Inu a fost creat în 2020, în jurul lunii august, de către o persoană sau un grup anonim numit ”Ryoshi”. Nu putem ști cu siguranță cine a fost creatorul acestei ”meme coin” sau ”dog coin”, care se dorește a fi o alternativă serioasă la cealaltă criptomonedă Dogecoin.

La momentul scrierii acestui articol, token-ul Shiba Inu avea o valoare de 0,00003544 dolari.

După ce v-am oferit un mic istoric despre acest token special, haideți să vedem ce are de oferit acest site PTC.

Ce este Free Shiba Limited?

Free Shiba Limited este un site PTC care ne oferă token-uri ”My Shiba Inu” pentru a vedea reclame, pentru a folosi unui faucet (manual sau automat), loterie, task-uri și așa mai departe.

Ați observat ce fel de token ne oferă?

Profitând de popularitatea token-ului ”Shiba Inu”, au decis să creeze un alt token care să semene cu Shiba Inu. Ce vreau să subliniez prin asta?

My Shiba Inu tokenPin
Token-ul ”My Shiba Inu”

Tokenul ”My Shiba Inu” nu este la fel ca tokenul ”Shiba Inu”.

Ce putem spune despre ”My Shiba Inu”?

Tokenul „My Shiba Inu” nu are nicio valoare. Am căutat pe internet pentru a vedea cât valorează acest token. Am găsit pe un site (poocoin) acest token unde era evaluat la o valoare de $0.000000353174.

Ce putem face pe Free Shiba Limited?

Free Shiba Limited nu este un site foarte complicat, modalitățile oferite pentru a câștiga bani sunt aceleași pe care le-ați văzut pe site-uri precum AdzBazar, Star-Clicks, FireFaucet sau CoinPayU.

Așadar, pentru a obține token-ul ”My Shiba INU”’ aveți la dispoziție următoarele modalități de câștig:

  • Faucet (manual sau automat);

Robinetul manual poate fi folosit la fiecare 5 minute, cu un maxim de 100 pe zi.

  • Anunțuri PTC (peste 160 de anunțuri cu câștiguri de până la 230 000 de token-uri);
  • jocuri (Dice, Wheel of Fortune);
  • task-uri;

Task-urile sunt considerate a fi doar niște instrumente de promovare ale acestui site. Cu alte cuvinte, ar trebui să fiți recompensat pentru promovarea acestui site prin articole scrise, videoclipuri realizate sau prin intermediul rețelelor de socializare.

task-uri simple cu Free Shiba LimitedPin
Task-uri Free Shiba Limited
  • Minerit;
  • short-link-uri (peste 60 de short-link-uri cu un potențial de câștig de 120 000 de token-uri);
  • sondaje și oferte;

Această secțiune este foarte sărăcăcioasă, în sensul că aveți doar 2 companii care oferă sondaje sau oferte, acestea fiind de asemenea noi în acest domeniul de activitate.

  • Concursuri.

Care este programul de promovare?

Free Shiba Limited ne oferă un program de recomandare prin care putem câștiga un comision de 50% din câștigurile persoanelor care devin referalii dvs.

Comisionul este generos, dar nu știu cât de important este acest aspect, deoarece acest token nu are nicio valoare și nu cred că va fi tranzacționat vreodată pe piață. Poate mă înșel, dar citind recenziile altor persoane cu experiență în domeniu, cred că nu există niciun dubiu în această privință.

Care sunt metodele de retragere?

Teoretic, plățile ar trebui să fie procesate către portofele compatibile (Trust wallet sau Metamask) cu acest token, cel puțin așa se precizează pe site.

Suma minimă de retragere este de 15 000 000 de token-uri.

Merită sau nu?

Deși oferta de modalități de câștig este foarte generoasă, nu putem spune că merită să folosim acest site.

Câștigurile sunt foarte mici și sunt procesate într-un token care nu are niciun viitor. Aici putem spune cu siguranță că este o pierdere de timp.

Am văzut o retragere procesată pe YouTube, dar nu știu cât de reală este. Până în prezent, marea majoritate a celor care au folosit site-ul Free Shiba Limited nu sunt foarte mulțumiți.

De asemenea, mi se pare suspect cum în 38 de zile au reușit să adune peste 194.600 de utilizatori și au avut peste 4.200 de plăți procesate în valoare de 226.156 de dolari. Poate că exagerez, cine știe?

În concluzie, nu pot recomanda acest site pentru a realiza venituri pe internet, indiferent de modalitățile pe care ni le oferă. Nivelul de încredere sau de originalitate este foarte mic. Acest site a fost făcut în grabă pentru a profita de boom-ul token-ului ”Shiba Inu”.

Voi ce părere aveți despre acest site? Ar avea acest token vreun viitor?

Vă mulțumesc.

Cât de utilă a fost această postare?

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu ți-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Bitcoin gratuit Romania
Bitcoin Gratuit Romania

Lasă un comentariu